B. Bystrica – Nové Zámky 8:2 (kon.) | Nitra – Poprad 7:0 (kon.)
koniec
HK Nitra
7:0 (1:0, 4:0, 2:0) Stav série: 1:0
HK Poprad
Štvrtok 16.03.2017, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga play-off • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa Nitre ešte podarilo prikrášliť vedenie. Do streleckej listiny sa zapísali Paukovček a Blackwater a určili konečný stav 7:0. Poprad toho v tomto zápase veľa nepredviedol, až na pár príležitostí. Nitra si však neohrozene prevzala víťazstvo, výsledok hovorí za všetko.

    Zajtra o 18:00 je na programe druhé stretnutie medzi Nitrom a Popradou. Sledujte aj ďalší priebeh tejto série. Pekný večer. (20:29:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:29
    Bajtek iba nahodil puk do útočného pásma. Za Ježekom korčuľoval Štefanka a znepríjemnil mu rozohrávku.
     
    59:01
    Pred Hartzellom bolo po dlhej dobe rušno. Dinda a Mlynarovič pálili spomedzi kruhov. Gólman Nitry ustál oba pokusy a čisté konto sa mu zrejme podarí udržať.
     
    58:47
    Dindova prihrávka napokon prešla na Bondru, no na zakončenie to až nebolo.
     
    58:24
    Guliajevova prihrávka na Murčeka bola až príliš čitateľná. Marek Slovák ju vystihol bez menších problémov.
     
    57:17
    Poprad už v týchto chvíľach hrá v plnom počte. Nitrania sú pri puku a s istotou kontrolujú priebeh hry.
     
    57:01
    Versteeg preniesol hru z pravého kruhu na ľavý, odkiaľ strieľal Šille. Strela nesmerovala do priestoru bránky.
     
    55:43
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva jednu presilovku a skrášľuje svoje vedenie. Slovák šikovnou prihrávkou pred bránku našiel JUDDA BLACKWATERA, ktorý popri žrdi prekonal Šúreka!
    Asistencie: Marek Slovák, Jameson Milam.
     
    55:34
    Nitrania si prihrávajú v útočnom pásme, zatiaľ však recept nenašli.
     
    55:13
    Popradčania budú niekoľko desiatok sekúnd odolávať Nitranom v trojici. Michal Murček dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    54:49
    Nitrania sa po vyhodení puku súpera okamžite vrátili do útočného pásma. K strele z ľavého kruhu sa dostal Tvrdoň, ale mieril vedľa.
     
    54:11
    Guliajev teraz predviedol tvrdý hit na Matúša Raisa. Nebolo to podľa pravidiel, keďže si odsedí dve minúty za faul lakťom.
     
    53:32
    Diváci v Nitra Aréne už majú dôvod na oslavy. Fanúšikovia sa bavia viackolovou mexickou vlnou, zatiaľčo sa vhadzuje v stredovom kruhu.
     
    52:47
    Na ľade už vidíme späť Koríma a aj Matúša Paločka. Obaja totižto na začiatku tretej tretiny utrpeli nepríjemné hity. Už sú však opäť zapojení do hry.
     
    51:54
    Šille prihrávkou pred bránkovisko hľadal Macíka alebo Melanda. Zakončenie sme napokon aj videli. Šúrekovi sa podarilo zastaviť pokusy protihráčov.
     
    51:03
    Na pravom krídle sa otvoril priestor pre Bondru, ktorý našiel Hvilu pred bránkou. Prihrávka bola nebezpečná, Hartzell si však poradil s touto situáciou.
     
    50:16
    Nitra vyrazila do pásma a k strele sa dostal Matt Cope. Ibragimov mu však zablokoval pokus.
     
    49:53
    Po viacerých súbojoch v obrannom pásme Popradu najmä pri mantineli puk vyletel až na striedačku hostí a končí sa to prerušením hry.
     
    49:12
    Nitra nerozohrala úspešne. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením a hra sa sťahuje pred Hartzella.
     
    48:01
    Hartzell si musel dať pozor na zakončenie Ľubomíra Dindu od modrej čiary. Puk smeroval vedľa Hartzellovej bránky.
     
    47:17
    Štrauch poslal od modrej čiary dva projektily. Jeden bol zblokovaný a druhý vyrazil gólman Hartzell. Brána Nitry vyzerá byť nedobytná.
     
    46:44
    V týchto chvíľach sa až začína presilová hra Popradu po Štefankovom zákroku. Popradu sa podarilo dostať do pásma.
     
