Mattersburg – Salzburg 2:1 (kon.) | Rapid Viedeň – Wolfsberger 4:0 (kon.) | Sturm Graz – St. Pölten 3:2 (kon.)
Ried – Admira Wacker Mödling 1:0 (kon.)
koniec
SK Sturm Graz
3:2 (2:1)
SKN St. Pölten
cz Sobota 06.05.2017, 18:30 • UPC-Arena, Graz • Rakúska Bundesliga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    61
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    DANIEL PETROVIC si naskočil na přesný centr od rohového praporku. Hlavička hostujícího obránce mířila na první tyč, kde gólmana nezasáhl. St. Pölten je opět v bodech o body.
     
    57
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Jenže Graz si z dalšího přečíslení bere dvoubrankové vedení zpátky! Alar zvedl hlavu a přesném obloučkem našel MARCA ANDREHO SCHMERBÖCKA. Domácí záložník udržel nervy na uzdě a přesným zakončením k zadní tyči slaví další gól.
     
    30
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    Graz si dlouho koledoval až se ucho opravdu utrhlo a je opět o co hrát! Dieng dostal balon do vápna, kde zvedl hlavu a na zadní tyči viděl DANIELA SCHÜTZE. Ten už měl snadnou pozici a dává utkání opět dramatický nádech.
     
    5
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Stoper hostujícího mužstva Diallo si skutečně nevybral dobrý den. Po rychlém protiútoku namazal DENI ALAROVI, který tváří v tvář překonal Rieglera. Při předchozím gólu byl Diallo jedním z hráčů, který nedokázal odvrátit balon, naopak jej tečoval k Hierländerovi. No a nyní si vedl ještě hůř.
     
    4
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hráčů v černém a ti vedou. Po centru z levé strany nedokázali tři hostující zadáci udkopnout balon, k němu se tak dostal nabíhající STEFAN HIERLÄNDER a hlavou jej umístil za záda Rieglera.

    Michal Luxa

    Góly: 4. Hierländer, 5. Alar, 57. Schmerböck – 30. Schütz, 61. Petrovic

    Karty:   6. Doumbouya (SPN), 50. Mehremič (SPN)


    SK Sturm Graz: Gratzei – Koch, Maresic, Schulz, Lykogiannis – Jeggo, Piesinger – Hierländer, Atik (71. Horvath), Schmerböck (90+2. Potzmann) – Alar. (85. Zulechner).
    Náhradníci: Stankovic, Zulechner, Huspek, Potzmann, Gruber, Horvath, Lück.

    SKN St. Pölten: Riegler – Grasegger, Diallo, Petrovic, Mehremič – Schütz (65. Korkmaz), Ambichl, Martic (59. Perchtold), Parvulescu – Doumbouya, Dieng.
    Náhradníci: Huber, Brandl, Drazan, Thürauer, Perchtold, Vollnhofer, Korkmaz.

    Rozhodca: Grobelnik – Bauernfeind, Tekeli.