Boston – NJ Devils 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
NJ Devils – Columbus 0:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
Colorado Avalanche
cz Nedeľa 05.03.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Gabriel LANDESKOG - 6:1
     
    59:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali alespoň čestného gólu a patnáct sekund před koncem berou Hellebuyckovi čisté konto! Od modré čáry vyslal tvrdou střelu Goloubef, kterou mezi kruhy tečoval GABRIEL LANDESKOG. Změněná trajektorie tak proletěla za Hellebuyckova záda. Asistence: Cody Goloubef.
    53:54 Jacob TROUBA - 6:0
     
    53:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets přidávají šestou branku. JACOB TROUBA využil velkého prostoru díky střídání hostů a z vrchu mezikruží obrovskou dělovkou přestřelil branku a od mantinelu se kotouč odrazil k pravé tyči, kam si jmenovaný střelec sjel a bez větších problémů dorazil puk do brány. Bez asistence.
    29:05 Nikolaj EHLERS - 5:0
     
    29:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To je smršť! Domácí vyhání Pickarda z branky. Wheeler na pravém kruhu naznačil nejprve střelu a poté udělal dva rychlé kroky, čímž si vytvořil místo a střílenou přihrávkou našel přesně čepel NIKOLAJ EHLERS, který nasměroval kotouč do branky. Pickard neměl šanci a tak dává možnost svému kolegovi. Asistence: Blake Wheeler.
    27:03 Ben CHIAROT - 4:0
     
    27:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zlepšení pohybu hostů zmražují domácí čtvrtou brankou. Wheeler o mantinel prostrčil kotouč do středního pásma, kde byl rozjetý Ehlers. Ten na pravém kruhu naznačil střelu a položil si tak dva hráče Avalanche. Vzápětí díky místu před brankou přihrál na volného BENA CHIAROTA, který trefil odkrytou branku. Asistence: Nikolaj Ehlers, Blake Wheeler.
    10:02 Mark SCHEIFELE - 3:0
     
    10:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Patnáct vteřin a Jets dávají další branku! Ehlers na levém křídle zavezl kotouč do útočné třetiny a na pravý kruh přihrál Lainemu, který už mohl zakončovat, ale akci ještě vyšperkoval skvělou přihrávkou na MARKA SCHEIFELEHO, jenž v pokleku a střelou z první trefil odkrytou branku. Asistence: Patrik Laine, Nikolaj Ehlers.
    09:47 Blake WHEELER - 2:0
     
    09:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru a v polovině první třetiny vedou 2:0! Little u levé tyče přihrál na levý kruh volnému BLAKU WHEELEROVI, ke kterému nikdo nepřistoupil a tak měl čas pečlivě zamířit a trefit pravý růžek! Asistence: Bryan Little, Dustin Byfuglien.
    04:22 Patrik LAINE - 1:0
     
    04:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají stav utkání! PATRIK LAINE si zavezl kotouč do pásma, otočil se na pravém kruhu a na modré nic nevymýšlel. Tvrdou ranou k pravé tyči překonává Pickarda a potvrzuje tak roli střelce! Asistence: Mathieu Perreault, Dustin Byfuglien.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 5. Laine (Perreault, Byfuglien), 10. Wheeler (Little, Byfuglien), 11. Scheifele (Laine, Ehlers), 28. Chiarot (Ehlers, Wheeler), 30. Ehlers (Wheeler), 54. Trouba – 60. Landeskog (Goloubef)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Enström, Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Wheeler (C) – Perreault, Scheifele (A), Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, Thorburn.
    Colorado Avalanche: Pickard (30. J. Smith) – E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Barberio, Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, Comeau – Rantanen (A), Duchene, Nieto – Colborne, J. Mitchell, Grigorenko – Compher, Söderberg, R. Bourque.