Levante – Getafe 1:1 (kon.) | Real Betis – Alavés 2:0 (kon.) | Valencia – Sevilla 4:0 (kon.)
Barcelona – Malaga 2:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:0 (1:0)
Malaga CF
Sobota 21.10.2017, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase domáci ešte svoje víťazstvo poistili gólom Iniestu, viacej sa už nestalo. Barcelona tak potvrdila úlohu favorita, Málaga si síce nevypracovala veľa zaujímavých príležitostí, ale dokázala dnes domácich trocha potrápiť.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:39:44)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zblokovaná strela končí v rukaviciach ter Stegana, ten sa dnes bude tešiť z čistého konta.
     
    90+2
    Hostia sa ešte dostávajú k lopte, vyzerá to na posledný útok tohto zápasu.
     
    90+1
    Ani tento útok hostí úspešný nebol, ter Stegen si pripisuje ľahký zákrok.
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 3 minúty!
     
    90
    Po rohovom kope síce Messi loptu dostal do brány hostí, ale pre ofsajd mu gól uznaný nebol. Uvidíme, koľko ešte nastaví hlavný rozhodca zápasu González.
     
    89
    K nebezpečnej strele na bránu hostí sa však teraz dostal Paulinho a poriadne natiahol brankára Preta. Barcelona získava rohový kop.
     
    88
    Digne sa teraz snažil centrovať pred bránu hostí, ale jeho snaha úspešná nebola a k lopte sa dostáva Málaga. Čas však už hrá proti hosťujúcemu celku.
     
    86
    Domáci si dnes však výborne plnia povinnosti aj v defenzíve, zrejme tak hostia v tomto zápase neskórujú a ter Stegen si udrží aj čisté konto.
     
    85
    Pred bránu hostí teraz smerovala dlhá prihrávka, pri lopte bol skorej brankár Prieto a ten ju prebral do svojich rukavíc. Uvidíme, či sa Málaga ešte o niečo pokúsi.
     
    84
    Barcelona presunula svoju kombináciu na stred ihriska, záver tohto zápasu tak ni výnimočné neprináša.
     
    83
    Všetky svoje striedania tak dnes už využil aj domáci tréner, takéto prerušenie hry tak už do konca zápasu neuvidíme.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Paco Alcácer.
     
    81
    Aj naďalej majú loptu na svojich kopačkách domáci futbalisti, hostia však všetky ich snahy eliminujú. Zrejme tak už iba uvidíme, ako sa zápas bdue dohrávať.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva približne 10 minút a nejaký ten nadstavený čas, stav zápasu je stále 2:0!
     
    79
    Barcelona teraz operuje na útočnej polovičku, ale domáci sa nemajú kam ponáhľať a zatiaľ si tak posúvajú loptu medzi sebou. Málaga sa ešte snaží o vysoké napádanie, ale domáci chyby nerobia.
     
    78
    V týchto chvíľach sú aktívnejší domáci futbalisti a ich súper sa tak musí brániť. Zrejme sa už drámy v tomto zápase nedočkáme, stať sa však môže vo futbale čokoľvek.
     
    77
    Sledovali sme ďalší útok domácich futbalistov, Messiho snaha však stroskotala na brankárovi Prietovi, ktorý ukryl loptu do svojich rukavíc.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Paulinho.
    75. Luis Hernández (MLG)
     
    75
    Hostia teraz mali k dispozícii priamy kop, po ňom sa do zakončenia hlavou dostal Hernández, jeho pokus však minul bránu domácich.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Samuel Umtiti (FC Barcelona).
    73. Luis Suárez (BAR)
     
    73
    Obrovská šanca na strane domácich! Obrana Málagy teraz vážne chybovala, domáci sa tak dostali do prečíslena 2 na 1, Roberto našiel v pokutovom území pred bránou úplne voľného Suáreza, ale ten zahodil 100 percentnú šancu!
     
    73
    Napokon došlo aj k výmene na strane hostí, Málaga si tak už vyčerpala všetky striedania, domáci majú k dispozícii ešte dve.
     
    72
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Nélson Semedo.
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Adalberto Peñaranda, prichádza Borja Bastón.
     
