Podbrezová B – Trebišov 1:1 (kon.) | Sereď – L. Mikuláš 3:1 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová B
1:1 (1:0)
Slavoj Trebišov
Nedeľa 15.10.2017, 10:30 • Zelpo Aréna • MONACObet liga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    FK Železiarne Podbrezová B

    Podbrezovskí juniori sa stále krčia na poslednom mieste druhej najvyššej súťaže so ziskom piatich bodov za jedno víťazstvo a dve remízy so skóre 11:26. Naposledy prišla prehra na pôde Lokomotívy Košice. Zverenci Mária Auxta získali bod s Interom Bratislava a Pohroním, tri proti Šamorínu.

    Slavoj Trebišov

    Dvanásty tím tabuľky ešte neremizoval. So štyrmi výhrami a siedmimi prehrami má na konte dvanásť bodov so skóre 9:18. Trebišov v poslednom kole prehral na pôde Interu Bratislava, predtým ale doma porazil Poprad. Tri kolá dozadu nestačil na Zvolen, no ešte predtým uspel proti Spišskej Novej Vsi.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová B: Vavrúš – Magda, Kuc, Kupčík (C), Mojžiš – Kopičár, Gerát – Válovčan, Kačerík, Kuzma – Jedinák
    Náhradníci: Lukáč – Migaľa, Lukáčik, Marčuj, Garaj, Weiss, Bellay

    Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Pet. Šuľák, P. Kolesár, J. Kolbas (C), Lopez Da Silva Junior, M. Kolesár, Patkanóci, Ruskovský, Bednár, Bragin
    Náhradníci: Vojtek, Mujkovič, Pav. Šuľák, Jacko, Starosta, Bellás, E. Kolbas

    Rozhodca: Marsal – Hrmo, Mihalík – Vlčej.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvá ofenzívna akcia patrila hosťom, lenže center z pravej strany bol zrazený Mojžišom. Lopta sa odrazila za čiaru od hráča Trebišova.
     
    2
    Trebišov je späť na polovici súpera, no loptu drží veľmi ďaleko od Vavrúšovej brány, takže nebezpečenstvo pre domácich nehrozí.
     
    3
    Válovčan sa dostal až k centrovanej lopte, lenže jeho pokus bol zrazený a mieril mimo dosah spoluhráčov. Z druhej strany sa neujal pas Kuzmu.
     
    4
    Prvý náznak nebezpečnej akcie domácich, pretože po prudkej prihrávke pred bránu hostí musel v poslednej chvíli na roh odvrátiť Šuľák.
     
    5
    Kuzmov center sa neujal, hostia prešli do protiútoku. Po peknej kolmici do šestnástky musel z brány vybehnúť Vavrúš, loptu pred Ruskovským však odkopnúť stihol.
     
    7
    Domáci získali priamy kop z krídelného priestoru, na ktorý sa snažil naskakovať Samuel Kuc, avšak k hlavičke sa cez Kolbasa nedostal.
     
    8
    Kombinácia Podbrezovej na polovici súpera do úspešného konca neviedla. K lopte sa dostali hráči hostí.
     
    9
    Vavrúš síce loptu z päťky kopol iba do autu, pokus o rýchlu akciu Trebišova skončil veľmi nepresným zakončením.
     
    10
    Viktor Jedinák dostal loptu z pravej strany do šestnástky, z prvej vystrelil, no trafil iba stred brány, kde bol brankár Giertl.
     
    11
    Lopez da Silva Junior číhal na hranici malého vápna, kde dostával prihrávku od svojho spoluhráča, lenže úplne nestrážený vo veľmi dobrej pozícii nedokázal guľatý nezmysel zasiahnuť.
     
    12
    Dlhý nákop na hranici šestnástky Podbrezovej sa stal korisťou dvojice obrancov domácich, ktorí zastavili Bragina. Lopta sa následne odrazila k Vavrúšovi.
     
    14
    Gerát získal loptu sklzom na vlastnej polovici, z čoho chcel ťažiť Kopičár, no jeho nákop do krídla nenašiel nikoho.
     
    15
    Kačerík sa snažil vysunúť do krídla Jedináka, ktorý sa síce nedostal k centru, ale za pomoci spomínaného Kačeríka Podbrezová získala aspoň roh.
     
