Tenerife – Cadiz 1:0 (kon.)
koniec
CD Tenerife
1:0 (1:0)
Cadiz CF
cz Nedeľa 18.06.2017, 21:00 • Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz, Tenerife • LaLiga2 • O postup
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:33:03)
     
    Ještě doplním, že z závěrečném kole se o postup poperou Tenerife a Getafe.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:23.
     
    Je konec! Tenerife nakonec udrželo těsný výsledek 1:0 a díky systému boje o postup postupuje do závěrečného kola boje o postup do La Ligy! Domácí celek se musel v závěru prodloužení o postup obávat, ale Aketxe ani García branku nevstřelili a po závěrečném hvizdu mohly na trávníku propuknout oslavy!
     
    120
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    120
    García se v pokutovém území dostal do střelecké pozice, přehodil si míč na levačku, ale přízemní ránou rozvlnil jen boční síť!
     
    119
    A do třetice Aketxe! Hostující záložník si zpracoval odražený míč a pohotově vypálil. Jeho střela levačkou ale skončila vysoko nad břevnem.
     
    118
    A právě Aketxe z následné akce vypálil z otočky zpoza hranice pokutového území. Domácí brankář neměl s jeho pokusem problémy.
     
    117
    Mohlo být rozhodnuto! Aketxe se v pokutovém území dostal do zakončení, ale z ostrého úhlu trefil jen vyběhnutého brankáře domácího celku!
     
    116
    Diedhiou zůstává po faulu jednoho ze soupeřů ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Domácí útočník bude dnešní duel dohrávat se sebezapřením.
     
    115
    Také hosté se ale provinili proti pravidlům a Tenerife bude zahrávat přímý kop. Do vápna se stěhují všichni hlavičkáři.
     
    114
    Cádiz se znovu tlačí do útoku. Cruz si řekl o přihrávku do nohy, ale pozorný obránce Tenerife nepřesnou a slabou pobídku zneškodnil.
     
    113
    Hernández vyrazil ven z branky a chtěl vyboxovat padající míč. Balón však netrefil a mohl být rád, že domácí celek neinkasoval.
     
    112
    K exekuci přímého kopu se postavil Cruz, jehož rána prolétla kolem zdi, ale domácí brankář se prolétl vzduchem a vyškrábl balón na roh.
     
    111
    Vitolo fauloval v blízkosti pokutového zemí a Cádiz bude zahrávat zajímavý přímý kop. Hosté mají dobrou šanci na vstřelení postupové branky.
     
    110
    Cruz sprintoval do pokutového území, kam mířila prudká přihrávka z pravé strany. Hostující útočník ale balón nezastihl na hrací ploše.
     
    109
    Cádiz se poprvé ve druhém poločase dostal do delší kombinace. Hosté si přihrávají na polovině hřiště a hledají cestičku do šestnáctky.
     
    108
    Před domácí branku přiletěl centr z pravé strany. Defenzíva Tenerife centr sice odvrátila, ale jeden z obránců se při zákroku zranil.
     
    107
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na hrací ploše a drží se za levý kotník.
     
    106
    Tenerife obstaralo výkop do druhé části prodloužení. Domácí celek se ihned vydalo do útoku, ale přihrávka na pravou stranu byla nepřesná.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První část prodloužení je u konce! Úvodní část prodloužení přinesla bojovný fotbal s minimem šancí a zakončení. Hráči si nyní vymění strany a budeme pokračovat.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    104
    Střídání v týmu CD Tenerife: ze hřiště odchází Lozano, přichází Omar.
     
    103
    Diedhiou se dral na polovinu soupeře, ale okamžitě se k němu stáhl Aketxe, který jej skvělým obranným zákrokem připravil o míč.
     
    102
    Žlutou kartu dostává Sánchez (CD Tenerife).
     
    101
    Lozano zkusil překvapit hostujícího brankáře střelou z dobrých třiceti metrů. Jeho oblouček ale hostující brankář schoval do rukavic.
     
    100
    Camille odkol míč na polovinu soupeře. Oba týmy hrají v prodloužení opravdu opatrně. Každá chyba by mohla znamenat konec nadějí.
     
    99
    Na druhé straně centroval do pokutového území Šibasaki, jehož vysoký centr neoslovil nikoho v bílém dresu.
     
    98
    García se z levé strany tlačil do pokutového území, ale na jeho hranici se mu postavil obránce Camille, jež jej připravil o míč.
     
