Barys – Red Star Kunlun 4:3 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – HC Slovan sk 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 3:1 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 14.10.2017, 13:30 • Ľadová aréna Traktor, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    25:33
    Traktor Čeljabinsk dal gól!

    Teraz to tam však už domácim padlo a Traktor tak znova vyhráva o jeden gól! Domáci sa presunuli do útočného pásma, ALEXEJ KRUČININ sa zmocnil puku a vystrelil spoza obrancu a jeho pokus napokon skončil za chrbtom Štěpánka – 2:1!
    Asistencia: Danil Mamajev.
    16:22 Alexej Kručinin (CLJ) - 1:1
     
    16:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak napokon to tam v presilovke padlo aj belasým a stav zápasu je vyrovnaný na 1:1! Slovan sa v závere presilovky dobre natlačil pred bránu domácich, Kašpar pálil pred bránou na Francouza a MAREK VIEDENSKÝ puk následne dostal za chrbát českého brankára. Asistencia: Lukáš Kašpar.
     
    14:05
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Nuž, napokon sa domácim predsa len podarilo využiť presilovú hru a tak sa ujímajú v 15. minúte zápasu vedenia 1:0! Traktor teraz dobre zakombinoval pred bránou hostí, Szczechura našiel úspešnou prihrávkou zle pokrytého RICHARDA GYNGEHO a ten dostal puk do bránky Slovana! Asistencie: Paul Szczechura, Igor Polygalov.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 15. Gynge (Szczechura, Polygalov), 26. Kručinin (Mamajev) – 17. Viedenský (Kašpar)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Demčenko (A)) – A. Petrov, Kolcov, Višnevskij, Bailen, Mamajev, Borodkin, Nikitin – Jakuceňa (A), Rybakov, – , Szczechura, Gynge – Kručinin (C), Polygalov, Penkovskij – Kokujov, Šipin, Gubarev – Šolochov.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Mazanec) – Meszároš (C), Bačík, T. Voráček, Švarný (A), Barker, Ebert, Després – Co. Genoway, Hrnka, Boychuk – Buchtele, J. Mikúš, Smoleňák – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Skalický, Sádecký, A. Šťastný.

    Rozhodca: Vladimir Bukin, Andris Ansons – Maxim Bityukov, Vasily Semechkov