Tbilisi – Slovan Bratislava sk 0:7 (kon.)
koniec
Georgians Tbilisi
0:7 (0:3)
ŠK Slovan Bratislava futsal
Piatok 13.10.2017, 20:00UEFA Futsal Cup
Predzápasové kurzy
     
    37:49
    Exhibícia Slovana pokračuje. Péchy najprv vystrelil po zemi do Bukiu, následne vybojoval loptu späť na belasé kopačky, prihral Michalecovi, ktorý bol chrbtom k bráne a pätičkou sa snažil zakončiť. Tá však nemala razanciu a mierila len do stredu brány.
     
    36:29
    Slovan Bratislava dáva gól! MARTIN ZDRÁHAL sa pohral s obranou Tbilisi, loptu si ešte vymenil s Péchym, ktorý mu ideálne prihral a zakončuje prakticky do prázdnej brány.
     
    33:53
    Záruba unikol po ľavom krídle, pred bránou videl nabiehajúceho Belaníka, ten len jemne ťukol do lopty, ktorá skončila tesne vedľa ľavej žrde!
     
    30:37
    Slovan Bratislava dáva gól! S gólmi sa roztrhlo vrece. Belasí pridávajú dnes už šiesty gól a zápas začína pripomínať exhibíciu. Po prihrávke Zárubu sa gólovo presadil GABRIEL RICK.
     
    29:15
    Slovan Bratislava dáva gól! Kyjovský z pravého krídla prihral pred bránu na voľného MAREKA BAHNU a ten v rýchlom slede strieľa svoj druhý gól!
     
    28:30
    Žltú kartu dostáva Kobaidze (Georgians Tbilisi).
     
    28:30
    Slovan Bratislava dáva gól! Záruba zblízka napálil loptu len do Bukiu, tá sa však odrazila priamo k MAREKOVI BAHNOVI a ten zvyšuje na 4:0!
     
    27:17
    Aktívny Kurtanidze zblízka páli len do Brndiara, výborný zákrok brankára Slovana, má veľkú zásluhu na tom, že belasí ešte neinkasovali!
     
    24:08
    Žltú kartu dostáva Kakabadze (Georgians Tbilisi).
     
    23:19
    Kurtanidze mohol znížiť! Otvoril sa mu priestor v strede ihriska, dostal sa do dobrej pozície, no v šanci napálil loptu len do vybiehajúceho Brndiara!
     
    21:10
    Slovan mohol zvýšiť na 4:0! Skúsil streliť do opustenej bránky, v poslednej chvíli sa do nej vracal Bukia, napokon mu pomohla žrď!
     
    17:36
    Slovan Bratislava dáva gól! Rýchla akcia Slovana, najprv Záruba nechal vyniknúť brankára Bukiu, odrazená lopta sa dostala na kopačky Bahnu, ktorý trafil brvno, až napokon gól hlavou strieľa GABRIEL RICK.
     
    16:27
    Kurtanidze sa ocitol s loptou zoči-voči Brndiarovi, avšak brankár Slovana vyšiel z tohto minisúboja víťazne a výrazne podržal svoj tím!
     
    15:07
    Slovan Bratislava dáva gól! Tbilisi sa zabudlo v útoku, čo využil Záruba na rýchly prienik na ich polovicu, videl nabiehajúceho MARTINA PÉCHYHO a ten už zblízka do odkrytej brány nemohol nedať!
     
    11:48
    Slovan Bratislava dáva gól! MARTIN ZDRÁHAL to zobral na seba, potiahol si loptu na ľavé krídlo, odkiaľ aj po zemi vystrelil k vzdialenejšej žrdi a lopta končí v bráne! Slovan sa ujíma vedenia 1:0.

    Daniela Mesíková

    Góly: 12. M. Zdráhal, 16. Péchy (Záruba), 18. Rick (Bahna, Záruba), 29. Bahna (Záruba), 30. Bahna (Kyjovský), 31. Rick (Záruba), 37. M. Zdráhal (Péchy)

    Karty:   25. Kakabadze (TBI), 29. Kobaidze (TBI)


    Georgians Tbilisi: Bukia – Nikvashvili, Tophuria, Kakabadze, Kurtanidze, Jamburia, Gabuchia, Chumburidze, Shelegia, Asatiani, Sozashvili, Bokenia (C), Kobaidze, Maisala
    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar – Rick, Kyjovský, Kozár (C), Bahna, Karpiak, Rafaj, Záruba, A. Zdráhal, M. Zdráhal, Haľko, Michalec, Péchy, Belaník

    Rozhodca: Kadykov (RUS) – Radović (SRB)