Stoke City – Leicester 2:2 (kon.) | Huddersfield Town – West Bromwich 1:0 (kon.) | Newcastle – Bournemouth 0:1 (kon.)
Southampton – Burnley 0:1 (kon.) | Swansea – Brighton 0:1 (kon.) | West Ham – Liverpool 1:4 (kon.)
koniec
West Ham United
1:4 (0:2)
Liverpool FC
Sobota 04.11.2017, 18:30 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    West Ham United – Liverpool FC

    Pred reprezetačnou prestávkou je na programe jedenáste kolo Anglickej Premier League. Jedno z najzaujímavejších stretnutí je určite medzi domácim West Hamom a silným Liverpoolom. Miernym favoritom budú hosťujúci hráči, ktorí by rad nadviazali na výkon z Ligy Majstrov, kde zatiaľ predvádzajú podstatne lepšie výkony ako v lige.

    Potvrdili to aj počas tohto týždňa, keď si na domácej pôde jednoznačne poradili s Mariborom. Ten najprv na ich ihrisku porazili 0:7 a na Anfielde prišla výhra o tri góly. O góly sa postupne postarali Salah, Can a Sturridge. Hammers mali počas týždňa voľno a práve to by mohlo pomôcť zverencom Bilica k lepšiemu výkonu.

    Posledný zápas oboch celkov sa dátuje na 14.5.2017, keď Reds porazili Hammers jednoznačne 0:4. V rámci 37. kola sa vtedy o góly postaral Sturridge, dvakrát Coutinho a Divock Origi.

    Ak ide o tabuľkové postavenie. West Hamu sa podarilo opustiť zostupové priečky po remíze s Crystal Palace, kde im tri body vzal pár sekúnd pred koncom stretnutia Wilfried Zaha, ktorý sa presadil v sidmej minúte nadstavenia. Naopak Reds doma vyhrali nad nepríjemným Huddersfieldom a aktuálne tak patrí zverencom Jurgena Kloppa šiesta priečka.

    Čo sa týka zranení. Hammers bude pravdepodobne chýbať len dvojica Collins, Sakho. Naopak Liverpool so značne početnejšími stratami. Konkrétne a bude musieť Klopp zaobísť bez Clynea, Lallanu, Maného, Coutinha a Lovrena.

    Posledné tri zápasy West Ham:
    Crystal Palace – West Ham 2:2 (Premier League)
    Tottenham – West Ham 2:3 (Ligový pohár)
    West Ham – Brighton 0:3 (Premier League)

    Posledné tri zápasy Liverpool:
    Liverpool - Maribor 3:0 (Liga Majstrov)
    Liverpool - Huddersfield 3:0 (Premier League)
    Tottenham - Liverpool 4:1 (Premier League)

    Pravdepodobné zostavy:
    doplníme...
     
    Úvodné zostavy:

    West Ham United: Hart – Reid, Kouyaté, Ogbonna – E. Fernandes, Obiang, Lanzini, Noble (C), Cresswell – A. Ayew, J. Hernández

    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Rice, Hakšabanović, Arnautović, Carroll, D. Sakho

    Liverpool FC: Mignolet (C) – Joe. Gomez, Matip, Klavan, A. Moreno – Oxlade-Chamberlain, Can, Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Mané

    Náhradníci: Karius – Lovren, Alexander-Arnold, Milner, Grujić, Solanke, Sturridge

    Rozhodca: Swarbrick – Child, Smart
     
    Príjemný podvečer s Premier League prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami West Ham United a Liverpool FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Swarbrick – Child, Smart. Olympijský štadión v Londýne je už na toto zaujímavé stretnutie pripravené, favoritom zápasu sú hostia, ale zrejme zápas nebude mať taký jednoznačných priebeh. Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Liverpool nastúpil na toto stretnutie v oranžových dresoch.
     
