Linfield – Celtic 0:2 (kon.)
koniec
Linfield FC
0:2 (0:2)
Celtic Glasgow
cz Piatok 14.07.2017, 18:00 • Windsor Park, Belfast • Liga majstrov (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (19:57:03)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 0:14. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:15. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:14.
     
    Je dobojováno. Hosté už ve druhé půli žádnou branku nepřidali a ani domácí se nedokázali trefit, aby měli šanci se zápasem ještě něco udělat, a tak Celtic pro domácí odvetu má výbornou pozici. Na hřišti soupeře vsítil dvě branky a doma tak může postup do dalšího předkola potvrdit.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Hlavní sudí musel ještě trestat na obou stranách za dva fauly po sobě a nyní už opravdu ukončí tento zápas.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Smyth (Linfield FC).
    Žlutou kartu dostává Armstrong (Celtic Glasgow).
     
    90+3
    Hosté se drží stále na polovině Linfieldu a vypadá to, že zápas už spěje do finále. Ještě ale chybí odehrát jedna minuta nastavené hrací doby.
     
    90+2
    Následně pak na druhé straně střílel Quinn, jeho střela se otřela o obránce hostů a poté si s ní už poradil také brankář Celticu Gordon.
    90+1. Dva Carrollovy zákroky za sebou.
     
    90+1
    Carroll se nyní vyznamenal, a to hned dvakrát za sebou. Nejprve zlikvidoval střelu Dembélého a následně pak i dorážku Lustiga z pravé strany. Poté se ale nezvedal s bolestivou grimasou. Nakonec ale ve hře pokračuje a odkopne míč na druhou stranu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví druhý poločas o čtyři minuty navíc nad rámec hrací doby.
     
    88
    Na Carrolla mířil vysoký míč a domácí brankář ho dokázal vyboxovat do bezpečí. Číhající Dembélé před jeho brankou tak neměl šanci ke skórování.
     
    87
    Hosté se už příliš nikam neženou a spíše drží míč na své polovině. Zatím stále drží velmi nadějný stav, který je o dvě branky, pro domácí odvetu.
     
    86
    Hayes dvakrát po sobě zahrával rohový kop, ale ani v jednom případě nikdo z jeho spoluhráčů pak branku Linfieldu neohrozil.
     
    85
    Domácí se nadechi k dalšímu útoku, míč na nabíhajícího Smythe byl ale příliš dlouhý a na opačnou stranu se vydají zase hosté.
     
    84
    Dembélé efektní patičkou uvolnil Sinclaira, ale tomu v cestě za střelou zabránila zase pozorná obrana Linfieldu.
     
    82
    Sinclair byl znovu vidět a kousek před velkým vápnem se uvolnil. Ale znovu ho zastavil ofsajd a z akce hostů tak nic nebylo.
     
    81
    Dalekonosnou střelu vyslal na hostující branku Smyth, ale tento dlouhý nákop s přehledem ukryl do svých rukavic Grodon.
    80. Faul na Sinclaira v pokutovém území.
     
    80
    Sinclair byl poslán v pokutovém území k zemi a poté se směrem k rozhodčímu zlobil. Dožadoval se pokutového kopu, ale hlavní sudí naznačil, že to bylo čisté.
     
    78
    Před velkým vápnem znovu střílel Sinclair, ale jeho střelu srazil obránce Garrett, který tak otáčí hru na opačnou stranu hřiště.
     
    77
    Tempo hry oproti prvnímu poločasu trochu opadlo a už není k vidění tolik šancí, jako tomu bylo v první části hry. Nyní ovšem střílel zblízka Dembélé, ale jeho ránu chytil Carroll.
     
    76
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centr do pokutového území se snesl na hlavu Rogice, ten ale svou následnou střelu přetáhl. Bude tak následovat odkop od domácí branky.
     
    75
    Nadvakrát teď malou domů poslal Lustig, nakonec se hosté dostali za svou polovinu a už zase operují před brankou Linfieldu.
     
