Detva – Skalica 5:2 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
5:2 (1:0, 2:0, 2:2) Stav série: 1:0
HK Skalica
Pondelok 06.03.2017, 18:00 • ZŠ Detva • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off • Finále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    A je tu vrchol sezóny Budiš 1. Hokejovej ligy. Viacerí čakali, že bude východniarske, ale to sa nepáčilo pod Poľanou a na Záhorí. Práve Skalica sa ako prvá postarala o to, že vo finále bude ona na úkor tučniakov z Prešova, keď ho vyradila 3:1 na zápasy. O druhom semifinalistovi sa rozhodovalo medzi Detvo a Michalovcami až v piatom zápase. Rozhodlo domáce prostredie. Kým Michalovce postupový mečbal nevyužili. Detva si na domácom ľade nenechala vziať postup a rozhodujúci súboj vyhrala. Tak vo finále budeme mať mužstva HC 07 Orin Detva – HK Skalica. Sériu začnú doma medvede, ktorí skončili v základnej časti lepšie ako súper.

    Detva
    Detva skončila po základnej časti na druhom mieste s počtom bodov 103 zaostala za prvým Prešovom o sedem. V štvrťfinále si zverenci Miroslava Chudého podarili s Trnavou. Séria druhého so siedmym mala jasného favorita. Detvania si zaváhanie nepripúšťali, aj keď na domácom ľade sa so súperom natrápili viac ako sa očakávalo. Prvý duel však naznačil, že zápasy také jednoznačné nebudú. Trnavčania v prvom zápase v Detve viedli po 40.min. 2:1 a domáci museli otáčať zápas. V záverečnej tretine sa prejavili skúsenosti hráčov ako Škvaridlo a Říha. Po výsledku 3:2 si tak Detva pripísala prvú výhru. V druhom súboji už medvede šli do dvojgólového vedenia, ktoré sa súperovi podarilo v záverečnej tretine pri vlastnom oslabení znížiť, ale domáci si v závere jednogólové vedenie ustrážili. V tretom zápase nastúpila doma Trnava bez brankára Košarišťana a tak isto aj najproduktívnejšieho hráča Juráka a to bola voda na mlyn pre Detvu. Tá vyhrala o dva góly 4:2 a postúpila tak do semifinále, kde očakávali, že ich súperom boli Michalovce. Semifinále Detva nezačala dobre a už v 2. min. prvého zápasu prehrávala. Michalovce mali domácich v prvom stretnutí 50. min. na lopate. Viedli 4:1. Tu však prišlo naštartovanie medveďou po góle Jendroľa a Detva za 7. min. otočila z 1:4 na 5:4. V druhom zápase v Detve udelili rozhodcovia až 212 trestných minút a po výsledku 2:6 sa séria vyrovnala. V Michalovciach poslal tréner Chudý do brány Orčíka, ktorý sa mu odvďačil dobrým výkonom, ale ani ten však nestačil na víťazstvo. Detva po predĺžení prehrala 3:2. V Nožom na krku vstupovali hráči Detvy do ďalšieho zápasu na Zemplíne. Vedomí si prehry koniec sezóny, čo si však nepripúšťali. Dve góly strelil Žilka. Na jeho oba presné zásahy ešte domáci odpovedali, ale na gól Šimona už nedokázali. Po výsledku 2:3 sa tak muselo rozhodovať v Detve. Domáci využili v rozhodujúcom zápase hneď prvú presilovku Frederikom Fekiačom a po jeho nepresne strele poslal druhý puk do brány Trenčana Žilka. Cútt znížil, ale Detva prestála celú druhú tretinu bez gólu pri obrovskej snahe súpera vyrovnať. Takmer 15. min. musel v tretej časti video rozhodca skúmať strelu Toroka, ale napokon rozhodol, že puk sa odrazil od sieťky v bráne vonku a tak gól platil. Detva viedla 3:1 a pri power play spečatil postup Škvaridlo. Pod Poľanou, kde sa séria začne by mala byť výhoda pre domácich na užšom klzisku, Medzi lídrov mužstva patria v obrane Jozef Sládok, či Ivan Zorvana, ktorý je pripravený zaskočiť aj v útoku, ale aj mladík Frederik Fekiač. V Útoku sú to skúsení Tomáš Škvaridlo, Lukáš Říha, Branislav Srnka, či Viktor Fekiač. Netreba však zabudnúť, ani na ďalších ako Rastislav Gašpar, Tomáš Torok reps. David Videlka. Za zmienku stojí, že Lukáš Říha je momentálne so 47 asistenciami najlepší nahrávač ligy. Druhým najproduktívnejším hráčom súťaže je Rastislav Gašpar. V bráne sa môže tréner Miroslav Chudý spoľahnúť na trojicu Vilim Rosandič, Stanislav Škorvánek a Filip Orčík.

