Tisková konference zlínského hokejové klubu (kon.) | Tisková konference FC MAS Táborsko (kon.)
Tlačová konferencia FC Spartak Trnava (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference zlínského hokejové klubu

cz Štvrtok 20.07.2017, 11:00Tlačové konferencie
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.
     
    Vítejte u tiskové konference zlínského hokejového klubu, na kterém bude odhalen nový generální sponzor klubu, nový název a nové logo. Odtajněna by měla být i jména nově příchozích hráčů.
     
    Tisková konference právě začíná.
     
    Novým sponzorem zlínského hokejového klubu je firma Aukro.
     
    Aukro uzavřelo se zlínským klubem roční smlouvu, GM Zlína Martin Hosták však doufá, že se spolupráce prodlouží o další roky. Firmy PSG pak u hokeje také zůstává, ovšem již nebude generálním sponzorem. Dalším ze sponzorům pak bude firma Baťa.
     
    Klub ponese název Aukro Berani Zlín.
     
    Bylo představeno nové logo a dresy pro přípravné zápasy.
     
    Martin Hosták přiznává, že rozpočet není ještě úplně naplněn, ale věří, že se ho do začátku sezonu povede naplnit, jak bylo naplánováno.
     
    Výše finančního příspěvku společnosti Aukro zveřejněna nebude. Dohodl se na tom klub i firma.
     
    Martin Hosták zve všechny přítomné novináře na první trénink v pondělí 24. července, kdy hráči vyjedou poprvé na led. Zde by se měli představit nově příchozí hráči. Podle Hostáka se jedná o jednu velkou posilu a velmi zajímavého hráče a druhý hráč je v jednání, Pokud jeho angažmá dopadne, bude se také jednat o velmi dobrou posilu.
     
    Miroslav Adámek: Spolupráce byla navázána společně. První kdo se ale ozval byl zlínský klub. Konkrétně jeden z našich členů, ale jeho jméno zveřejňovat nebudeme.
     
    Martin Hosták: Smlouva s Aukrem je na jednu sezonu s tím, že firma Aukro má právo tu sezonu minimálně o jednu sezonu prodloužit.
     
    Václav Liška (Aukro): Za spolupráci jsme velmi rádi a doufáme, že nám přinese další spolupráce a otevře dveře k dalším partnerům.
     
    Miroslav Adámek: Příspěvek města má své legislativní mantinely. Ale v rámci možností budeme s klubem spolupracovat jak nejvíce to půjde. Hokej je nedílnou součástí našeho města.
    Nové logo zlínského klubu.

     
    Tomáš Melzer: Debaty ohledně loga byly dlouhé. Jedna z variant bylo i vrátit staré logo berana, ale i po konzultaci s partnerem jsme se dohodli pro nové logo. O jeho návrhu jsme spolupracovali s Univerzitou Tomáše Bati.
     
    Tisková konference je u konce. (11:23:51)

    Michal Sedláček

    Tiskové konference se zúčastní:
    - MUDr. Miroslav Adamek, prezident prezidia
    - Martin Hostak, generální manažer
    - Bc. Tomas Melzer, marketingový manažer
    - zástupce generálního partnera