    97
    Před branku Tenerife přiletěl prudký centr z levé strany. Na pobídku si nabíhal Cruz, před kterým zakročil obránce Sánchez.
     
    96
    Na stadionu nadále panuje fantastická atmosféra. Domácí fanoušci ženou Tenerife do útoku, ale hosté zatím hrají velmi aktivně.
     
    95
    Diedhiout sprintoval na polovinu hostujícího celku za dlouhou přihrávkou, ale míč se před ním odrazil do rukavic hostujícího brankáře.
     
    94
    Cruz napadal statického obránce domácího celku na polovině Tenerife. Hostující útočník si ale pomohl loktem a fauloval.
     
    93
    Hra je přerušena. Vitolo zůstává ležet na polovině hrací plochy a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    92
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde kraloval pozorný stoper Sánchez.
     
    91
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu prodloužení. Tenerife se ale ihned dostalo k míči a může zaútočit.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Po devadesáti minutách hry nemáme o postupujícím rozhodnuto! Tenerife totiž zásluhou Šibasakiho vyrovnalo celkový stav dvojzápasu na 1:1 a o postupujícím bude muset rozhodnout prodloužení nebo případný penaltový rozstřel.
     
    90+2
    Druhý poločas skončil.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Šibasaki se znovu dostal k míči v pokutovém území, jenže tentokrát se nedokázal uvolnit a z ostrého úhlu neohrozil hostující branku.
     
    89
    Diedhiou se v pokutovém území natahoval po centru z pravé strany, nicméně domácí fotbalisté se znovu nedokázali prosadit.
     
    88
    Fotbalisté Tenerife se v závšru snaží hrát jednoduše. Domácí hráči nakopávají míče na polovinu soupeře a hrají daleko od vlastní branky.
     
    87
    Aketxe se snažil procedit míč do pokutového území, jenže jeho pobídku zastavil pozorný obránce domácího celku.
     
    86
    Diedhiou sprintoval na polovinu hostujícího celku za prudkou přihrávkou. Domácí útočník ale nedosáhl na prudkou přihrávku.
     
    85
    Camille byl faulován an polovině hrací plochy. Domácí obránce si posunul míč do prostoru a poté byl složen k zemi.
     
    84
    Ani hosté si nyní netykají s přesností. Další přihrávka za obranu domácího celku proskákala až k Hernándezovi.
     
    83
    Vitolo si zpracoval přihrávku na hranici pokutového území a dral se do šestnáctky. Na hranici velkého vápna ale neustál souboj a upadl.
     
    82
    Tyaron se hnal za přihrávkou na pravé křídlo. Domácí fotbalista ale nedohnal míč na hrací ploše a Cádiz bude vhazovat.
     
    81
    Domácí fanoušci hlasitě podporují svůj celek a ženou Tenerife za vstřelením postupové branky. Domácí ale mají ke vstřelení branky o něco dále než soupeř.
     
    80
    Střídání v týmu CD Tenerife: ze hřiště odchází Suso, přichází Tayron.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Hernandéz (Cádiz CF).
     
    78
    Exekuce přímého kopu se ujal Vitolo, jehož rána prosvištěla kolem zdi, ale brankář hostujícího celku schoval míč do rukavic.
     
    77
    Jeden z domácích fotbalistů se tlačil do útoku středem hřiště byl faulován v blízkosti pokutového území. Tenerife bude mít dobrou šanci.
     
    76
    Stále se pokračuje v bojovném tempu hry. Cádiz je opět u míče a snaží se s ním kombinovat v blízkosti pokutového území.
     
    74
    Oba týmy se ve hře dopředu spíše trápí. Nikdo z hráčů na hřišti není schopen trefit zařízení.
     
    73
    Také Tenerife se vydalo do útoku, ale domácí útočník si nedokázal zpracovat přihrávku na levou stranu a míč mu uskočil do zámezí.
     
    72
    Cruz obdržel parádní přihrávku na značku pokutového kopu a pohotově vypálil. Jeho rána bez přípravy ale prosvištěla nad břevnem!
     
    71
    Hosté už znovu operují v blízkosti pokutového území. Fotbalisté v zelených dresech obléhají pokutové území Tenerife, ale zatím se jim nedaří zakončit.
     
    69
    Střídání v týmu CD Tenerife: ze hřiště odchází Sanz, přichází Jimenéz.
     
    68
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Garrido, přichází Abdulah.
     
