Jablonec – Bohemians 0:0 (kon.) | Slovácko – Brno 0:0 (kon.) | Teplice – Jihlava 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 0:0 (kon.) | Sparta Praha – Dukla Praha 1:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
1:0 (1:0)
FK Dukla Praha
cz Sobota 04.03.2017, 18:00 • Generali Arena • ePojisteni.cz liga (CZ) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    V nastaveném čase mohla Sparta rozhodnout! Letenští šli do přečíslení, přihrávku dostal Tiémoko Konaté, jenž zvedl hlavu, ale zakončením trefil vybíhajícího Filipa Radu. Z kotle Sparty se hned spustil pískot na hráče z Pobřeží Slonoviny.
     
    85
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Václav Kadlec, přichází Daniel Holzer.
     
    83
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Michal Bezpalec, přichází Emmanuel Edmond.
     
    79
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Daniel Tetour, přichází Frederik Bílovský.
     
    75
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází David Lafata, přichází Tiémoko Konaté.
     
    74
    Další nedorozumění v obraně letenského týmu! Ondřej Mazuch se nedohodl s Mariem Holkem. Míč se odrazil na hranici malého vápna, kde byl Patrik Brandner, jeho pokus zamířil do druhého zmíněného sparťanského obránce.
     
    72
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Ondřej Kušnír, přichází Patrik Brandner.
     
    69
    Obrovské štěstí měla Sparta po nepřesném odkopu Vjačeslava Karavajeva. Ten poslal míč ke druhé tyči, odkud vypálil Lukáš Štetina. Pokus hostujícího stopera mířil do branky, ale trefil Josefa Šurala.
     
    62
    Obrovské nedorozumění mezi stopery Sparty! Toho mohl využít Daniel Tetour, jenž si naběhl mezi bránící hráče, ale jeho pokus minul branku zhruba o metr. Mladičký záložník hledal místečko u zadní tyče, ale bohužel pro Duklu nepřesně.
     
    61
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Roger Néstor Albiach, přichází Lukáš Mareček.
     
    60
    Tak to není možné, co Sparta dokázala zahodit! Přihrávku dostal Josef Šural, jenž si zasekl balon a nechal vyniknout Jakuba Radu! Ten vyrazil míč před sebe, kde byl Václav Kadlec. Ovšem ani on nedopravil míč do branky a poslal ho jen do horního patra tribuny za brankou Dukly.
     
    56
    Dukla sice dopravila míč do branky, ale hlavní sudí píská faul na domácího brankáře. Jakub Podaný šel do branky a dostal se k míči. Ovšem pomohl si přistrčením, a tak Tomáš Koubek nemohl zasáhnout.
     
    49
    Obrovská šance také na straně Sparty! K centru se dostal Josef Šural, jenž na zadní tyči viděl španělského fotbalistku. Roger Néstor Albiach se do míče opřel z voleje, ale ve vyložené šanci branku netrefil.
     
    47
    Při pohledu na hrací plochu to vypadá, že oba celky nastoupily na zahajovacích sestavách. Vraťme se na zelený pažit, kde Peter Olayinka sklepl míč pod sebe, kde se nacházel Daniel Tetour. Mladičký hráč se do balonu opřel, ale jeho pokus letěl těsně nad břevnem.
     
    36
    Žlutou kartu dostává David Lafata (AC Sparta Praha)., který šlapákem dohrál soupeře a i u něj platí, že v dalším utkání nebude moci Spartě pomoci.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Michal Sáček (AC Sparta Praha), který může být rád, že se nešel předčasně sprchovat. Mladík v sestavě Sparty skluzem zezadu dohrál Daniela Tetoura.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Daniel Tetour (FK Dukla Praha), když se snažil zastavit rychle se rozvíjející útok Sparty. Václav Kadlec si zkušeně pokryl míč a vykoledoval si faul. Hostující hráč v příštím duelu nenastoupí, jelikož je to pro něj čtvrtá žlutá.
     
    5
    Sparta právě vstřelila branku!
    To je nástup letenského celku jako hrom! JOSEF ŠURAL si navedl míč na střed hrací plochy a nic nevymýšlel. Jeho pokus z velké dálky zaplaval a zamířil přesně k pravé tyči. Filip Rada se po balonu sice natahoval, ale na přesnou střelu prostě neměl.

    Michal Luxa

    Góly: 5. Josef Šural (Hybš)

    Karty:   33. Sáček (SPA), 36. Lafata (SPA) – 19. Daniel Tetour (DUK)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:2.
    AC Sparta Praha: Koubek – Karavajev, Mario Holek, Mazuch, Hybš – Čermák, Sáček – V. Kadlec (85. Holzer), Josef Šural – Lafata (C) (75. Konaté), Albiach (61. Mareček).
    Náhradníci: Bičík – Konaté, Havelka, Vatajelu, Mareček, Holzer, Ch. Frýdek.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Kušnír (72. Brandner), Štetina, Šimůnek, Podaný – Bezpalec (83. Edmond), Marek Hanousek (C), Daniel Tetour (79. Bílovský) – Milošević, Holenda, Olayinka.
    Náhradníci: Hruška – Bílovský, Brandner, Brejcha, Edmond, Preisler, Smejkal.

    Rozhodca: Hrubeš – Vysloužil, Arnošt