    45:39
    Kamzíci sa snažili vytvoriť útočnú akciu, no vôbec im to nevyšlo. Nitranom sa podarilo dostať puk ku Šúrekovi a vystriedať.
     
    45:02
    Nitra dala gól!
    Nitra si otvára strelecký účet aj v tretej tretine. LUKÁŠ PAUKOVČEK vykorčuľoval po pravom krídle a spoza Fabiana strelou švihom prekvapil Šúreka!
    Asistencia: Filip Bajtek.
     
    44:28
    Matúš Paločko dostal nepríjemný úder do tváre od Juraja Štefanku. Bola tam aj krv, a tak by to mal byť vyšší trest. Štefanka dostáva 2+2 za napadnutie.
     
    44:12
    Versteeg vrátil na modrej čiare puk Tvrdoňovi, ktorý aj tvrdo vystrelil. Delovka skončila na výstroji popradského hokejistu.
     
    43:37
    Nitre sa v tejto presilovke zatiaľ veľmi nedarí. Ručkay s Krištofom si v strednom pásme prihrali nepresne a Popradčanom sa podarilo vyhodiť.
     
    42:40
    Guliajevovi ušiel puk za bránkou. Dostal sa na hokejku Judda Blackwatera, ktorý aj vystrelil z tesnej blízkosti, no Šúrek skvelo nastavil svoj betón a pokus zlikvidoval.
     
    42:04
    Popradčania sa budú brániť oslabení. Aleš Ježek nepríjemne narazil do Karola Koríma a odsedí si za tento zákrok 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku.
     
    41:22
    Mlynarovič vyhral buly v útočnom pásme na Pokoviča, ktorý následne vystrelil od modrej čiary. Delovka skončila na betónoch gólmana Hartzella.
     
    40:34
    Kroták šiel s pukom do pásma a spoza protihráča od modrej čiary iba poľahky vystrelil. Jeho pokus smeroval mimo brány.
     
    40:08
    Zdalo sa, že Poprad začne tretinu s presilovkou. Nakoniec to však nebolo prerušenie hry po Lichancovom páde, ale prerušenie kvôli ofsajdu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej tretine bola Nitra úplne suverénna. Vedenie postupne navyšovali Mezei, Macík, Štefanka a Milam. Stav po dvoch tretinách je teda 5:0 v prospech Nitry. Kamzíci to už v tretej tretine budú mať extrémne ťažké.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:55
    Popradčania v závere tretiny ešte čosi skúšajú. Vidíme ďalší icing, a tak hra opäť smeruje k Hartzellovi.
     
    39:21
    Mlynarovič vytvoril priestor pre Davydova na pravom kruhu. Následná strela skončila na vyrážačke gólmana Hartzella. Nitrania následne vyhodili na icing.
     
    38:16
    Ibragimov dlhou prihrávkou našiel na útočnej modrej Murčeka. Ten vnikol do pásma a tvrdo vypálil. Puk však letel iba mimo bránky.
     
    37:28
    Nitra dala gól!
    Nitra sa Popradu vzďaľuje už na rozdiel piatich gólov. Blackwater vykorčuľoval po ľavom krídle, predral sa do útočného pásma. Prišiel k bránke a k opačnej žrdi naservíroval JAMESONOVI MILAMOVI, ktorý iba doklepol do brány.
    Asistencie: Judd Blackwater, Peter Ordzovenský.
     
    36:37
    Vzájomné vylúčenie za predchádzajúcu potýčku. Za hrubosť si dve minúty odsedia Samuel Mlynarovič a Matúš Rais.
     
    34:26
    Ručkay vyštartoval do útočného pásma a vystrelil spoza obrancu. Šúrek zasahovať nemusel, pretože Ručkayovu strelu zblokoval Davydov.
     
    33:55
    Nitra dala gól!
    Nitra dominuje a navyšuje svoj náskok. Versteeg vypálil od modrej. Jeho strela bola najprv tečovaná Melandom a následne aj JURAJOM ŠTEFANKOM a skončila v bráne!
    Asistencie: Eric Meland, Mitch Versteeg.
     
    33:32
    Slovák sa s pukom pri mantineli v útočnom pásme zaplietol. Popradčania ho získali a aj so šťastím vyhodili.
     
    32:46
    Krištof stratil puk a získať sa ho podarilo Matejovi Paločkovi. Paločko vykorčuľoval do útočného pásma a spoza obrancu vystrelil. Hartzell strelu pokryl.
     