    71
    Na lavičke domácich sa schyľuje k prvej výmene, čaká sa len na prerušenie hry.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva približne 20 minút, plus ešte nejaký ten nadstavený čas. Zatiaľ všetko domácim vychádza podľa plánov, stav zápasu je 2:0!
     
    68
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Esteban Rolón, prichádza Emanuel Cecchini.
     
    67
    Rýchly protiútok však založili hostia, Keko sa dostal k zaujímavej strele, ale ter Stegen bol na mieste a úspešným zákrokom podržal svoje mužstvo.
     
    66
    Barcelona je pri lopte a posúva sa smerom dopredu, sledujeme tak nudnejšiu pasáž hry. V prípade, že by domáci skórovali, bolo by už definitívne rozhodnuté.
     
    65
    Útočné výpady sa teraz postupne striedajú na oboch stranách, avšak oba tímy často strácajú loptu. Domácich to však v týchto chvíľach mrzieť nemusí.
     
    64
    A hostia teraz vyprodukovali útočný faul a tak loptu strácajú. Zatiaľ to tak vyzerá, že domáci splnia úlohu favorita tohto zápasu.
     
    63
    Loptu však teraz majú hostia, zatiaľ kombinujú v strede ihriska. Málaga tak ešte svoje zbrane neskladá, ale hostia sú dnes v útoku bezzubí.
     
    62
    Málaga však z tejto situácie nič nevyťažila, pri lopte sú už domáci futbalisti, ktorí sa opäť nikam neponáhľajú.
     
    61
    Aj sa tak stáva, hostia prenikli na útočnú polovičku a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop. Barcelona sa tak teraz bude musieť brániť.
    60. Luis Suárez (BAR)
     
    60
    Domáci založili rýchly protiútok, k strele sa dostal Suárez, ale priestor brány hostí minul. Málaga sa tak teraz môže o niečo pokúsiť.
     
    58
    A pri lopte je momentálne Barcelona, ktorá sa pochopiteľne nikam neponáhľa a snaží sa držať loptu na svojich kopačkách.
     
    57
    Tak, možno je odpor hostí definitívne zlomený. Predsa len, Málaga si doteraz nevypracovala žiadnu gólovú príležitosť, ale dokáže s domácimi držať tempo. Uvidíme, čoho ešte budeme svedkami.
    56. Andrés Iniesta (BAR) - 2:0
     
    56
    Barcelona dala gól!
    A je tu druhý gól domácich futbalistov! Barcelona sa teraz nakopla k väčšej aktivite, domáci sa presunuli na útočnú polovičku, úspešnú prihrávku od Messiho si prebral ANDRÉS INIESTA a výbornou strelou prekonal brankára hostí – 2:0!
     
    55
    Domácich zrejme táto situácia nakopla, Suárez sa postupne pripravoval na strelu, ale hostia ho od lopty včas odstavili. Barcelona však znova preniká na útočnú polovičku.
    54. Lionel Messi (BAR)
     
    54
    Konečne prišlo niečo zaujímavé! Z ľavej strany sa dostal k strele na bránu hostí Messi, brankár Prietro jeho pokus vyráža do bezpečia. Diváci tak mohli po dlhej dobe niekomu zatlieskať.
     
    52
    Ani útok domácich futbalistov teraz nič neznamenal, Prieto bude odkopávať od svojej brány. Ani v druhom polčase tak zatiaľ nijak zaujímavé stretnutie nesledujeme.
     
    51
    Hostia napokon zahrávali rohový kop, ale domáci dostali loptu do bezpečia. Následne sa ešte k strele dostal Rosales, ale jeho strela do stredu brány nemohla ter Stegenovi narobiť problémy.
     
    50
    Málaga však teraz znova operovala na útočnej polovičke, ale opäť sa hosťom nepodarilo nič nebezpečného vymyslieť a tak domáci zatiaľ výrazne preverení neboli.
     
    49
    Neujal sa ani center od Rosalesa, domáci ustáli aj túto situáciu a postupnou kombináciou sa dostávajú smerom dopredu.
     