    Skalica
    Cesta Skalice bola veľmi náročná. Až päť stretnutí museli domáci hrať v štvrťfinále s Topoľčanmi. V prvom zápase na Záhorí videli diváci gólovú prestrelku, ktorá skončila 6:5 po predĺžení. Aj v druhom zápase sa muselo rozhodovať až v predĺžení a opäť uspela Skalica. S postupovým mečbalom Skalice sa séria sťahovala do Topoľčian, ale domáci si doma v prvom zápase poradili hravo 5:1. V druhom zápase sa tak isto lepšie darilo domácim, ktorí vyhrali 6:3. Očakávalo sa teda napínavé vyvrcholenie. Skalici boli diváci znovu svedkami predĺženia so šťastným koncom pre domácich. V semifínále s Prešovom sa zverencom Petra Oremusa veľa šancí nedávalo. Mužstvo sa však zomklo a dokázalo vnútornú silu. Hneď v prvom vystúpení na Šariši prekvapili všetkých, keď vyhrali 6:3. V druhom zápase už takí úspešní neboli a zápas prehrali. Na domácom ľade ako jediný v play off neprehrali a to po výhrach v predĺžení s Topoľčanmi a výhrami v treťom a štvrtom semifinále s Prešovom. Najprv v treťom zápase muselo o úspešnejšom rozhodnúť až v predĺžení. Následne si domáci mečbal ustrážili súpera nepustili do vedenia a tešili sa z postupu do finále a zároveň do baráže. Mužstvo Skalice nemá veľké individuality, ale základ jej úspechu môže byť aj na výkonoch brankára Petríka a dobrej defenzíve. Záhoráci využívajú brejkové možnosti a majú kvalitné presilovky. Vo finále im bude veľmi chýbať najproduktívnejší hráč a kapitán Ľubomír Vaškovič. Napriek tomu sa budú spoliehať hlavne na góly Vereša či najproduktívnejšieho obrancu ligy Škápika. Skalica bude bojovať čo jej budú sily stačiť. Finále bude nevyspytateľné.

    Výsledky základnej časti hovoria, že by to mala byť vyrovnaná séria. Oba celky vyhrali po 3 zápasy. Detva na domácom ľade vyhrala 6:2 8:3. Skalica zase doma súpera zdolala v dvoch prípadoch 6:4. Posledné dva vzájomné zápasy patrili hosťom. Najprv Skalica vyhrala v Detve 4:5 a potom Detva v Skalici 4:0.

    Aj štatistické ukazovatele sú v prospech Detvy:
    Strelené góly:
    246 – 207
    Inkasované góly: 141 – 150
    Strely na bránu: 2443 – 1970
    Úspešnosť streľby: 10,07 % – 10,51 %
    Trestné minúty: 930 – 798
    Využitie presiloviek: 21,92 % – 18,00 %
    Úspešnosť v oslabeniach: 86,42 % – 84,74 %

    Kapitáni a zástupcovia klubov sa pred play off vyjadrili pre portál prvaliga.sk nasledovne:

    Jozef Sládok (kapitán HC 07 Orin Detva): „Séria s Michalovcami bola presne taká, ako asi každý z nás očakával. Stretli sa dve kvalitné mužstvá, zápasy boli vyrovnané a myslím si, že diváci si prišli na svoje. Sme veľmi šťastní a zároveň vďační, že sme to boli my, kto vyhral piaty zápas. Najviac nás teší, že sme dokázali postúpiť do finále a baráže aj napriek tomu, že všetci neprajníci a tréneri z "hokejových destinácií" povedali, že sme ničím neoslnili a posielali do finále Prešov a Michalovce. Tešíme sa, že si sezónu predĺžime o skoro dva mesiace a ako sa v 1. lige hovorí, poslali sme hráčov Michaloviec na úrad práce. Ukázali sme, že to nie je všetko o tom, koľko nových posíl donesiete a že mená na papieri mnohokrát nezaručujú úspech, pokiaľ mužstvo nehrá srdcom. To je to, na čom si v Detve zakladáme a vďaka tomu srdcu a výbornej partii sme dokázali otočiť prvý zápas a tiež celú sériu, keď sme prehrávali 1:2 na zápasy. So Skalicou to bude určite vyrovnané finále. Skaličania majú kvalitných hráčov, ktorým velí skúsený a uznávaný tréner. Taktiež sa vyznačujú tímovými výkonmi. Dokázali vyradiť Prešov a to hovorí za všetko. Náš cieľ je jasný, chceme vyhrať ligu a urobíme všetko pre to, aby sme zdvihli víťazný pohár nad hlavu. Na baráž teraz nemyslíme.“

    Ľubomír Vaškovič (kapitán Skalice): „Musím športovo uznať, že Prešov bol hokejovo lepší a mal väčšie individuality. Porazili sme ho ale tímovou prácou, sme jeden celok a jeden druhého podporujeme. Šťastie sa naklonilo na našu stranu. Jedine vďaka partii sa niečo takéto mohlo stať. Sme od začiatku sezóny spolu s minimálnymi zmenami, už predtým sme sa mnohí poznali a vzťahy medzi nami fungovali. Tento úspech je ukážkou tímovej práce. Uvidíme, čo bude ďalej, ideme bojovať. Tešíme sa na finále aj baráž. Po tejto sérii si myslím, že nič nie je nemožné. Pred play-off sme nemali žiadne ciele, išli sme si zahrať s tým, že zabojujeme a uvidíme, na čo to bude stačiť. Nikto nám ani teraz nepovedal, aké sú naše ciele, jednoducho máme bojovať a to aj robíme!“

    Oba celky sú si vedomé, že v najbližších dvoch sa medzi sebou nestretnú len vo finále súťaže, ale proti sebe budú bojovať spoločne s dvojicou mužstiev Tisportligy o najvyššiu súťaž. Môže teda očakávať, že Detva a Skalica odohrajú proti sebe v priebehu piatich týždňov minimálne sedem zápasov. Prípade, že finálová séria sa bude hrať na päť stretnutí, tak tých vzájomných zápasov bude až deväť.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Orin Detva: Orčík (Škorvánek) – Sládok, F. Fekiač, šimon, Gachulinec, Zorvan, Valjent, Mačkovič – Gašpar, V. Fekiač, Škvardilo – Žilka, Patro, Torok – Říha, Srnka, Poliaček – Hrušík, Huňady, Videlka – Šedivý.

    HK Skalica: Petrík (Košút) – Horváth, Škápik, Drahorád, Kukliš, Pavešič, Mikéska, Hílek, Krýdl – Petráš, Vereš, A. Kotzman – Knyazev, Kučera, Hluch – Dvonč, Brodek, P. Kotzman – Janáč, M. Romančík, Halabrín.

    Rozhodca: Stano, Mĺkvy – Drblík, Šefčík.
     
    Pomaličky sa začne úvodné finálové stretnutie Budiš 1. hokejovej ligy medzi domácou Detvou a Skalicou.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:31
    Frederik Fekiač nahodil puk pred bránu, kde sa ho snažil Škvardilo usmerniť do brány, ale netrafil ho ideálne.
     
    02:03
    Srnka po nakorčuľovaní do pásma mieril tesne vedľa brány Petríka.
     
    03:00
    Romančík pripravil dobrú pozíciu pre Janáča, ktorý však trafil len Petríka.
     
    03:26
    Domáci Rastislav Gašpar ako prvý putuje na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    04:11
    S ľahkým pukom Drahoráda si Orčík poradil.
     
    04:50
    V oslabení mohla ísť do vedenia Detva, keď Huňady sám pred bránou prestrelil bránu s ležiacim Petríkom.
     
    05:26
    Domáci oslabenie prežili a Gašpar sa už zapojil do boja na ľade.
     
    06:04
    Halabrín chcel prekvapiť Orčíka strelou z uhla. Domáci brankár si však dal pozor.
     
    06:41
    Za držanie budú hrať v oslabení aj hostia, keď Patrik Janáč si odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    07:02
    Bombu šimona dokázal vytlačiť Petrík mimo bránu.
     