    32:14
    Nitra získava presilovku. Hosťujúci kapitán Arne Kroták dostáva dve minúty za seknutie.
     
    31:40
    Slovák si nakorčuľoval na ľavý kruh, spracoval prihrávku a okamžite strieľal. Šúrek sa dokázal presunúť a betónom zneškodniť strelu.
     
    31:06
    Matúš Paločko sa dokázal uvoľniť medzi kruhmi a aj vystreliť. Do strely sa mu však postavil Korím a zastavil pokus od popradského útočníka.
     
    30:17
    Štrauch sa uvoľnil z rohu klziska a prenechal medzi kruhmi Svitanovi. Svitana sa otočil smerom k bráne a vystrelil. Hartzell šiel na kolená a betónom s istotou zastavil puk.
     
    29:34
    A Nitrania pokračujú v ďalších útokoch a obliehaní brány. Od modrej vypálil Eric Meland. Jeho delovku Šúrek dokázal zastaviť a úspešne teda zvládol prvý zákrok v zápase.
     
    28:40
    Tréner Marcel Ozimák sa rozhodol dať mužstvu impulz v podobe výmeny brankára. Martin Šúrek prichádza namiesto Vladislava Fokina!
     
    28:40
    Nitra dala gól!
    Corgoni strieľajú tretí gól a duel dostávajú pod svoju kontrolu. Tvrdoň sa v rohu klziska šikovne zbavil Dindu, vykorčuľoval bližšie ku kruhu. Vtedy zdvihol hlavu, všimol si medzi kruhmi RADOSLAVA MACÍKA, ktorému poslal prihrávku. Macík následne šikovnou strelou medzi betóny prekonal Fokina.
    Asistencia: Marek Tvrdoň, Eric Meland.
     
    27:40
    Blackwater hľadal pred bránkou Copea, ktorý si hľadal priestor. Popradčania sa však vrátili k Fokinovi a nedovolili súperovi vytvoriť si streleckú pozíciu.
     
    27:16
    Ručkay dokázal vybojovať puk od Mlynaroviča. Nahodil ho na bránku. Pred bránkoviskom však stál Pokovič, ktorý situáciu upratal.
     
    26:34
    Ordzovenský to skúsil takým propagačným nahodením puku zo stredného pásma. Fokina to trošku zneistilo, ale puk mal skrytý medzi betónmi. Hra však bola prerušená.
     
    26:10
    Bajtek sa dostal do predbránkového priestoru. Ukazoval sa mu na modrej čiare ešte Milam, ale prihrávku sme už nevideli.
     
    25:28
    Troliga šikovnou bekhendovou prihrávkou krížom cez útočné pásmo dokázal nájsť Arneho Krotáka. Kroták si pripravil puk na ľavom kruhu a vystrelil. Hartzell vyrazil vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    24:49
    Po góle sa ešte hneď nevhadzuje. V bránkovisku gólmana Hartzella sa totižto vyskytol prebytočný sneh a rozhodcovia to museli vyčistiť.
     
    24:49
    Nitra dala gól!
    Nitrania zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase! Kutálek vnikol do pásma a posunul k modrej čiare BRANISLAVOVI MEZEIOVI. Mezei šiel medzi kruhy a švihom trafil perfektne k ľavej žrdi!
    Asistencia: Tibor Kutálek, Michal Krištof.
     
    23:54
    Svitana skvelo naservíroval v prečíslení Štrauchovi na ľavý kruh. Jeho delovka z prvej mu však úplne nesadla, strelu poslal vedľa.
     
    23:08
    Nitra už je v plnom počte. Presilovka Popradu veľa vzruchu pred gólmanom Hartzellom nenarobila.
     
    22:30
    Zagrapan nahodil puk do útočného pásma, ale Troliga sa v rohu klziska k nemu už nedostal. Nitrania opäť bezpečne vyhodili.
     
    21:38
    Suchý posunul od zadného mantinelu Mlynarovičovi k ľavému kruhu. Mlynarovič šiel bližšie k bránke a vystrelil. Hartzell vyrazil pred seba a Krištofovi sa podarilo vyhodiť.
     
    20:55
    Presilovku si zahrajú kamzíci. Jameson Milam dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    20:43
    Ďalšia chytrá akcia domácich hráčov. Kombinácia to bola pekná medzi Slovákom a Blackwaterom, ale nedotiahnutá do úspešného konca.
     
