Gruzínsko – Írsko 1:1 (kon.) | Srbsko – Moldavsko 3:0 (kon.) | Albánsko – Lichtenštajnsko 2:0 (kon.)
Fínsko – Island 1:0 (kon.) | Wales – Rakúsko 1:0 (kon.) | Izrael – S. Macedónsko 0:1 (kon.)
Španielsko – Taliansko 3:0 (kon.) | Ukrajina – Turecko 2:0 (kon.)
koniec
Španielsko
3:0 (2:0)
Taliansko
Sobota 02.09.2017, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina G
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa hra Talianska zlepšila, ale domáci pridali ešte jeden gól a tak zápas vyhrávajú pomerom 3:0! Hostia mali dve dobré príležitosti na strelenie gólu, ale brankár de Gea podržal svoje mužstvo a má tak aj on podiel na dobrom výsledku svojho tímu. Španielsko získava dôležité 3 body a upevnilo si tak prvú pozíciu v tabuľke.

    Ja Vám už ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! Týmto prenosom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:37:17)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pri lopte sú teraz hostia, ale nedarí sa im tak ako po celý zápas zakladať úspešné útočné výpady a tak sa im zrejme v tomto zápase už skórovať nepodarí.
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje v druhom polčase ešte 2 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Isco, prichádza David Villa.
     
    88
    Morata po rýchlom prechode domácich dostal loptu do siete hostí, ale tento gól pochopiteľne pre ofsajd neplatí. Teraz dôjde k poslednému striedaniu domácich.
     
    87
    Taliansko ešte získalo po hre rukou priamy kop, po ňom však úspešný zákrok predviedol de Gea a prípisal si po dlhšej dobe úspešný zákrok. Celkovo mal brankár domácich v tomto zápase málo práce, ale dvakrát musel vytiahnuť výborný zákrok.
     
    86
    Španielsko kombinuje na svojej polovičke a hostí tak ešte k nejakému záverečnému tlaku nepúšťa. Uvidíme, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia na jednej či druhej strane.
     
    85
    Domáci sa teraz po zisku lopty nikam neponáhľajú, snažia sa zbierať cenné sekundy. Španielsko má k dispozícii ešte jedno striedanie, do hry zrejme zasiahne David Villa a domáce tribúny jasajú.
     
    84
    Hostia sa ešte snažia niečo vymyslieť a dosiahnú aspoň čestný zásah, ale Taliansku sa dnes proste v útoku nedarí. Domáci naopak zúžitkovali svoje príležitosti výborne a siahajú na dôležité 3 body.
     
    83
    K lopte sa teraz dostáva Taliansko, ale nedarí sa mu preniknúť na útočnú polovičku. Španielsko aj naďalej bez problémov kontroluje záverečné minúty tohto zápasu.
     
    82
    Hra sa teraz na chvíľ prerušila, Morata si vyžiadal ošetrenie. Je však už v poriadku a hraj spoločne s domácim futbalistom opäť pokračuje. Zápas pomaličky vrcholí, domáci smerujú za troma bodmi.
     
    81
    Domáci hrajú však aj naďalej aktívne a vybojovali si rohový kop. Ten však žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol a hostia sa tak ubránili bez problémov.
     
    80
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Ciro Immobile, prichádza Manolo Gabbiadini.
     
    79
    Zrejme je tak už o osude tohto zápasu rozhodnuté. Domáci vyhrávajú o 3 góly a do konca zápasu už veľa času neostáva. Uvidíme, či však ešte prídu nejaké zaujímavé momenty.
     
    78
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Saúl Ñíguez.
    77. Álvaro Morata (ESP) - 3:0
     
    77
    Španielsko dalo gól!

    Po rýchlom útoku domácich futbalistov prichádza aj tretí gól Španielska! Domácemu trénerovi vyšlo striedanie výborne, Ramos odcentroval pred bránu hostí a ALVARO MORATA zakončil presne – 3:0!
     
    76
    V pokutovom území sa k odraznej lopte dostal Immobile a aj úspešne zakončil, ale bolo to z ofsajdovej pozície a tak tento gól hostí pochopiteľne neplatí.

    Miroslav Revaj

    Góly: 14. Isco, 40. Isco, 77. Morata

    Karty:   4. Verratti (ITA), 12. Bonucci (ITA)


    Španielsko: de Gea – Carvajal, Ramos (C), Piqué, Alba – Busquets, Koke – Silva, Iniesta (71. Morata), Asensio (78. Saúl Ñíguez) – Isco (89. David Villa).
    Náhradníci: Arrizabalaga, Reina – Nacho Fernández, Monreal, Azpilicueta, Th. Alcântara, Saúl Ñíguez, Deulofeu, Morata, Pedro, David Villa, Aspas.

    Taliansko: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Darmian – Candreva (69. Bernardeschi), De Rossi, Verratti, Spinazzola – Belotti, L. Insigne, Immobile (80. Gabbiadini).
    Náhradníci: G. Donnarumma, Perin – Conti, D'Ambrosio, Astori, Rugani, Pellegrini, Éder, Parolo, Bernardeschi, El Shaarawy, Gabbiadini.

    Rozhodca: Björn Kuipers – Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (všetci NED)