    07:28
    Kučera sa dostal v oslabení takmer do brejku, ale nedal si pozor na modrej čiare a bol v útočnom pásme skôr ako puk.
     
    08:10
    Domáci celok sa nevie dostať do útočného pásma. Keď sa mu to aj podarí hostia následne vyhadzujú puk z pásma.
     
    08:41
    Presilovka Detvy je rovnako ako tá hosťujúca neúspešná.
     
    09:14
    Videlka sa natlačil pred Petríka, ale ten jeho pokus likviduje.
     
    09:28
    Michal Romančík hral vysokou hokejkou a dostáva dve minúty.
     
    09:47
    Gachulinec napriahol, ale Petrík zasahovať nemusel.
     
    10:26
    Petrík si pripísal ďalšie dve úspešné zákroky po strelách od Martina Šimona.
     
    10:47
    Torok hľadal pred Petríkom Žilku, ktorý však minul puk.
     
    11:09
    Po strele Petra si Petrík opäť poradil s pukom.
     
    11:21
    V oslabení sa podarilo medzi tromi domácimi hráčmi zakončiť Dvončovi, Jeho slabý pokus však veľa práce Orčíkovi nenarobil.
     
    11:28
    Ani druhú presilovku Detva využiť nedokázala. Hostia sú v plnom počte.
     
    11:54
    O rozruch sa pred Petríkom postaral Huňady s Videlkom, ale brankár Záhorákov odoláva.
     
    12:24
    Videlka prenechal puk Hrušíkovi. ten však zakončil len do vyrážačky Petríka.
     
    13:22
    Škápik sa dostal k puku, ale netrafil domácu bránu.
     
    13:58
    Gachulinec tiesnený dokázal vystreliť spoza modrej čiary. Puk minul bránu.
     
    14:50
    Po strele Viktora Fekiača vyrazil Petrík puk až na strom zimného štadióna.
     
    15:04
    Ďalší vzruch pred Petríkom. Postaral sa oň prvý domáci útok. Brankár hostí aj tento raz pripravený.
     
    15:43
    Nahodenie Romančíka Orčík poslal za bránu.
     
    16:04
    Za hru vysokou hokejkou dostáva Ľubomír Halabrín dve minúty.
     
    16:47
    Říha chcel z uhla prekvapiť Petríka. Ten si však s jeho žabkou dal pozor.
     
    18:04
    Ani v tretej presilovke nedokázali domáci nič vymyslieť. Hostia sú tak v plnom počte.
     
    18:32
    Detva dala gól!

    Detva sa predsa len dočkala v prvej tretine gólovej radosti. Postaral sa o ňu po prihrávke Škvaridla RASTISLAV GAŠPAR.
    Asistencie: Tomáš Škvardilo, Jozef Sládok
     
    18:49
    Bravúrný zákrok predviedol domáci Orčík po delovke Michala Romančíka.
     
    19:01
    Začala sa posledná minúta prevej tretiny.
     
    19:08
    Hrušík sa snažil prepasírovať puk pred Petríka, ale nemal dostatok priestoru na zakončenie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou prvú tretinu finálovej série. Aktívnejší boli domáci hokejisti, ktorí aj napriek tomu, že nevyužili tri presilovky dokázali skórovať v 19. min., keď sa presadil Rastislav Gašpar.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:42
    Žilka unikol natlačil sa pred Petríka, ale strelou minul bránu.
     
    21:08
    Detva dala gól!

    Po úspešnom buly, ktoré vyhral Viktor Fekiač trafil presne pomedzi nohy Petríka RASTISLAV GAŠPAR.
    Asistencia: Viktor Fekiač.
     
    21:26
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    21:53
    Poliaček najprv trafil len do betónov Petríka a následne dorážku poslal nad bránu.
     
    22:00
    Oddychový čas hostí.
     
    22:09
    Hrušíkovu strelu od mantinelu sa snažil tečovať Videlka, ale Petríka si s pukom poradil.
     
    22:56
    Michal Romančíka dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    23:31
    Strelu švihom od Sládka dokázali pre Petríkom hostia tečovať mimo bránu.
     
    23:53
    Následne po ďalšej domácej strele podržal Petrík puk pred dobiedzajúci Gašparom.
     