    20:16
    Cope posunul na modrú čiaru Slovákovi, ktorý ešte našiel Blackwatera. Jeho strela mierila mimo bránky.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina priniesla vcelku dynamický hokej. Viac šancí si vypracovala Nitre, ktorej sa podarilo aj dostať do vedenia. V 19. minúte sa presadil Milam.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:36
    Michal Krištof sa medzi kruhmi dostal k odrazenému puku, ktorý nespracoval Matej Paločko. Šiel sám na Fokina, no popradský gólman v tejto chvíli výborne zareagoval a pokus vychytal!
     
    19:15
    Murček sa snažil vytiahnuť puk von z obranného pásma. Bol však okamžite tiesnený Paukovčekom a Štefankom.
     
    18:15
    Nitra dala gól!
    Hokejisti Nitry otvárajú skóre prvého štvrťfinálového zápasu! JAMESON MILAM si medzi kruhmi spracoval prihrávku od Copea a tvrdo príklepom vypálil. Fokin toho veľa nevidel, iba si všimol, ako mu puk letí do siete!
    Asistencie: Matt Cope, Marek Slovák.
     
    17:56
    Blackwater si nakorčuľoval do pásma. Vystrelil spoza obrancu, ale napokon robustného Ivana Guliajeva prepáliť nedokázal.
     
    16:20
    Murček si nakorčuľoval pred bránku a snažil sa spracovať si prihrávku od Mateja Paločka. Nitrianski obrancovia sa však rýchlo vrátili a obsadili puk.
     
    15:35
    Nitra si dlho presilovku neužila. Miroslav Pupák si pomohol nedovoleným spôsobom proti Ježekovi. Dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    15:08
    Sme svedkami prvého vylúčenia v zápase. Lukáš Hvila si odsedí dve minúty za nedovolené bránenie. Tento zákrok na Ručkaya bol taký hraničný, jednoznačné koleno tam však asi nebolo. Verdikt sa už nezmení, a tak uvidíme prvú presilovku Nitry.
     
    14:30
    Kutálek vyrazil do protiútoku a prihral medzi kruhy Copeovi. Ten napriahol a vypálil. Delovka však mierila mimo Fokinovej brány.
     
    13:52
    Poprad opäť už po niekoľkýkrát v tomto zápase nepredviedol zodpovednú rozohrávku. Teraz sa to znovu skončilo zakázaným uvoľnením.
     
    12:43
    Nitra založila útok. Versteeg napriahol na modrej čiare. Delovka bola zblokovaná a Popradčania poslali puk do stredného pásma.
     
    12:06
    Lichanec vystihol zlú rozohrávku Mezeia. Puk okamžite posunul bekhendom medzi kruhy Hvilovi. Hvila sa priblížil k bránke a vystrelil. Hartzell predviedol spoľahlivý zákrok.
     
    11:43
    Mezei nahadzoval puk do útočného pásma. Bolo to napokon spoza červenej čiary a plynie z toho zakázané uvoľnenie.
     
    10:56
    Blackwaterovi sa podarilo vniknúť do pásma. Posunul puk Slovákovi. Jemu však už puk unikol a k strele sa nedostal.
     
    10:25
    Fokin musel opäť byť ostražitý. Melandova strela z ľavého kruhu síce skončila v jeho lapačke, no nepríjemný pred bránkou bol Paukovček. Nakoniec však k ohrozujúcej dorážke nedošlo.
     
    09:52
    Zagrapan vysunul po pravom krídle Hvilu, ktorý vypálil z pravého kruhu. Jeho delovka skončila na betóne gólmana Hartzella.
     
    09:10
    Videli sme dva mierne diskutabilné verdikty čiarových rozhodcov. Vcelku viditeľný ofsajd Popradu rozhodcovia neodpískali, ale následný ofsajd Nitry už odpískaný bol. Rozhnevalo to iba domácich fanúšikov. Nasleduje reklamná pauza.
     
    08:19
    Krištof teraz takmer prešiel pomedzi kruhy, keďže na neho Popradčania akosi pozabudli. Puk sa napokon dostal na modrú k Mezeiovi. Jeho strela švihom skončila na Fokinovej vyrážačke.
     
    07:50
    V týchto chvíľach je to veľmi rozhádzané. Puk sa dostal za Fokina, kde ho prevzal Ibragimov a iba vyhodil cez celé klzisko. Odpískaný bol icing.
     