    68
    Diedhiou postupoval proti poslednímu obránci soupeře, navedl si míč na pravačkou, ale zadák Cádizu jeho ránu zneškodnil obětavým zákrokem.
     
    67
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet v pokutovém území a drží se za záda. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    66
    Aketxe vyslal prudkou střelu, která se snesla těsně před domácího brankáře, nicméně gólman Hernández stačil míč vyrazit mimo tři tyče!
     
    65
    Alváro mohl spěchat do pokutového území, ale jeden z domácích obránců jej na poslední chvíli zastavil nedovoleným zákrokem.
     
    64
    Z následného rohového kopu hosté domácí branku neohrozili. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval Sánchez.
     
    63
    García operoval na levé straně pokutového území, přehodil si míč na levačku a odcentroval. Pozorný obránce srazil jeho pobídku na roh.
     
    62
    Po delší době musel zasahovat také domácí brankář. Hernández si poradil se slabou střelou ze střední vzdálenosti.
     
    61
    Cádiz po delší době získal míč na své kopačky a snaží se uklidnit hru kombinací na polovině svého soupeře. Hosté mohou zaútočit.
     
    60
    Lozano si v pokutovém území zasekl míč podél skluzujícího soupeře a vystřelil nártem. Jeho dělovka ale prolétla těsně nad břevnem.
     
    59
    Domácí fanoušci usilovně ženou Tenerife do útoku. Příznivci domácího celku cítí, že domácí celek má k postupu do finálového boje o La Ligu opravdu blízko.
     
    58
    Diedhiou číhal v pokutovém území na centr z levé strany. Domácí útočník se snažil hlavičkovat, ale Sankare na poslední chvíli zasáhl.
     
    57
    Vitolo táhl míč vpřed po pravé straně, ale stoper Sankare se mu včas položil pod nohy a zakopl míč do zámezí. Tenerife bude moci vhazovat.
     
    56
    Hostující brankář nakopl míč na polovinu Tenerife. Aketxe uspěl v hlavičkovém souboji a přenesl hru na pravou stranu. Hosté znovu útočí.
     
    55
    Diedhiou si seběhl na pravou stranu pro prudkou přihrávku do nohy. Domácí útočník se ale nedostal od postranní čáry.
     
    54
    Domácí obrana si pohlídala vysoký oblouček do pokutového území. Stoper Sánchez odkopl míč do bezpečí a Suso poté balón vyvezl.
     
    53
    Diedhiou si dělal místo v pokutovém území. Domácí fotbalista se prohnal kolem svého strážce, jenže z ostrého úhlu už nedokázal zakončit.
     
    52
    Hra je přerušena! Suso byl faulován na polovině hostujícího celku a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    51
    Diedhiou se po pravé straně prohnal na polovinu Cádizu, kde neustál souboj s jedním ze soupeřů. Hosté mohou zaútočit.
     
    50
    Hráči Cádizu se snad poprvé ve druhém poločase vydali do útoku. Akci hostujícího celku po pravé straně ale zastavil obránce Camille.
     
    49
    Šibasaki se na pravé straně dostal k odraženému míči, poslal prudký centr před branku, ale dobíhající Vitolo už nestačil zakončit.
     
    48
    Šibasaki se před pokutovým územím dostal k odraženému míči a okamžitě vystřelil. Autor dosud jediné branky z dobré pozice minul branku.
     
    47
    Centro od rohového praporku přiletěl před branku, kde si hledal místo Sánchez, ale fotbalisté v zelených dresech jej nepustili do šance.
     
    46
    Tenerife obstaralo výkop do dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale centr z pravé strany srazila obrana na roh.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V úvodním dějství bylo aktivnější Tenerife, které si vypracovalo náskok 1:0 a srovnalo tak celkový výsledek dvojzápasu. Domácí fotbalisté sice po celou dobu prvního poločasu tlačili, ale dlouho čekali na šanci. Ta přišla e 35. minutě, kdy se prosadil Šibasaki ! Hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale Garrido domácího brankáře nepřekonal. Do kabin se proto odcház za stavu 1:0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Sanz (CD Tenerife).
     
    43
    Garrido se z levé strany prodral do pokutového území, ale střelou z ostrého úhlu domácího brankáře nepřekonal. Hernández vytáh parádní zákrok!
     
    42
    Diedhiou si zpracoval přihrávku k pravé postranní čáře, přikryl si míč tělem a po kontaktu se soupeřem upadl. Podle rozhodčího se o faul nejednalo.
     
