Chabarovsk – Machačkala 2:0 (kon.) | Perm – Ufa 0:0 (kon.)
koniec
Amkar Perm
0:0 (0:0)
FC Ufa
cz Utorok 08.08.2017, 16:30 • Stadion Zvezda, Perm • Ruská Premier Liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Absence
    Domácím by podle všeho měl chybět zraněný Rus Gigolajev. Otazník visí nad startem nigerijského fotbalisty Ogudeho, kterého trápí třísla. V hostujícím dresu dnes zřejmě nenastoupí Rus Tomasjan.
     
    FK Amkar Perm
    Domácí fotbalisté jsou po čtyřech odehraných zápasech na posledním místě v tabulce nejvyšší ruské soutěže. Tristní bilance domácího celku potvrzuje i skóre, které ukazuje, že Amkar zatím neskóroval. Naposledy schytal Perm debakl 0:3 na půdě Dynama Moskva. V hlavním městě Ruska byl úplně bezzubý směrem dopředu. Hráči nebyli vůbec sebevědomí...
     
    FC Ufa
    V hostujícím celku je nálada úplně jiná. A to doslova. Ze čtyři zápasů má Ufa na svém kontě dvě výhry a dvě remízy, takže celkem osm bodů. Naposledy navíc hostující mužstvo zvládlo pětigólovou přestřelku s třetím Achmatem, když v domácím prostředí zvítězilo 3:2. I tak ovšem sázkové kanceláře staví hosty do pozice mírného outsidera zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Amkar Perm: Nigmatullin – Miljković, Zajcev, Conde, Zanev, Idowu – Sivakow, Rjazancev, Gol, Bodul – Salugin.
    Náhradníci: Chomič, Vambolt – Šavajev, Gasilin, Balanovič, Gaščenkov, Komolov, Kosťukov, Melnikov.

    FC Ufa: Bělenov – Živogljadov, Tabidze, Alikin – A. Nikitin, Carp, Stockij, Zasejev, Jokić – Abdulavov, Igboun.
    Náhradníci: Šelija – Sysujev, Vaněk, Paurević, Fatai, Suchov, Krotov, Zubarev, Safronidi..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Rozehrávkou hostujícího celku začal zápas. V první minutě zápasu se míče na pozici stopera dotkl Jokič, ale hosté se po levé straně nedostali ani k centru. Nigmatullin bude vykopávat.
     
    2
    Carp fauloval po výkopu Nigmatullina pravou nohou brankáře doácího celku. Následoval centr na zadní tyč, který si ovšem hostující obrana bez problémů pohlídala.
     
    2
    Bělenov rozehrál nakrátko, ale útok hostujícího celku trval pár sekund, i tak se musí Amkar Perm opět bránit akci po pravé straně.
     
    3
    Bělenov držel balon po centru z levé strany na přední tyč. Následně brankář hostujícího celku rozehrál na stopera Jokiče.
     
    4
    Domácí mužstvo nejprve faulovalo na polovině soupeře, ten šel do útoku po levé straně, ale Nigmatullin ukázal dobrý start na balon.
     
    4
    Domácí celek bude mít k dispozici autové vhazování z pravé strany, z poloviny hřiště, bude to Miljkovič kdo vhodí míč do hry.
     
    5
    Vůbec poprvé se k míči dostal Conde a chtěl nakopnout míč na pravou stranu z pozice stopera, jenže nic zásadního se nestalo. Míč je u nohou Bělenova.
     
    5
    Hostující celek přišel o míč na polovině hřiště, ale domácí byli až moc aktivní při přechodové fázi.
     
    6
    Opět Miljkovič z pravé strany vhodil míč do hry, v útočné fázi pracoval Bodul, ale je Bělenov si vše pohlídal, hostující brankář dobře komunikoval se svojí obranou.
     
    6
    Avšak hostům nevyšla akce po pravé straně podle představ hráčů Ufy. Carp byl sice agilní, ale zatím k zakončení ani jednoho z hostujících fotbalistů nedošlo.
     
    7
    Poprvé se do akce zapojil pomezní rozhodčí, ten zastavil akci hostujícího celku po pravé straně, ofsajd!
     
    7
    Znovu dobrá komunikace Bělenova s obranou Ufy, brankář hostujícího celku si zahrál nohama, jeho spoluhráči poté drželi míč na polovině hřiště, ale nevyšla jim přechodová fáze.
     