    48
    K lopte sa už dostávajú hostia, stále sa im však nedarí dnes prejsť cez defenzívu domáceho mužstva. Málaga potrebuje streliť gól, ak pomýšľa na body z toho zápasu.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, pri lopte sú domáci futbalisti. Tréner hostí spravil do druhého polčasu jednu zmenu v zostave.
     
    46
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Diego Rolán, prichádza Juanpi Añor.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas tohto stretnutia, v ktorom sme videli jeden gól. V 2. minúte ho strelili domáci zásluhou Deulofeua a tak vyhrávajú po 45 minútach 1:0! Celkovo sme však sledovali vyrovnanejšie stretnutie, avšak okrem gólu sme žiadne zaujímavé situácie nevideli.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:48!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Hostia loptu však stratili a tak domáci vyrazili okamžite do rýchleho protiútoku, obrana Málagy však upratala loptu od svojej brány do bezpečia a tak ešte Barcelona ostáva na útočnej polovičke.
     
    43
    Málaga sa aj naďalej drží na útočnej polovičke, ale Barcelona zatiaľ dostáva všetky lopty do bezpečia. Záver prvého polčasu tak teraz patrí hosťujúcemu celku.
     
    42
    Hostia sa znova postupne presúvajú na útočnú polovičku, domáci sa však bránia úspešne. Stále tak čakáme na vážnejšiu príležitosť na strane hostí.
     
    41
    Roberto posielal loptu pred bránu hostí, Messi sa však k lopte nedostal a bude to odkop od brány Málagy. Uvidíme, či do konca tohto dejstva príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    40
    Málaga momentálne kombinuje na svojej polovičke, domáci ich ďalej nepúšťajú. Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Adrián González (Málaga CF).
     
    38
    Hra sa znova prelieva zo strany na stranu, avšak ani jednému z aktérov tohto zápasu sa teraz nedarí nič vymyslieť a často stráca loptu. Domáci však zatiaľ môžu byť s vývojom tohto stretnutia spokojní.
     
    37
    Messi sa snažil dostať loptu dopredu na svojich spoluhráčov, svoju kombináciu však už opäť rozbieha Málaga. Hostia sa tak v záverečnej časti prvého polčasu snažia niečo vymyslieť.
     
    36
    Napokon zo strany Málagy prišla iba nepresná prihrávka a k lopte sa už dostávajú domáci futbalisti. Barcelona skúša založiť rýchly protiútok, hostia sa vracajú späť na svoju polovičku.
     
    35
    Hostia aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách, nedarí sa im však úspešne preniknúť na útočnú polovičku. Barcelona si tak teraz musí plniť aj povinnosti v defenzíve.
     
    34
    Dopredu sa však teraz dostávajú aj hostia, Barcelona odkopáva lopty za postranné čiary. Uvidíme, či si Málaga dokáže vybojovať nejakú zaujímavú príležitosť.
     
    33
    Následne sa Rakitič previnil útočným faulom a tak lopta pripadne hosťom. V platnosti tak stále ostáva gól z 2. minúty a stav 1:0!
     
    32
    Deulofeu prenikol s loptou do pokutového územia hostí, následne však loptu poslal iba za seba a domáci tak operujú pred pokutovým územím svojho súpera.
     
    31
    Opäť sa hostia snažili o rýchlu kontru, ale lopta skončila iba u brankára ter Stegena a ten ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    30
    Ubehlo už 30 minút z hry, domáci futbalisti stále vyhrávajú po rýchlom góle Deulofeua. Hostia hrozia rýchlymi protiútokmi, okrem gólu sme však žiadnu zaujímavejšiu situáciu nevideli.
     
    29
    Málaga však dokáže hroziť rýchlymi protiútokmi, z ľavej strany prišiel center pred bránu domácich na Castra, jeho hlavička len tesne minula priestor domácej brány.
     
    28
    Po výkope od svojej brány sa teraz hostia snažili usadiť na útočnej polovičke, ale napokon už loptu majú na svojich kopačkách domáci a tak sa hostia musia vrátiť späť.
     
    27
    Málaga teraz čelila nebezpečnému priamemu kopu na hranici pokutového územia, Messi však napokon obranný múr hostí neprepálil. Hostia si tak mohli vydýchnuť.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Luis Hernández (Málaga CF).
     
