Azerbajdžan – San Maríno 5:1 (kon.) | Arménsko – Dánsko 1:4 (kon.) | Nemecko – Nórsko 6:0 (kon.)
Sev. Írsko – Česko 2:0 (kon.) | Čierna Hora – Rumunsko 1:0 (kon.) | Poľsko – Kazachstan 3:0 (kon.)
Anglicko – Slovensko sk 2:1 (kon.) | Škótsko – Malta 2:0 (kon.) | Slovinsko – Litva 4:0 (kon.)
koniec
Azerbajdžan
5:1 (2:0)
San Maríno
cz Pondelok 04.09.2017, 18:00 • 8KM Stadium, Baku • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu San Marino: odpracováno má Danilo Rinaldi a v závěrečných minutách si zahraje Mattia Stefanelli.
    81. Rašad SADYGOV - 5:1
     
    81
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Na tribunách je veselo! Diváci slaví výstavní trefu RAŠADA SADYGOVA, který rozvlnil síť dokonalou střelou z přímého volného kopu. Zkoprnělý Simoncini se po míči, který mířil do pravé části jeho brány, pouze ohlédl.
     
    77
    Střídání v týmu San Marino: Lorenzo Gasperoni pustil do hry Adolfa Hirsche.
    74. Mirko PALAZZI - 4:1
     
    74
    San Marino právě vstřelilo branku!
    Sanmarinská ekipa dosáhla alespoň na čestný úspěch! Grandoni chirurgicky přesným centrem posadil balon na hlavu MIRKA PALAZZIHO a ten z penaltového puntíku uklidil míč k levé brankové konstrukci. Tato branka je pro fotbalového trpaslíka ze San Marina teprve druhou v probíhající kvalifikaci.
     
    72
    Střídání v týmu Ázerbájdžán: ze hřiště odchází Araz Abdullajev, do hry se těší Renat Dadašov.
    71. Michele CEVOLI - 4:0
     
    71
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Zmar sanmarinského mužstva potvrzuje MICHELE CEVOLI, který si po prudkém centru zleva nešťastně srazil balon do vlastní branky.
     
    69
    Střídání v týmu Ázerbájdžán: zatímco hrací plochu opustil Džavid Gusejnov, opačným směrem zamířil Gara Garajev.
     
    65
    Pořádně rušno bylo také na opačné straně, kde Ramazanov orazítkoval pravou tyč! Z pohotové dorážky se sice prosadil Richard Almeida, jenomže jeho gól kvůli ofsajdu neplatí. Na svou čtvrtou branku si tak domácí budou muset ještě počkat.
     
    63
    Golinucci se pěkně zbavil dvou soupeřů a potom nahrál do běhu Rinaldimu. Ten přesprintoval svého soka a neváhal při tom vejít do levé části vápna. Fandové domácího týmu už se hrozili, ale nakonec si mohli oddechnout, protože Rinaldi minul vzdálenější tyč.
     
    62
    Střídání v týmu Ázerbájdžán: ze hřiště odchází Afran Ismajilov, přichází Agabala Ramazanov.
     
    60
    Této neproměněné šance domácích je škoda! Šejdajev se stal adresátem přihrávky na levou stranu vápna a jeho pumelice prosvištěla kolem vzdálenější tyčky.
    57. Afran ISMAJILOV - 3:0
     
    57
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do třígólového trháku! Gusejnov narýsoval dlouhou kolmici pro AFRANA ISMAJILOVA, ten vnikl do pravé části vápna a křižnou střelou usměrnil balon k tyči. Autor gólu má zaděláno na hattrick.
     
    36
    Mohlo to být 3:0! Ismajilov napřáhl ke střele z pravého rohu vápna a donutil Simonciniho k zákroku na zemi. Hra bude navázána rohovým kopem.
     
    27
    Trenér San Marina reaguje na dvougólovou ztrátu střídáním hráčů: ze hřiště vyhnal Michele Cervelliniho a důvěru dal Luca Tosimu.
    25. Araz ABDULLAJEV - 2:0
     
    25
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Ázerbájdžánští fotbalisté jsou hladoví po dalších gólových úspěších. Tentokrát je nasytil ARAZ ABDULLAJEV, který těžil z toho, že nabíhající Almeida po Mirzabekově centru zprava promáchl. Přesunující se Simoncini byl absolutně bez šance na jakýkoliv zákrok.
    20. Afran ISMAJILOV - 1:0
     
    20
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Útočná aktivita favorizovaného mužstva sklízí své ovoce. Abdullajev zleva odcentroval balon do pokutového území, a přestože Šejdajev nedokázal vystřelit, balon doputoval k AFRANU ISMAJILOVI a ten ho po perfektním náběhu poslal do sítě.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 20. Ismajilov (Abdullajev), 25. Abdullajev (R. Almeida), 57. Ismajilov (Dž. Gusejnov), 71. Cevoli (vla.), 81. R. Sadygov – 74. Palazzi (Grandoni)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 9:11.
    Azerbajdžan: S. Agajev – Mirzabekov, R. Sadygov (C), Gulijev, Chalilzade – Dž. Gusejnov (69. Garajev), Amirgulijev, R. Almeida – Ismajilov (62. Ramazanov), Šejdajev, Abdullajev (72. Re. Dadašov).
    Náhradníci: K. Agajev, Nazirov – Pašajev, Garajev, Abbasov, Re. Dadašov, Alasgarov, Qurbanov, Abışov, Madatov, Ramazanov.

    San Maríno: A. Simoncini (C) – Cesarini, Ales. Della Valle, Cevoli, Palazzi, Grandoni – Gasperoni (77. A. Hirsch), Cervellini (27. Tosi), Tomassini, A. Golinucci – Rinaldi (86. Stefanelli).
    Náhradníci: Muraccini, Manzaroli – M. Vitaioli, Berretti, Stefanelli, Bernardi, Brolli, Tosi, A. Hirsch, Mi. Battistini.

    Rozhodca: Dabanović – Djukić, Tatar (všichni Černá Hora)