    16
    Po rohu na krátko, ktorý sa neujal, ešte Kuzma vysunul do uličky Jedináka. Jeho prudký pas do malého vápna hostia dostali preč.
     
    18
    Bragin sa snažil prebrať si loptu po dlhom aute do šestnástky súpera, lenže tá mu od nohy odskočila a ušla za bránkovú čiaru.
     
    19
    Kačerík si v strede poľa prebral loptu okolo Kražela, ktorý ho okamžite nechtiac tvrdo zasiahol do nohy. Píska sa faul obrancu Trebišova.
     
    20
    Krátke trebišovské obliehanie šestnástky Podbrezovej skončilo prudkým nákopom sprava, ktoré Vavrúš len vyrazil pred seba, lenže pred Kolbasom v poslednej chvíli odkopli zadáci domácich.
     
    22
    Jedinák si nabehol do uličky, kde dostal prihrávku od Kuzmu, lenže lopta ho zahnala do krídla. Pomôcť chcel ešte Mojžiš, defenzíva Trebišova to ustála.
     
    23
    Pekná kombinácia Podbrezovej začala od Kamila Kuzmu, ktorý na pravú stranu vyslal Válovčana, ten poslal pas cez šestnástku na Jedináka, lenže zakončenie tohto mladíka išlo tesne vedľa.
     
    24
    Válovčan sa otočil na hranici ofsajdu a už mohol utekať takmer sám na brankára súpera, lenže v poslednej chvíli ho faulom zastavil Kolesár. Karta neprichádza.
     
    25
    Nízky center sa síce neujal, no Mojžiš takmer z polovici vrátil loptu späť. Tá padala pod brvno, Giertl musel vyraziť nad svoje brvno.
     
    26
    Lopez Da Silva Junior sa pred šestnástkou súpera zachytil o Kačeríka, ktorý sa vracal pomôcť defenzíve. Píska sa faul, bude to priamy kop tesne spred rohu šestnástky.
     
    27
    Prudký nákop letel nebezpečne do brány, v ceste však trafil Magdu. Následná strela z voleja od Ruskového nebola zlá, no tečovaná a mierila vedľa.
     
    29
    Podbrezovská akcia sa nepodarila, hostia to teda skúsili nakopnúť z ľavej strany, no ich akcia skončila zákrokom domáce defenzívy.
     
    30
    Vladimír Kražel vypálil spoza pokutového územia, no jeho pokus mu nesadol na kopačku, takže skončil vysoko nad bránou protivníka.
     
    31
    Patkanóci sa na krídle nedostal cez Mojžiša, ktorý si dobre splnil defenzívne povinnosti a navyše futbalista Trebišova fauloval.
     
    33
    Kopičár vyslal prudký posla spoza pokutového územia, jeho rana však bola okamžite zrazená a následný nákop späť našiel Giertla.
     
    34
    Gerát na vlastnej polovici dlho váhal čo s loptou, až ju nakopol smerom dopredu, lenže nenašiel žiadneho zo spoluhráčov.
     
    35
    Hostia to skúšajú pravou stranou, po centri Kolbasa sa bez problémov dostal k lopte brankár Vavrúš.
     
    36
    Jedinák si narazil s Válovčanom a okamžite nabral smer šestnástky. Pri jeho ceste si loptu odkopol ďaleko od nohy, aby mu ju Šuľák ľahšie odkopol.
     
    37
    Kražel sa príliš jednoducho dostal cez Magdu, toho okamžite zastúpil Kačerík a obrancu Trebišova čisto od lopty odtlačil.
     
    38
    Válovčan sa na dlhý nákop zo stredu poľa rozbehnúť nemusel, nakoľko stál v postavení mimo hry.
     
    39
    Kačerík sa zaujímavo rozbehol, no nedokázal spracovať dlhý pas do Kuca. Dopredu sa teda dostávajú hráči Trebišova.
     
    40
    Magda si veľmi dobre poradil s Juniorom, na druhej strane sa síce dostal k centru Válovčan, lenže jeho prihrávka až do šance neprešla.
     
    41
    Mojžiš pri odkope našiel iba hráčov súpera a tí prešli do veľkej šance. Peter Kolesár dostal loptu do malého vápna, kde ustál atak Kuca, lenže jeho strela bola zrazená. K dorážke sa dostal na malom vápne úplne voľný Bragin, neuveriteľne bránu prestrelil!
     