    8
    Miljkovič se dostal k míči na pravé straně, ale netroufl si na souboj jeden na jednoho, takže přišla přihrávka na stopera Condeho, ten roztáhl hru na levou stranu, kde ani jeden z domácích hráčů neodcentroval.
     
    8
    Domácí fotbalisté drželi míč na polovině soupeře, byli hodně trpěliví při své kombinace, ale Ufa získala na pár sekund balon, když přišel zisk hostujícího celku zhruba dvacet metrů od branky Bělenova.
     
    9
    Conde to neměl vůbec jednoduché na pozici středního beka, jeden ze soupeřů proti němu vystoupil, domácí bek udělal kličku a nakonec byl podražený presujícím protihráčem.
     
    10
    Ufa byla aktivní, co se týče presinku, ale i tak Perm přenesl hru na levou stranu, nicméně centr na přední tyč nebyl nebezpečný a byla to snadná práce pro Bělenova.
     
    10
    Nigmatullin vykopl míč na levou stranu, ale Jokič poslal míč hlavou do náruče Bělenova, a tak může hostující celek kombinovat na vlastní polovině.
     
    11
    Stockij byl podražený Zajcevem, hosté se poté rychle dostali k centru z pravé strany, balon prosvištěl domácí šestnáctkou, avšak na zadní tyči se nedostal k míči nikdo z hostujících fotbalistů.
     
    12
    Následná rozehrávka nakrátko a centr z levé strany na zadní tyč neznamenalo větší nebezpečí pro domácí celek, a tak bude Idowu vhazovat.
     
    12
    Alikin se zapojil do hry hlavou na pozici stopera, ale pravý bek hostů poté zapsal ztrátu Ufy, míč má soupeř, jehož obranná čtyřka kombinuje.
     
    13
    Salugin se dopustil útočného faulu, a tak mohli hosté jít do kontru po pravé straně, Ufa bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    14
    Na přední tyči číhal Stockij, avšak k balonu se nedostal, v obraně dobře pracoval Idowu, Nigmatullin bude vykopávat.
     
    14
    Špatný výkop Nigmatullina na levou stranu znamená, že to bude Ufa, kdo bude vhazovat těsně za polovinou hřiště.
     
    15
    Bodul byl možná faulovaný na polovině hřiště, ale sudí nenechal ani výhodu domácím fotbalistům, Zajcev centroval z levé strany na bližší tyč, kde byl ovšem připravený Bělenov.
     
    16
    Po autovém vhazování z pravé strany to byla Ufa, kdo měl míč v držení, také Jokič se zapojil do kombinace hostujícího celku, následovalo přenesení hry na levou stranu, ale výborná defenzivní práce Condeho.
     
    16
    Miljkovič táhl domácí kontr po pravé straně, poté se jeden z domácích hráčů dostal k zakončení z dvaceti metrů, jeho soupeř hrál ve vápně rukou, penalta pro Amkar Perm!
    16.
     
    18
    Tak to je neuvěřitelné. Ani pokutovým kopem se domácí celek nedostal ke své první trefě v tomto ročníku ruské ligy. Bodulova pravá noha poslala míč do pravé tyče, Bělenov vystihl směr penalty!
    18. Penalta
     
    19
    Ufa mohla kombinovat, Bělenov si pomohl přihrávkou na stopera hostujícího celku, ten chtěl roztáhnout hru na pravou stranu, následně pomezní rozhodčí viděl útočný faul, jehož obětí se stal Sivakov.
     
    20
    Amkar kombinoval na polovině hřiště, Rzajancev z pozice středního záložníka přihrál na levou stranu, následný centr z levé strany obstaral Zajcev, ale na přední tyč našel pouze rukavice Bělenova.
     
    21
    Domácí celek na tom byl výborně, co se týče přechodové fáze, ale ve finální fázi už to nebylo tak dobré. Salugin byl aktivní, nicméně Bělenov nemusel zasahovat.
     
    21
    Hosté kontrovali po pravé straně, domácí se dobře bránili, jednalo se o kombinaci založenou na trpělivosti. Byla tam snaha o rozpohybování soupeře.
     
    22
    K míči se dostal také Jokič na levé straně, kombinace byla přerušena útočným faulem Gola. Jenže obrana domácího celku na tom byla při této akci soupeře velice dobře pozičně.
     
