Česko – Tornado Moskva 1:4 (kon.)
koniec
Česko
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
HK Tornado Moskevská oblast
cz Utorok 15.08.2017, 17:40 • Zimní stadion Příbram • Reprezentácia žien
Partner:
     
    59:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom to vyšlo a ultras-kinder-kotel v Příbrami hlasitě oslavuje čestnou branku české reprezentace! Michaela Pejzlová na levé straně posunula puk DOMINICE LÁSKOVÉ, která využila toho, že se Alexandrovová odlepila od své tyčky. Ruské gólmance tak překazila čisté konto – 1:4! Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    54:33
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Rusky potvrzují své vítězství. Na levé straně šlápla do vrtule NINA PIROGOVOVÁ a jakmile z kruhu přesně vypálila na druhý růžek, Škodová nestačila lapačkou zareagovat – 0:4. Bez asistence.
     
    29:34
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Co jsem to o přestávce říkal... Jen krátké zaváhání v české rozehrávce a na světě je třetí trest, o který se postarala ta samá dvojice. Děrgačjovová přiťukla puk ANNĚ ŠOCHINOVÉ, která z první poslala puk opět mezi betony Škodové. Hattrick ruské kapitánky – 0:3. Asistence: Jelena Děrgačjovová.
     
    13:08
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Místo vyrovnání je tady druhý ruský gól! Padl po nádherné kombinaci na jeden dotek, Pirogovová našla Děrgačjovovou, ta ANNU ŠOCHINOVOU a ruská kapitánka nedala Škodové šanci. Čeští příznivci si hlasitě stěžují na ofsajd, já se přiznám, že jsem situaci neviděl – 0:2. Asistence: Jelena Děrgačjovová, Nina Pirogovová.
     
    03:06
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    První střela na branku končí prvním gólem, a to bohužel v české síti. Jelena Děrgačjovová posunula kotouč na střed ANNĚ ŠOCHINOVÉ, ta se dostala až do mezikruží a odtud prostřelila Blanku Škodovou mezi betony – 0:1. Asistence: Jelena Děrgačjovová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 60. Lásková (Pejzlová) – 4. Šochinová (Děrgačjovová), 14. Šochinová (Děrgačjovová, Pirogovová), 30. Šochinová (Děrgačjovová), 55. Pirogovová

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Běljakovová (TOM)
    0:1   Škrdlová (CZE)
    2. séria:
    0:1   Starovojtovová (TOM)
    1:1   Lédlová (CZE)
    3. séria:
    1:2   Šochinová (TOM)
    1:2   Mrázová (CZE)


    Česko: Škodová (Zechovská) – Škrdlová, Zedníková, Pacalová, Kosinová, Cornová, Lásková, Šmajdová, Bartošová – Pejzlová (A), Mrázová, Studentová (C) – Vanišová, Přibylová, Lédlová (A) – Vonková, Neubauerová, Mašková – Kaltounková, Mlýnková, Kaplanová. Trenér: Petr Novák.
    HK Tornado Moskevská oblast: Alexandrovová (Kondakovová) – Seredinová, Gončarenková (A), Zuboková, Batalovová, Štarjovová, Chaustovová – Pirogovová, Děrgačjovová, Šochinová (C) – Skibová (A), Starovojtovová, Běljakovová – Zenčenková, Korotkichová, Novikovová. Trenér: Alexej Čisťakov.

    Rozhodca: Růžičková – Svobodová, Šťastná.