Sigma Olomouc – Třinec 1:0 (kon.) | Ústí n. L. – Č. Budějovice 0:0 (kon.) | Znojmo – Prostějov 3:1 (kon.)
koniec
1. SC Znojmo
3:1 (0:1)
1. SK Prostějov
cz Piatok 31.03.2017, 19:00 • Městský stadion Znojmo. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    84
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Po kterém se domácí radují potřetí. JIŘÍ KLÍMA zůstal nehlídaný před bránou, po jeho hlavičce se míč obloučkem snesl pod břevno, Halouska se jen ohlédl.
     
    82
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Rychlý útok přináší Znojmu další vstřelený gól. Centrovaný míč hlavičkoval směrem k pravé tyči ROSTISLAV ŠAMÁNEK, vypadalo to, že Halouska míč kontroluje, ale ten k nemalému údivu skončil za brankovou čárou.
     
    77
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojmo po velkém boji srovnává, ale nutno říct, že zaslouženě. Jeden z hráčů Prostějova v úmyslu odkopnout letící míč uklouzl na travnaté ploše, balónu se zmocnil Holub, přihrál do pokutového území, kam si naběhl JIŘÍ KLÍMA a střelou po zemi k bližší tyči rozjásal domácí publikum.
     
    11
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Znojmo zaspalo v obraně, do sprintu vyrazil Hladík, jenž se dostal se spoluhráčem do přečíslení, adresoval přihrávku před bránu, kde osamocený KAREL KROUPA neměl problém poslat míč za bezmocného Koukala.

    Petr Frömel

    Góly: 77. Klíma, 82. Šamánek, 84. Klíma – 11. Kroupa

    Karty:   15. Cihlář (ZNO), 50. Njire (ZNO), 62. Helísek (ZNO) – 21. Hladík (PRO), 79. Hirsch (PRO), 86. Fládr (PRO), 87. Skwarczek (PRO)   33. Hladík (PRO)


    1. SC Znojmo: Koukal – Svozil (72. Mezlík), Cihlář, Odehnal, Helísek – Nepožitek, Javůrek (46. Holub), Urbančok (46. Njire) – Šamánek, Teplý, Klíma.
    Náhradníci: Šnepfenberg – Mezlík, Motal, Holub, Sokol, Njire.

    1. SK Prostějov: Halouska – Hýbl, Malý, Rus, Schuster – Hladík, Skwarczek, Pančochář (85. Fládr), Hirsch, Alaverdašvili (85. Píchal) – Kroupa (65. Čtvrtníček).
    Náhradníci: Neoral – Machynek, Sečkář, Fládr, Elšík, Čtvrtníček, Píchal.

    Rozhodca: Mikyska – Horák, Podaný