    74
    A další žlutá karta. Kapitán hostů Brown rukou zachytil v obličeji Waterwortha a hlavní sudí zase trestá.
     
    73
    Hayes zahrál další rohový kop, ale před brankou domácích hosté nic nevymysleli. Nabízí tak Linfieldu rychlý protiútok.
     
    71
    Tom Rogic se opřel do střely uvnitř velkého vápna, ale branku domácích minul. Bylo to ale za pomoci obrany Linfieldu a ten tak bude zahrávat rohový kop.
     
    70
    Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Forrest, přichází Hayes.
     
    69
    Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Griffiths, přichází Dembélé.
     
    69
    A znovu se žlutí. Waterworth podrazil hráče Celticu a také on byl potrestán. Se žlutými kartami se nám tedy v posledních chvílích doslova roztrhl pytel.
     
    68
    Sinclair dostal dobrou přihrávku od Armstronga, jenže míč na levé části pokutového území poslal pouze do boční sítě.
     
    67
    Domácí hráči se nadechli k bleskové akci, podél pravé postranní čáry si naběhli před hostující branku, jenže ke kloudné střele se vůbec nedostali.
     
    66
    A další žlutá karta. Rogic fauloval ze strany Garretta a poslal ho k zemi. Znovu musel tedy hlavní sudí vytáhnout žlutou kartu.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Griffiths (Celtic Glasgow).
     
    63
    Domácí Garrett podkopl zezadu svého soupeře a také on od hlavního rozhodčího inkasuje žlutý kartónek.
     
    62
    Scott Sinclair se snažil proháčkovat po levé straně před domácí branku, jenže ho čistě zastavil obránce Linfieldu Stafford a další akce hostů byla zmařena.
     
    61
    Griffiths přetáhl centr z levé strany, nicméně nakonec se k míči ještě dostal Sinclair, který svou střelu ale poslal vysoko nad domácí branku.
     
    59
    První žlutou kartu uděluje hlavní rozhodčí. Šimunovič přidržel dres Waterwortha a poslal ho k zemi. Za to byl tedy právem potrestán.
     
    58
    Scott Sinclair dostal nabito a hlavičkou pak chtěl poslat míč za záda Carrolla, jenže balón se otřel jen o jeho rukavice a je tu další jeho úspěšný zákrok.
     
    56
    Smyth nedoběhl míč a ten skončil za zadní čárou. Následovat tak bude další odkop od hostující branky a Carroll bude muset být zase v pohotovosti.
     
    55
    Sviatchenko se hned poté dostal k nebezpečné střele na domácí branku, ale Carroll mu vystavil svým dalším přesným zákrokem stopku.
     
    55
    Nakonec Clarkovi nedovolí zranění návrat do hry a ze hřiště byl odnesen na nostítkách. Jeho pozici tak nahradí Stewart.
     
    53
    Domácí Clarke se po nezaviněném střetu dostal k zemi a s bolestivou grimasou si vyžádal ošetření. Nyní se chvilku hrát nebude.
     
    52
    A byla tu také stejná standardní situace na druhé straně. Jenže také hosté nic nevymysleli a znovu budou u míče domácí hráči, kteří už míří do útoku.
     
    51
    Za záchrannou brzdu zatáhl Brown, jenž čistě zakopl míč za zadní čáru po tom, co hrozil únikem jeden z domácích hráčů. Linfield pak zahrával rohový kop, ale balón si převzali hosté.
     
    50
    Armstrong vyslal od velkého vápna střelu kousek nad zemí a balón tak do svých rukavic chytá opět Carroll. Stále tak drží naději domácích svým dalším zákrokem.
     
    49
    Další akce před Gordonovou bránou. Domácí zahrávali volný přímý kop, v pokutovém území se pak snažil obelstít obranu Celticu Smyth, ale pohořel.
     
    48
    Dlouhý nákop na polovinu Celticu vyslal Stafford, ale míč posadil přímo na hlavu Lustiga, jenž ho odvrátil mimo ohrožení branky Celticu.
     