    07:28
    Matej Paločko odstavil pri mantineli Copea a iba nahodil do útočného pásma. Puk zastavil Hartzell a prenechal svojim spoluhráčom.
     
    06:37
    Bajtek v súboji s Ježekom nebol úspešný. Hostia získali puk vo vlastnom obrannom pásme a pokúsia sa o novú rozohrávku.
     
    05:18
    Kamzíci mali puk pod kontrolou v útočnom pásme, no posúvali si ho medzi sebou iba za bránkou. Nitrania zároveň blízko dostupovali k Svitanovi a Mlynarovičovi. Nenechali im takmer žiaden priestor na prihrávku.
     
    04:38
    Po vyhratom buly Nitry v útočnom pásme sa pred bránku natlačil Macík. Jeho strelu pohotovo vyrazil gólman Fokin svojím betónom.
     
    03:35
    Pred Fokinovou bránkou nastal obrovský zmätok. K puku sa na ľavom kruhu dostal Marek Slovák. Nedokázal však využiť to, že Fokin prakticky ležal. Bránku minul.
     
    03:10
    Fabian telom za bránkou odstavil Blackwatera. Pred bránkou sa síce už uvoľňoval Ordzovenský, no nedokázal vystreliť.
     
    02:30
    Štrauchovi sa nepodarilo popri mantineli dostať puk cez Paukovčeka. Následne však ani Paukovčekova prihrávka neprešla na Štefanku. Nakoniec sme videli icing Nitry a hra sa sťahuje pred Hartzella.
     
    01:50
    Matej Paločko dokázal telom zablokovať strelu Erica Melanda od modrej čiary. Následne získal puk Ježek a riešil to až príliš jednoducho. Končí sa to icingom.
     
    01:13
    Nitra si vytvorila dobrú príležitosť. Matúš Rais sa na pravom kruhu ocitol osamotený s pukom a okamžite to využil. Jeho zakončenie Fokin dokázal vyraziť.
     
    00:35
    Nitra sa takisto pokúsila zaútočiť. Cope vybojoval v rohu klziska puk a poslal ho na ľavý kruh Blackwaterovi. Jeho pokus však mieril iba na ochrannú sieť.
     
    00:16
    Popradčania sa dostali do prvého útoku. Hvila vnikol do pásma a od modrej čiary tvrdo pálil. Jeho delovka však bránku minula.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vypočujeme si štátnu hymnu SR.
     
    Na ľad prichádzajú hráči oboch tímov. Nitrania budú hrať v bielych dresoch, Popradčania v modrých.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Hartzell – Milam, Ordzovenský, Rais, Mezei, Meland, Versteeg, Pupák, Korím – Cope, Slovák, Blackwater – H. Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Šille, Tvrdoň – Štefanka, Paukovček, Bajtek

    HK Poprad: Fokin – Guliajev, Fabian, Suchý, Dinda, Ježek, Ibragimov, Pokovič, Davydov – Lichanec, Zagrapan, Hvila – Kroták, Troliga, Matúš Paločko – Matej Paločko, Murček, Bondra – Štrauch, Mlynarovič, Svitana

    Rozhodca: Baluška, Lokšík – Junek, Šefčík.
     
    Prajem vám príjemný štvrtkový večer a vítam vás pri sledovaní štvrťfinále play-off! Najhlavnejšia a vrcholná časť súťaže sa začína práve dnes v Nitre a Banskej Bystrici. V tomto on-line prenose sa budeme venovať prvému štvrťfinálovému stretnutiu medzi HK Nitra a HK Poprad. Zápas sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Nitra
    Nitra ukončila základnú časť na striebornej priečke, tak ako minulú sezónu. A všetci hokejoví fanúšikovia majú dobre v pamäti, že z tohto miesta sa dokázali „corgoni“ v minulom ročníku prebojovať až do finále, kde triumfovali a stali sa majstrami.
    Nitra tento rok v 56 zápasoch nazbierala dohromady 112 bodov. Na vedúcu Banskú Bystricu v konečnom zúčtovaní stratila sedem bodov a pred tretími Košicami ostala s náskokom piatich bodov.
    Nitrania dokopy vyhrali 33-krát v riadnom hracom čase, raz po predĺžení a trikrát po nájazdoch. Pripísali si 14 prehier, dve po predĺžení a tri po nájazdoch. Ich celkové skóre je 196:154.
    Najproduktívnejším hráčom tímu po základnej časti bol Marek Slovák s 54 bodmi za 26 gólov a 28 asistencií. Michal Krištof s Juddom Blackwaterom obaja nazbierali po 42 bodov.
    Nitra túto sezónu však prišla o jedného zo svojich kľúčových hráčov. Útočník David Laliberté musel predčasne ukončiť svoju kariéru vo veku 30 rokov kvôli pretrvávajúcim problémom s chrbtom. V tejto sezóne odohral za Nitru 17 bodov a získal 16 bodov. Aj bez Laliberteho je však hráčsky káder Nitry veľmi nabitý. Spomínal som Mareka Slováka, ale ku kľúčovým hráčom určite patria aj Jamie Milam, Radoslav Macík, Matt Cope či Juraj Štefanka.

