Maroko – Holandsko 1:2 (kon.) | Taliansko – San Maríno 8:0 (kon.)
koniec
Taliansko
8:0 (4:0)
San Maríno
cz Streda 31.05.2017, 21:30 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:22:06)
     
    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 17:11.
     
    Je konec! Itálie doma rozstřílela San Marino vysoko 8:0! Domácí favorit diktoval tempo hry už od úvodního hvizdu a během dvaceti minut si vypracoval čtyřbrankový náskok. Poté se hra uklidnila, ale po přestávce Italové opět zapnuli a přidali další čtyři branky! San Marino sice bojovalo, ale proti silnému soupeři dnes neměla nárok.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zadáci San Marina vybojovali míč, ale jeden z nich zakopl míč na tribunu. Italové mohou dnešní duel dohrát na polovině soupeře.
     
    88
    Hraje se ve středu hřiště. Na hrací ploše je k vidění velké množství osobních soubojů. Zejména hráči San Marina hrají tvrdě.
     
    87
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Cevolli, přichází Stefanelli.
     
    86
    Po následném rohovém kopu hostující brankář vyrazil na malé vápno a vyboxoval míč daleko za hranice pokutového území.
     
    85
    Cataldi se zjevil zcela osamocený za obranou San Marina. Domácí hráč se natahoval po přihrávce, ale hostující brankář proti jeho teči vytáhl parádní zákrok!
     
    84
    Cevoli zvolil technický obstřel. Jeho pokus sice prolétl kolem zdi, ale brankář Scuffet byl na místě a nenechal se překvapit.
     
    83
    Pro hosty se rýsuje zajímavá možnost. Pellegrini totiž fauloval v blízkosti pokutového území a San Marino bude rozehrávat zajímavý přímý kop.
     
    82
    Také San Marino nyní kombinuje na své polovině a snaží se nasbírat důležité sekundy. Hosté se chtějí vyhnout nepříjemné "desítce".
     
    81
    Dnešní duel se už pouze dohrává. Itálie stále pokračují ve hře s míčem a hráči San Marina se vychutnávají duel se silným protivníkem.
     
    80
    Domácí zahrávali další přímý kop. Exekuce se ujal Politano, jehož technický pokus prosvištěl nad břevnem branky San Marina.
     
    78
    San Marino je v ofenzívě naprosto bezzubé. Hosté se na malou chvíli usadili na polovině soupeře, ale rychle o míč přišli.
     
    77
    Caprari napřáhl ke střele z dobrých dvaceti metrů. Domácí fotbalista zkoušel technickou střelu, jenže obránce míč srazil na rohový kop.
     
    76
    Biraghi sice udržel míč na hrací ploše, ale dobře postavený zadák San Marina se míče okamžitě zmocnil a vyvezl jej do bezpečí.
     
    75
    Probudili se také příznivci Itálie. Domácí fanoušci si užívají závěr dnešního utkání a podporují své oblíbence hlasitým skandováním.
     
    74
    D´Ambrosio chtěl překvapit obranu soupeře vysokou pobídkou. Nikdo v modrém dresu na jeho rozehrávku ale nezareagoval.
     
    73
    Biraghi se podél postranní čáry prosmýkl do pokutového území, kde si přehodil míč na levačku, jenže z ostrého úhlu minul zadní tyč!
     
    72
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Biordi, přichází Mazza.
     
    71
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Conti, přichází Biraghi.
     
    70
    Itálie stále kombinuje s míčem na kopačkách na polovině San Marina. Hostující defenzíva by dnešní utkání nejraději měla za sebou.
     
    69
    D´Ambrosio vymyslel povedený centr na přední tyč. Na jeho pobídku si brousil zuby Caprari, ale obránce Bonini byl na místě.
     
    68
    Itálie měla k dispozici rozehrávku rohového kopu. Hostující brankář vyrazil na malé vápno a ve výskoku přizvedl balón ven ze šestnáctky.
     
    67
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Cesarini, přichází Bonini.
    65. Danilo CATALDI - 8:0
     
    65
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové sehráli parádní signál! Místo střely na branku přišla přihrávka do vápna. D´Ambrosio ještě našel DANILA CATALDIHO, který z první prostřelil hostujícího brankáře!
     
    64
    D´Ambrosio táhl akci Itálie po levé straně, navedl si míč do středu hřiště a byl faulován. Domácí reprezentace rozehraje další přímý kop.
     