    47
    Leigh Griffiths se dostal do zajímavé akce před brankou Linfieldu a poslal míž za Carrollova záda, ale v cestě mu stála ofsajdová pozice a opět bylo odmáváno. Branka tak nemohla být uznána. Carroll si přebírá míč a bude ho odkopávat od své branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Držení míče: 41% – 59%
    Střely na branku: 0 – 8
    Střely mimo branku: 1 – 2
    Rohové kopy: 2 – 4
    Fauly: 3 – 5
     
    Rozhodčí nenastavil ani minutu navíc a první poločas je tedy za námi. V něm byla k vidění jasná převaha hostů, kteří v rozmezí sedmnácté a třiadvacáté minuty skórovali. V obou případech to bylo z rohového kopu. První gól vsítil Scott Sinclair a po stejné standardní situaci ho pak následoval také Tom Rogic. Celtic tak potvrzuje roli favorita a ve druhém předkole vede na půdě svého soupeře o dva góly. A vzhledem k předváděné hře to vypadá, že ještě nekončí a budou chtít Linfieldu odskočit na větší rozdíl. Uvidíme, co nás ve druhé půli ještě čeká. Ta začne v 19. hodin.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Dlouhou dobu drželi míč na polovině Linfieldu hosté z Glasgow, jenže marně dobývali branku domácích. Ani Rogicova střela a dorážka Lustiga dalším gólem neskončily.
     
    43
    Po ofsajdu hostů budou mít míč ve své moci domácí hráči. Do hry ho zpět vrátí svým odkopem Carroll.
     
    42
    Tentokráte ne. Míč prosvištěl sice až k volnému Lustigovi, který vyslal přízemní střelu na domácí branku, ta ale skončila jen kousek vedle ní.
     
    41
    Celtic bude zahrávat další rohový kop. Bude z toho třetí branka?
     
    40
    Hosté nepolevují, svůj tlak před domácí brankou neustále zvyšují a i nyní se dostali do další šance. Tu však odvrátila pozorná obrana Linfieldu.
    39. Sinclairova dobrá šance.
     
    39
    Scott Sinclair udělal pár kroků navíc, našel si kousek před velkým vápnem lepší pozici a pak vyslal velmi tvrdou střelu na Carrolla, jenž balón svou levou rukou vytěsnil do bezpečí!
     
    38
    Po další střele na opačné straně musel vytasit další zákrok Carroll, jenž tak opět ukázal svůj um. Hosty ke třetímu gólu nepustil.
     
    36
    Hosté zahrávali další volný přímý kop, branku domácích ale neohrozili. Do útoku se tak vydávají znovu hráči Linfieldu.
     
    34
    Forrest centroval míč z pravé strany do pokutového území, tam ho ale do bezpečí odvrátil obránce domácích Clarke a je tu další šance na útok Linfieldu.
     
    33
    Matthew Clarke se pokoušel podél levé postranní čáry naběhnout před hostující branku, míč mu ale utekl, skončil v zámezí a je tu autové vhazování pro Celtic Glasgow.
     
    32
    Griffiths střílel z dobré pozice kus za velkým vápnem a donutil tak Carrolla k dalšímu zákroku. Ten svůj tým nyní podržel a bude ho odkopávat od své branky.
     
    31
    Zase z toho nic nebylo a celkem jednoduše přišli hosté znovu k míči. Následoval rychlý průnik na polovinu jejich soupeře.
     
    30
    Sinclair znovu dostal míč na svoji kopačku, poté se pokusil o několik kliček, ale do nich se zamotal. Nakonec mají míč ve své moci zase domácí, kteří se pokusí o snížení stavu skóre.
     
    29
    Hosté mají jasnou herní převahu, kterou už zúročili dvěma rychlými góly a nyní to znovu dokazují dalším obléháním branky Linfieldu. Obrana domácích tak musí vyhlásit znovu vysoký stupeň nebezpečí.
     
    28
    Scott Sinclair si naběhl z levé strany před domácí branku, dostal přihrávku přímo na svou pravačku a jeho střela, která rozhodně měla gólové parametry, skončila nakonec vysoko nad domácí brankou.
     
    27
    Tom Rogic, autor druhé branky, se dostal k dobré střele po tom, co mu efektní patičkou přihrál jeho spoluhráč, ale tentokráte mu v tom zabránila pozorná obrana Linfieldu.
     