    2
    A hneď v úvode zápasu tu bola zaujímavá príležitosť na strane hostí! Liverpool zahrával priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, v pokutovom území sa k lopte dostal Firmino, ale pri tyčke nedokázal prekonať výborného Harta!
    2. Roberto Firmino (LIV)
     
    3
    Dopredu sa po prvý krát v zápase dostávajú aj domáci futbalisti, zatiaľ sa však nikam neponáhľajú a postupnými prihrávkami sa snažia udržať na útočnej polovičke.
     
    4
    West Ham aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách, ale nemôže sa dostať na súperove územie. Liverpool dobre bráni stred poľa a tak svojho dnešného súpera do ničoho nepúšťa.
     
    5
    V úvode zápasu majú domáci územný tlak, ale zatiaľ sa nedostali do zakončenia na bránu Mignoleta. Hostia sa až na úvodnú šancu v druhej minúte len bránia.
     
    6
    Tlak domácich je aspoň na teraz zažehnaný, Mignolet si prirpavuje loptu na výkop od svojej brány. Reds sa tak teraz bude pokúšať zaútočiť.
     
    7
    Avšak, opäť sú pri lopte domáci futbalisti a tak rozbiehajú svoju ďalšiu kombináciu. Úvodná šanca hostí naznačovala zaujímavo vyvíjajúce sa stretnutie, ale zatiaľ sa skôr nudíme.
     
    9
    Na šance to je 1:1! Domáci teraz mohli strhnúť vedenie na svoju stranu, pretože obrana Liverpoolu totálne zaspala a nechala Ayewa sa dostať samého až pred brankára Migloneta, domáci futbalista však poslal loptu iba do konštrukcie brány!
    9. André Ayew (WHU)
     
    10
    A dopredu sa znova dostáva West Ham, domáci futbalisti tak vstúpili zatiaľ lepšie do tohto zápasu. Snáď bude zaujímavých situácii len pribúdať.
     
    11
    K lopte sa teraz dostáva aj hosťujúce mužstvo, ale zatiaľ sa mu nedarí preniknúť na súperovu polovičku. Liverpool až na tú úvodnú situáciu vstúpil do zápasu trocha ustráchane.
     
    12
    Hra sa teraz musí preložiť, na ihrisku ostáva ležať jeden z domácich futbalistov a to konkrétne Hernández. Oba tímy sa tak zatiaľ môžu občerstviť.
     
    13
    Už sa pokračuje ďalej, Chicharito bude ošetrení za postrannou čiarou. Pri lopte je brankár domácich Hart.
     
    14
    Reds sa teraz dopustili faulu a tak získal West Ham priamy kop. Do pokutového územia hostí smeroval center, ale obrana hosťujúceho mužstva ho upratala do bezpečia.
     
    15
    Na svojej polovičke teraz kombinujú hostia, zatiaľ sa im však stále nedarí preniknúť na domácu polovičku a niečo zaujímavé tam skúsiť vymyslieť. Zápas sa však ešte stále len rozbieha.
     
    16
    Chicharito sa už vrátil späť na ihrisko, zrejme je teda v poriadku a bude v hre pokračovať. Pri lopte sú aj naďalej hostia, stále však kombinujú pred svojim brankárom.
     
    17
    O individuálny prienik sa teraz snažil Salah, ale cez obranu domáceho mužstva sa mu prejsť nepodarilo. Uvidíme, ako teraz v útoku pochodí West Ham.
     
    18
    Zápas zahajovali dve veľké šance na oboch stranách, ale teraz nič zaujímavého nesledujeme. Oba tímy bojujú o loptu a tak je útočných výpadov veľmi málo.
     
    19
    Domáci sa to teraz snažili zmeniť, ale obrana súpera zblokovala loptu za postrannú čiaru. Liverpool je však teraz nútení sa brániť na svojej polovičke.
     
    20
    Pri lopte sú teraz hostia, kombinujú však znova na svojej polovičke. Prvý polčas je tak zatiaľ na zaujímavé situácie chudobní, ani jeden z tímov nechce takto skoro niečo riskovať.
     
