Žilina B – Podbrezová B 2:1 (kon.) | Sereď – Šamorín 2:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina B
2:1 (1:1)
FK Železiarne Podbrezová B
Nedeľa 10.09.2017, 10:30 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Michlík, Sluka, Bichakhchyan, Klec (C), Šušolík, Majdan, Martinček, Boženík, Gerebenits
    Náhradníci: Leško – Ďuratný, Kopas, Petrák, Herrera, Majštiník

    FK Železiarne Podbrezová B: Vavrúš – Lukáčik, Marchuk, Hric (C), Fischer, Magda, Kuc, Jedinák, Haščák, Garaj, Bellay
    Náhradníci: Adamčák, Lihan, Weiss, Horváth, Lepieš, Valek, Sokol

    Rozhodca: Vlčej – Poláček, Halíček.
     
    Príjemný nedeľňajšie dopoludnie Vám želáme zo Žiliny. Do začiatku zaujímavého zápasu medzi rezervami fortunaligových mužstiev a to Žiliny a Podbrezovej už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Práve včera sa odohralo aj stretnutie Podbrezovej a Žiliny vo Fortuna lige, v ktorom hostia zo Žiliny zvíťazili 4:2! Uvidíme teda, ako sa bude dariť rezervným mužstvám. Žilina B v prípade víťazstva sa posunie na prvé mieste, Podbrezová B sa zatiaľ nachádza v spodnej časti tabuľky a v prípade víťazstva by sa mohla posunúť vyššie. Favoritom tohto zápasu sú však domáci futbalisti, uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už nalno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.
     
    2
    Po ľavej strane vybojovalo domáce mužstvo rohový kop, ktorý rozohralo nakrátko. Následne prišla strela spoza 16-tky, ale obrana hostí tento pokus zblokovala do bezpečia.
     
    3
    Sledovali sme ďalší útok domáceho tímu, z pravej strany prišiel center do pokutového územia hostí, domáci futbalista však následne zakončil iba vysoko nad.
     
    4
    Prvý krát sa do útoku dostávajú aj hostia z Podbrezovej, ich rýchlu snahu však domáci prerušili aj za cenu faulu. Domáci sa tak sťahujú späť na svoju polovičku.
     
    5
    V strede poľa vybojoval loptu pre domácich Gerebenits, následne ju potiahol až pred pokutové územie hostí, tam však prišla iba nepresná prihrávka a bude to odkop od brány hostí.
     
    6
    Aj naďalej sú častejšie v držaní lopty domáci futbalisti, avšak momentálne kombinujú iba po stred poľa. Hostia sa však od úvodu zápasu prakticky len bránia.
     
    7
    Ani teraz sa domácim nevydaril prienik do pokutového územia svojho dnešného súpera, zápas má však vysoké tempo a futbalisti domáceho tímu hrajú veľmi aktívne.
     
    8
    Pred bránu hostí smeroval center z pravej strany, brankár Vavrúš bol však pri lopte ako prvý a prebral si ju do svojich rukavíc.
     
    9
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Je tu rýchly gól domáceho tímu! Rezerva Žiliny hrala od úvodu veľmi aktívne a zaslúžene strieľa prvý gól tohto zápasu. Z pravej strany prišiel opäť výborný center pred bránu hostí, na loptu si najvyššie vyskočil RÓBERT BOŽENÍK a krásnou hlavičkou otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
    9. BOŽENÍK - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    10
    No a domáci futbalisi hrajú aj naďalej veľmi aktívne, hostia z Podbrezovej sa teraz museli stiahnuť pred svoju bránu a odolávajú tlaku svojho dnešného súpera.
     
    11
    Rezerva MŠK predvádza naozaj výbornú kombináciu a hosťom to robí poriadne problémy. Po jednom z útokov sme videli znova aj zakončenie na bránu hostí, lopta však letela vysoko nad.
     
    12
    Troška začínajú už ožívať aj hostia, ale zatiaľ sa ďalej ako po stred ihriska nedostávajú. Domáci okamžite vysoko napádajú a hosťom to robí značné problémy.
     
    13
    Domáci založili rýchly protiútok, pred 16-tkou svojho dnešného súpera však loptu rýchlo stratili. Šancu na založenie útočnej akcie tak teraz majú aj hostia. Zatiaľ toho však rezerva Podbrezovej v tomto zápase veľa neukázala.
     
