Bergamo – Bologna 3:2 (kon.) | Fiorentina – Inter 5:4 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
5:4 (1:2)
Inter Miláno
cz Sobota 22.04.2017, 20:45 • Stadio Artemio Franchi • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Mauro ICARDI - 5:4
     
    90+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Pozor, ještě není konec! Antonio Candreva nacetroval do pokutového území a úplně volný MAURO ICARDI snižuje na rozdíl jediného gólu, čímž kompletuje hatt-rick! Bude tu ještě drama!
    88. Mauro ICARDI - 5:3
     
    88
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Brankostroj pokračuje! Na levé straně se uvolnil Ivan Perišić, který nacentroval pěkně na MAURA ICARDIHO. Argentinský kapitán se otočil s míčem a krásnou střelou o tyč překonal Cipriana Tătăruşana. Za jiné situace by tento gól velmi potěšil.
    79. Khouma BABACAR - 5:2
     
    79
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    To je gólostroj! Na pravé straně se dostal k míči Carlos Salcedo, který poslal míč do lehkého ofsajdu na KHOUMU BABACARA, jenž měl proti sobě jen špatně vyběhnuvšího Samira Handanoviče. Babacar poslal míč do sítě a zaznamenává svoji druhou branku v utkání!
    70. Khouma BABACAR - 4:2
     
    70
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Domácí opět využili jeden z protiútoků. Balón potáhl Matías Vecino, nabídl jej na levou stranu, kde byl KHOUMA BABACAR, a ten jemnou technickou střelou přesně na zadní tyč zvýšil náskok Fialek poprvé na dvě branky!
    65. Matías VECINO - 3:2
     
    65
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Obrovské věci se dějí na stadionu Artemia Franchiho! Borja Valero narazil míč MATÍASI VECINOVI, který se protáhl přes tři protihráče a na jeho tvrdou přízemní střelu na zadní tyč Samir Handanovič nedosáhl! Dnes se ještě ve Florencii budou dít věci!
    63. Davide ASTORI - 2:2
     
    63
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Je opět srovnáno, a to zásluhou rohového kopu! Borja Valero posadil míč na DAVIDE ASTORIHO, který si nabíhal na centr od branky. Astori dokázal hlavičku umístit na zadní tyč a začínáme od nuly!
    34. Mauro ICARDI - 1:2
     
    34
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Hosté otáčejí vývoj zápasu! Po narážečce Joaa Maria s Robertem Gagliardinim ve středu pole přihrál první jmenovaný do běhu MAURU ICARDIMU a nejlepší střelec Interu se dokázal prosadit střelou po zemi k tyči. Máme zaděláno na další zápletku!
    29. Ivan PERIŠIĆ - 1:1
     
    29
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Krásnou kombinaci započal ve sředu hřiště Joao Mario, jenž uvolnil na pravé straně Antonia Candrevu. Vypadalo to, že ten už bude střílet, ale na poslední chvíli zasekl a předal míč úplně volnému IVANU PERIŠIĆOVI na střed pokutového území. Chorvatský křídelník neměl problém míč poslat do poloodkryté brány. Krásná kombinace!
    23. Matías VECINO - 1:0
    23. Matías VECINO - 1:0
     
    23
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Domácí dokázali využít svoji územní převahu. Na levé straně dostal míč Hrvoje Milić, který poslal do pokutového území přihrávku po zemi na nikým neobsazeného MATÍASE VECINA, a ten se z voleje trefil nádherně pod vingl! Krásná branka!

    Stanislav Mohorita

    Góly: 23. Vecino (Milić), 63. Astori (Valero), 65. Vecino (Valero), 70. Babacar (Vecino), 79. Babacar (Salcedo) – 29. Perišić (Candreva), 34. Icardi (Mário), 88. Icardi (Perišić), 90+2. Icardi (Candreva)

    Karty:   75. Astori (FIO), 78. C. Sánchez (FIO), 90+4. Cristóforo (FIO) – 90+6. Handanovič (INM)

    Nepremenená penalta: 52. Bernardeschi (FIO), brankár Handanovič zneškodnil


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 12:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:11.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović (54. Salcedo), C. Sánchez, Astori – Tello (82. Cristóforo), Badelj, Vecino, Milić – Valero (C), Bernardeschi (58. Iličić) – Babacar.
    Náhradníci: Sportiello, Drągowski – De Maio, Cristóforo, Hagi, Chiesa, Iličić, Maistro, Mlakar, Olivera, Salcedo, Saponara.

    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, Medel, Miranda, Nagatomo (73. Éder) – Gagliardini, Kondogbia (76. Brozović) – Candreva, Mário, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Banega, Biabiany, Brozović, Éder, Gabriel, Palacio, Murillo, Sainsbury, Santon.

    Rozhodca: Valeri – Meli, Crispo