Michalovce – Detva 3:2 (po pr.) | Skalica – Prešov 2:1 (po pr.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (1:2, 1:0, 0:1) Stav série: 0:2
KAC Klagenfurt
cz Utorok 28.02.2017, 19:45 • Nevoga aréna • Play-off bet-at-home ICE Hockey League • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Schwarz jde z branky, Orli to zkusí v šesti!
     
    52:29
    Šulák předvedl další nádherné sólo! Zpoza vlastní branky prokličkoval mezi obránci až před Tomáše Dubu, ale bekhendem vystřelil pouze do zadního mantinelu.
     
    46:11
    Šulák si připravil puk na střelu a následně zamířil do horního rohu Dubovy branky, avšak gólman svým ramenem kotouč vyrazil.
     
    44:55
    Hurtubuse jel sám na Schwarze a tlačil kotouč mezi betony, což ale znojemský brankář vystihl a zachránil Orly!
     
    43:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Pucher – 2 min., držení protihráče).
    41:51 HUNDERTPFUND - 2:3

     
    41:51
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt si znovu bere vedení na svoji stranu. THOMAS HUNDERTPFUND si vybruslil od mantinelu až mezi kruhy, naznačil střelu a o dvě sekundy později tak také učinil. Jeho střela byla tak přesná, že trefila přesně prostor, který neměl Schwarz pokrytý. Asistence: Manuel Geier.
    37:10 PUCHER - 2:2

     
    37:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli zaslouženě vyrovnávají! Šulák vystřelil od modré čáry. V předbrankovém prostoru pak stál JAKUB STEHLÍK, který vložil hokejku do dráhy puku. Ten se zvláštně odrazil do vzduchu, přeskočil gólmana a spadl až za brankovou čáru. Asistence: Libor Šulák, Peter Pucher.
     
    36:29
    Vodný vybojoval kotouč, udělal kličku obránci a následně vystřelil těsně vedle levého rohu branky! Obrovská škoda, tento znojemský útočník to udělal skvěle!
     
    33:50
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lakos – 2 min., držení protihráče).
     
    29:50
    Tentokrát už se ale Orli do přečíslení dostali. Bartoš našel Yellow Horna, který z první pálil na branku, ale střílel pouze do betonu Tomáše Duby!
    28:38

     
    28:38
    Koch spálil tutovku! McMonagle nahrál soupeři přímo na hůl a rakouský útočník uháněl sám na Schwarze. Snažil se udělat bekhendový blafák, avšak poslal puk nad branku!
     
    28:10
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Geier M. – 2 min., hrubost).
     
    25:44
    Lakos lehce strčil soupeře k mantinelu, rozhodčí ale okamžitě zvedl ruku a bude vylučovat za vražení na hrazení. Znojemskému publiku se vyloučení nelíbí. Nutno dodat, že jde o přísný trest.
     
    24:57
    Csamangó stál osamocený před Dubou, ale po přihrávce zpoza branky se nedokázal prosadit. Gólman hostí sevřel betony a drží svůj tým!
     
    23:50
    Střílel Šulák, jeho pokus ještě tečoval Vodný. Duba se musí cítit jako na střelnici. Obrovský tlak předvádí Orli.
     
    22:50
    Yellow Horn střílel z pravého kruhu, ale trefil pouze beton gólmana. Následně se mezi kruhy zjevil McMonagle, ale Duba si opět poradil. Orli svého soupeře motají v pásmu, vyrovnání by si zasloužili.
     
    22:01
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Hundertpfund – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    21:15
    McMonagle napálil kotouč od modré čáry na Dubu. Ten chvíli neviděl, kde puk je. Jako první ho našel jeden z Orlů, ale střílel jen těsně vedle.
     
    19:45
    Plíhal stál před brankou a střílel, těsně však minul! To byla velká příležitost.
     
    19:18
    Šulák pálil od modré čáry. Duba jeho pokus vyrazil pouze nad sebe, avšak puk ze vzduchu dopadl těsně vedle branky!
     
    16:15
    Fischer střílel od modré čáry po zemi. Schwarz puk viděl až na poslední chvíli, nakonec jej ale dokázal vyrazit. Šlo o milimetry.
    13:06 HUNDERPFUND - 1:2

     
    13:06
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté během krátké chvíle otáčí vývoj zápasu. Harand poslal zadovkou puk od mantinelu mezi kruhy, kde stál THOMAS HUNDERTPFUND a z první změnil směr puku. Schwarz nestihl zareagovat. Asistence: Patrick Harand, Marco Brucker.
    12:46 KOCH - 1:1

     
    12:46
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt z nenápadné akce vyrovnává. Robar vystřelil od modré čáry. Před brankou pak stál STEFAN GEIER, který puk jemně přizvedl tak, že se dostal nad betonem za brankovou čáru. Asistence: Mitja Robar.
     
    10:55
    Da Costa se krásnou stahovačkou uvolnil, díky čemuž stál sám před Dubou a snažil se puk prostrčit mezi betony. Jeho záměr ale český gólman vystihl.
     
    09:20
    McMonagle obdržel přihrávku od mantinelu mezi kruhy, kde stál úplně osamocený, ze tří metrů ale netrefil branku, kterou háji Tomáš Duba. To byla obrovská šance ke skórování.
     
    07:15
    Neskutečné momenty na obou stranách! Nejprve Pance mířil do prázdné branky, ale Schwarz svojí vyrážečkou zabránil puku v cestě do sítě. Na druhé straně pak uháněl sám na Dubu Šulák, ale i hostující gólman použil vyrážečku k zastavení puku.
     
    05:30
    Lakos střílel od modré čáry. Duba jeho pokus musel vyrážet na poslední chvíli svým pravým betonem. Nakonec se mu to povedlo, rozhodně se ale zapotil.
     
    04:51
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Strong – 2 min., sekání).
    03:35 ŠULÁK - 1:0

     
    03:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení! LIBOR ŠULÁK obdržel přihrávku na modrou čáru a okamžitě vystřelil. Před brankou stálo několik hráč, tudíž Duba nic nemohl vidět. Asistence: Colton Yellow Horn, David Bartoš.
     
    03:20
    Yellow Horn pálil z mezikruží jen těsně vedle tyče!

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 4. Šulák (Horn, Bartoš), 38. Stehlík (Šulák, Pucher) – 13. Geier S. (Robar), 14. Hunderpfund (Harand, Brucker), 42. Hundertpfund (Geier M.)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Plíhal, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Podešva – Vodný, Da Costa, Hughesman – Csamangó, Šeda, Novák – Špaček.
    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Kapstad, Fischer, Robar, Schumnig, Strong, Duller, Vallant – Geier M., Koch, Geier S. – Pance, Hurtubise, Kreuzer – Ganahl, Neal, Lundmark – Harand, Hundertpfund, Brucker – Richter.

    Rozhodca: Smetana, Zrnic – Kaspar, Zgonc

    Diváci: 2954
    Znojmo 0 4 EC-KAC
    #1 Nedeľa 26.02.2017 • 17:30
    EC-KAC - Znojmo 4:3 koniec po predl.
    #2 Utorok 28.02.2017 • 19:45
    Znojmo - EC-KAC 2:3
    #3 Piatok 03.03.2017 • 19:45
    EC-KAC - Znojmo 3:0
    #4 Nedeľa 05.03.2017 • 17:30
    Znojmo - EC-KAC 2:3 koniec po predl.