Salzburg – Sparta Praha 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
EC Red Bull Salzburg
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 10.08.2017, 19:30 • Garmisch Olympia Stadium • Red Bulls Salute
Partner:
     
    56:11
    Ryan Duncan je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    50:19
    Nedomlel a Welser vyfasovali za rvačku trest na pět minut a do konce utkání. Další hráč Salcburku dostal stejný trest za faul na Reichenberga, který celou bitku odstartoval. Sparta bude hrát dlouhou pětiminutovou přesilovku.
     
    38:52
    Na ledě se přiostřuje, hráči Salcburku se snažili vyprovokovat potyčku. Výsledkem je vyloučení sparťana Jana Piskáčka za hrubost.
     
    33:16
    Dvořák jde znovu na trestnou lavici, tentokrát za podražení. Salcburk bude hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    33:11
    Obránce Richard Nedomlel si nenechal zajíždění do gólmana líbit a během zkoumání videa se pustil do potyčky s Hochkoflerem. Oba jsou vyloučeni za hrubost.
     
    26:08
    Sparťané jdou do tří! Za podražení je vyloučen obránce Tomáš Dvořák.
     
    24:16
    Sparťanský obránce Richard Nedomlel vyhodil puk mimo hřiště a je vyloučen za zdržování hry.
     
    15:45
    Je tu první přesilovka pro rakouský celek. Obránce Jan Piskáček je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    3:38
    Pech se probil do velké šance! V následné strkanici před brankou Salcburku fauloval obránce Matt Generous, sparťané si tedy zahrají přesilovku.

    Tereza Velikovská

    Góly a asistencie: 5. Harris (Brouillette, Starkbaum), 34. Latsu, 49. Aleardi (Raymond) – 7. Zeleňák (Forman, Pech), 19. Klimek (Říčka, Reichenberg), 23. Černoch (Rousek, Hlinka), 61. Reichenberg (Piskáček, Říčka)


    EC Red Bull Salzburg: Starkbaum (Gracnar) – Heinrich, Brouillette, Pallestrang, Raymond, Viveiros, Generous, Jakubitzka, Egger – Raffl, Rauchenwald, Huber – Cijan, Schiechl, Harris – Welser, Duncan, Aleardi – Latsu, Baltran, Hochkofler.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Dvořák, Zámorský, Piskáček, Nedomlel, Pavelka, Zeleňák, Mikliš – Říčka, Klimek, Reichenberg – Kumstát (A), Pech, Forman (A) – Černoch, Hlinka (C), Saponari – Uher, Smejkal, Kudrna – Rousek.