    21
    Liverpool sa už postupne posúva vyššie, domáci sa tak teraz musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by mohol ich dnešný súper potrestať.
     
    22
    Liverpool dal gól!
    A to sa práve teraz aj stalo! Domáca obrana si nedala pozor na túto situáciu, MOHAMED SALAH si prebral výbornú prihrávku a dostal sa s loptou do pokutového územia, následne sa dostal až pred brankára Harta a bez problémov dostal loptu za jeho chrbát – 0:1!
    22. Mohamed Salah (LIV) - 0:1
     
    23
    Tak snáď tento gól prinesie nejaké to oživenie, hostia sú teraz pri veľkej útočnej chuti a domáci sú tak znova nútení sa len brániť. Uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá situácia.
     
    24
    Liverpool dal gól!
    Zakrátko je tu druhý gól hosťujúceho mužstva! Liverpool bol teraz opäť v tlaku na domácu bránu a obrana West Hamu vyprodukovala ďalšiu závažnú chybu. Prvú strelu po rohovom kope na bránu domácich ešte dokázal Hart vyraziť, ale zle pokrytý JOËL MATIP dokázal loptu doraziť do siete a tak je stav zápasu – 0:2!
    24. Joël Matip (LIV) - 0:2
     
    25
    Nuž, ani sme sa nenazdali a sú tu už dva presné zásahy. Domáci mali lepší vstup do zápasu, častejšie držali loptu, ale napokon spravili dve chyby a hostia si vypracovali zaujímavé vedenia o dva góly.
     
    26
    A hostia sú aj naďalej teraz aktívnejší, dostávajú sa na útočnú polovičku a domáci sa musia brániť. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude ďalej vyvíjať.
     
    28
    Tlak Liverpoolu pokračuje naďalej, domáci teraz zastavili nebezpečný útok svojho súpera iba za cenu faulu. Hostia tak získavajú priamy kop na útočnej polovičke.
     
    29
    Napokon však po priamom kope nič zaujímavé nenasledovalo a pri lopte je už West Ham. Domáci sa tak môžu pokúsiť preniknúť dopredu, ale majú to veľmi náročné.
     
    30
    Ubehlo nám 30 minút zo zápasu, hostia aj naďalej vyhrávajú o dva góly a sú tak na najlepšej ceste za plným bodovým ziskom.
     
    31
    Výpady sa teraz striedajú na oboch stranách, ale dlhšiu dobu sme nevideli zakončenie na jednu či druhú bránu. Hosťom to však určite vadiť nemusí, vypracovali si už slušný náskok.
     
    32
    Autor prvého presného zásahu Salah sa dostával do útoku, ale zastavil ho postranný rozhodca pre postavenie mimo hry. K lopte sa tak dostávajú domáci futbalisti.
     
    33
    Na druhej strane sa dostával do zakončenia Hernández, ale napokon mu to obrana Liverpoolu neumožnila. Následne hostia rozbiehajú kombináciu na svojej polovičke.
     
    34
    Obe strany sa však teraz prezentujú nepresnosťami, lopta často končí za postrannou čiarou alebo pri obrancoch jedného z aktérov tohto zápasu. Pomaličky sa blíži záverečná časť prvého polčasu.
     
    35
    Ani center do pokutového územia hostí v podaní Nobleho nič zaujímavého nepriniesol, šancu preniknúť dopredu má tak teraz Liverpool.
     
    36
    Domáci sa teraz dostali do rýchleho protiútoku, ale v pokutovom území sa už Cresswell do zakončenia nedostal. West Ham tak stupňuje svoju aktivitu, nič iné mu ani neostáva.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Mark Noble (West Ham United).
     
    39
    West Ham teraz dlho operoval na útočnej polovičke, ale napokon sa mu nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a lopta skončila u obrancov súpera. Liverpool zapája do svojej kombinácie aj brankára Mignoleta.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 5 minút, hostia aj naďalej vyhrávajú o dva presné zásahy. Uvidíme, či sa domácim podarí ešte do konca tohto dejstva streliť kontaktný gól.
     