    23
    Nigmatullin vykopl míč na levou stranu, kde mohl hrát domácí celek, Salugin tvořil hru, nahrál Bodulovi, ale střelu Idowua poté zablokoval jeden z bránících hráčů.
     
    24
    Jokič byl tím, kdo byl aktivní při protiútoku Ufy po levé straně, ale v obraně si vedl na výbornou Conde, který těch chyb zatím moc neudělal.
     
    24
    Miljkovič vhazoval z pravé straně, posléze se těžiště hry přesunulo na levou stranu, ale hosté se bez problémů ubránili.
     
    25
    Miljkovič postrčil zezadu Igbouna a dostává kartu za faul při brejku hostujícího celku.
     
    26
    Hostující celek vhazoval z pravé strany, poté došlo ke kombinaci Ufy, respektive obranců hostujícího celku. Soupeř si ovšem dobře hlídal Abduvalovova.
     
    26
    Centr z levé strany směřující do oblasti pokutového kopu se stal snadnou kořistí pro Nigmatullina. A tak je to Amkar, kdo může tvořit hru.
     
    27
    Conde neměl jistý první dotek s míčem na pozici stopera, ale hosté tohoto nevyužili, následně si nohama zahrál Nigmatullin, ale domácí celek poměrně snadno ztratil míč.
     
    27
    Zřejmě Abduvalov byl faulovaný na polovině hostujícího celku, a tak šel tým Ufy do protiútoku po levé straně, ale obrana Amkaru byla aktivní, takže do hry se musel zapojit Bělenov.
     
    28
    Jokičova nejistá hra na pozici středního záložníka byla typická pro kombinaci hostujícího celku. I proto mohl soupeř jít do útoku po levé straně, ale výborná práce jednoho ze stoperů Ufy přisoudila balon opět hostům.
     
    29
    Conde rozehrával domácí akci, Amkar se nikam nehnal, na pravé straně si zahrál také Bodul, ostatně ten byl faulovaný těsně za polovinou hřiště Carpem.
     
    30
    Rjazancev rozehrál standardní situaci nakrátko pravou nohou. A to byl začátek konce akcií domácích na otevření skóre, navíc po ztrátě míče se faul dopustil Idowu.
     
    31
    Ani hosté nikam nespěchali, na levé straně nezrychlil hru Alikin, takže to hostující celek zkusil po pravé straně, jenže centr z pravé strany neznamenal nic podstatného.
     
    32
    Bodul s Rjazancevem byli hlavními postavami domácího protiútoku, hosté se dobře bránili, sudí neodpískal faul na jednoho z hráčů Amkaru Perm dvacet metrů od hostující branky.
     
    32
    Salugin podrazil protihráče, a tak může hostující celek v poklidu rozehrát z vlastní poloviny.
     
    33
    Balon si nenašel hostující hrotový útočník, tohle nebyla nikterak těžká práce pro domácí obranu. Kombinaci poté začal Nigmatullin, pokračuje v ní Rjazancev.
     
    33
    Centr z levé strany pravou nohou odvrátil jeden z obránců Ufy rybičkou, ale míč už je na kopačkách Condeho na pravé straně, poté drží balon opět Rjazancev.
     
    34
    Idowu byl tím, kdo na levé straně daroval míč hostujícímu celku. Ten nikam nepospíchal s autovým vhazováním z pravé strany. Navíc gól fauloval zezadu.
     
    35
    Nikitin nerozehrál standardní situaci, té se nakonec chopil Bělenov. Hosté poté vybojovali roh z pravé strany, který rozehraje Stockij.
     
    36
    Stockij rozehrál standardní situaci pravou nohou, na penaltě se hlavou neprosadil Tabidze, následovat bude výkop Nigmatullina.
     
    37
    Miljkovič vhazoval z poloviny hřiště z pravé strany, následně mu Bodul vrátil míč. Pro centr Bodula si ovšem došel Bělenov.
     
    37
    V hostující kombinaci jsme poté našli Alikina, ten chtěl zrychlit hru po levé straně, což se mu povedlo. Hosté budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    38
    Středem hřiště cesta k ohrožení hostující branky nevedla. Opět jednoduchá práce pro Bělenova, který rozehrál na levou stranu na Alikina. Kapitán hostů ovšem nezapsal přesný nákop na polovinu soupeře.
     
    39
    Domácí celek kombinoval, ale stejně došlo k tomu, že si nohama zahrál Nigmatullin. Míč je momentálně u Miljkoviče na pravé straně.
     