    25
    Do kombinácie domácich sa teraz zapája aj brankár ter Stegen, Málga sa znova snaží o vysoké napádanie.
     
    24
    Hostia zatiaľ iba odkopávajú lopty ďalej od svojej brány, tlak domácich sa už začína stupňovať. Dlhšiu dobu sme však nevideli žiadnu zaujímavú príležitosť.
     
    23
    Napokon sme boli svedkami rohového kopu domáceho celku, hostia loptu upratali do bezpečia. Barcelona však znova operuje na útočnej polovičke.
     
    22
    Domáci znova kombinujú na útočnej polovičke, ale ťažko sa im presadzuje cez defenzívu svojho súpera. Málaga sa však dostáva pod tlak a z toho môžu prameniť aj chyby.
     
    21
    Žltú kartu dostáva Roberto Rosales (Málaga CF).
     
    21
    Priamy kop domáci rozohrali nakrátko, postupne však hostia vytlačili ich kombináciu ďalej od svojej brány. Barcelona však skúša opäť zaútočiť.
     
    20
    Barcelona sa postupne už presunula na útočnú polovičku a po faule na Iniestu získava priamy kop. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť.
     
    19
    Domáci momentálne kombinujú na svojej polovičke, ďalej ich totižto ich súper nepúšťa. Uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá situácia.
     
    18
    Rohový kop napokon Barcelona bez problémov ubránila a získala loptu na svoje kopačky. Málaga sa tak rýchlo vracia späť na svoju polovičku.
     
    17
    Hostia to skúšajú cez rýchle protiútoky a po jednom z nich sa dostal do zakončenia na bránu domácich Peñaranda a jeho strelu domáci tečovali na rohový kop.
     
    16
    Aj naďalej sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, momentálne sa im však nedarí nič nebezpečného vymyslieť. Málaga sa však musí brániť a vyvarovať sa každej chybe.
     
    15
    V pokutovom území hostí sa k lopte dostával Messi, ale napokon sa mu nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a bude to odkop od brány Prieta.
     
    14
    O rýchly odpoveď sa na druhej strane snažili hostia, ale previnili sa útočným faulom a tak loptu strácajú. Zatiaľ má tak toto stretnutie slušné tempo.
     
    13
    Iniesta znova posielal nebezpečnú prihrávku, z pravej strany v pokutovom území sa snažil loptu prestrčiť na Messiho, ale Hernández sa dobre hodil do dráhy prihrávky a loptu zblokoval do bezpečia.
     
    12
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, postupnou kombináciou sa snažia presunúť na polovičku svojho dnešného súpera. Hostia však teraz úspešne bránia svoje územie.
     
    11
    Sledovali sme rýchly útočný výpad na druhej strane, ale lopta napokon skončila iba u obrancov domácich. Málaga sa však okamžite snaží o vysoké napádanie rozohrávky domácich.
     
    10
    Iniesta získal loptu a odcnetroval pred bránu hostí, tam sa okamžite hnal do zakončenia Rakitić, ale loptu našťastie pre hostí nedokázal trafiť. Domácemu futbalistovi túto situáciu sťažil aj dobe vybiehajúci brankár Prieto.
     
    9
    Črtal sa ďalší útok domácich futbalistov, ale Suárez si nedokázal spracovať loptu a tak to už smerom dopredu skúšajú hostia. Hra sa začína prelievať zo strany na stranu.
     
    8
    Hostia však následne nič zaujímavého nevymysleli a tak do rýchleho brejku išli domáci futbalisti. Rakitić sa pokúšal o individuálnu akciu, ale loptu napokon stratil.
     
    7
    Málaga sa teraz usadila na útočnej polovičke a získava aj autové vhadzovanie. Barcelona si tak teraz musí dávať pozor.
     
    6
    No a netrvalo dlho a hostia opäť zaútočili, postranný rozhodca im však signalizuje ofsajd. Zatiaľ sa tak zdá, že hostí inkasovaný gól nakopol k lepšiemu výkonu.
     
    5
    Hostia rozohrali priamy kop, následne sa do zakončenia hlavou dostal Rolán, ale jeho pokus bol nepresný a brankára domácich nezamestnal. Bude to odkop od brány domácich.
     
