Barys – Metallurg Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:4 (po pr.)
koniec
Barys Nur-Sultan
3:5 (0:0, 0:2, 3:3) Stav série: 0:3
Metallurg Magnitogorsk
cz Pondelok 13.03.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • Play-off KHL • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Dustin BOYD - 3:5
     
    59:15
    Astana právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka! V dnešním zápase je to už celkem pátá! Mistr tečí DUSTIN BOYD! Tentokrát St. Pierre z pravé strany útočného pásma úmyslně střílel mezi kruhy, kde měl bezchybně položenou čepel opět Boyd, který upravil trasu puku tentokrát do levého horního rohu Košečkinovy branky! Asistence: Martin St. Pierre a Kevin Dallman.
    58:27 Dustin BOYD - 2:5
     
    58:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovkou a snižují na rozdíl tří branek! Bochenski zamíchal pukem na středu levého kruhu vysokou střelou zápěstím mířil pod horní tyč. DUSTIN BOYD ale vyšperkoval jeho střelu drobnou tečí a kotouč zapadl přesně do pravého horního rohu! Asistence: Brandon Bochenski.
    55:39 Danis ZARIPOV - 1:5
     
    55:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí propadli v útočném pásmu ztrátou kotouče, kterého se ujal DANIS ZARIPOV, jenž kompletuje hattrick v dnešním zápase! Přečíslení pod vedením Zaripova mělo individuální spád, když prvně jmenovaný ze středu pravého kruhu zamířil střelou zápěstím ke vzdálenější tyči. Jediný obránce Šalapov ještě tečoval nešťastně kotouč, který propadl po ledě pod pravým betonem Karlssona.
    53:21 Jan KOVÁŘ - 1:4
     
    53:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka v dnešním utkání! Mozjakin jako zkušený borec ve velkém klidu sjel, spíše doklouzal bez jakéhokoli pohybu na spodní část levého kruhu
    a nikým nenapadaný našel v brankovšitě na milimetr přesně čepel JANA KOVÁŘE, který upravil trajektorii kotouče přesně do volného místečka Karlssonovy branky. Asistence: Sergej Mozjakin.
    47:38 Sergej MOZJAKIN - 1:3
     
    47:38
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro domácí. SERGEJ MOZJAKIN, který dostal přihrávku na modrou čáru si sjel až na vrch pravého kruhu a střelou z nápřahu poslal nevídanou dělovku, která prošlu za Karlssonova záda. Asistence: Jan Kovář.
    41:00 Dustin BOYD - 1:2
     
    41:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují stav utkání na 1:2! Leeho vyhození zastavil špičkou čepele Bochenski a na levém kruhu se dostal k puku St. Pierre, který nic nevymýšlel a rychlou přihrávkou mezi kruhy našel volného DUSTINA BOYDA, jehož střela z první prostřelila Košečkina. Asistence: Martin St. Pierre a Brandon Bochenski.
    37:24 Danis ZARIPOV - 0:2
     
    37:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využitá a hostující Magnitogorsk navyšuje svůj brankový náskok. Mozjakin nejprve z levého kruhu hledal položenou čepel Kováře v brankovišti. Tuto akci ale Karlsson vychytal a kotouče se zmocnil DANIS ZARIPOV, který přihrál za branku Kovářovi. Ten udělal tři rychlé kroky k levé tyči a přes brankoviště nahrál zpět na spodní část pravého kruhu, odkud vypálil Zaripov do prázdné branky. Asistence: Jak Kovář.
    27:32 Danis ZARIPOV - 0:1
     
    27:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají stav utkání a vedou 0:1! Mozjakin na levém kruhu přihrál Bereglazovi, který ze středu pravého kruhu pro vhazování bekhendem přestřelil vzdálenější tyč a za brankou se ujal kotouče DANIS ZARIPOV, jenž vyjel zpoza branky a zasunul kotouč k pravé tyči. Asistence: Alexei Bereglazov a Sergej Mozjakin.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 41. Boyd (St. Pierre, Bochenski), 59. Boyd (Bochenski), 60. Boyd (St. Pierre, Dallman) – 28. Zaripov (Bereglazov, Mozjakin), 38. Zaripov (Jan Kovář), 48. Mozjakin (Jan Kovář), 54. Jan Kovář (Mozjakin), 56. Zaripov


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poulin) – M. Semjonov, Dallman (A), Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Dawes (C), Boyd, Bochenski – Puškarjov, St. Pierre, Chuďakov – Shinnimin, Trivino, Markelov – R. Starčenko (A), Kučin, Paňukov – Gurkov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – J. Birjukov (A), Antipin, Bereglazov, Lee, Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Mozjakin (C), Jan Kovář, Zaripov (A) – Osala, Santala, A. Sjomin – Kosov, Filippi, Timkin – Dm. Kazionov, Platonov, De. Kazionov.
    Barys 0 4 Metallurg Magnitogorsk
    #1 Štvrtok 09.03.2017 • 15:00
    Metallurg Magnitogorsk - Barys 4:0
    #2 Sobota 11.03.2017 • 13:00
    Metallurg Magnitogorsk - Barys 5:4 koniec po predl.
    #3 Pondelok 13.03.2017 • 14:30
    Barys - Metallurg Magnitogorsk 3:5
    #4 Streda 15.03.2017 • 14:30
    Barys - Metallurg Magnitogorsk 2:3 koniec po predl.