    26
    Z velké dálky zahrávali domácí volný přímý kop, ale balón se otřel o hlavu jednoho z hostujících obránců a Linfieldští tak byli znovu bez šance skórovat.
     
    24
    Na druhé straně vystrčili růžky domácí hráči, jenže střela Quinna končí na obraně Celticu. Ten tak míří opět před domácí branku.
    23. Tom ROGIC - 0:2
     
    23
    Celtic právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky. A znovu to bylo po rohovém kopu. Míč po něm dostal na svou kopačku TOM ROGIC, jenž ho poslal přesně umístěnou ranou k pravé tyči domácí branky – 0:2. Asistence: Leigh Griffiths.
     
    21
    A už zase útočí hosté.
     
    19
    Smyth se dostal na zadní čáru, podél níž se chtěl dostat blíže hostující brance, jenže to se mu nepovedlo. Nicméně hosté ho zakopli za čáru a následuje tak roh pro Linfield.
     
    18
    Hosté ožili a znovu se natlačili před domácí branku, kde na Carrolla vyslali další střelu. Tentokráte ale skončil míč mimo tři tyče.
    17. Mark HAUGHEY - 0:1 - vlastní branka
     
    17
    Celtic právě vstřelil branku!
    A po jeho zahrání se k míči dostal po hlavičce hostů Armstrong, jenž ho z pravé strany nacentroval před dobře postaveného Sinclaira, který hlavičkoval a za pomoci lehké teče domácího MARKA HAUGHEYE končí míč v domácí síti po jeho vlastním gólu – 0:1.
     
    16
    Armstrong, který je dnes celkem aktivní, vyslal na branku domácích další střelu a vybojoval tak pro Celtic rohový kop.
     
    14
    Na druhé straně přišlii znovu o míč domácí hráči, kteří tak branku Celticu, jako už několikrát, neohrozili a naopak do další akce se dostali zase hosté.
     
    13
    Další šance Celticu, znovu to byla střela z větší dálky, míč prosvištěl kolem pravého horního rohu Carrollovy branky. Ten se sice natahoval po míči, ale nemusel.
     
    12
    Za levou postranní čáru zakopli míč hosté a domácí hráči tak budou mít k dispozici další autové vhazování.
     
    11
    James Forrest se dostal díky přesné přihrávce do úniku před lienfieldskou branku, nic to ale nebylo platné. Zastavil ho ofsajd, což postrannímu sudímu neuniklo. Ten tak zdvihl svůj praporek.
     
    10
    Carroll byl zaměstnán několika střelami hostů, nakonec ale přímo zasahovat nemusel. Pro míč, který skončil kousek od jeho branky, si doběhl a odkopl ho daleko od domácí brány.
     
    9
    O slovo se ale opět přihlásili znovu hráči Celticu, kteří zamířili bleskově před domácí branku. Následovala střela z velké dálky, která skončila vedle pravé tyče branky Linfieldu.
     
    8
    Takové nahození na branku Celticu vyslal Lowry, s jeho vzdušnou lehkou střelou ovšem neměl Gordon žádný problém. I on provede odkop od svého zařízení.
     
    8
    Forrest se snažil přihrát míč z pravé strany do velkého vápna, tam mu nabíhal jeho spoluhráč, ale zase zapracovala skvěle obrana Linfieldu, jenž odvrátila balón do bezpečí.
     
    7
    Domácím fotbalistům se znovu nepovedl průchod na polovinu Celticu, obrana hostů tak znovu získala míč a postupným útokem se už hosté dostávají do útočné akce.
     
    6
    Forrest se snažil prokličkovat do velkého vápna, ale poslední klička mu nevyšla a balón mu sebral jeden z obránců Linfieldu. Ten tak míří znovu na opačný konec hřiště.
     
    5
    Carroll musel znovu hasit nebezpečí před vlastní brankou, když na něho střílel opět Griffiths. Za malou chvilku tak provede odkop od své branky.
     
    4
    Po nepřesné kombinaci Linfieldu se k míči dostali znovu hosté a míří s ním před domácí branku. Střela Griffithse ale skončila mimo tři tyče.
     