    14
    Pri lopte sú však už opäť domáci futbalisti a presúvajú sa na útočnú polovičku. Hostia sa tak opäť musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by mohli domáci rýchlo potrestať.
     
    15
    Tento útok domácich futbalistov sa podarilo hosťom zastaviť, zo svojej polovičky sa však už domácich chystajú založiť ďalší útočný výpad. Aktivita MŠK tak pokračuje naďalej, hostia sa zatiaľ len bránia.
     
    16
    Po dlhšej dobe sa na útočnú poloviku dostali aj hostia z Podbrezovej, avšak center do pokutového územia domácich nebol úspešný a lopta opustila hraciu plochu. Mandou sa tak postará o výkop od svojej brány.
     
    17
    Rezerva MŠK znova rozbieha úspešnú kombináciu na svojej polovičke, dá sa tak opäť očakávať útok z ich strany. Hostia sa tak už postupne musia pripravovať na bránenie.
     
    18
    Domáci futbalisti sa už postupne presúvajú na útočnú polovičku, ich dnešný súper sa tak znova ocitá pod tlakom. Zatiaľ je to jasná záležitosť domáceho tímu, uvidíme, či hostia niečo v tomto zápase dokážu predviesť.
     
    19
    Rezerve Podbrezovej sa darí odrážať útoky domácich, futbalisti MŠK však na nič nečakajú a okamžite zakladajú ďalšie útočné akcie. Fanúšikovia domácich sú tak na tribúne zatiaľ veľmi spokojní.
     
    20
    Hučko získal loptu a snažil sa odcnetrvoať po ľavej strane do pokutového územia, obrana hostí mu to však neumožnila. Domáci sa však zakrátko opäť dostávajú k lopte.
     
    21
    Žilina B získala rohový kop z druhej strany, po ňom sme videli aj hlavičkové zakončenie domácich, lopta len tesne minula bránu hostí. Bude to odkop od Vavrúšovej brány.
     
    22
    Konečne sa vydarila útočná akcia aj rezerve Podbrezovej, loptu si však v pokutovom území bezpečne prebral brankár Mandous a zakladá ďalší útok svojho tímu.
     
    23
    Domáce mužstvo momentálne kombinuje v strede poľa, hostia sa snažia o vysoké napádanie rozohrávky, ale rezerva MŠK zatiaľ chyby nerobí. Uvidíme, čo ná zaujímavého ešte po zvyšok prvého polčasu čaká.
     
    24
    Podbrezová B založila rýchly protiútok a pred 16-tkou domácich získava nebezpečný priamy kop. Mandou si už stavia početný obranný múr, zrejme to bude priama strela na bránu.
     
    25
    Priamy kop napokon rozohral kapitán Hric, jeho priama strela na bránu však presná nebola a mierila iba nad bránu Mandousa. Bolo to však vôbec prvé ohrozenie brány domáceho tímu.
     
    26
    Podbrezová B dáva gól!
    Tak to bolo určite nečakané! Hostia sa znova prebojovali na útočnú polovičku, z pravej strany prišla prihrávka pred pokutové územie domácich a KRISTIÁN LUKÁČIK úspešne tečoval strelu svojho spoluhráča a stav zápasu je vyrovnaný 1:1!
    26. LUKÁČIK - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    27
    Domáci sa po výkope okamžite presúvajú na útočnú polovičku a snažia sa o rýchlu odpoveď. Podbrezová využila efektne menšie zaváhanie domácej obrany a začíname tak v tomto zápase odznova.
     
    28
    V strede poľa hostia fualovali a tak domáci získavajú priamy kop. Ten už rozohrali nakrátko a domáci sa už snažia o prienik na útočnú polovičku. Domáci tak znova stupňujú svoj tlak.
     
    29
    Žilina B zahrávala rohový kop z pravej strany, po ňom prišla iba nepresná hlavička jedného z domácich futbalistov. Podbrezová si tak mohla vydýchnuť a môže skúsiť po dlhšej dobe znova zaútočiť.
     