    41
    Hosté se v posledních minutách snaží srovnat obraz hry. Fotbalisté Cádizu se tlačí do útoku, ale Tenerife má zatím více ze hry.
     
    40
    Na druhou stranu pelášil aktivní Aketxe. Hostující středopolaž poslal střelu po zemi, ale jeho pokus mířil jen doprostřed branky, kde stál připravený gólman.
     
    39
    Lozano se v blízkosti pokutového území dostal k odraženému míči a pohotově vypálil. Jeho přízemní pokus ale zablokoval pozorný obránce.
     
    38
    Hosté vhazovali v blízkosti pokutového území. Na dlouhý aut si naskočil Aketxe, jenže hostující záložník zády k brance neposlal míč mezi tři tyče.
     
    37
    Šibasaki je po vstřelení úvodní branky na koni a nyní se odhodlal k odcentrování před branku. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo v bílém.
    35. Gaku ŠIBASAKI - 1:0
     
    35
    Tenerife právě vstřelilo branku!
    Tenerife se přeci jen dostává do vedení! Po pěkné akci domácího celku se míč v pokutovém území odrazil před prázdnou branku a GAKU ŠIBASAKI se v jasné pozici nemýlil!
     
    34
    Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde si brousil zuby obránce Sankare, ale ještě před ním zasáhl pozorný Camara.
     
    33
    García se po levém křídle hnal do pokutového území, obhodil si stojícího soupeře a vybojoval rohový kop pro Cádiz.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Camara (CD Tenerife).
     
    31
    Domácí hráči zatím diktují tempo hry, hrají s míčem na kopačkách, ale zatím se marně dostávají do střeleckých pozic.
     
    30
    Ani z dalšího útoku Tenerife nebezpečí pro hostující branku nepřišlo. Šibasaki se dral do šestnáctky z pravé strany, ale na její hranici uklouzl.
     
    29
    Lozano udržel míč v blízkosti rohového praporku, kopl si míč kolem obránce a Aketxe jej ihned fauloval. Tenerife bude zahrávat další přímý kop.
     
    28
    Po delší době se fotbalisté Cádizu dostali k míči a uklidnili hru. Nikdo z hráčů v zeleném zatím nikam nespěchá.
     
    27
    Exekuce přímého kopu se ujal Lozano. Domácí fotbalista kroutil míč na přední tyč, ale jeden z pozorných obránců odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    26
    Diedhiou si zpracoval přihrávku na polovinu soupeře, obhodil si obránce a poté upadl. Hlavní rozhodčí se rozhodl odpískat nedovolený zákrok.
     
    25
    Domácí fanoušci jsou od úvodních minut dnešního souboje opravdu hlasití a ženou svůj oblíbený celek za vstřelením branky, která by Tenerife vrátila do hry o postup.
     
    24
    Lozano si naskočil na vysokou přihrávku na polovinu soupeře, ale byl zcela osamocený a prodloužil míč jen k hostujícímu brankáři.
     
    23
    Jeden z domácích fotbalistů si v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy pomohl rukou a dopustil se útočného faulu.
     
    22
    Tenerife zahrávalo další přímý kop. Exekuce se tentokrát ujal Šibasaki, jehož rána skončila dobré tři metry nad brankou.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Sankare (Cádiz CF).
     
    20
    Tenerife se ihned dostalo k míči a znovu vyrazilo na polovinu svého soupeře. Fotbalisté v bílém postupovali vpřed po pravé straně, ale nakonec přišli o míč.
     
    19
    Hostující brankář zastavil přihrávku do pokutového území a sebral míč před rozběhnutým Vitolem. Zatím čekáme na první šanci domácího celku.
     
    18
    Tenerife tentokrát zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo v bílém a hosté se bez problémů ubránili.
     
    17
    Hosté se ihned vydali do rychlého protiútoku. Mari táhl míč po pravé straně, jenže prudkou přihrávkou za obranu nenašel nikoho v zeleném.
     
    16
    Tenerife zahrávalo další standardní situaci. Na přetažený centr si naskočil stoper Sánchez, který z ostrého úhlu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    15
    A hostům se znovu podařilo zakončit. Aketxe si navedl míč na pravačku a pohotově vystřelil. Jeho pokus prolétl těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    14
    Domácí útočník se tentokrát prodíral do pokutového území z levého křídla, ale narazil hned na prvním protihráči, který jej připravil o míč.
     
