Petrohrad – Jaroslavľ 4:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:1 (0:1, 2:0, 2:0) Stav série: 2:0
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Sobota 25.03.2017, 15:00 • Ice Palace • Play-off KHL • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:45 Sergej PLOTNIKOV - 4:1
     
    53:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A místo toho přichází další branka domácích. SERGEJ PLOTNIKOV dostal do jízdy z obranného pásma přihrávku od Sergeje Širokova a svůj únik před branku Jaroslavle dokázal přetavit už čtvrtým přesným zásahem, když prostřelil Sudnicina mezi jeho betony – 4:1. Nyní už to pro hosty bude hodně těžké. Asistence: Sergej Širokov a Nikolaj Prochorkin.
    51:05 Nikolaj PROCHORKIN - 3:1
     
    51:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují hostům na rozdíl dvou branek. NIKOLAJ PROCHORKIN dostal přihrávku do mezikruží a odtud zblízka dokázal najít volnou skulinku v hostující kleci a svou dělovkou pak poslal za Sudnicinova záda další střelu – 3:1. Petrohrad tak má lépe nakročeno k dnešnímu úspěchu. Ale ještě samozřejmě nepředbíhejme. Asistence: Sergej Plotnikov a Sergej Širokov.
    39:40 Sergej PLOTNIKOV - 2:1
     
    39:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A ve čtyřech se lépe dařilo domácím. Parádně to udělal SERGEJ PLOTNIKOV, který ve středu kluziště převzal kotouč a nabruslil si s ním až před domácí branku, kde se prosmýkl i mezi dvěma obránci. Těsně před Sudnicinem pak svou bekhendovou střelu poslal nad jeho lapačkou za jeho záda – 2:1. Domácí tak otáčejí stav tohoto zápasu na svou stranu a brankou do šatny tak mají jistě povzbuzení do další části hry. Asistence: Andrej Zubarev a Nikolaj Prochorkin.
     
    39:01
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vadim Šipačov – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Dmitrij Lugin – 2 min., krosček).
     
    35:17
    Plotnikov dostává dvě minuty za hákování a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    22:01
    A Petrohrad si zahraje přesilovku další. Na trestnou lavici usedá Petri Kontiola, jenž obdržel menší trest za nedovolené bránění.
    20:56 Ilja KOVALČUK - 1:1
     
    20:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A také hráči SKA svou početní výhodu využívají. V jejím závěru dostal přihrávku na pravý kruh ILJA KOVALČUK, jež svou prudkou střelou zavěsil kotouč ke vzdálenější tyči do pravého horního rohu Sudnicinovy svatyně – 1:1. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Nikita Gusev a Vadim Šipačov.
     
    19:22
    Staffan Kronwall dostává dvě minuty za zdržování hry, když kotouč vyhodil do hlediště. Přesilovku si tak poprvé zahraje také domácí Petrohrad.
    17:12 Dmitrij LUGIN - 0:1
     
    17:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté svou početní výhodu bleskurychle využívají. DMITRIJ LUGIN dostal těsně před brankou domácích puk na svoji hůl a těsně před Koskinenem z levé strany ho dokázal prostřelit – 0:1. Jaroslavl tak jde zaslouženě do vedení, neboť v první části hry je rozhodně aktivnějším týmem, než domácí Petrohrad. Asistence: Andrej Loktionov a Jegor Averin.
     
    17:01
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexandr Chochlačjov – 2 min., podražení).
     
    14:31
    Ou! Tak nyní předvedl Koskinen perfektní zákrok. Denis Mosajlov totiž dostal nabito na vrchol pravého kruhu a bez čekání vyslal střelu na poloodkrytou domácí klec. Jenže Mikko Koskinen svým skokem na poslední chvíli kotouč zachytil. To byla další obrovská šance Jaroslavle.
     
    08:40
    Máme tu první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici odchází domácí Patrik Hersley za vražení na hrazení a hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    05:17
    Zatím asi největší šance tohoto zápasu. Daniil Apalkov stál těsně před Koskinenem, zpoza branky dostal namazáno na svoji hůl, ale jeho okamžitá střela zamířila pouze do vyrážečky Koskinena!

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 21. Kovaľčuk (N. Gusev, Šipačov), 40. S. Plotnikov (Zubarev, Prochorkin), 52. Prochorkin (S. Plotnikov, Širokov), 54. S. Plotnikov (Širokov, Prochorkin) – 18. Lugin (Loktionov, Averin)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Belov, Rukavišnikov, Hersley, Chafizullin, Zubarev, Zub, Rykov – Ketov (A), Koskiranta, Kovaľčuk (C) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – S. Plotnikov, Prochorkin, Širokov – Barabanov, , Chochlačov.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Krasotkin) – Nakládal, Kronwall (C), Gavrikov, Ljubuškin, Rafikov, Pašnin (A), Koledov – Talbot (A), Kontiola, Kozun – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Mosaljov, Apalkov, Kadejkin – Averin, Lugin, Loktionov – E. Galimov.

    Rozhodca: Buturlin, Ravodin – Lazarev, Sadovnikov

    Diváci: 12 412
    Petrohrad 4 0 Jaroslavľ
    #1 Štvrtok 23.03.2017 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 5:4 koniec po predl.
    #2 Sobota 25.03.2017 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavľ 4:1
    #3 Pondelok 27.03.2017 • 18:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 1:2 koniec po predl.
    #4 Streda 29.03.2017 • 18:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 1:2