    63
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Vitaioli, přichází Zefferani.
     
    62
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Chiesa, přichází Caprari.
     
    61
    Conti upadl po souboji na hranici pokutového území. Krajní obránce Itálie se dožadoval pokutového kopu, ale rozhodčí jeho prosbu nevyslyšel.
     
    60
    Hostující brankář si tentokrát počínal mnohem lépe. Neohroženě se vrhl pod nohy útočníka a schoval míč do rukavic.
    58. Matteo POLITANO - 7:0
     
    58
    Itálie právě vstřelila branku!
    Parádní branka! Obrana San Marina nepohlídala další akci Itálie. Na hranici pokutového území dostal příliš prostoru MATTEO POLITANO, který parádním obloučkem přehodil bezmocného brankáře!
     
    57
    Domácí fotbalisté nadále pokračují v útočné hře. Itálie se usadila před pokutovým územím soupeře a hledá si cestičku do vápna.
     
    56
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Tosi, přichází Della Valle.
     
    55
    Italové se znovu vydali do útoku, ale Cataldi nemohl zakončovat, jelikož se pohyboval za hranicí ofsajdu.
     
    54
    Další zranění na straně San Marina! Vitaioli schytal nepříjemný úder v souboji na polovině Itálie a zůstává ležet na trávníku.
     
    53
    San Marino se snad poprvé hnalo do otevřené obrany Itálie. Hostující útočník ale přišel o míč deset metrů před šestnáctkou.
     
    52
    Hra je přerušena. Jeden z hráčů San Marina zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. Podle všeho však bude pokračovat.
     
    50
    Itálie právě vstřelila branku!
    A další branka! Itálie pokračuje v krasojízdě. GIANLUCA LAPADULA si zpracoval přihrávku na polovinu soupeře, obešel obránce a parádním lobem překonal vyběhnutého brankáře!
    49. Mattia CALDARA - 5:0
     
    49
    Itálie právě vstřelila branku!
    A je to 5:0! Odražený míč po zpackaném rohu získal Conti, který ihned vyslal přihrávku do vápna, kde si míč zpracoval osamocený MATTIA CALDARA, který propálil hostujícího brankáře!
     
    48
    Italové pokračují i po přestávce v dominanci na hrací ploše. Itálie se prokombinovala až na hranici pokutového území, kde byl faulován Chiesa.
     
    47
    Caprari se okamžitě zapojil do italské akce. Domácí fotbalista si naběhl za obranu soupeře, jenže na dlouhou přihrávku nedosáhl.
     
    46
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Petagna, přichází Caprari.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! Domácí Itálie podle očekávání na hřišti dominuje! Italové vlétli do utkání jako velká voda a během dvaceti minut si vypracovali čtyřbrankové vedení. Ve zbytku prvního poločasu zařadili nižší rychlostní stupeň a San Marino se dokázalo bránit. Směrem dopředu jsou ale hosté naprosto bezzubí.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    A málem se jim to povedlo! Chiesa dostal přihrávku do pokutového území, bleskově se uvolnil, ale technickou střelou minul branku!
     
    44
    Snad poprvé v utkání se probudili také fanoušci. Příznivci Itálie nyní ženou svůj celek za vstřelením dalších branek.
     
    43
    Berardi se ocitl v roli dirigenta hry. Italský kapitán poslal prudkou pobídku za obranu, jenže na jeho přihrávku nezareagoval nikdo v modrém.
     
    42
    Conti znovu podpořil ofenzívu Itálie náběhem po pravé straně hrací plochy. Domácí obránce tentokrát nemohl pokračovat, protože stál v ofsajdu.
     
    41
    Caldara našel prudkou přihrávkou Berardiho. Druhý jmenovaný dnes nehraje zrovna povedené utkání. Berardimu míč odskočil daleko od nohy.
     
    40
    Petagna se dral středem hřiště do pokutového území. Domácí fotbalista se sice zbavil svého strážce, ale na její hranici přišel o míč.
     
    39
    První poločas se podle všeho pouze dohrává. V posledních minutách sledujeme velké množství osobních soubojů na polovině hřiště.
     
    38
    Berardi si znovu hledal prostor mezi obránci San Marina. Domácí útočník si míč sice zpracoval, ale dostal se mimo střeleckou pozici.
     
    37
    D´Ambrosio si míč skvěle pokryl tělem. Domácí záložník se natlačil před svého strážce a byl faulován. Italové mohou pokračovat v útočení.
     