    39
    Domácí akci zakončil Bodul střelou z pravé strany pravou nohou vedle pravé tyče, míč se otřel o boční síť hostující branky. Bělenov bude vykopávat.
     
    40
    Bělenov vykopl pravou nohou, podle soudu hlavního sudího nebyl faulovaný Zajcev, Abdulavov poté vybojoval rohový kop z pravé strany.
     
    41
    Stockého pravá noha poslala míč do ohně, domácí celek se ubránil, poté se hosté snažili o centr z levé strany, k čemuž nakonec nedošlo.
     
    41
    Bodul presoval rozehrávku hostujícího celku, nakonec právě on vhodil míč z pravé strany na Rjazanceva, ale k zakončení se domácí fotbalisté nedostali.
     
    42
    Domácí celek hrál na polovině soupeře, vše zakončil nepřesnou střelou křížem po zemi vedle levé tyče Rjazancev.
     
    42
    Zajcev dobře pracoval v obraně, posléze se domácí fotbalisté chtěli prosadit po levé straně, ve finální fázi si Bodul a Miljkovič nerozuměli, takže míč má soupeř.
     
    43
    Celkem dobrá přechodová fáze hostujícího celku po pravé straně začala akci Ufy, jenže na hrotu útoku se k míči nedostal Zasejev.
     
    44
    Nigmatullin pravou nohou vykopl míč. Hosté ovšem odvrátili míč na polovinu domácích hlavou, Amkar pokazil finální fázi po levé straně.
     
    44
    Zasejev se prezentoval faulem zezadu, který byl zralý na udělení žluté karty. Domácí celek rozehrál ze středového kruhu z vlastní poloviny.
     
    45
    Začátek hostující akce stál na Jokičovi, poté se míč dostal k Zasejevovi, jenže ve finální fázi nedosáhl na balon Stockij.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase je z toho bezbranková remíza, takže jediný, kdo se může radovat, je Fanklub defenzivního fotbalu. Nemá cenu se bavit o tom, kdo má z tohoto stavu větší radost. Jsou to jednoznačně hosté. Největší šanci úvodního dějství ovšem spálil Bodul. Ten se postavil k pokutovém kopu, když sudí Fedotov odpískal penaltu po hře rukou jednoho z hostů. Bodul napálil míč pravou nohou do pravé tyče, poté se nikdo z jeho spoluhráčů nedostal k dorážce. Jinak je to celkem nudný fotbal, kterému chybí větší šance na obou stranách.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Perm měl rozehrávku druhého poločasu.
     
    46
    Do kombinace se zapojil Nigmatullin, byl to ovšem Bodul, kdo na levé straně na polovině hřiště zapsal první ztrátu druhého poločasu.
     
    47
    Miljkovič musel hrát na pozici pravého beka, následně domácím fotbalistům vůbec nefungovala přechodová fáze, a tak drží míč soupeř na pravé straně.
     
    47
    Akce hostujícího celku, respektive první fáze kontru hostů se odvíjela od práce Zajceva na pozici pravého stopera, poté přišel faul jednoho z domácích hráčů.
     
    48
    Jeden z hostujících hráčů zrychlil hru po pravé straně, ale Conde si pomohl v defenzivě tělem, takže naprosto jednoduchá práce pro Nigmatullina.
     
    48
    Carp poté přerušil na pár sekund domácí útok, jenže je to opět Amkar, kdo je na tahu, kdo tvoří hru, kdo má míč u nohou. Načež si faul na polovině hřiště vybojoval Bodul.
     
    49
    Jeden z domácích hráčů přenesl hru křížem na levou stranu, tam se Zanev zbavil jednoduše bránícího soupeře a chtěl zakončit do pravého rohu branky protihráče.
    49.
     
    50
    Aktivní obrana hostujícího celku přinesla zisk míče, zahráli si stopeři hostů, zahrál si také Bělenov nohama, ale zatíím se nedostlai hosté s míčem za polovinu hřiště.
     
    50
    Hostující kombinaci přerušil faulem Zajcev, sudí nemusel udělit žlutou kartu domácímu kapitánovi.
     
    51
    Conde nahrál na levou stranu Bodulovi, poté stála hra na muži jménem Idowu, jenže slabá střela z pravé strany se stala lehkou prací pro Bělenova.
     