    43
    Podbrezová B dáva gól!
    Nedáš-dostaneš! Domáci potrestali zlyhanie hostí pri šancí a sami otvárajú skóre. Kamil Kuzma poslal krásnu za obranu, kde si nabehol MARTIN VÁLOVČAN a vychutnal si brankára. Giertl už ležal, keď si podbrezovský útočník potiahol loptu a prehodil ho.
     
    44
    Ruskovský sa po pravej strane dostal k dobrému centru, v šestnástke Podbrezovčanov si dal veľký pozor Gerát a odkopol do bezpečia.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Podbrezová po prvom polčase vedie 1:0, keď sa gólovo v závere presadil Válovčan. Všetkému ale prechádzal stopercentná nevyužitá šanca Bragina.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Gerát, prichádza Garaj.
     
    48
    Po centri Kamila Kuzmu sa lopta odrazila k úplne voľnému Samuelovi Kucovi pred bránou súpera, lenže ten na loptu nedočiahol a v obrovskej možnosti nestihol zakončiť.
     
    49
    Kuzma si naviezol loptu pred šestnástku protivníka, odkiaľ vyskúšal svoju ľavačku, lenže jeho pokus skončil ďaleko vedľa Giertlovej brány.
     
    51
    Po dlhom nákope dopredu od hostí si povinnosti splnil obranca Kupčík, ktorý vyhral súboj. Lopta sa následne dostala k brankárovi Giertlovi.
     
    52
    Kamil Kuzma vystrelil spoza šestnástky, pokus pravačkou skončil vysoko nad.
     
    54
    Daniel Magda dvakrát centroval z pravej strany, ani raz sa mu ale nepodarilo dostať loptu na spoluhráčov, ktorí číhali na zakončenie.
     
    55
    Center z ľavej strany pred Vavrúša defenzíva Podbrezovej zvládla, na druhej strane sa už poslať loptu späť nepodarilo Patkanócimu.
     
    56
    Martin Válovčan sa takmer rútil sám na bránu po kolmici od Kačeríka, v poslednej chvíli prišiel dobrý defenzívny zákrok jedného z obrancov Trebišova.
     
    57
    Magda fauloval vedľa svojej šestnástky Kolbasa. Bolo to na hranici autovej čiary, takže hostia budú mať dobrú pozíciu na zaujímavý center.
     
    58
    Peter Kolesár poslal veľmi dobrý center do stredu šestnástky, no v skrumáži tiel nedokázal loptu tečovať žiadny z hráčov na trávniku.
     
    59
    Martin Válovčan si naviezol loptu pred šestnástku Trebišova, odkiaľ okamžite vystrelil, no namieril vysoko nad bránu súpera.
     
    60
    Jaroslav Kolbas dostal loptu zľava až do šestnástky, odkiaľ vyslal poriadne prudkú strelu. Vavrúša síce prekonal, ale brankára Podbrezovej zastavil žrď.
     
    61
    Po ruke Kopičára sa Patkanócimu podarilo prejsť po pravej strane až k centru, jeho pokus bol zrazený k Vavrúšovi.
     
    62
    Dobrá možnosť Bragina, ktorý sa ocitol pri lopte v malom vápne, lenže jeho strelu zrazil Mojžiš, čím loptu takmer úplne zastavil. Všetko odkopom vyriešil Kupčík.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Patkanóci (Slavoj Trebišov).
     
    65
    Adrián Kačerák si pred šestnástkou neprebral loptu úplne najlepšie, ale videl, že Giertl je vysoko z brány, tak ho skúsil obstreliť. Prestrelil bránu.
     
    66
    Bragin vystrelil spoza šestnástky po zemi k vzdialenejšej žrdi, krížny pokus skončil v rukaviciach brankára Vavrúša.
     
    67
    Kolbas veľmi pekným centrom ponad Mojžiša našiel na hranici malého vápna úplne voľného Ruskovského, jeho volej zrazil spomínaný hráč Podbrezovej.
     
    68
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Válovčan, prichádza Lukáčik.
     
