Třinec – Pardubice 2:3 (po pr.) | Zlín – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Vítkovice – Hradec Králové 1:5 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 8:1 (kon.) | Olomouc – Sparta Praha 3:4 (kon.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
Piráti Chomutov
cz Piatok 24.02.2017, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:47
    Jan Svoboda u mantinelu poslal na hrazení soupeře a vyfasoval za tento zákrok nejen dvouminutový trest, ale i desítku z naražení zezadu. Menší trest za něj odsedí Matej Ninaj. Pokud zápas nedospěje takřka až do nájezdů, tak pro Svobodu skončil.

    Na vyloučení: 7-7.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    50:03
    Martin Kadlec je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    48:04
    Jihlavští se nedostali ke střele, navíc budou vyloučení. Tomáši Mejzlíkovi ukazuje hlavní sudí při souboji o puk dvě minuty za držení.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    47:42
    36 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři pro Jihlavu. Tomáš Hajič sáhl za záchrannou brzdu a na pravém kruhu podrazil soupeře při jihlavském rychlém protiútoku.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    46:18
    Nyní bude mít možnost Jihlava, aby strhla vedení na svojí stranu. Pronikajícího hráče zastavil Josef Rindoš, jenž za faul kolenem na pravém kruhu obdržel dvě minuty.

    Na vyloučení: 5-5.
     
    38:46
    Po deseti minutách tu máme další vyloučení. Trest na dvě minuty za nedovolené bránění jde odsedět Vojtěch Pražák. Chomutov tak ve druhé třetině ještě může otočit stav, má k tomu dobrou možnost.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    28:15
    Zcela jasný faul na Tomáše Mejzlíka, po kterém mezi dvěma dvojičkami trošku vzplály vášně. Marcel Hlaváček jde ven na dvě minuty za napadení, kterého se dopustil za svojí klecí. No, tento zákrok nevypadal úplně dobře. Naštěstí je domácí hráč v pořádku.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    26:48
    Domácí v pokračující přesilové hře propadli a Vojtěch Maštera hasil situaci před vlastní klecí faulem. Dostává dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    26:15
    Šance v podobě přesilovky pět na tři také pro Jihlavu, která bude dlouhá 59 vteřin. Michal Smutný podrazil unikajícího hráče domácích, a to v prostoru mezi kruhy.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    25:14
    Pouze pět vteřin se hrálo v pěti a je zde další vyloučení, nyní na straně Chomutova. Tom Polák dostává dvě minuty za sekání, kterého se dopustil při rychlém jihlavském protiútoku.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    23:09
    Chomutov bude mít k dispozici minutu a 39 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři, protože David Váňa na levém kruhu podrazil soupeřova hráče.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    22:48
    Je zde druhá přesilová hra pro Chomutovské, když René Geier u střídaček fauloval Michala Smutného. Jde ven na dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    17:31
    Nyní se již bude jednat o první klasickou přesilovku pro Chomutov. Zadák Dukly Vojtěch Pražák jde ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:56
    Jaroslav Kulich je prvním vyloučeným hráčem zápasu, dostává totiž dvě minuty za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 6. Huňáček (Pospíchal, Geier), 10. Pospíchal (Mejzlík), 27. Čermák (Heinrich, Váňa), 49. Adam (Pospíchal, Peschout), 60. Heinrich (Mejzlík) – 12. Krejčiřík (Részegh), 31. Wágner (Hajič), 35. Részegh (Krejčiřík, Hajič)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Kadlec – Maštera, Heinrich, Čermák – Kraučuk, Mejzlík, Peschout – Huňáček, Adam, Geier. Trenér: Patrik Augusta
    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Hajič, Lidák, Kopic, Novák, Hlaváček, Smutný, Hřebíček – Tůma, Rindoš, Polák – Wágner, Részegh, Krejčiřík – Svoboda, Palička, Kulich – Niňaj. Trenér: Robert Kaše

    Rozhodca: Kopeček – Zídek, Polák