Tlačová konferencia FK Senica (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia FK Senica

Streda 19.07.2017, 09:30Tlačové konferencie
     
    Ivan Vrabec: "Náš momentálny cieľ je poskládať tím do začiatku sezóny. Či už to bude v druhom alebo v treťom kole je jedno, ale dúfam, že náš tím ešte o nejakú posilu obohatíme." (09:36:39)
     
    Ivan Vrabec: "Máme nejakých vytipovaných hráčov, ktorých dúfam dostaneme do tímu. Vymenilo sa tu veľmi veľa hráčov, ale až 80% hráčov nespĺňalo kritéria na to hrať prvú ligu. V minulosti to bolo myslím 60% hráčov, ktorí nesplnili podmienky. Momentálna situácia s mladými hráčmi nie je dobrá. Mladí hráči by mali hrať prvú ligu."
     
    Michal Ranko: "Nemôžme sa na novú sezónu dočkať. V kabíne je super atmosféra. Príprava bola taká aká bola, ale sme mladý tím, ktorý sa potrebuje zohrať."
     
    Ivan Vrabec: "Prípravu sme začali 19.6., kedy sme stihli odohrať tri prípravné stretnutia. Jedno stretnutie sme bohužial nedokázali odohrať z dôvodu nedostatku hráčov."
     
    Vladimír Miček: "Tak dobrý deň. Vítam Vás na predsezónnej tlačovke FK Senica. Všetkým veľmi pekne ďakujem za účasť."
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Hlásime sa Vám zo Senice, kde o 9:30h začne predsezónna tlačová konferencia tímu FK Senica. Na tlačovej konferencii sa zúčastní Ivan Vrabec (tréner), Vladimír Miček (mediálny manažér) a Michal Ranko (kapitán tímu). Tlačová konferencia sa začne približne o 15 minút.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 09:30.

    Róbert Gašpárek