    3
    Po dalším obléhání poloviny Linfieldu zakopli míč hráči Celticu do zámezí a následuje tak vhazování domácího celku.
    2. Šance Armstronga v úvodu prvního poločasu.
     
    2
    Armstrong hned ve druhé minutě hry vyslal kus za velkým vápnem nebezpečnou střelu, která skončila v náruči domácího brankáře. Ten tak jeho vzdušnou střelu chytá.
     
    1
    Domácí hráči začali zápas dlouhým nákopem před branku Celticu, jenže míč přeletěl až k brankáři Gordonovi, který ho hned vrací do hry. Na opačnou stranu míří hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Kapitáni obou celků si vyměnili vlaječky, došlo také na hod mincí hlavním sudím. Úvodní výkop budou mít fotbalisté domácího celku, tedy Linfieldu.
     
    Ještě jednou přeji všem příznivcům kopané hezký páteční podvečer. Zápas mezi Linfieldem a Celticem Glasgow už začne za malý okamžik. Hráči obou celků již vstupují na hrací plochu. Doprovází je také všichni tři arbitři dnešního duelu.
     
    Úvodní sestavy:

    Linfield FC: Carroll – Stafford, Haughey, Clarke – Casement, Garrett, Mulgrew (C), Lowry, Quinn – Smyth, Waterworth
    Náhradníci: Deane, Stewart C., Robinson, Stewart J., Millar, Burns, Mitchell

    Celtic Glasgow: Gordon – Lustig, Šimunović, Sviatchenko, Tierney – Armstrong, Brown (C) – Forrest, Rogic, Sinclair – Griffiths
    Náhradníci: de Vries, Izaguirre, Bitton, Dembélé, Hayes, McGregor, Eboué

    Rozhodčí: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (všichni Španělsko).
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
     
    Zápas bude jako hlavní rozhodčí řídit Alejandro Hernandez, na čarách mu budou pomáhat pánové Teodoro Sobrino a José Naranjo. Všichni arbitři jsou ze Španělska.
     
    Utkání se hraje netradičně v pátek

    Druhé předkolo LM by se za normálních okolností hrálo ve středu 12. 7. 2017, jenže v Belfastu v Severním Irsku se v tento den konala velká protestantská oslava tzv. oranžistů a v rámci bezpečnosti tak klub nechtěl riskovat, aby nedošlo k případným nepokojům i na stadionu v Belfastu. V minulosti v rámci těchto akcí došlo i na úmrtí. Proto byl termín zápasu změněn na pátek 14. 7. 2017. Na tomto utkání nebudou přítomni ani fanoušci a příznivci Celticu Glasgow.
    Fotbalisté Celticu už nastoupili na předzápasové rozcvičení.

     
    Zajímavost – Celtic vyhrál ligu bez jediné prohry

    Skotský mistr, Celtic Glasgow, letos vyhrál skotskou ligu, a to bez jediné prohry. Právem mu tedy patří domácí titul. Stalo se tak po dlouhých 118 letech, kdy se to naposledy povedlo rivalovi z Glasgow Rangers v sezóně 1898/1899. A sezónu předtím se to zrovna tak povedlo i Celticu. Ale to už je opravdu předlouhá doba. Fotbalisté Celticu si titul zajistili už na začátku letošního dubna. A na konci května pak porazili Aberdeen FC ve finále Skotského poháru. Stejný tým porazili rovněž i v Ligovém poháru, takže v letošní sezóně získali snad vše, co získat mohli. Poslední tečkou za skvělou sezónou by rozhodně byl postup do hlavní fáze Ligy mistrů. To je ale ještě hodně daleko. Třeba se to Celticu podaří.
     