    24:16
    Za údery ide na trestnú lavicu ďalší hráč hostí Kristián Kučera.
     
    24:30
    Gašpar nabil pred bránu Šimonovi, ktorý však strelou mieril, presne, ale Petrík puk vyrazil na ochrannú sieť.
     
    24:45
    Gachulinec bombou trafil Škápik do nohy. Hráč hostí nemôže striedať, keď že hostia sú v trojici.
     
    24:56
    Jeden hráč hostí sa z trestnej lavice vracia na ľad.
     
    26:16
    Domáci nedokázali využiť, ani zvyšok presilovky. Skalica je tak v plnom počte.
     
    26:42
    Frederik Fekiač sám na bránkovisku nedokázal prestreliť Petríka.
     
    27:36
    Domáci držia súpera pred Petríkom. Orčík v druhej časti nemal ešte žiadnu prácu.
     
    28:22
    Po zlej rozohrávke Sládka mal prvú možnosti hostí v druhej tretine A. Kotzman, ale domáci brankár si poradil s jeho strelou.
     
    29:49
    Říha nahodil puk na bránkovisko, kde číhal Poliaček, ale ten neprestrčil puk za Petríka.
     
    30:18
    Torom z uhla trafil Petríka do masky. Rozhodca všetko videl a včas hru prerušil.
     
    30:23
    Šimon si pripravil palebnú pozíciu. Mieril medzi betóny, ale Petrík si dal pozor.
     
    30:41
    Za držanie si musí ísť sadnúť na trestnú lavicu domáci Daniel Gachulinec.
     
    31:01
    Videlka pozbieral sekundičky za bránou Petríka.
     
    31:18
    Na opačnej strane hrala s Orčíkom žrď.
     
    32:04
    Detva dala gól!

    TOMÁŠ TOROK v oslabení získal na útočnej modrej puk unikol. Aj napriek tomu, že bol faulovaný dokázal Petríka prekonať a zvýšil tak vedenie domácich.
    Bez asistencie.
     
    32:41
    Domáci presilovku súpera prežili bez inkasovania. Navyše dokázali skórovať.
     
    33:16
    Říha pripravil strelu Poliačekovi, ktorý nedal a následne mohol skórovať Frederik Fekiač, ale ten minul bránu.
     
    33:46
    Orčík podržal puk a hru prerušil.
     
    34:00
    Domáci Videlka zostáva ležať na ľade a musí ku nemu lekár.
     
    Domáci útočník odchádza do šatne s rozbitou hlavou.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 730 divákov.
     
    34:10
    Menšiu šarvátku pred Orčíkom medzi Kučerom a Gachulincom rozhodcovia netrestajú.
     
    34:49
    Domáci Sládok vyhodil puk len na zakázané uvoľnenie.
     
    35:32
    Hostia už 20 sekúnd majú výhodu, že sa bude vylučovať na domácej strane, ale domáci ich vytláčajú do ich pásma.
     
    35:40
    Za nebezpečnú hru vysokou hokejkou dostáva domáci Frederik Fekiač dve minúty.
     
    36:39
    Vereš poslal v presilovke puk rovno na hokejku Hrušíka, ktorý ho vyhodil za bránu Petríka.
     
    37:21
    Za faul Lakťom dostáva dve minúty Tomáš Torok.
     
    37:40
    Sládok v čase, keď skončil trest Frederika Fekiača vyhodil puk do stredného pásma.
     
    38:21
    Frederik Fekiač od vlastnej modrej čiary nahodil puk na Petríka a domáci tak môžu prestriedať.
     
    39:01
    Začala sa posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:21
    Detve prežila oslabenie a je v plnom počte.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou druhú časť stretnutia, v ktorom domáci pridali dva góly a vedú tak už 3:0. O ten prvý sa postaral opäť Gašpar a tretí pri vlastnom oslabení strelil Torok.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:16
    Detva dala gól!

    Bleskový úvod domácich v tretej časti, keď sa presadil TOMÁŠ ŠKVARIDLO.
    Asistencie: dodatočne
     
    41:02
    Torok vo vlastnom obrannom pásme stratil puk, ale jeho chybu napravil skvelý Orčík.
     
    42:20
    Srnka nahodil puk pred Petríka, ale nik v domácom drese tam nebol.
     
