Lok. Košice – MFK Zvolen 2:1 (kon.)
koniec
FC Lokomotíva Košice
2:1 (1:0)
MFK Zvolen
Piatok 28.07.2017, 17:00 • Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Riadny hrací čas sa naplnil. Hlavný rozhodca Martin Ježík pridáva ešte dve minúty navyše. Medzitým hostia uskutočnili dvojité striedanie, keď odišli Hrebík s Včelkom a v záverečných sekundách si zahrajú Majchút a Cavar.
     
    83
    Košický tréner urobil poslednú zmenu v zápase. Z hrotu útoku stiahol Joela Tatu Nsaha, na jeho miesto prišiel Lukáš Horváth.
     
    78
    Lokomotíva urobila druhé striedanie v zápase. Skončil úspešný strelec Radoslav Človečko, ktorého nahradil Michal Cmarko.
     
    67
    MFK Zvolen dáva gól! Záverečná štvrtina duelu bude zaujímavá, pretože hostia dokázali nečakane znížiť. Brankár Bréda prvýkrát v zápase kapituloval, keď ho prekonal ANDREJ KMEŤ.
     
    65
    Domáci lodivod urobil prvé striedanie v dnešnom zápase. Na lavičku posadil Borisa Gálla, ktorého nahradil Štefan Harvila,
     
    46
    Lokomotíva Košice dala gól! Východniari vynikajúco začali aj druhý polčas. Hneď po návrate z kabíny zvýšili svoje vedenie a opäť sa presadili hneď z úvodnej strely na bránu. V tomto prípade mieril presne RADOSLAV ČLOVEČKO.
     
    46
    Zvolenčania cez prestávku urobili jednu zmenu v zostave. Na ihrisku už neuvidíme Luku Pejovića, pretože ho nahradil Jakub Mádel.
     
    10
    Lokomotíva Košice dala gól! Hneď prvá strela do priestoru brány skončila v sieti. Domáci futbalisti sa ujali vedenia, keď Jenčo nedokázal zlikvidovať zakončenie KAMILA KARAŠA zvnútra šestnástky.

    Tomáš Lengyel


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Lokomotíva Košice. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Karaš, 46. Človečko – 67. Kmeť


    FC Lokomotíva Košice: Bréda – Ilinjo, Dický, Gáll (65. Harvila), Človečko (78. Cmarko), Karaš, Cicman, Zajac (C), Pavúk, Tóth, Tata Nsah (83. Horváth).
    Náhradníci: Beli, Straka, Kuľha, Horváth, Fabini, Harvila, Cmarko.

    MFK Zvolen: Jenčo – Dubeň, Kotora (C), Sombat, Jackuliak, Pejović (46. Mádel), Včelka (90. Cavar), Lupčo, Kmeť, Makeba, Hrebík (90. Majchút).
    Náhradníci: Cavar, Bolf, Mádel, Majchút, Gábriš.

    Rozhodca: Martin Ježík – Peter Jenčura, Martin Vitko – Michal Čiernik