    30
    Domáci sa však znova presúvajú na útočnú polovičku, hostia sa tak musia mať na pozore. Žilina B hrá aj naďalej aktívne, ale ten inkasovaný gól ich zrejme zaskočil.
     
    31
    Po rýchlom útoku vyslal jeden z domácich peknú strelu z voleja a brankár Vavrúš s veľkou námahou loptu vyrazil na rohový kop. Tlak domácich tak pokračuje naďalej.
    31. Vavrúšov úspešný zákrok
    Zdroj: www.huste.tv
     
    32
    Hostia loptu po rohovom kope odvrátili do bezpečia, domáci však zakladajú ďalší útočný výpad zo svojej polovičky.
     
    33
    Teraz však prišla zo strany domácich iba nepresná prihrávka a hostia získavajú autové vhadzovanie na svojej polovičke. Futbalisti MŠK však okamžite napádajú rozohrávku svojho dnešného súpera.
     
    34
    K lopte sa už opäť dostalo domáce musžtvo a rozbieha kombináciu na útočnej polovičke. Hostia sa tak musia znova brániť, s týmto výsledkom však musia byť určite spokojní.
     
    35
    Na útočnú polovičku sa však teraz presúvajú aj hostia a domáci museli aj za cenu faulu zastaviť rodiaci sa útok svojho súpera. Rezerva Podbrezovej sa tak už usadila na útočnej polovičke.
     
    36
    Následne však hsotia nič zaujímavého nepredviedli a tak sa k lopte dostávajú už domáci futbalisti. Rezerva MŠK na nič nečaká a okamžite sa presúva na útočnú polovičku.
     
    37
    Napokon však domáci predviedli iba nepresnú kombináciu a tak hostia v strede poľa získavajú autové vhadzovanie. Veľa priestoru na kombináciu však hostia nemajú.
     
    38
    Domácim sa podarilo založiť rýchly protiútok, avšak následne už presné zakončenie z ich strany neprišlo. Bude to odkop od brány hostí. Pomaličky sa už blíži záverečná časť prvého polčasu.
     
    39
    Rezerva Žiliny aj naďalej preniká na útočnú polovičku, ale po inkasovanom góle už nehrajú tak uvoľnene a momentálne chybujú vo finálnej fáze.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, aj naďalej sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, ale momentálne sa im nedarí zakladať úspešné útočné akcie.
     
    41
    Znova prišla iba nepresná prihrávka domácich futbalistov a hsotia získavajú na svojej polovičke autové vhadzovanie. Uvidíme, či ešte niečo do konca prvého polčasu príde.
     
    42
    Ani tento útok domácim futbalistom nevyšiel a Vavrúš bdue znova vykopávať od svojej brány. Do konca prvého polčasu už veľa času neostáva.
     
    43
    Domáci sa snažia ešte neičo vymyslieť, ale opäť im chýba väčšia presnosť vo finálnej fáze. Hostia sa už snažia v pokoji prečkať koniec prvého polčasu.
     
    44
    Hlavný rozhodca tohto zápasu ani nemá dôvod nejako extra ešte niečo nadstavovať, v samom závere sú pri lopte domáci a snažia sa ešte niečo vymyslieť.
     
    45
    Domáci ešte v samom závere kopali priamy kop a aj rohový kop, hostia to napokon ustáli a prvý polčas je tak už minulosťou.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas, v ktorom sme napokon videli dva góly. Domáci začali veľmi aktívne a zaslúžene išli v 9. minúte gólom Boženíka do vedenia 1:0. Aj naďalej rezerva MŠK pokračovala v aktívnej hre, ale nečakane prišiel po menšom zaváhaní obrany gól Lukáčika a po prvom polčase je tak stav 1:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 11:30.
     
    Oba tímysú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    47
    Hostia prenikli na útočnú polovičku a postupne prenikali až pred pokutové územie, avšak domáci včas zasiahli a tak sa rezerva Podbrezovej do šance nedostala.
     
    48
    Domáci futbalisti založili rýchly protiútok, z pravej strany prišiel center do pokutového územia hostí, ale lopta napokon doputovala iba za postrannú čiaru a tak sme ani teraz nič zaujímavé nevideli.
     