    13
    Diedhiou napadal rozehrávku hostujícího celku těsně za půlící čárou. Domácí útočník se sice dostal k míči, ale sám si jej ukopl do zámezí.
     
    12
    Vitolo se dostal k odraženému míči na polovině soupeři a okamžitě se hnal do pokutového území Pozorná obrana jej o míč rychle připravila.
     
    11
    Lozano táhl míč vpřed středem hrací plochy, navedl si jej na hranici pokutového území a dokonce se pokusil zakončit. Jeho pokus zablokoval pozorný obránce.
     
    10
    Hosté zahrávali další rohový kop. Tentokrát se jim jeho exekuce vůbec nepovedla a přetažený centr prolétl pokutovým územím bez teče.
     
    9
    Tenerife se usadilo na polovině svého soupeře, ale zatím hledá marně cestu do pokutového území. Cádiz brání dobře.
     
    8
    Domácí celek zahrával standardní situaci. Centrovaný míč se snášel na zadní tyč, ale brankář Cifuentes schoval balón do rukavic.
     
    7
    Lozano se hnal do otevřené obrany hostujícího celku, ale obránce Olivan se s ním stačil vrátit na vlastní polovinu a zakopl míč do autu.
     
    6
    Fotbalisté domácího celku vybojovali míč na polovině hrací plochy a nyní s ním kombinují v blízkosti vlastní branky.
    5. Mariho nebezpečné zakončení
     
    5
    Hosté zahrávali rohový kop! Na přední tyči se do zakončení dostal Mari, jehož zakončení zlikvidoval domácí brankář na brankové čáře!
     
    4
    Ani z další akce hostujícího celku nebezpečí pro soupeře nevzešlo. Nepřesnou přihrávku na pravou stranu si nezpracoval Sankaré.
     
    3
    Hostující Mari si nabíhal na přihrávku do pokutového území. Před rozběhnutým fotbalistou Cádizu zasáhl ve skluzu Lozano.
     
    2
    Domácí brankář musel vyrazit ven z branky, aby stačil odkopnout míč před dotírajícím útočníkem soupeře.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Tenerife se ihned vydalo do útoku, ale přihrávka na pravé křídlo byla nepřesná.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Tenerife: Hernández – Camara, Camille, Diedhiou, Lozano, Saenz, Sánchez, Šibasaki, Suso, Vitolo
    Náhradníci: Falcón, Jiménez, Perdomo, Ruiz, Níguez, Jouini, Tyronne

    Cádiz CF: Cifuentes – Carpio, Hernández, Sankaré, Oliván – Mari, Garrido – Salvi, Aketxe, Álvaro García – Cruz
    Náhradníci: Fernández, Ísrafilov, Ortuňo, Mique, Imaz, Abdullah, García.
     
    První duel

    Postupující z této semifinálové dvojice si zajistí postup do finálového boje o postup! Po prvním duelu má ke vstupu mezi španělskou smetánku blíže Cádiz, který doma zvítězil těsně 1:0. Jedinou branku vstřelil v 64. minutě Aketxe. Tenerife mohlo v závěru vyrovnat, ale Lozano zamířil těsně vedle branky. Postupující celek se ve finálové pasáži střetne s lepším z dvojice Getafe – Huesca.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům španělského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z boje o postup do Primera Division mezi CD Tenerife a Cádiz CF. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 35. Šibasaki

    Karty:   32. Camara (TNF), 44. Sanz (TNF), 102. Sánchez (TNF) – 21. Sankare (CAD), 79. Hernandéz (CAD)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:23.
    CD Tenerife: Hernández – Camara, Camille, Diedhiou, Lozano, Saenz, Sánchez, Šibasaki, Suso, Vitolo
    Náhradníci: Falcón, Jiménez, Perdomo, Ruiz, Níguez, Jouini, Tyronne

    Cadiz CF: Cifuentes – Carpio, Hernández, Sankaré, Oliván – Mari, Garrido – Salvi, Aketxe, Álvaro García – Cruz
    Náhradníci: Fernández, Ísrafilov, Ortuňo, Mique, Imaz, Abdullah, García
    15.06.2017
    Cadiz - Tenerife 1:0

    Góly: 64. Aketxe

    Karty:   69. Mari (CAD), 80. Cruz (CAD) – 38. D. Hernández (TNF), 60. Vitolo (TNF), 69. Sáenz (TNF), 70. Cámara (TNF), 88. Jiménez (TNF)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:14.