Nižnekamsk – Novosibirsk 4:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Kazaň 4:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:4 (kon.)
HC Slovan – Ufa sk 3:2 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
HK Soči
cz Pondelok 13.11.2017, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz, Podolsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Sean COLLINS - 2:4
     
    59:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí neudrželi kotouč a do prázdné brány pečetí výsledek dnešního zápasu SEAN COLLINS. Asistence: Pavel Padakin, Casey Wellman.
     
    57:45
    Soči právě vstřelilo branku!
    Druhý obrat v zápase a studenou sprchu pro podolské fandy zařídily zámořské posily hostů. Wellman zavezl puk do útočného pásma, natlačil se k brankovišti a tam zblízka doklepl SEAN COLLINS. Asistence: Casey Wellman, Pavel Padakin.
    47:16 Adam POLÁŠEK - 2:2
     
    47:16
    Soči právě vstřelilo branku!
    První využitá přesilovka v zápase po krásně sehrané kombinaci hostů. Padakin přihrál Wellmanovi, který zpoza brány nabil ADAMU POLÁŠKOVI a český obránce rychlou souhru přesně zakončuje, Saprykin se nestačil přesunout. Asistence: Casey Wellman, Pavel Padakin.
    29:25 Jegor VORONKOV - 2:1
     
    29:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Pár vteřin po předchozí zahozené šanci se Viťaz prosazuje a otáčí skóre. Nikulin vybojoval puk v rohu kluziště, Švec-Rogovoj nabil na modrou čáru a zatímco domácí dobře stínili povyjetému brankáři, JEGOR VORONKOV od mantinelu z voleje trefuje síť. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj, Alexandr Nikulin.
    14:55 Maxim AFINOGENOV - 1:1
     
    14:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Po druhé přestávce na čištění ledu se hrálo přes dvě minuty bez přerušení, ale také bez šancí. To změnil až Makejev, který zachytil kotouč na útočné modré, Mozík ho okamžitě přiťukl k pravému mantinelu a odtud rozvlnil síť nenápadnou střelou švihem MAXIM AFINOGENOV. Asistence: Vojtěch Mozík, Alexej Makejev.
     
    8:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ščitov po vhazování krásně prokličkoval na úroveň brankové čáry a po jeho zadovce zblízka prostřeluje Saprykina VADIM CHLOPOTOV. Asistence: Nikita Ščitov, Jevgenij Lapenkov.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 15. Afinogenov (Mozík, Makejev), 30. Voronkov (Švec-Rogovoj, Nikulin) – 9. Chlopotov (Ščitov, Lapenkov), 48. Polášek (Wellman, Padakin), 58. Collins (Wellman, Padakin), 60. Collins (Padakin, Wellman)


    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (Karhunen) – Mozík, Golovkov, Katičev, Pautov, Burström, Voronkov, P. Lukin – Nikulin, Afinogenov, Makejev – Vyglazov, Horák, Rendulić – Siomin, Kopejkin, Pankov – Kulagin, Švec-Rogovoj, Vorošilo – Petrakov.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Polášek, Mamkin, Chomickij, Pedan, Chochlov, Ščitov, Čmychov – Laričev, Ščegolkov, Cvetkov – Collins, Wellman, Šmeľov – Lapenkov, Chlopotov, A. Ivanov – Padakin, Grebenščikov, Točickij – Starkov.

    Rozhodca: Fraňo, Olenin – Děďulja, Otmachov

    Diváci: 2100