    49
    Žilina B začala aj druhý polčas veľmi aktívne a momentále je aj s loptou na útočnej polovičke. Hostia sa tak teraz musia len brániť a vyvarovať sa chybám, ktoré by domáci mohli potrestať.
     
    50
    Veľká smola na strane domácich! Rezerva Žiliny operovala pred pokutovým územím, spoza 16-tky prišla pekná strela, ale tá skončila len na brvne brány hostí!
    50. Tlak domácich futbalistov
    Zdroj: www.huste.tv
     
    51
    Do útoku sa teraz dostali aj hostia, avšak nič zaujímavé nepredviedli a loptu tak už získavajú domáci futbalisti. Uvidíme, kedy príde opäť nejaká zaujímavá situácia.
     
    52
    Rezerva domáceho mužstva sa opäť usadila na útočnej polovičke a hostia odvracajú loptu na rohový kop. Hostia sa tak budú musieť teraz brániť.
     
    53
    Napokon sa hostia úspešne ubránili aj proti rohovému kopu domácich, Žilina však ešte ostáva pri lopte.
     
    55
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Bichakhchyan, prichádza Majštiník.
     
    56
    Ani tento útok domácim nevyšiel podľa predstáv a po nepresnej prihrávke sa k lopte dostávajú hostia. Druhý polčas zatiaľ veľa zaujímavých situácii neprináša, domáci však hrajú aj naďalej aktívne.
     
    57
    Z pravej strany prišiel center do pokutového územia hostí a obrana Podbrezovej B loptu odvracia na rohový kop. Tlak domácich tak pokračuje naďalej.
     
    58
    Ďalšia veľká šanca domácich futbalsitov! Po rohovom kope sa lopta vrátila do pokutového územia hostí, pred bránou hostí sa k lopte dostal Gerebenits, ale vynikajúcim zákrokom podržal svoj tím brankár Vavrúš.
    58. Gerebenits vo veľkej šanci
    Zdroj: www.huste.tv
     
    59
    Domáci aj naďalej stupňujú svoj tlak, ale vytúžené ovocie to neprináša. Hostia to skúšajú cez rýchle brejky, ale tie končia niekde v strede poľa.
     
    60
    Ani tento útok futbalsitov MŠK úspešne neskončil a nepresnú prihrávku v pokutovom území si prebral brankár Vavrúš. Rezerva Podbrezovej tak teraz môže skúsiť založiť útočný výpad.
     
    61
    Aj tento center do pokutového územia hostí sa podarilo obrane Podbrezovej odvrátiť do bezpečia, domáci však ešte pri lopte ostávajú a znova skúšajú niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    62
    Domáce mužstvo zahrávalo rohový kop, ale aj tejto situácii sa hsotia bezpečne ubránili a loptu vyvážajú do bezpečia. Žilina však okamžite vysoko napáda.
     
    63
    Dnešné stretnutie sleduje 231 divákov.
     
    64
    Útočnú akciu teraz založilo aj hosťujúce musžtvo, avšak pred pokutovým územím loptu stratilo a tak do rýchleho útoku už idú domáci futbalisti.
     
    66
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Martinček, prichádza Herrera.
     
    67
    Okrem dvoch príležitostí domácich futbalsitov sme žiadne zaujímavé situácie v druhom polčase nevideli, zápas tak zatiaľ smeruje k remíze. Domáci však hrajú aktívnejšie a určite by z toho zápasu najradšej brali 3 body.
     
    68
    Zo strany domácich teraz prišiel iba útočný faul a tak na útočnej polovičke loptu strácajú. O rýchly protiútok sa snaží hosťujúce mužstvo.
     
    69
    Loptu však opäť získava domáce mužstvo a už sa snaží o prienik na útočnú polovičku. Hostia sa však aj naďalej bránia úspešne a domácich do šancí nepúšťajú.
     
    70
    Z pravej strany prišiel center do pokutového územia hostí, ale nikto z domácich sa už do zakončenia nedostal. Aj naďalej tak platí stav 1:1!
     
    71
    Nový muž na ihrisku Herrera sa prezentoval strealou spoza 16-tky, ale tento slabý pokus nemohol brankára Vavrúša ohroziť a tak sa hostia opäť úspešne ubránili.
     
    72
    Do útoku sa teraz dostali aj hostia, domáci loptu odvracajú za postrannú čiaru. Hostia sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú, remíza je pre nich zrejme postačujúca.
     
