Pittsburgh – Chicago 1:5 (kon.) | Calgary – LA Kings 1:4 (kon.) | Colorado – Washington 3:5 (kon.)
Arizona – St. Louis 1:3 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
1:5 (0:4, 0:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Štvrtok 30.03.2017, 02:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:46 Bryan RUST - 1:5
     
    45:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BRYAN RUST si z levého křídla sjel rychle před bránu a napoprvé na přední tyči Corey Crawforda nepřekonal, Ian Cole ho ale poté našel krásnou zpětnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma a útočník Penguins po krásném oblouku na vzdálenější pravé tyči zasunul puk po ledě do odkryté brány! Brankář Chicaga se nedokázal přesunout a přišel o čisté konto. Alespoň gól. Asistence: Ian Cole a Matt Cullen.
    43:32 Tanner KERO - 0:5
     
    43:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TANNER KERO na obranné modré čáře v blízkosti střídaček zablokoval střelu Penguins a poté se řítil do samostatného úniku, který mezi kruhy pro vhazování zakončil krásnou táhlou střelou, jenž nad pravým ramenem Marca-Andreho Fleuryho zamířila do levého horního rohu brány! Chicago vede 5:0 a Pittsburgh je hodně dole!
    19:45 Marián HOSSA - 0:4
     
    19:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ryan Hartman na levé straně obranného pásma vystihl rozehrávku Penguins a vyrazil podél hrazení do rychlého protiútoku, po kterém z levého kruhu pro vhazování předložil puk krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma doprava MARIÁNOVI HOSSOVI, který krásnou střelou zápěstím o levý rameno Marca-Andreho Fleuryho poslal puk na přední tyči pod horní tyč! Gól byl kvůli ofsajdu ještě zkoumán u videa, nakonec ale platil! Asistence: Ryan Hartman.
    19:05 Marcus KRÜGER - 0:3
     
    19:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    MARCUS KRÜGER na pravém křídle nabral rychlost a po krásné přihrávce Patricka Kanea ze středového kruhu napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, která zamířila mezi rukou a pravým betonem Marca-Andreho Fleuryho ke vzdálenější levé tyči, a jeto 3:0! Asistence: Patrick Kane a Artěmij Panarin.
    14:39 Richard PÁNIK - 0:2
     
    14:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    RICHARD PÁNIK si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou diagonální přihrávku Nicka Schmaltze z levého rohu útočného pásma a nad pravým betonem přesouvajícího se Marca-Andreho Fleuryho zamířil k pravé tyči! Další krásná branka, o kterou se postaral slovenský útočník, a Chicago vede rázem o dvě branky! Asistence: Nick Schmaltz a Jonathan Toews.
    03:23 Artěmij PANARIN - 0:1
     
    03:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane se chystal po nabrání rychlosti na levém křídle objíždět bránu a už byl téměř za ní, jenže na poslední chvíli parádní periferní bekhendovou přihrávkou našel ARTĚMIJE PANARINA, který zamířil z ostrého úhlu a blízkosti do odkryté brány! Přihrávka Patricka Kanea zaskočila úplně všechny a Chicago vede 1:0! Asistence: Patrick Kane a Tanner Kero.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 46. Rust (Cole, Cullen) – 4. Panarin (P. Kane, Kero), 15. Pánik (Schmaltz, Toews), 20. Krüger (P. Kane, Panarin), 20. Hossa (Hartman), 44. Kero


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (M. Murray (C)) – Dumoulin, J. Schultz, Cole, Ruhwedel, Streit (A), C. Gaunce – Sheary, Crosby, Rust (A) – S. Wilson, Rowney, Kessel – Kunitz, Bonino, Hörnqvist – Kühnhackl, Cullen, Sundqvist.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Oduya, Seabrook (A), B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Kero, P. Kane – Hartman, Krüger, Hossa – Hayden, Rasmussen, Jurčo.

    Rozhodca: Tim Peel, TJ Luxmore. Čároví: Lonnie Cameron, Ryan Daisy

    Diváci: 18657