    52
    Zanev úplně zbytečně zajel na polovině hostů do soupeře a naprosto po právu vidí domácí kapitán žlutou kartu. Zanev to přehnal s důrazem.
     
    53
    Idowu byl hodně zbrklý při zakládání útoku domácích, tohle zase nebylo nic těžkého pro Bělenova. Momentálně hru tvoří na levé straně Gol.
     
    53
    Adulavov si dobře kryl míč tělem, poté se hosté neprosadili po pravé straně, a tak vhazuje Perm z levé strany z vlastní poloviny, konkrétně je to Idowu.
     
    54
    Conde chtěl rozehrát domácí akci po pravé straně z pozice pravého beka, ale jeho nejistota se projevila tím, že do útoku jde soupeř.
     
    54
    Ufa přenesla hru na levou stranu, zatím nemusel Nigmatullin zasahovat, i tak mají ovšem hostující fotbalisté rohový kop.
     
    55
    Stockij jej rozehrál nakrátko, spoluhráč mu míč vrátil, a tak přišel centr na zadní tyč, pro který si došel Nigmatullin. Brankář Amkaru šel do souboje s Igbounem, poté byl otřesený, ale může pokračovat výkopem.
     
    56
    Zanev je možná tak trochu trnem v oku rozhodčímu. Celkem najevo to dává domácí kapitán, který před chvílí dostal žlutou kartu.
     
    56
    Živogljadov byl tím, kdo vhazoval z pravé strany, následně na hrotu útoku se snažil k míči dostat Abdulavov, což se hostujícímu fotbalistovi nepovedlo.
     
    57
    Bodul se dostal k míči na levé straně, poté přihrál na kopačku Gola, ten byl faulovaný. Je z toho poměrně zajímavá standardní situace pro domácí celek z levé strany.
     
    58
    Bodul si stoupl do zdi, jakožto jediný hráč domácích, standardní situaci rozehrál Rjazancev, ale chabá akce Amkaru neskončila ani střelou na branku Bělenova.
     
    59
    Navíc Zanev fauloval na polovině domácího celku a zase dal najevo negativní emoce po souboji se Zasejevem.
     
    59
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alexandr Salugin, přichází Michail Kosťukov.
     
    60
    Hostům nevyšla akce po pravé straně, poté vhazoval Idowu, následně byl jeden z hostů v autu, a tak budeme sledovat autové vhazování domácích.
     
    60
    Zanev si pomohl narážečkou se spoluhráčem, ale poté byl domácí kapitán s míčem v autu. Co vymyslí hostující fotbalisté v útočné fázi?
     
    61
    Hosté na tom nebyli zle, co se týče přechodové fáze po levé straně, Abdulavov vybojoval v souboji s Condem rohový kop.
     
    61
    Centr z levé strany patřil do kategorie nepřesných, a tak to bude Nigmatullin, kdo pravou nohou vykopne míč.
     
    62
    Idowu hlavičkoval do země Nikoho, ale i tak se Perm udržel na baonu, následně se ale přes pravou stranu nedostal k zakončení.
     
    62
    Gol svedl souboj s Carpem, z čehož vyšel na výbornou polský fotbalista. Ale centr z pravé strany měl k ideálu hodně daleko, takže hrát se bude po rozehrávce Bělenova.
     
    63
    Rzajancev se musel zapojit do domácí obrany, následně se chtěli hosté prosadit po levé straně, centr směřoval na zadní tyč, ale zatím hosté nevystřelili.
     
    64
    Také Jokič si zahrál při kombinaci hostů, nakonec pomezní sudí viděli faul na Živogljadova na pravé straně. Hostující celek bude rozehrávat zajímavou standardní situaci.
     
    65
    Stockij rozehrál pravou nohou, na zadní tyči byl připravený Igboun, ale jeho hlavička ze záklonu mířila vedle levé tyče, takže Nigmatullin bude vykopávat.
     
    66
    Jokič byl tím, kdo fauloval v hlavičkovém souboji, takže Amkar měl k dispozici standardní situaci z pravé strany, jenže jeho přechodová fáze byla nulová.
     
    66
    Igboun to nevydržel a vystřelil z levé strany z dvaadvaceti metrů a mířil k levé tyči, Nigmatullin sice vyrazil míč před sebe, jenže před ním nebyl nikdo z jeho soupeřů.
     
    67
    Znovu aktivní Igboun na pravé straně, ale stejně se nedostal ke střele z dvaceti metrů. Nigmatullin tak mohl rozehrát na pravou stranu.
     
