Vigo – Las Palmas 3:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
3:1 (2:0)
UD Las Palmas
Pondelok 03.04.2017, 20:45Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Súboj tabuľkových susedov dopadol lepšie pre domáci tím. Celta Vigo mala zápas pod kontrolou a až na malé výpadky hostí nepúšťala do hry Hrdinom Galícijčanov bol Giuseppe Rossi, ktorý sa postaral o všetky góly svojho mužstva. Las Palmas sa dostávalo do šancí len sporadicky a súpera prevýšilo až v úplnom závere. Po znížení Bigasa mohlo ešte duel zdramatizovať, ale nevyužilo ponúknuté možnosti. (22:38:39)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V strede ihriska došlo k strkanici medzi viacerými hráčmi. Hlavný arbiter udelil dve žlté karty. Jednu videl Pape Cheikh Diop (Vigo) a druhú Jonathan Viera (Las Palmas)
     
    90+3
    Claudio Beauvue bol príliš aktívny v súboji o loptu, v ktorom si pomáhal rukami a jeho postup vpred zastavil rozhodca odpískaním faulu.
     
    90+2
    Roque Mesa sa oprel do lopty spoza pokutového územia, ale jeho pokusu chýbala presnosť. Plynie druhá zo štyroch nadstavených minút.
     
    90+1
    Domáci si takmer strelili vlastný gól. Prudký center z pravého krídla zrazil Facundo Roncaglia tesne vedľa brány na rohový kop.
     
    90
    Jesé kvalitne vystrelil spoza šestnástky, ale Sergio Álvarez na loptu videl a mal dostatok času na úspešný zásah.
     
    89
    Sergio Álvarez bol napokon v poriadku, a tak mohlo byť uskutočnené posledné striedanie Celty Vigo. Z hry odišiel Jozabed, na jeho miesto prišiel Pape Cheikh Diop.
     
    88
    Pedro Bigas a Claudio Beauvue zviedli spolu osobný súboj v strede ihriska. Obranca hostí išiel na zem veľmi ochotne, a tak došlo k výmene názorov.
     
    87
    Domáci tréner mal prichystané striedanie hráčov v poli, no brankár Sergio Álvarez signalizuje zdravotné problémy.
    86. Jonathan Viera (LPA)
     
    86
    Hostia zahodili veľkú gólovú šancu. Jesé mohol zakončovať zvnútra šestnástky, ale prihral ešte lepšie postavenému Jonathanovi Vierovi, ktorý z bieleho bodu netrafil bránu.
     
    85
    Domáci futbalisti teraz vsádzajú všetko na udržanie priaznivého výsledku. Loptu odkopávajú ďaleko od vlastnej brány.
     
    83
    Krátko po strelenom góle zahrávali hostia rohový kop, ale štandardku nevyužili a nedokázali pohroziť uspokojeným domácim.
     
    82
    Hostia dostali nový impulz do záverečných minút zápasu. Celta ostala trochu zaskočená, pretože sa zápas iba dohrával.
    80. Pedro Bigas (LPA) - 3:1
     
    80
    UD Las Palmas práve strelil gól! Hostia využili štandardnú situáciu, keď urobili veľkú chybu domáci brankár. Sergio Álvarez išiel do vzduchu, loptu minul a PEDRO BIGAS namieril akrobatickým zakončením presne do odkrytej siete.
     
    80
    Ešte pred rohovým kopom je tu striedanie domáceho tímu. Z ihriska odišiel Iago Aspas, nahradil ho Claudio Beauvue.
    79. Pedro Bigas (LPA)

    Tomáš Lengyel

    Góly: 12. Rossi, 36. Rossi, 57. Rossi – 80. Bigas

    Karty:   24. Roncaglia (CVG), 45. J. Castro (CVG), 90+4. Cheikh Diop (CVG) – 17. Bigas (LPA), 52. Jesé (LPA), 90+4. Viera (LPA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 14:10.
    Celta Vigo: S. Álvarez (C) – Roncaglia, Cabral, Fontàs, J. Castro – Wass, Radoja – Aspas (80. Beauvue), Jozabed (89. Cheikh Diop), Sisto – Rossi (67. P. Hernández).
    Náhradníci: Villar – Bongonda, P. Hernández, Cheikh Diop, Beauvue, Señé, Sergi Gómez.

    UD Las Palmas: Lizoain – Simón (66. Michel), David García (C), Bigas, D. Castellano – V. Gómez (74. Halilović), Mesa, Viera – Tana, K-P. Boateng (66. Livaja), Jesé.
    Náhradníci: Varas – Michel, Montoro, Livaja, Halilović, Hernán, Artiles.