LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Nashville – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Boston 3:6 (kon.)
Carolina – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 26.02.2017, 23:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Jesper FAST - 2:5
     
    59:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácím se ještě v samotném závěru podařilo snížit, zhruba 0,3 sekundy před koncem překročila brankovou čáru střela JESPERA FASTA z mezikruží. Na vítězi tohoto utkání už to ale nic nezmění. Bez asistence.
    59:36 Josh ANDERSON - 1:5
     
    59:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Další krásná akce Columbusu znamená pátý gól v Lundqvistově síti. Hartnell s Karlssonem vybojovali kotouč za brankou a druhý jmenovaný ho posunul na JOSHE ANDERSONA, který bekhendem uklidil kotouč pod břevno! Asistence: William Karlsson a Scott Hartnell.
    44:12 Cam ATKINSON - 1:4
     
    44:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbuští učinili další důležitý krok k vítězství. Skvělou práci odvedl Brandon Dubinsky, který vybojoval kotouč ve středním pásmu a poté poslal do samostatného úniku CAMA ATKINSONA, který si tentokrát dokázal poradit! Asistence: Brandon Dubinsky.
    29:47 Alexander WENNBERG - 1:3
     
    29:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Henrik Lundqvist vyjel ze své svatyně, aby odehrál kotouč do bezpečí, místo toho si ale přidělal problémy a málem z toho byl gól Werenskiho, kterému skvěle zabránil vracející se Nick Holden. Akce Jackets ale ještě pokračovala a následně přišla střela Bjorkstranda, která se odrazila k ALEXANDERU WENNBERGOVI a ten z předbrankového prostoru uklidil puk do sítě! Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    06:47 Cam ATKINSON - 1:2
     
    06:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tortorellova parta využívá přesilovku a bere si ztracené vedení zpět! Po Gagnerově zadovce se produktivní CAM ATKINSON ocitl sám s pukem na hokejce na vrcholu kruhů a přesnou střelou k tyči překonal Lundqvista, který nestihl zareagovat. Asistence: Sam Gagner a Zach Werenski.
    04:07 Rick NASH - 1:1
     
    04:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    První lajna Rangers si vytvořila další šanci a tentokrát už jí domácí využili. Stepan zavezl puk do útočného pásma a přenechal ho Veseymu, který parádním křižným pasem oslovil RICKA NASHE a ten přesnou střelou z voleje nedal Bobrovskému šanci! Asistence: Jimmy Vesey a Derek Stepan.
    01:02 Alexander WENNBERG - 0:1
     
    01:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, Jackets se po minutě hry ujímají vedení! Oliver Bjorkstrand dovezl po vyhraném buly puk na modrou čáru Savardovi, který bez váhání vypálil a jeho střelu ještě dokázal tečovat ALEXANDER WENNBERG. Lundqvist byl bez šance! Asistence: David Savard a Oliver Bjorkstrand.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 5. Rick Nash (Vesey, Stepan), 60. Fast – 2. Wennberg (D. Savard, Bjorkstrand), 7. Atkinson (Gagner, Werenski), 30. Wennberg (Bjorkstrand), 45. Atkinson (Dubinsky), 60. J. Anderson (W. Karlsson, Hartnell)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal (A), Holden, Skjei, Clendening – Vesey, Stepan, Rick Nash – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Lindberg, Pirri, Fast.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – N. Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hännikäinen, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Gagner, Saad.

    Rozhodca: Skillitier, Sutherland – Nowak, Rody

    Diváci: 18006