    42:38
    Za držanie si vyslúžil dve minúty Filip Šedivý.
     
    42:49
    Po strele Halabrína dostal puk Orčík na nechránené miesto a tak je kúsok otrasený.
     
    43:40
    Skalica dala gól!

    Hosťom sa podarilo využiť presilovku, keď sa presadil PETER HORVÁTH.
    Asistencie: Rastislav Vereš, Ľubomír Škápik.
     
    44:33
    Skalica dala gól!

    V krátkom čase sa podarilo hosťom streliť ďalší gól, keď sa presadil VALERI KNYAZEV.
    Asistencie: Tomáš Hluch, Róbert Mikéska.
     
    44:33
    Oddychový čas domácich.
     
    45:37
    Domáci zamestnali Petrík. Lenže Hrušík ho prekonať nedokázal.
     
    46:10
    Viktor Fekiača nahodil puk pred bránu, ale Škvaridlo ho nedokázal usmerniť do brány.
     
    47:32
    Petro našiel Žilku, ten však nezakončil.
     
    49:12
    Postavenie hostí bolo posúdené ako úmyselné a tak sa hra presťahuje pred Petríka.
     
    49:27
    Po strele Šimona vypadol puk Petríkovi. Petro sa ho snažil usmerniť do brány. Nepodarilo sa mu to.
     
    50:32
    Nebezpečne bekhendom zakončuje Petráš, ale domáci Orčík si poradil.
     
    51:00
    Domáci Viktor Fekiač dostáva dve minúty za sekanie.
     
    51:59
    Polovica trestu domáceho hráča je za nami a hosťom sa nedarí dostať do pásma. Navyše sa previnili postavení mimo hry.
     
    52:53
    Frederik Fekiač ukážkovo unikol do útočného pásma. Prihral puk Torokovi, ale ten bekhendom minul bránu.
     
    53:00
    Domáci sú v plnom počte.
     
    53:20
    Za príliš veľa hráčov na ľade dostáva hráčska lavica Skalice dve minúty. Trest si odsedí Valeri Knyazev.
     
    54:23
    Srnka nedokázal presne usmerniť puk za Petríka.
     
    54:50
    Domáci prišli o útočné pásmo. Puk je za bránou Orčíka.
     
    55:12
    Hostia pri snahe vyhodiť puk ho poslali na vlastnú hráčsku lavicu.
     
    55:20
    Hostia sú v plnom počte.
     
    58:01
    Začali a záverečné dve minúty a hostia odvolali Petríka z brány.
     
    58:18
    Detva dala gól!

    IVAN ZORVAN získal na červenej čiare puk a posiela ho do prázdnej brány.
     
    59:03
    Frederik Fekiač od modrej čiary napriahol, ale Petrík si s pukom poradil.
     
    Koniec zápasu.
     
    Prvé finálové stretnutie Detva doma zvládla, keď súpera zdolala po výsledku 5:2. (20:17:43)

    Marek Antalík


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 19. Gašpar (Škvaridlo, Sládok), 22. Gašpar (V. Fekiač), 33. Torok, 41. Škvaridlo, 59. Zorvan – 44. Horváth (Vereš, Škápik), 45. Knyazev (Hluch, Mikéska)


    HK DOXXbet Detva: Orčík (Škorvánek) – Sládok, F. Fekiač, šimon, Gachulinec, Zorvan, Valjent, Mačkovič – Gašpar, V. Fekiač, Škvardilo – Žilka, Patro, Torok – Říha, Srnka, Poliaček – Hrušík, Huňady, Videlka – Šedivý.
    HK Skalica: Petrík (Košút) – Horváth, Škápik, Drahorád, Kukliš, Pavešič, Mikéska, Hílek, Krýdl – Petráš, Vereš, A. Kotzman – Knyazev, Kučera, Hluch – Dvonč, Brodek, P. Kotzman – Janáč, M. Romančík, Halabrín.

    Rozhodca: Stano, Mĺkvy – Drblík, Šefčík

    Diváci: 730
    Detva 3 0 Skalica
    #1 Pondelok 06.03.2017 • 18:00
    Detva - Skalica 5:2
    #2 Utorok 07.03.2017 • 18:00
    Detva - Skalica 3:1
    #3 Piatok 10.03.2017 • 18:00
    Skalica - Detva 1:2 po s.n. (0:1)