    41
    Útočné výpady však aj naďalej zakladajú tiež hostia, Oxlade-Chamberlain však teraz s loptou nič nevymyslel a tak sa jeho mužstvo do zakončenia nedostalo.
     
    42
    West Hamu sa teraz nedarí prenikať na súperovu polovičku, zrejme už nič zaujímavého v prvom polčase neuvidíme. Stať sa však ešte môže čokoľvek a aj z nenápadnej akcie môže padnúť gól.
     
    43
    Domáci však teraz kombinujú iba na svojej polovičke, hostia vysoko napádajú a ku svojej bráne ich nepúšťajú. Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní.
     
    44
    Liverpool po aktivite Salaha v pokutovom území domácich získava rohový kop. Už sa čaká aj na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    Rohový kop hosťujúceho mužstva nič zaujímavého nepriniesol, napokon sa nadstavujú ešte 2 minúty!
     
    45+1
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, ale stále sa im nedarí úspešne preniknúť na útočnú polovičku.
     
    45+2
    K strele na bránu hostí sa ešte dostal Lanzini, ale mieril veľmi nepresne a lopta letela nad bránu Liverpoolu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu, padli v ňom napokon dva presné zásahy. Zápas začal veľkými šancami na oboch stranách, ale gólmi neskončili. West Ham mal miestami väčšiu prevahu, ale do vedenia išli hostia po góle Salaha v 22. minúte. O dve minúty neskôr pridal Matip aj druhý gól a tak je stav po prvom polčase 0:2!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:34!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Edimilson Fernandes, prichádza Andy Carroll.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali domáci futbalisti. West Ham napokon spravil zmenu v zostave, do hry sa zapojí ofenzívny hráč.
     
    48
    West Ham vstúpil do druhého polčasu aktívne. Domáci futbalisti teraz zahrávali rohový kop, ale hostia túto situáciu bez problémov ubránili.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Winston Reid (West Ham United).
     
    49
    Prvý krát v druhom polčase sa už do útoku dostali aj hostia, na bránu domácich pálil teraz Mané, ale nemieril presne a Hart tak zasahovať nemusel.
     
    50
    Na oboch stranách teraz vidíme útočné výpady, ale obe defenzívy pracujú úspešne a tak sme zatiaľ žiadnu výraznejšiu šancu v druhom polčase nevideli.
     
    51
    Domáci sa teraz prepracovali na útočnú polovičku, po autovom vhadzovaní sa dopredu tlačil nový muž na ihrisku Carroll, ale do zakončenia sa už nedostal.
     
    52
    Pri lopte je momentálne hosťujúce mužstvo, ktoré sa nemá kam ponáhľať a snaží sa postupnými prihrávkami prebojovať na útočnú polovičku.
     
    53
    West Ham však získal teraz loptu a založil rýchly protiútok. Matip však predviedol úspešný obranný zákrok a center od Lanziniho upratal do bezpečia.
     
    54
    V útočnom ťažení sa teraz znova ocitol Lanzini, ale domáci futbalista sa ocitol v postavení mimo hru.
     
    55
    West Ham United dal gól!

    Domáci znižujú na rozdiel jedného gólu! West Ham získal na svojej polovičke loptu a okamžite vyrazil do rýchleho brejku, do pokutového územia smeroval úspešný center na MANUEL LANZINI a ten z blízka prekonal Mignoleta – 1:2!
    55. Manuel Lanzini (WHU) - 1:2
     
    56
    Liverpool dal gól!
    Ale pozor! Dlho netrvalo a hostia sa znova vracajú do vedenia o dva góly! Ihneď po výkope sa Liverpool presunula na útočnú polovičku, domáca obrana následne chybovala v pokutovom území, ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN sa dostal k lopte a vystrelil z tesnej blízkosti, prvú strelu ešte Hart dokázal vyraziť, ale na dorážku hosťujúceho futbalistu už nestačil – 1:3!
    56. Alex Oxlade-Chamberlain (LIV) - 1:3
     
    57
    Tak druhý polčas nám teda ponúka zaujímavé momenty, ale aj naďalej sú v lepšej pozícii futbalisti Liverpoolu pretože majú náskok o dva góly. Uvidíme, čoho ešte budeme do konca zápasu svedkami.
     