    68
    Idowu ztratil míč na pozici levého záložníka, ale Živogljadov zvolil místo risku přihrávku dozadu na Bělenova, poté hostující fotbalisté v poklidu kombinují na vlastní polovině.
     
    68
    Obrana Amkaru byla hodně aktivní a především pohyblivá, a tak stále hledají hostující fotbalisté, jak se dostat do vážnější šance, Momentálně drží míč stoper hostů.
     
    69
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Azamat Zasejev, přichází Dmitrij Sysujev.
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Janusz Gol, přichází Sjarhej Balanovič.
     
    70
    Po sérii osobních soubojů ve vápně hostujícího celku získala Ufa na pár sekund míč, jenže Zanev byl faulovaný, a tak budou mít míč domácí hráči.
     
    71
    Abdulanov se nedostal k míči na levé straně. A tak mohl jít soupeř do útoku. Jenže Bodul trošku zpomalil akci domácích hráčů.
     
    71
    Zanev z levé strany centroval do ohně, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k zakončení, a tak uvidíme výkop Bělenova.
     
    72
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Islamnur Abdulavov, přichází Ondřej Vaněk.
     
    72
    Hosté se chtěli prosadit po levé straně, ale tam domácí dobře zhustili prostor, posléze Ufa kombinuje, vůbec poprvé se míče dotkl Vaněk.
     
    73
    Jokič to měl proti dvěma bránícím fotbalistům velice složité, ale i tak mají hostující hráči alespoň autové vhazování z levé strany.
     
    74
    Ufa se snažila o centr z levé strany, ale ten letěl pouze do boční sítě. To znamená, že Nigmatullin bude vykopávat.
     
    74
    Hosté se prezentovali velice dobrou a rychlou přechodovou fázi, takže Igboun mohl vystřelit z dvaceti metrů z pravé strany. Jeho pokus byl zablokovaný na rohový kop.
     
    75
    Stockij centroval na zadní tyč, kde zřejmě hlavou vedle levé tyče zakončil ze záklonu Alikin. Na programu dne je tím pádem výkop Nigmatullina.
     
    75
    Nigmatulllin si zahrál nohama, poté na levé straně tvořil hru Zanev, hosté zatím přežili přechodovou fázi domácích, Bělenov nemusel zasahovat.
     
    76
    Balanovič navíc fauloval zezadu, a tak mohla hrát Ufa, která kombinovala na vlastní polovině, do kombinace se nezapojil Bělenov.
     
    77
    Igboun se dopustil držení Sivakova, a tak má domácí celek k dispozici standardní situaci z vlastní poloviny.
     
    77
    Domácí akci po pravé straně zastavil na pár sekund jeden z hostujících beků skluzem, poté byli domácí fotbalisté směrem dopředu hodně chabí...
     
    78
    Živogljadov centroval z pravé strany, následně Idowu odvrátil míč hlavou před Stockim na roh z levé strany.
     
    78
    Strašně jednoduše se domácí celek dostal k míči, Balanovič uháněl do rychlého kontru po pravé straně. Jokič jej víceméně musel podrazit, za což dostal žlutou kartu.
     
    79
    Špatná rozehrávka Ufy po pravé straně, a tak to bude Idowu, kdo bude vhazovat z levé strany z poloviny soupeře.
     
    80
    Výborný presink domácích fotbalistů, jenže ani to není zatím Amkaru nic platné. Míč šel od Bodula do zámezí, takže uvidíme autové vhazování hostů z pravé strany.
     
    81
    Akce hostujícího celku byla založená na výborné přechodová fáze, Igboun byl podražený na hranici vápna, a tak se Ufě naskýtá velká šance na zřejmě rozhodující branku zápasu.
     
    82
    Nigmatullin si postavil čtyřčlennou zeď. Stockij centroval na malé vápno, de Carp hlavičkoval v souboji s Condem nad domácí branku.
     
    82
    Domácí celek se snažil prosadit po pravé straně. Zatím ovšem Amkar vybojoval pouze autové vhazování, k zakončení se domácí mužstvo nedostalo.
     
    83
    Alikin to měl při rozehrávce hodně složité, následně hru tvořil domácí celek, ale Idowu se nedostal k centru z levé strany.
     
    84
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Aleksandar Miljković, přichází Alexej Gasilin.
     