    HK Poprad
    Pre Popradčanov bola táto sezónu spočiatku veľmi nepríjemná. Kamzíkov od úvody sezóny viedol tréner Jonák, pod ktorým hokejisti Popradu neboli vôbec úspešní. Po 18-tich odohratých zápasoch mali na konte iba 16 bodov a nachádzali sa na poslednej priečke tabuľky. Vedenie reagovalo a ku kormidlu privolalo dvojicu Ozimák, Štolc. S ich príchodom začali aj konštantne stúpať výkony Podtatrancov a kamzíci smerovali tabuľkou nahor. Sezónu však napokon zakončili na 7. mieste so ziskom 75 bodov a gólovým skóre 153:167.
    Poprad z 56 zápasov vyhral 18 v riadnej hracej dobe, 4 v predĺžení a dva po nájazdoch. Prehral viac stretnutí, a to 23 v riadnom čase, 6 po predĺžení a 3 po nájazdoch.
    Najproduktívnejším hráčom Popradu po základnej časti je Marek Zagrapan s 36 bodmi. Hneď za ním nasleduje klubová hrajúca legenda Arne Kroták s 35 bodmi. Trio dopĺňa Peter Lichanec s 27 bodmi. V tíme kamzíkov je veľmi platným hráčom aj odchovanec Patrik Svitana, ktorí sa po angažmánoch v Kazachstane a v Cracovii Krakow vrátil späť pod Tatry. V 20 zápasoch strelil 11 gólov a pridal 8 asistencií.

    Čo sa týka vzájomných zápasov, tak tie boli takmer všetky v réžii Nitry. Hokejisti spod Zobora si pripísali víťazstvá 1:3, 5:3, 2:1 a 1:4. Poprad zdolal Nitru dvakrát, a to 4:2 a 2:5. Celkové skóre vzájomných zápasov je teda 16:14 v prospech Nitry.

    V histórii našej najvyššej hokejovej súťaže sa ešte Nitra s Popradom v play-off nestretli. Pre oba tímy to teda bude zaujímavá premiéra. Favoritom tohto štvrťfinále je určite majster z Nitry. Poprad však cez sezónu viackrát ukázal, že vie byť nevyspytateľný a víťazstvo len tak ľahko neprenechá. Sledujte náš on-line prenos, pekný športový zážitok!
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 19. Milam (Cope, Slovák), 25. Mezei (Kutálek, Krištof), 29. Macík (Tvrdoň, Meland), 34. Štefanka (Meland, Versteeg), 38. Milam (Blackwater, Ordzovenský), 46. Paukovček (Bajtek), 56. Blackwater (Slovák, Milam)


    HK Nitra: Hartzell – Milam, Ordzovenský, Rais, Mezei, Meland, Versteeg, Pupák, Korím – Cope, Slovák, Blackwater – H. Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Šille, Tvrdoň – Štefanka, Paukovček, Bajtek
    HK Poprad: Fokin (29. Šúrek) – Guliajev, Fabian, Suchý, Dinda, Ježek, Ibragimov, Pokovič, Davydov – Lichanec, Zagrapan, Hvila – Kroták, Troliga, Matúš Paločko – Matej Paločko, Murček, Bondra – Štrauch, Mlynarovič, Svitana

    Rozhodca: Baluška, Lokšík – Junek, Šefčík
    Nitra 4 0 Poprad
    #1 Štvrtok 16.03.2017 • 18:00
    Nitra - Poprad 7:0
    #2 Piatok 17.03.2017 • 18:00
    Nitra - Poprad 3:0
    #3 Pondelok 20.03.2017 • 18:00
    Poprad - Nitra 3:4 koniec po predl.
    #4 Utorok 21.03.2017 • 18:00
    Poprad - Nitra 1:5