Slovan Bratislava – ´t Knooppunt sk 4:6 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava futsal
4:6 (1:2)
´t Knooppunt Amsterdam
Streda 11.10.2017, 20:00 • HANT Aréna Bratislava • UEFA Futsal Cup
Predzápasové kurzy
     
    38:15
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Je pravdepodobne rozhodnuté. Brankár hostí ENNES VAN MAASBOMMEL si pripísal úspešný zákrok a potom strelou cez celé ihrisko rozvlnil sieť.
     
    35:22
    Slovan Bratislava dnes viackrát doťahoval a vždy dokázal vyrovnať. Teraz má však necelých päť minút na strelenie piateho gólu a po oddychovom čase skúša hru bez brankára.
     
    35:22
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Hosťom dnes padá všetko do brány. Po dlhšom čase sa objavili pred Karpiakom, ale ISMAIL OUADDOUH namieril nechytateľne pod brvno.
     
    34:50
    Marek Belaník mohol poslať svoj tím do vedenia. Výborne si pokryl loptu, odtlačil protihráčov a jeho prudká strela skončila na van Maasbommelovi.
     
    33:58
    Radim Záruba takmer zvalil súperovu bránu. Jeho volej po rohovom kope sa zastavil na brvne. Domáci dnes zasiahli konštrukciu minimálne piaty raz.
     
    33:10
    Slovan Bratislava dáva gól! Domáci futsalisti zužitkovali hernú prevahu z ostatných minút a zaslúžene vyrovnali. PETER HAĽKO dostal prihrávku do bránkoviska, urobil si miesto a presne namieril. Hostia reagujú oddychovým časom.
     
    29:25
    Slovan Bratislava dáva gól! PETER HAĽKO sa pretlačil cez brániacich hráčov, loptu udržal na nohe a jemným lobom prekonal gólmana van Maasbommela.
     
    24:40
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Hostia sú dnes mimoriadne efektívni. Po chybe domáceho tímu sa dostali do brejku dvoch proti brankárovi. V tejto situácii si poradili a ADIL ZOUTHANI zakončoval do odkrytej siete.
     
    23:56
    Slovan Bratislava dáva gól! Belasým vyšiel krásny signál po rohovom kope. Zárubov volej smeroval pred bránu, kde si zbehol GABRIEL RICK a druhým presným zásahom v zápase znížil manko domácich.
     
    22:44
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Platilo staré známe nedáš-dostaneš. Domáci kapitán Peter Kozár zaváhal v rozohrávke, hostia získali loptu a MOHAMMED ATTAIBI ju presnou strelou upratal do siete.
     
    22:20
    Slovanisti majú teraz smolu v koncovke. Tretia podobná strela z ľavého krídla skončila zase na žrdi. Šťastie vyskúšal Haľko.
     
    21:34
    Radim Záruba výborne vystrelil z ľavého krídla, ale jeho pokus sa zastavil iba na žrdi van Maasbommelovej brány.
     
    19:57
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Tesne pred odchodom do šatní vyšla hosťom blesková kombinácia. Hráč pred bránou sklepol loptu voľnému ISMAILOVI OUADDOUHOVI a ten zblízka nedal šanca Karpiakovi.
     
    17:22
    Radim Záruba vystihol rozohrávku súpera a dostal Slovan do veľkej šance. Napokon prihrával na pravú stranu Belaníkovi, ktorého strela sa obtrela zvonku o žrď.
     
    14:24
    Slovan Bratislava dáva gól! Radim Záruba zabojoval o loptu na útočnej polovici, chcel ju poslať pred prázdnu bránu Kyjovského, ale tento zámer mu prekazil van Maasbommel. Situáciu však dobre sledoval GABRIEL RICK a prudkou strelou k žrdi vyrovnal stav stretnutia.
     
    13:10
    Marek Karpiak teraz zachránil belasých. Bouzit sa rútil sám na domácu bránu, ale gólman Bratislavčanov jeho nájazd zlikvidoval.
     
    09:43
    Mohamed Jamai zahodil obrovskú príležitosť. Zostal voľný na zadnej žrdi, lopta ho tam našla, ale zostal taký prekvapený, že ju odkopol inde.
     
    09:36
    Knooppunt sa rútil do veľkej šance. V brejku dvoch na jedného prihrával Bouzit voľnému spoluhráčovi, ale v defenzíve výborne zapracoval Záruba.
     
    09:00
    Illias Bouzit je prvým hráčom, ktorý dnes uvidel žltú kartu. Nebolo to za faul, ale za nešportové správanie.
     
    03:41
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Hostia nečakane udreli. ILLIAS BOUZIT využil nedorozumenie domácej defenzívy a poslal loptu od odkrytej siete.
     
    03:36
    Ďalšia veľká šanca českého futsalistu. Radim Záruba dostal prihrávku do voľného priestoru, ale z pravej strany minul bránu.
     
    03:17
    Radim Záruba sa oprel do lopty z voleja po rohovom kope a jeho delovka sa zastavila na brvne. Hostia mali šťastie, že neinkasovali.
     
    02:43
    Dušan Rafaj sa dostal do gólovej príležitosti, zrazu sa ocitol úplne sám pred brankárom van Maasbommelom, ale zblízka ho trafil iba do nohy.
     
    01:09
    Veľká šanca holandského šampióna. Bouzit zostal zabudnutý za defenzívou belasých a domáci mali šťastie, že minul bránu.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 15. Rick, 24. Rick, 30. Haľko, 34. Haľko – 4. Bouzit, 20. Ouaddouh, 23. Attaibi, 25. Zouthani, 36. Ouaddouh, 39. Maasbommel

    Karty:   9. Bouzit (KNA)


    ŠK Slovan Bratislava futsal: Karpiak (Brndiar) – Rick, Kyjovský, Kozár (C), Bahna, Rafaj, Záruba, A. Zdráhal, M. Zdráhal, Haľko, Michalec, Péchy, Belaník.
    ´t Knooppunt Amsterdam: van Maasbommel (Zouyne) – Ceyar, Attaibi, Bouzit, Jamai, Zouthane, Attahiri, De Groot, El Bakkali, El Ghannouti (C), Ouaddouh.

    Rozhodca: Adamopoulos (GRE), Radović (SRB)