    85
    Rjazancev rozehrál standardní situaci z levé strany, balon propadl až na zadní tyč, kde zůstal zcela osamocený Kosťukov, ale míč poslal nad hostující branku.
     
    85
    Igboun se nedostal ničemu podstatnému. A tak mohl vhazovat Bodul z levé strany, následně si ten samý hráč aut zopakuje.
     
    86
    Dlouhý aut, tohle vypadalo hodně zajímavě, ale Kosťukov opět zakončoval z malého vápna mimo tři tyče. Bělenov bude vykopávat.
     
    87
    Bělenov vykopl míč, ale nyní hostující celek neexistoval v útočné fázi, i tak ale domácí celek snadno ztratili míč.
     
    87
    Poté to byl zřejmě Stockij, kdo centroval nepřesně z levé strany po zemi, míč pouze prosvištěl domácím vápnem.
     
    88
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Dmitrij Stockij, přichází Vjačeslav Krotov.
     
    88
    Rjazancev si pohlídal míč tělem, posléze se na hrotu útoku neprosadil Bodul, a tak je to hostující celek, kdo jde do útoku po levé straně.
     
    89
    Amkar na tom byl výborně po ztrátě míče, nákop Bělenova nenašel nikoho z hrráčů Ufy, v obraně poté dobře pracoval Nikitin.
     
    89
    Alikin vidí kartu za držení Gasilina na polovině hřiště.
     
    90
    Bodul nedosáhl hlavou na centr z levé strany, i tak bude Amkar vhazovat a přijde zřejmě dlouhý aut až do vápna.
     
    90
    Autové vhazování Bodula z pravé strany šlo na přední tyč, nemělo vůbec délku, a tak může hru tvořit hostující celek.
     
    90+1
    Sudí nastavil tři minuty.
     
    90+1
    V úvodu nastavení to je je domácí celek, kdo držel míč. Zanev centroval z levé strany do ohně, střídající Gasilin ovšem hlavičkoval půl metrů vedle levé tyče.
     
    90+2
    Bělenov si dal s výkopem hodně na čas, nakonec poslal míč do hry praovu nohou, poté to byla hodně snadná práce pro Nigmatullina.
     
    90+2
    Jeden z hostujících fotbalistů byl v ofsajdu, a tak zřejmě přijde dlouhý balon z kopačky Sivakowa až do vápna soupeře.
     
    90+3
    Viděli jsme několik hlavičkových soubojů, Bodul a ještě jeden hráč domácích vybojovali rohový kop z levé strany.
     
    90+3
    Nikdo z hráčů Amkaru nezakončil po rohovém kopu z levé strany.
     
    90+4
    Dlouhý aut Bodula z levé strany do vápna, střela jednoho z domácích hráčů byla zablokovaná na další roh.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Zákroky brankářů:
    Nigmatullin (Amkar) – 1
    Bělenov (Ufa) – 0
     
    Zápas končí bezbrankovou remízou. Tenhle duel byl hodně nudný. Největší šanci měli domácí fotbalisté, jenže Bodul trefil při pokutovém kopu pravou nohou pravou tyč. V závěru měl sice Amkar územní převahu, ale do větší šance se nedostal. V dresu hostujícího mužstva si zahrál zhruba dvacet minut bývalý hráč Plzně a Jablonce Ondřej Vaněk. (18:31:12)

    Vít Muzikář

    Góly:

    Karty:   25. Miljković (AMP), 52. Zanev (AMP) – 78. Jokić (UFA), 89. Alikin (UFA)

    Nepremenená penalta: 18. Bodul (AMP), mimo


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:17.
    Amkar Perm: Nigmatullin – Miljković (84. Gasilin), Zajcev, Conde, Zanev (C), Idowu – Sivakow, Rjazancev, Gol (69. Balanovič), Bodul – Salugin (59. Kosťukov).
    Náhradníci: Chomič, Vambolt – Šavajev, Gasilin, Balanovič, Gaščenkov, Komolov, Kosťukov, Melnikov.

    FC Ufa: Bělenov – Živogljadov, Tabidze, Alikin (C) – A. Nikitin, Carp, Stockij (88. Krotov), Zasejev (69. Sysujev), Jokić – Abdulavov (72. Vaněk), Igboun.
    Náhradníci: Šelija – Sysujev, Vaněk, Paurević, Fatai, Suchov, Krotov, Zubarev, Safronidi.

    Rozhodca: Fedotov