    58
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Liverpool si však už dáva veľký pozor, nechce, aby sa zopakovala situácia z 55. minúty.
     
    59
    West Ham mohol opäť znížiť na rozdiel jedného gólu! Lanzini po výbornej prihrávke pálil na bránu hostí, jeho pokus len tesne preletel nad bránu. V hľadisku to len tak zahučalo.
     
    60
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Mark Noble, prichádza Marko Arnautović.
     
    61
    Domácim sa teraz vydaril prenik na útočnú polovičku a po faule získava West Ham nebezpečný priamy kop. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť.
     
    62
    Po priamom kope smerovala lopta pred bránu hostí, tam sa jeden z domácich futbalistov dostal k hlavičke a to konkrétne Hernández, ale lopta išla iba tesne nad bránu Liverpoolu.
     
    64
    West Ham sa aj naďalej tlačí pred bránu svojho dnešného súpera, ale po druhý krát sa domácim nedarí prekonať Mignoleta. Obrana hostí teraz pracuje veľmi úspešne.
     
    65
    Naopak, hostia sa zase nemajú kam ponáhľať a po zisku lopty sa prevažne zdržujú na svojej polovičke. West Ham sa pochopiteľne snaží o vysoké napádanie.
     
    67
    Znova sa teraz musí hra prerušiť, na ihrisku ostáva ležať domáci Carrol. Je otrasený po zrážke s brankárom hostí a tak sa oba tímy môžu občerstviť.
     
    68
    Domáci futbalista je už v poriadku a môžme tak v hre pokračovať. Pri lopte je West Ham, snaží sa o prienik na útočnú polovičku.
     
    69
    Na kopačke však teraz mal rozhodnutie hosťujúci Firmino! Po chybe domácej obrany postupoval mierne z uhla sám na brankára Harta, ale jeho zakončenie mu nevyšlo a lopta smerovala vedľa brány domáceho mužstva!
     
    70
    Aj naďalej tak ostáva v platnosti predbežné skóre 1:3! Liverpool sa snaží čo najdlhšie hrať s loptou na súperovej polovičke, hostia sa tak teraz do zakončenia moc nehrnú.
     
    72
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Javier Hernández, prichádza Diafra Sakho.
     
    73
    Momentálne sa hra prelieva zo strany na stranu, domáci sa tak nedostávajú k nátlakovej hre. Uvidíme, čo prinesú nasledujúce minúty zápasu, tie budú totižto rozhodujúce.
     
    74
    Domáci teraz kombinovali na útočnej polovičke, ale po chybe loptu stratili a tak šancu zaútočiť majú hostia. Liverpool však zakladá postupný útok smerom dopredu.
     
    75
    Liverpool dal gól!
    A je definitívne rozhodnuté! Liverpool sa postupne presunul na útočnú polovičku, na hranicu pokutového územia vyslal presnú prihrávku Mane, k lopte sa následne dostal MOHAMED SALAH a krásnou strelou k tyčke prekonal Harta a zaznamenáva svoj druhý gól v tomto zápase – 1:4!
    75. Mohamed Salah (LIV) - 1:4
     
    76
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Sadio Mané, prichádza James Milner.
     
    77
    Zrejme by sa musel stať nejaký zázrak, aby domáci strelili ešte tri góly. Do konca zápasu ešte nejaký ten čas ostáva, ale nie je to nič extra. Navyše, hostia majú hru pod kontrolou.
     
