SAPA Fehérvár – Znojmo 6:2 (kon.)
koniec
Fehérvár AV19
6:2 (2:2, 2:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Štvrtok 02.02.2017, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci uvidí ještě jednu branku, kterou vsítil ANDREW SARAUER, který zachytil střelu od modré, obhodil si Nechvátala a zamířil do prázdné svatyně. Asistence: Csanad Erdely.
     
    48:16
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, DANIEL KOGER slaví hattrick! Silově se natlačil zpoza branky až před Nechvátala, objel s holí beton brankáře a zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Istvan Sofron, Janos Vas.
     
    34:46
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    To není dobré pro Znojmo. Schwarz musel zasahovat proti nepříjemné střele Manaviana a vyjel z branky. Na dorážku z hole DANIELA KOGERA už však byl krátký. Asistence: Antonin Manavian, Istvan Sofron.
     
    29:24
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Další branka v síti Znojma, opět podobná těm předchozím. Kotouč se šťastně odrazil do brankoviště, kde stál CSANAD EDELY, který už jen dorazil puk za Schwarze. Asistence doplníme později.
     
    18:56
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Fehérvár využívá přesilovku a opět srovnává stav zápasu. Kotouč se po střele od modré odrazil od mantinelu do brankoviště, kde stál DANIEL KOGER a propasíroval jej někde pod betonem Marka Schwarze až do branky. Asistence: Istvan Sofron, Bence Sziranyi.
     
    10:45
    Orli právě vstřelili branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Lakos si skvěle vybruslil až do pravého kruhu, odkud nádhernou přihrávkou našel naprosto volného DAVIDA BARTOŠE, který jen nastavil hůl a poslal puk do odkryté branky. Asistence: André Lakos, Colton Yellow Horn.
     
    09:30
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Okamžitě ale máme vyrovnáno. Pro Znojmo to byl velice smolný okamžik, když ihned po vhazování unikali domácí v přečíslení dva na jednoho, první chtěl přihrávat, ale střelil jen Lakosovu brusli, od kterého se puk odrazil až do branky. Autorem branky je JANOS VAS. Asistence: Daniel Koger.
     
    09:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou zaslouženě do vedení! SEAN MCMONAGLE našel kotouč volný v brankovišti a umístil jej přesně do branky. Asistence: Colton Yellow Horn.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 10. Vas (Koger), 19. Koger (Sofron, Sziranyi), 30. Erdely, 35. Koger (Manavian, Sofron), 49. Koger (Sofron, Vas), 60. Sarauer (Erdely) – 10. McMonagle (Yellow Horn), 11. Bartoš (Lakos, Yellow Horn)


    Fehérvár AV19: Hetényi (Rajna) – Schiestel, Owens, Sagert, Manavian, Sziranyi, Orbán, Szabo – Koger, Vas, Sofron – Erdely, Sarauer, Bodo – Sarpatki, Maylan, Orban – Beauregard, Reisz, Vincze.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (35. Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Csamango, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Lattner – Vodný, Da Costa, Podešva – Wronka, Šeda, Hughesman – Špaček.