    73
    Aj tento center pred bránu sa podarilo hosťom odvrátiť do bezpečia a tak sa domáci ani teraz nedostali do zakončenia. Následný rýchly brejk hostí domáci celok rýchlo zastavil.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Lukáčik, prichádza Lepieš.
     
    75
    Domáci naďalej útočia, hostia úspešne odolávajú. Po rohovom kope dokázal hlavičku domácich brankár Vavrúš bezpečne zneškodniť. Čas sa už pomaličky kráti, za chvíľu tu bude záverečná časť druhého polčasu.
     
    76
    Hostí opäť zachránila konštrukcia brány! Spoza 16-tky prišla krásna strela na bránu hostí, ale brvno zastavilo tento pokus a stav zápasu tak ostáva nezmenený!
     
    78
    Žilina B je aj naďalej v útoku a hostia sa musia len brániť. Ak zápas skončí remízou, tak domáci budú určite sklamaní.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Bellay, prichádza Valek.
     
    80
    Uvidíme ďalší rohový kop domáceho tímu. Z tribún počuť už fanúšikov, ako povzbudzujú domáci celok.
     
    82
    Obrovská šanca na strane domácich! Žilina podnikla rýchly útok na bránu hostí a nebyť vynikajúceho zákroku brankára Vavrúša, mohli už hostia prehrávať!
    82. Vavrúš zachránil svoje mužstvo
    Zdroj: www.huste.tv
     
    83
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Boženík, prichádza Kopas.
     
    84
    Tlak domácich futbalsitov pokračuje naďalej, hostia odvracajú loptu na ďalší rohový kop. Čas sa už pomaličky začína krátiť, hostia držia veľmi cennú remízu.
     
    85
    Po rohovom kope prišlo iba nepresné zakončenie domácich futbalistov. Vavrúš bude odkopávať od svojej brány.
     
    86
    Podbrezová zahrávala priamy kop, po ňom prišiel center do pokutového územia domácich, postranný rozhodca však signalizuje ofsajd.
     
    87
    Aj v závere zápasu sú v držaní lopty domáci futbalisti a zakladajú ďalší útok. Hostia sa už len bránia a snažia sa udržať remízový výsledok.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Lepieš (FK Železiarne Podbrezová B).
     
    89
    Opäť vynikajúci zákrok brankára hostí! Domáci zahrávali priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, priamu strelu k ľavej tyčke brankár Vavrúš vyrazil na rohový kop!
     
    90
    Domáci zahrávali dva rohové kopy po sebe, Podbrezová odoláva aj naďalej úspešne.
     
    90
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Tak napokon to tam domácim predsa len padlo! Hostia síce ubránili dva rohové kopy, ale domáci ostali na útočnej polovičke, z ľavej strany prišiel presný center pred bránu hostí a TOMÁŠ HUČKO dopravil loptu do siete – 2:1!
    90. HUČKO - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Marchuk, prichádza Horváth.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme sledovali veľký tlak domácich futbalistov, ale hostia vďaka výbornému brankárovi Vavrúšovi držali remízový výsledok. V 90. minúte však musel brankár hostí kapitulovať, pretože Hučkovi sa podarilo loptu dostať do siete a tak domáci vyhrávajú tento zápas 2:1!

    Ďakujeme Vám za pozornosť a zo Žiliny želáme pekný zvyšok dňa! (12:20:48)

    Miroslav Revaj

    Góly: 9. Boženík, 90. Hučko – 26. Lukáčik

    Karty:   88. Lepieš (ZLB)


    MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Michlík, Sluka, Bichakhchyan, Klec (C), Šušolík, Majdan, Martinček, Boženík, Gerebenits
    Náhradníci: Leško – Ďuratný, Kopas, Petrák, Herrera, Majštiník

    FK Železiarne Podbrezová B: Vavrúš – Lukáčik, Marchuk, Hric (C), Fischer, Magda, Kuc, Jedinák, Haščák, Garaj, Bellay
    Náhradníci: Adamčák, Lihan, Weiss, Horváth, Lepieš, Valek, Sokol

    Rozhodca: Vlčej – Poláček, Halíček

    Diváci: 231