    Příprava Celticu

    Celtic v rámci přípravy před novým ročníkem skotské ligy, ale také Ligy mistrů, odehrál čtyři přípravná utkání, jedno dokonce s českým mistrem ze Slavie Praha, se kterým remizoval na jeho půdě 0:0. Góly v prvních třech přátelských utkáních Celtic příliš nezdobily, herní převahu hráči Celticu měli, ale gólově to nebylo znát. S rakouským týmem BW Linz zvítězili těsně 1:0 a s dalším týmem z Rakouska, Rapidem Vídeň, došlo na remízu 1:1. Chuť si ale fotbalisté Celticu spravili v posledním odehraném duelu, ve kterém doslova smetli irský Shamrock Rovers 9:0 na jeho hřišti.
    Fotbalisté Celtic Glasgow si naposledy zatrénovali před odletem do Belfastu.

     
    Celtic Glasgow

    Jak už bylo zmíněno, do druhého kola naskočil Celtic Glasgow a na půdě severoirského klubu bude velkým favoritem. Jenže to nemusí vůbec nic znamenat. Své o tom právě fotbalisté Celticu vědí. V loňském roce na půdě takřka amatérského gibraltarského týmu Lincoln Red Imps v prvním zápase druhého předkola LM prohráli ostudně 0:1 z jejich pohledu a za to sklidili zejména doma pořádnou kritiku. Po blamáži je pak čekala odveta v Celtic Parku, kde už ale dokázalil velký tlak ustát a zvítězili 3:0. Nakonec postoupili dále, ale zejména po prvním duelu nebyl nikdo nadšený. Letos už si určitě hosté první duel budou chtít pohlídat a na půdě Linfieldu budou chtít odehrát co nejlepší výsledek, aby v odvetě měli lepší pozici pro postup dále. Uvidíme, jak to dnes celé dopadne.
     
    Linfield FC

    Severoirský Linfield FC naskočil do prvního předkola Ligy mistrů a doslova s odřenýma ušima postoupil do druhého předkola. Z obou utkání nad týmem ze San Marina La Fiorita si odnesl výsledek 1:0, když v prvním duelu zvítězil právě o jednu branku a na půdě La Fiority pak zápas skončil bezbrankovou remízou. V dnešním utkání čeká fotbalisty tohoto celku opravdu pikantní zápas proti skotskému velkoklubu, který naskočil až do druhého předkola a bude rozhodně velkým favoritem. Nicméně hráči Linfieldu se na své půdě pokusí velkoklub z Glasgow co nejvíce potrápit. Rozhodně z jejich strany nebude k vidění útočný fotbal, hráči se budou zaměřovat spíše na obranu, aby zamezili smrtícím útokům hostů.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům fotbalu. Netradičně v pátek se odehraje první utkání v rámci druhého předkola Ligy mistrů mezi týmy Linfield FC (Severní Irsko) a Celtic Glasgow (Skotsko). Odveta je pak naplánována na středu 19. 7. 2017 v Glasgow. U tohoto online přenosu jste tak srdečně zváni. Pojďme si přiblížit oba aktéry dnešního utkání.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 17. Haughey (vla.), 23. Rogic (Griffiths)

    Karty:   63. Garrett (LNF), 69. Waterworth (LNF), 90+5. Smyth (LNF) – 59. Šimunović (CEL), 65. Griffiths (CEL), 66. Rogic (CEL), 74. Brown (CEL), 90+5. Armstrong (CEL)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 0:14. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:15. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:14.
    Linfield FC: Carroll – Stafford, Haughey, Clarke (55. Stewart) – Casement, Garrett, Mulgrew (C), Lowry, Quinn – Smyth, Waterworth
    Náhradníci: Deane, Stewart C., Robinson, Stewart J., Millar, Burns, Mitchell

    Celtic Glasgow: Gordon – Lustig, Šimunović, Sviatchenko, Tierney – Armstrong, Brown (C) – Forrest (70. Hayes), Rogic, Sinclair – Griffiths (69. Dembélé)
    Náhradníci: de Vries, Izaguirre, Bitton, Dembélé, Hayes, McGregor, Eboué

    Rozhodca: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (všichni Španělsko)
    Streda 19.07.2017
    Celtic - Linfield 4:0

    Góly: 4. Sinclair (Ntcham), 47. Rogic, 54. Sinclair (Ntcham), 90+2. Armstrong (Rogic)

    Karty:   42. Garrett (LNF), 72. J. Stewart (LNF)

    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 3:0. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 1:2.