    79
    West Ham sa dostáva k lopte, postupne sa snaží prenikať na útočnú polovičku. Hostia však domácich do zakončenia nepúšťajú, Kladivári to však ešte nevzdávajú.
     
    80
    Domáci to teraz skúšajú cez dlhé nakopávané lopty, ale tie si dokáže obrana hosťujúceho mužstva pokryť. Zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sme sa ešte dočkali nejakej drámy.
     
    81
    Ale, hostia sa ešte tlačia do zakončenia a možno ešte príde nejaký ten presný zásah. Salah mal teraz zálusk na hattrick, ale jeho strelu spoza 16-tky brankár domácich Hart kryje.
     
    82
    Na štadióne je aj pomerne tichšie, domáci fanúšikovia už tak zrejme rezignovali a zápas už len z priority dopozerajú. Tábor hostí však ešte dáva o sebe vedieť, hostia už môžu oslavovať víťazstvo.
     
    83
    Liverpool sa dostáva na svojej polovičke k lopte, hostia sa už pokúšajú o útočný výpad. Reds si teraz môžu dovoliť aj mierne riskantnejšie situácie.
     
    84
    Napokon sa hosťujúcemu mužstvu podarilo preniknúť až do pokutového územia domácich, Oxlade-Chamberlain však svoj druhý gól v tomto zápase nepridal, trafil len dobre postaveného obrancu domácich.
     
    85
    Aj naďalej držia hostia loptu na svojich kopačkách, do konca riadneho hracieho času ostáva 5 minút.
     
    86
    Nový muž na ihrisku v drese hostí Milner sa dostal do zakončenia, z dobrej pozície však poslal loptu iba tesne vedľa bližšej tyčky! Hart sa za loptou iba obzrel.
     
    87
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Alex Oxlade-Chamberlain, prichádza Dejan Lovren.
     
    88
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Dominic Solanke.
     
    89
    Uvidíme, či hlavný rozhodca tohto zápasu Swarbick ešte niečo nadstaví. O osude zápasu je už rozhodnuté, Liverpool sa môže radovať z troch bodov.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Manuel Lanzini (West Ham United).
     
    90+1
    Tak napokon sa ešte nadstavujú 3 minúty!
     
    90+2
    Zápas sa však už len dohráva, videli sme teda celkom zaujímavé stretnutie bohaté na góly, čo sa zrejme neočakávalo.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Aj v druhom polčase sme napokon mali možnosť vidieť presné zásahy, domáci sa dostali na rozdiel jedného gólu zásluhou Lanziniho, ale o minútu po góle domácich dokázal Oxlade-Chamberlain vrátiť Liverpoolu vedenia o dva góly a skóre zápasu napokon spečatil svojom druhým gólom v tomto zápase Salah. Zápas sa tak končí výsledkom 1:4 a Liverpool tak naplnil úlohu papierového favorita.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:24:53)

    Miroslav Revaj

    Góly: 55. Lanzini – 22. M. Salah, 24. Matip, 56. Oxlade-Chamberlain, 75. M. Salah

    Karty:   37. Noble (WHU), 48. Reid (WHU), 90. Lanzini (WHU)


    West Ham United: Hart – Reid, Kouyaté, Ogbonna – E. Fernandes (46. Carroll), Obiang, Lanzini, Noble (C) (60. Arnautović), Cresswell – A. Ayew, J. Hernández (72. D. Sakho).
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Rice, Hakšabanović, Arnautović, Carroll, D. Sakho.

    Liverpool FC: Mignolet (C) – Joe. Gomez, Matip, Klavan, A. Moreno – Oxlade-Chamberlain (87. Lovren), Can, Wijnaldum – M. Salah, Firmino (88. Solanke), Mané (76. Milner).
    Náhradníci: Karius – Lovren, Alexander-Arnold, Milner, Grujić, Solanke, Sturridge.

    Rozhodca: Swarbrick – Child, Smart