    36
    Conti je dnes hodně vidět. Italský obránce se musel vrátit s unikajícím soupeřem. Domácí zadák soupeře nepustil do pokutového území.
     
    35
    Lapadula zůstal zcela osamocený na zadní tyči a předvedl parádní akrobatické zakončení! Naneštěstí pro Itálii mířily jeho nůžky mimo tři tyče!
     
    34
    Conti se pěknou kličkou na hranici pokutového území dostal k odcentrování, ale jeho prudkou pobídku před branku dokázala defenzíva zažehnat.
     
    33
    Caldara vystartoval proti rozběhnutému soupeři na polovinu San Marina. Domácí stoper dobře načasoval svůj skluz a obral protivníka o balón.
     
    32
    Conti dostal příliš mnoho prostoru na pravé straně hřiště. Domácí obránce okamžitě hledal Berardiho, který na jeho pobídku nedosáhl.
     
    31
    Domácí Itálie teď rozehrává jednu standardní situaci za druhou. Caldara se snažil zakončovat na bližší tyči, ale v souboji se dopustil faulu.
     
    30
    Po dalším přímém kopu se v pokutovém území uvolnil D´Ambrosio, jehož slabá hlavička skončila v rukavicích připraveného brankáře.
     
    29
    Petagna byl faulován těsně za půlící čárou. Domácí fotbalista se sice drží za levou nohu, ale podle všeho bude schopen pokračovat ve hře.
     
    28
    Italové zahrávali další rohový kop. Příliš krátký centr ale obrana San Marina bez větších problémů vyhlavičkovala ven ze šestnáctky.
     
    27
    Hirsch napadal rozehrávku Itálie na její polovině. Hostující fotbalista poslal Contiho k zemi. Italové mohou rozjet další útočnou akci.
     
    26
    Berardi poslal vysokou přihrávku do pokutového území. Na míč si brousil zuby aktivní Lapadula, ale brankář Benedettini schoval balón do rukavic.
     
    25
    Italové už jsou zase zpátky na polovině San Marina. Conti mohl centrovat do pokutového území, nicméně ještě předal míč spoluhráčům z defenzívy.
     
    24
    D´Ambrosio poslal dlouhou přihrávku na levou stranu hrací plochy. Jeho pobídka však byla příliš prudká a po pokropeném trávníku se svezla do zámezí.
     
    23
    Po delší době se na polovinu soupeře podívalo San Marino. Hosté zahrávali přímý kop, ale koncentrovaná obrana Itálie si věděla rady.
     
    22
    Italové pokračují v obrovském tlaku na polovině svého soupeře. Berardi se snažil překvapit brankáře z ostrého úhlu, ale míč se mu svezl po nártu.
    20. Gianluca LAPADULA - 4:0
     
    20
    Itálie právě vstřelila branku!
    GIANLUCA LAPADULA se dnes dobře vyspal! Italský fotbalista si naběhl na přihrávku mezi obránce San Marina a parádním dloubákem si vychutnal bezmocného brankáře!
     
    19
    Berardi sprintoval po pravé straně za prudkou přihrávkou za obranu San Marina. Italský útočník sice předběhl obránce, ale míč mu utekl do zámezí.
    17. Andrea PETAGNA - 3:0
     
    17
    Itálie právě vstřelila branku!
    Brankové hody pokračují! Itálie zaútočila do otevřené obrany San Marina, Berardi vrátil míč před branku a po sérii odrazů se dělovkou prosadil ANDREA PETAGNA!
     
    16
    Itálie si chce dnešní duel užít. Obrovský favorit pokračuje v kombinaci na polovině San Marina a svému soupeři prakticky nepůjčuje míč.
    14. Gian Marco FERRARI - 2:0
     
    14
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové přidávají další branku! Tentokrát se prosazují po rohovém kopu. Na vydařený centr si naskočil GIAN MARCO FERRARI, který z blízkosti poslal míč hlavou do protipohybu brankáře!
     
    13
    Itálie zahrávala další standardní situaci. Exekuce přímého kopu se ujal Conti. Jeho centr se snesl na zadní tyč a obrana přizvedla balón na roh.
    11. Gianluco LAPADULA - 1:0
     
    11
    Itálie právě vstřelila branku!
    Itálie se bleskově dostává do vedení! Italové zaútočili po pravé straně, Conti si udělal prostor a poslal míč před branku, kde se uvolnil GIANLUCA LAPADULA, který hlavou překonal bezmocného brankáře!
     
