Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | NJ Devils – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | LA Kings – Calgary 1:4 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
New York Islanders
cz Piatok 07.04.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:36
    Noah Hanifin byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle od hrazení napřáhl k pěkné střele, jenž mířila přesně do bližšího horního rohu brány! Jaroslav Halák ale předvedl krásný semafor, po kterém puk lapil do lapačky!
     
    47:29
    Jason Chimera si na levém křídle pomohl držením, za které byl ale vzápětí vyloučen domácí Noah Hanifin. První faul pískán nebyl, druhý na straně Hurricanes ale ano.
     
    44:31
    Sebastian Aho se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho střela ale po ledě zamířila těsně vedle levé tyče a následná dorážky Justina Faulka po odrazu puku od mantinelu skončila na výstroji Jaroslava Haláka, který kotouč dobře podržel!
     
    37:56
    Derek Ryan dostal dvě minuty za hákování a přesilová hra Hurricanes skončila. Hraje se ve hře 4 na 4.
     
    37:04
    Andrew Ladd vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    23:41
    Justin Faulk nebezpečně pálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování s příklepem ke vzdálenější levé tyči, Jaroslav Halák ale pravým betonem vleže puk fantasticky vyrazil a poté si poradil i s následnými dorážkami Caroliny Hurricanes!
    20:39 Andrew LADD - 0:3
     
    20:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANDREW LADD na pravém křídle nabral rychlost a krásnou střelou zápěstím z vrcholu kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Hurricanes zamířil nad pravým ramenem Eddieho Läcka do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Islanders využili přesilovou hru a vedou již o tři branky! Asistence: Josh Bailey a Nick Leddy.
     
    17:59
    Victor Rask dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl a Islanders mají velkou šanci navýšit své vedení.
     
    17:46
    Scott Mayfield po vyhraném vhazování Islanders v útočném pásmu krásně vypálil od modré čáry a mířil do pravého horního rohu brány, domácí brankář Eddie Läck ale předvedl úžasný semafor!
     
    11:26
    Sebastian Ano si za bránou skvěle pokryl u hrazení puk a Scott Manfield ho zezadu fauloval. Dvě minuty krosček.
     
    08:43
    Teuvo Teräväinen si najel před bránu na krásné nahození z pravého křídla a usměrňoval puk z blízkosti k levé tyči, Jaroslav Halák ale pravým betonem kotouč vykopl mimo! Skvělý zákrok.
     
    07:22
    Bryan Bickell se málem řítil do samostatného úniku, Scott Mayfield ho ale skvěle rozhodil tělem a Jaroslav Halák po rychlém vyjetí z brány holí odpálil puk těsně před ním do bezpečí!
    04:39 Scott MAYFIELD - 0:2
     
    04:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Anders Lee z vrcholu pravého kruhu mířil prudkou střelou s příklepem po ledě ke vzdálenější levé tyči a Eddie Läck jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem, jenže v mezikruží se dostal k dorážce SCOTT MAYFIELD, který bekhendem procedil puk do brány! Islanders si vytvořili obrovský tlak, během něhož zasypali domácí bránu několika střelami a zvýšili na 2:0! Asistence: Anders Lee a Anthony Beauvillier.
     
    01:48
    Anders Lee zbytečně fauloval v útočném pásmu během forčekingu a dostal menší trest za podržení.
    01:27 Brock NELSON - 0:1
     
    01:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON v levém rohu útočného pásma vyhrál souboj o puk proti dvěma protihráčům a po vybruslení před bránu ho bekhendem mezi betony Eddieho Läcka v blízkosti levé tyče propasíroval do brány! Islanders střílí velice důležitý gól a ujímají se brzkého vedení – 1:0!
     
    00:44
    Andrew Ladd v pravém kruhu pro vhazování po neúspěšném závaru Caroliny napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila mezi betony Eddieho Läcka, brankář Caroliny šel ale rychle do kolen a puk skvělým zákrokem vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. B. Nelson, 5. Mayfield (Lee, Beauvillier), 21. Ladd (Jo. Bailey, Leddy)


    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Pesce, Hanifin, Faulk (A), Dahlbeck, Tennyson – Aho, J. Staal (A), E. Lindholm – Nordström, V. Rask (A), Teräväinen – Skinner, D. Ryan, Stempniak – Bickell, Poturalski, B. McGinn.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, Seidenberg, Pelech, Mayfield, Hickey – Lee, Beauvillier, Ho-Sang – Ladd (A), Quine, Chimera – B. Nelson, Jo. Bailey (A), C. Jones – Gionta, Clutterbuck (A).

    Rozhodca: Jean Hebert, Tom Kowal. Čároví: Brian Murphy, Scott Driscoll

    Diváci: 9769