    69
    Trebišov dal gól!
    Tlak hostí je korunovaný presným zásahom. Po centri sprava si perfektne nabehol LOPEZ DA SILVA JUNIOR a prudkou hlavičkou rozvlnil sieť.
     
    70
    Dvadsať minút do konca stretnutia, Trebišovu sa podarilo vyrovnať. Uvidíme, či tlak hostí bude pokračovať, alebo niečo vymyslí aj Podbrezová.
     
    72
    Jaroslav Kolbas si nabehol do šestnástky, rútil sa sám na Vavrúša, no ten ho perfektne prečítal a čisto zastavil. Navyše, kapitán hostí bol v ofsajde.
     
    73
    Kucov nákop na Kačeríka do šestnástky v poslednej chvíli na roh odvrátil Kražel. Po následnom rohu hlavičkoval tesne nad Kupčík.
     
    74
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Patkanóci, prichádza Vojtek.
     
    76
    Prudký center z pravej strany pred šestnástkou hostí obrancovia Trebišova stihli odvrátiť a sami prešli dopredu, lenže akcia sa zastavila a po centri už nebezpečná nebola.
     
    77
    Lukáčik sa až príliš hnal za loptou pri šestnástke súpera, nakoniec na ňu nedočiahol a pomohol si ofenzívnym faulom.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Migaľa.
     
    79
    Migaľa sa hneď zapojil do hry, snažil sa získať loptu v krídelnom priestore, ale za čiaru sa odráža práve od neho.
     
    80
    Kolbas nedokázal spracovať loptu na krídlo, pretože pri zmene pohybu sa pošmykol. Mojžiš preto celú situáciu bez problémov skontroloval.
     
    81
    Lukáš Migaľa poslal veľmi pekný center do šestnástky sprava, kam si nabehol Lukáčik a veľmi málo mu chýbalo, aby mohol zakončovať.
     
    82
    Filip Vojtek veľmi peknou prihrávkou našiel v šestnástke súpera Jaroslava Kolbasa, ktorý vystrelil po zemi cez svojho strážcu, lopta bránu Vavrúša minula veľmi tesne.
     
    83
    Strela Kopičára prišla trochu nečakane, Giertl loptu ale iba skontroloval, pretože mierila vedľa priestoru troch žrdí.
     
    84
    Kolbas znova hľadal centrom na zadnej žrdi Ruskovského, v poslednej chvíli na roh odvrátil Mojžiš. Z následného rohu Trebišov nezahrozil.
     
    86
    Migaľa nedokázal dobehnúť loptu na hracej ploche, takže Trebišov postupne prechádzal dopredu. Prechod hostí zastavil faul.
     
    87
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Bragin, prichádza Bellás.
     
    88
    Ján Garaj sa takmer dostal do zakončenia z hranice bieleho bodu po centri sprava, defenzíva Trebišova celú situáciu nakoniec zvládla.
     
    89
    Lukáčik veľmi pekne pretečoval loptu do šestnástky, kam si nabiehal Migaľa, no v poslednej chvíli bol zastavený. Následne prišla strela Kopičára, Giertl s ňou nemal problém.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Ruskovský, prichádza Mujkovič.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Po polčase domáci mladíci viedli gólom Válovčana o jeden gól, lenže v druhom dejstve mali hostia hernú prevahu a zaslúžene vyrovnali z hlavy Juniora. Remíza je preto zaslúžená. Ja sa s vami lúčim a prajem pekný zvyšok nedele. (12:19:58)

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 43. Válovčan – 69. Junior

    Karty:   63. Patkanóci (SLT)


    FK Železiarne Podbrezová B: Vavrúš – Magda, Kuc, Kupčík (C), Mojžiš – Kopičár, Gerát – Kuzma, Kačerík, Jedinák – Válovčan
    Náhradníci: Lukáč – Migaľa, Lukáčik, Marčuj, Garaj, Weiss, Bellay

    Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Pet. Šuľák, P. Kolesár, J. Kolbas (C), Lopez Da Silva Junior, M. Kolesár, Patkanóci, Ruskovský, Bednár, Bragin
    Náhradníci: Vojtek, Mujkovič, Pav. Šuľák, Jacko, Starosta, Bellás, E. Kolbas

    Rozhodca: Marsal – Hrmo, Mihalík – Vlčej

    Diváci: 130