Chodov – EräViikingit 2:1 (kon.) | Malmö – RIG Umeå IBF 8:3 (kon.) | Bohemians – Pixbo Wallenstam 1:5 (kon.)
Ostrava – Ne 2:1 (2:1 po s.n.) | Malmö – Chodov 4:3 (3:2 po s.n.) | Ostrava – Pixbo Wallenstam 2:5 (kon.)
po s.n. (3:2)
FBC Malmö
4:3 (2:0, 1:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Sobota 12.08.2017, 17:20Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA • Semifinále
     
    40:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým FBC Malmö.
    Autorem vítězné branky je ELENA RASMUSSENOVÁ.
     
    37:57
    Řepková šla s Krauskopfovou sama na gólmanku. Prvně jmenovaná předala na Krauskopfovou a ta pouze orazítkovala pravou tyč švédské branky!
     
    35:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Chodov se dostal opět na dostřel branky, čehož využila přesnou střelou TEREZA URBÁNKOVÁ, která vyrovnává na 3:3! Asistence: Eva Krauskopfová.
     
    32:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Lvice se však velmi rychle vracejí do zápasu. Skrytou střelu zpoza obránkyně vyslala NELA JIRÁKOVÁ, která zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: Martina Řepková.
     
    31:56
    Tým Malmö právě vstřelil branku!
    Zdá se, že Malmö předešlého odpočinku využilo nejlépe jak mohlo. U pravé tyče zůstala nepokrytá CECILIA DI NARDOVÁ, která rychlým tahem zametla míček do sítě. Asistence: Ellen Rasmussenová.
     
    24:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov využívá svůj stávající tlak, který přetavuje v kontaktní branku! O tu se postarala přesnou ranou do pravé šibenice GABRIELA TOŽIČKOVÁ. Bez asistence.
     
    19:42
    Tým Malmö právě vstřelil branku!
    Chodov jednobrankové manko do konce poločasu nedokázal udržet. Na pravé straně přebrala přihrávku CECILIA DI NARDOVÁ, která následně poslala míček pod horní tyč. Asistence: Johanna Nilssonová.
     
    17:37
    Provázková se nestihla přesunout na druhou stranu, kde pálila do odkryté klece jedna z hráček Malmö. Ta však trefila levou tyč chodovské branky!
     
    12:14
    Ellen Rasmussenová se dostala za obranu Chodova, ovšem tváří v tvář na Provázkovou nevyzrála.
     
    09:25
    Tým Malmö právě vstřelil branku!
    Hráčky Malmö podnikly rychlý protiútok, který zakončila přesnou a hlavně rychlou střelou k tyči FRIDA MAINZ OHLSSONOVÁ. Asistence: Cassandra Lindahlová.
     
    04:28
    Obrovská šance Chodova! Míček se dostal před branku, kde byla osamocená Tereza Pitterlingová, která nedokázala propálit Olssonovou.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 10. Mainz Ohlssonová (Lindahlová), 20. Di Nardová (J. Nilssonová), 32. Di Nardová (Rasmussenová), rozh. náj. Rasmussenová – 25. Tožičková, 33. Jiráková (Řepková), 36. Urbánková (Krauskopfová)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Rasmussenová (MAL)
    1:0   Urbánková (CHD)
    2. séria:
    2:0   Mainz Ohlssonová (MAL)
    2:1   Tožíčková (CHD)
    3. séria:
    2:1   Di Nardová (MAL)
    2:2   Jiráková (CHD)
    4. séria:
    3:2   Rasmussenová (MAL)
    3:2   Urbánková (CHD)


    FBC Malmö: Olssonová (Anderssonová) – Karlssonová, Kellerová, Lindstromová, Lonnergenová, Di Nardová, Haggstromová, Lindahlová, Mainz Ohlssonová, L. Nilssonová, A. Nilssonová, Nordinová, Rasmusenová, Tillmanová, Torikkaová, Warnehultová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Lerchová) – Belicová, Beránková, Frantíková, Gabrielová, Jiráková, Jůzová, Krauskopfová, Kuchařová, Peštová, Pitterlingová, Plášková, Preisslerová, Řepková, Suchá, Svačinová, Tožičková, Urbánková, Vrbová, Žižková