    4
    Predsa len sa teraz Málage podarilo preniknúť na útočnú polovičku a po zblokovanom centri získavajú hostia svoj prvý rohový kop v tomto zápase.
     
    3
    Uvidíme teda, čo spraví takýto rýchly gól s vývojom stretnutia. Domáci tak začali lepšie, hostia budú musieť doťahovať, zatiaľ sa však poriadne k lopte nedostali.
    2. Gerard Deulofeu (BAR) - 1:0
     
    2
    Barcelona dala gól!
    A je veľmi rýchly úvodný gól tohto zápasu! Barcelona sa postupnými prihrávkami dostala až pred bránu hostí, z pravej strany prišla loptu pred bránu na GERARDA DEULOFEUA a ten dopravil loptu do siete – 1:0! Hostia reklamajú, že lopta pred prihrávkou na Deulofeua opustila hraciu plochu, rozhodca však ich názor nepodporil.
     
    2
    Loptu už majú na svojich kopačkách domáci futbalisti, postupne sa presúvajú na útočnú polovičku. Zatiaľ sa však nikam neponáhľajú.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pred výkopom je tu ešte minúta ticha.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!
     
    Príjemný sobotný večer s Primera Division prajem všetkým, ktorý klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FC Barcelona a Málaga CF už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni P. González – M. Martínez, C. García. Na Camp Nou je teda už všetko pripravené, čaká sa len na príchod oboch aktérov a rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne – Rakitić, Busquets, Iniesta – Messi, L. Suárez, Deulofeu

    Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Paulinho, A. Gomes, Piqué, Semedo, Alcácer

    Málaga CF: Prieto – Rosales, L. Hernández, Baysse, Juankar – Rolón, Adrián González – Keko, Castro, Rolán – Peñaranda

    Náhradníci: Gönen – Cecchini, Cifuentes, Añor, Bastón, Mula, Robles

    Rozhodca: P. González – M. Martínez, C. García
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Barcelona a Málaga CF. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

    Cez víkend opäť pokračuje aj Španielska Primera Division, budeme svedkami jej 9. kola. V tomto prenose zavítame do Barcelony, kde uvidíme súboj tímov z opačnej časti tabuľky.

    FC Barcelona:
    Domáci futbalisti sú momentálne lídrom súťaže. Na svojom konte majú 22 bodov, ktoré získali za 7 víťazstiev a 1 remízu. Do posledného zápasu ťahala Barcelona šnúru výhier, v poslednom kole sa však zrodila remíza 1:1 na pôde Atl. Madrid. Aj skóre domácich je veľmi impozantné: 24:3.

    Málaga CF:
    Hosťujúce mužstvo je na tom katastrofálne. Málaga má na svojom konte iba 1 bod a tak sa nachádza na samom dne ligovej tabuľky. Prvý a jediný bodový zisk získala Málaga za remízu 3:3 s Ath. Bilbao. Inak má na svojom konte samé prehry a nezmenilo sa to ani v poslednom zápase, keď hostia podľahli doma Leganes 2:0.

    Favorit:
    Jasným favoritom tohto zápasu sú domáci futbalisti a očakáva sa ich jasné víťazstvo.

    Z pozície komentátora sa na Vás teší Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Miroslav Revaj

    Góly: 2. Deulofeu, 56. Iniesta

    Karty:   74. Umtiti (BAR) – 21. Rosales (MLG), 26. L. Hernández (MLG), 39. Adrián González (MLG)


    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne – Rakitić, Busquets (76. Paulinho), Iniesta – Messi, L. Suárez (82. Alcácer), Deulofeu (72. Semedo).
    Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Paulinho, A. Gomes, Piqué, Semedo, Alcácer.

    Malaga CF: Prieto – Rosales, L. Hernández, Baysse, Juankar – Rolón (68. Cecchini), Adrián González – Keko, Castro, Rolán (46. Añor) – Peñaranda (72. Bastón).
    Náhradníci: Gönen – Cecchini, Cifuentes, Añor, Bastón, Mula, Robles.

    Rozhodca: P. González – M. Martínez, C. García