Sereď – Trabzonspor sk 3:3 (kon.)
koniec
ŠKF Sereď
3:3 (2:1)
Trabzonspor A.S.
Pondelok 24.07.2017, 18:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    90. 3:3
     
    90
    Sereď dala gól!

    Tak domácim sa to predsa len v závere zápasu podarilo! Výborne zahratý rohový kop, lopta padla pred bránu Trabzonsporu, TIDIANE DIJIBY BA ju včas dobehol a umiestnil do siete – 3:3!
    72. 2:3
     
    72
    Trabzonspor dal gól!
    Priebežný stav zápas sa opäť mení, prvý krát v tomto zápase sa do vedenia o jeden gól dostávajú hostia! Trabzonspor bol teraz aktívnejší, podnikol rýchly prechod do útoku a krásnym gólom z väčšej vzdialenosti sa prezentoval HUGO RODALLEGA a svojím druhým gólom v tomto zápase upravuje priebežný stav zápasu na 2:3!
    48. 2:2
     
    48
    Trabzonspor dal gól!
    Hneď v úvode druhého polčasu sa podarilo hosťom vyrovnať! Po rýchlej útočnej akcii prišla prihrávka do pokutového územia a YUSUF YAZICI po peknom zakončení nožničkami upravuje priebežný stav na 2:2!
    44. 2:1
     
    44
    Sereď dala gól!

    Približne minútu pred koncom prvého polčasu sa Sereď znova dostáva do vedenia o jeden gól! Seredi opäť vyšla rýchly útočná akcia, obrana Trabzonsporu spravila veľkú chybu a nechala ĽUBOSLAV LAURA aby sa dostal sám pred brankára a lopta napokon konči v siete – 2:1!
    33. 1:1
     
    33
    Trabzonspor dal gól!
    Sereď sa dlho s vedenia o jeden gól netešila, pretože spoza 16-tky sa dostal k strele HUGO RODALLEGA a krásnou strelou do ľavého horného rohu vyrovnáva na 1:1!
    30. 1:0
     
    30
    Sereď dala gól!

    Sereď sa dostáva prekvapivo do vedenia 1:0 a štadión sa teší z vedúceho gólu slovenského tímu! Domáci získali na vlastnej polovičke loptu, rýchlo vyrazili do protiútoku, dokázali prejsť obranou Trabzonsporu, pred bránu dostal loptu ĽUBOSLAV LAURA a výbornou strelou posiela svoj tím do vedenia o jeden gól – 1:0!
    18.
     
    18
    Tak teraz bola Sereď blízko k otvárajúcemu gólu! Po peknom prechode do útoku sa Sereď dostala až do pokutového územia a brankár Trabzonsporu vytiahol následne výborný zákrok pri strele jedného z futbalistov Serede!
    13.
     
    13
    Sledovali sme peknú útočnú akciu po ľavej strane domácich, napokon sa Sereď dostala aj k strele z vnútra pokutového územia, lopta však tesne minula bránu Trabzonsporu!
     
    9
    Lopta z priameho kopu letela do pokutového územia Serede, avšak brankár domácich vo vzduchu zobral loptu do svojich rukavíc.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 30. Laura, 44. Laura, 90. Djiby Ba – 33. Rodallega, 48. Yazici, 72. Rodallega


    ŠKF Sereď:
    Trabzonspor A.S.: