Pittsburgh – Columbus 4:3 (po pr.) | Detroit – NY Islanders 5:4 (kon.) | NJ Devils – Calgary 3:4 (po pr.)
Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 2:1 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 0:1 (po pr.)
Montreal – Washington 2:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Winnipeg Jets
cz Sobota 04.02.2017, 21:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Matt NIETO - 5:2
     
    59:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Poté, co Matt Duchene nedokázal trefit odkrytou klec od levého mantinelu hra pokračovala dále. Následně se po chybě hostů a vyhození do stření třetiny dostal k puku MATT NIETO, který bez problémů obešel bránícího hráče a trefuje opuštěnou klec Winnipegu. Asistence: Matt Duchene, Nikita Zadorov.
     
    58:40
    Ani Comeau nedokázal z bezprostřední blízkosti bekhendem vsítit branku. Místo toho trefil jen boční síť. Poté se neujaly ani následně dorážky domácích.
     
    57:35
    Pavelec je na střídačce a hosté to zkouší v šesti lidech v poli.
     
    52:05
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Cody Goloubef – 2 min., sekání).
     
    49:42
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nikita Zadorov – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jacob Trouba – 5 min., bitka).
     
    49:42
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nikita Zadorov – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jacob Trouba – 2 min., Vyprovokování bitky + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    49:42
    Tak to bylo opravdu nepříjemné! Zadorov si podruhé v zápase počíhal na Scheifeleho, kterého doslova sestřelil na led. Poté se strhla menší potyčka ve střední pásmu a bude se tedy vylučovat.
     
    49:13
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:43
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Francois Beauchemin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    42:04 Carl SÖDERBERG - 4:2
     
    42:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche přidává čtvrtou branku a odskakuje na rozdíl dvou gólů! Jarome Iginla si u levého mantinelu všiml mezi kruhy volného CARLA SÖDERBERGA, který tvrdou ranou prostřelil Ondřeje Pavelce. Asistence: Jarome Iginla, Blake Comeau.
     
    34:50
    Blake Wheeler mohl potřetí vyrovnat! Samotnému před Pickardem se mu však nepovedlo dotáhnout forhendový blafák do úspěšného konce, čímž promarnil obrovskou příležitost.
    28:03 Matt NIETO - 3:2
     
    28:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Předchozí dvě varování Winnipegu nestačila, a tak přichází trest v podobě třetího gólu! Střelu Wierciocha od modré čáry Pavelec pouze vyrazil do strany přímo na hůl MATTA NIETA, který pohodlně trefuje prázdnou bránu hostů. Asistence: Patrick Wiercioch, Matt Duchene.
     
    27:23
    A znovu neskutečný Pavelec! Matt Duchene se dostal k dorážce po přečíslení dvou svých spoluhráčů proti jednomu soupeři. Domácí hokejista však místo poloodkryté brány Jets trefuje jen nastavenou lapačku českého gólmana.
     
    25:49
    Nathan MacKinnon promarnil skvělou příležitost ke vstřelení dalšího gólu! V přečíslení dvou na jednoho obdržel povedenou přihrávku a mířil dobře do horního rohu. Ondřej Pavelec však předvedl fantastický zákrok a střelu domácího forvarda vyrazil.
     
    23:39
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Cody Goloubef – 2 min., sekání).
    20:29 Adam LOWRY - 2:2
     
    20:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté rovněž využívají přesilovou hru a srovnávají na 2:2! Blake Wheeler měl moře času na střelu z levého kruhu, avšak ani tak nedokázal Pickarda překonat. Ten střelu vyrazil před sebe, kde ADAMU LOWRYMU nedělalo žádný problém trefit odkrytou klec Colorada. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
     
    20:18
    Tyč zazvonila za Pickardem. Colorado mělo nyní veliké štěstí.
     
    19:21
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nikita Zadorov – 2 min., podražení).
     
    19:21
    Zadorov si počíhals signalizované výhodě se svým hitem na Scheifelho a tvrdě, avšak čistě jej poslal k zemi. Následuje přesilovka Jets.
     
    18:44
    Comeau měl na holi třetí gól Colorada! Z pravé strany postupoval sám na Pavelce, avšak prostřelit jej nedokázal. Český brankář si připisuje velmi důležitý zákrok.
     
    15:05
    Po přečíslení dvou na jednoho mohlo být vyrovnáno! Copp se v této situaci rozhodl pro střelu z pravého kruhu, avšak ani nadvakrát nedokázal Pickarda překonat.
    14:35 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    14:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou podruhé v utkání do vedení! Rantanen měl dostatek času na střelu z levé strany a Pavelec jeho pokus jen vyrazil. Puk se poté dostal k NATHANU MACKINNONOVI, jenž bekhendem zametl kotouč do odkryté brány Winnipegu. Asistence: Mikko Rantanen, Gabriel Landeskog.
     
    11:27
    Další gól Winnipegu není uznán! Hosté sice dostali kotouč za záda domácího brankáře, avšak kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti branka neplatí.
    09:35 Adam LOWRY - 1:1
     
    09:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní se krásně potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš a máme zde znovu nerozhodný stav! ADAM LOWRY zpoza brány zakončoval bekhendem a svou střelou trefil brusli Gelinase, od které se kotouč odrazil za záda Pickarda. Asistence: Joel Armia.
     
    09:09
    A mohlo to být 2:0! Mitchell se natlačil před obránce Winnipegu a stanul tváří v tvář Pavelcovi. Český brankář měl nyní znovu štěstí, když ho i jeho tým od druhého gólu zachránila tyč.
    05:27 Jarome IGINLA - 1:0
     
    05:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V šesté minutě využívají Avalanche přesilovou hru a vedou 1:0! JAROME IGINLA se dostal do vynikající střelecké pozice na vrcholu levého kruhu a po jeho přesné ráně nad vyrážečku Pavelce končí puk v horní rohu hostující brány. Asistence: Francois Beauchemin, Matt Duchene.
     
    03:47
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., podražení).

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 6. Iginla (Beauchemin, Duchene), 15. MacKinnon (Rantanen, Landeskog), 29. Nieto (Wiercioch, Duchene), 43. Söderberg (Iginla, Comeau), 60. Nieto (Duchene, Zadorov) – 10. Lowry (Armia), 21. Lowry (Wheeler, Byfuglien)


    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin (A)) – Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch, Goloubef, Barberio, Gelinas – Rantanen (A), MacKinnon, Grigorenko (C) – Nieto, Duchene, Landeskog – Comeau, Söderberg, Martinsen – Iginla, J. Mitchell, Colborne.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hellebuyck) – Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Enström, Postma, Stuart – Laine, Little, Ehlers – Wheeler (C), Scheifele (A), Copp – Armia, Lowry, Matthias – Thorburn, Petan, Perreault.

    Rozhodca: Hebert, Charron – Rody, Murray