    10
    Conti si splnil své povinnosti na pravém kraji italské obrany. Krajní obránce Itálie před dotírajícím soupeřem odkopl míč do bezpečí.
     
    9
    Petagna si v pokutovém území zpracoval parádní oblouček a z otočky pohotově vypálil. Jeho pokus proskákal kolem vzdálenější tyče.
     
    8
    Tohle už bylo zajímavější. D´Ambrosio si v pokutovém území naskočil na Petagnův centr, jenže v předklonu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    7
    Italové se dožadovali dalšího rohového kopu. Berardi chtěl centrovat z hranice pokutového území, ale podle rozhodčí už míč opustil hrací plochu.
     
    6
    D´Ambrosio diriguje rozehrávku Itálie na polovině soupeře. Obrana San Marina se zatím skvěle pohybuje a nenechává favoritovi prostor.
     
    5
    Do kombinace Itálie se musel zapojit také brankář Scuffet. Gólman Itálie rozehrál na pravou stranu hrací plochy. Italové mohou pokračovat v kombinaci.
     
    4
    Před branku San Marina přiletěl další prudký přízemní centr. Před dobíhajícím Berardim odkopl míč na poslední chvíli Cesarini.
     
    3
    Obrana San Marina sice balón odhlavičkovala do bezpečí, ale Italové ihned poslali centr nazpátek. Zapomenutý Lapadula však zakončoval v ofsajdu.
     
    2
    Na druhé straně se Berardi dral za centrem z pravé strany. V pokutovém území však stačil zasáhnout pozorný obránce a Itálie bude zahrávat pouze roh.
     
    1
    San Marino obstaralo výkop do dnešního utkání. Fotbalový trpaslík se ihned pustil do útoku, ale obrana Itálie si v úvodu duelu poradila.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastoupily na hrací plochu. Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Úvodní sestavy:

    Itálie: Scuffet – Conti, Baselli, Berardi (C), Caldara, D´Ambrosio, Ferrari, Gagliardini, Chiesa, Lapadula, Petagna
    Náhradníci: Giollini, Biragri, Calabria, Ceccherini, Ferrari, Cataldi, Pellegrini, Caprari, Politano, Falcinelli

    San Marino: Benedettini – Biordi, Brolli, Cervellini, Cesarini, Cevoli, Golinucci, Hirsch, Rinaldi, Tosi, Vitaioli (C)
    Náhradníci: Simoncini, Manzaroli, Bonini, Della Valle, Palazzi, Golinucci, Mazza, Zafferani, Stefanelli, Tomassini

    Rozhodčí: Schaeber – Vogel, Josipović.
     
    Obrovským favoritem dnešního duelu bude bezesporu Itálie. Vždyť San Marino naposledy bodovalo v roce 2014 v duelu s Estonskem. Fotbalový trpaslík se v březnu potkal také s českou reprezentací, které podlehl vysoko 0:6! San Marino navíc čeká těžký duel v Německu, zatímco Itálie bude hostit Lichtenštejnsko.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z přípravného duelu před kvalifikací na MS 2018. Společně se podíváme na duel mezi Itálií a San Marinem. Duel startuje ve 21:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 11. Lapadula, 14. Ferrari, 17. Petagna, 20. Lapadula, 49. Caldara, 50. Lapadula, 58. Politano, 65. Cataldi


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 17:11.
    Taliansko: Scuffet – Conti (71. Biraghi), Baselli (46. Pellegrini), Berardi (C) (46. Politano), Caldara, D´Ambrosio, Ferrari, Gagliardini (46. Cataldi), Chiesa (62. Caprari), Lapadula, Petagna (46. Falcinelli)
    Náhradníci: Giollini, Biragri, Calabria, Ceccherini, Ferrari, Cataldi, Pellegrini, Caprari, Politano, Falcinelli

    San Maríno: Benedettini – Biordi (72. Mazza), Brolli, Cervellini, Cesarini (67. Bonini), Cevoli, Golinucci, Hirsch, Rinaldi, Tosi (56. Della Valle), Vitaioli (C) (63. Zefferani)
    Náhradníci: Simoncini, Manzaroli, Bonini, Della Valle, Palazzi, Golinucci, Mazza, Zafferani, Stefanelli, Tomassini

    Rozhodca: Schaeber – Vogel, Josipović