Novokuzneck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Red Star Kunlun 3:1 (kon.)
Togliatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhreb – Jaroslavľ 4:7 (kon.) | HC Slovan – D. Moskva sk 1:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Dynamo Moskva
Štvrtok 02.02.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Základná časť KHL sa blíži pomaly, ale isto, k svojmu záveru. HC Slovan čaká vo štvrtok večer už istý účastník play-off, ktorý však bojuje o lepšie umiestnenie a siaha po tretej tabuľkovej pozícii, Bratislava bude hostiť klub Dinamo Moskva.

    Dinamo Moskvadvojnásobný víťaz Gagarinovho pohára. Klub Dinamo Moskva vznikol v roku 1946. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 9 majstrovských titulov, 19 krát obsadil druhé miesto a 6 krát sa mu ušla „bronzová“ medaila. 7 krát vyhrali hráči Dinama ruský hokejový pohár. Na medzinárodnej scéne v roku 2006 vyhrali Pohár európskych majstrov, v rokoch 1983 a 2008 Spenglerov pohár. Klub účinkuje v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku to dotiahli hráči v play-off až do semifinále, napokon boli nad ich sily hráči AK Bars Kazaň a skončili tak na 4. mieste. V ďalšom ročníku vypadli Moskovčania vo štvrťfinále play-off, najskôr s mestským rivalom Spartakom Moskva a o rok neskôr s menovcom – Dinamom Riga. Vo štvrtom ročníku súťaže dosiahli hráči stanovený cieľ a po finálovej sérii s Avangard Omsk 4:3 na zápasy sa stali víťazmi KHL. Svoje prvenstvo potvrdili aj v ďalšej sezóne obhajobou pohára, ich finálový súper bol Traktor Čeljabinsk, séria skončila 4:2 na zápasy a tak sa mohol Dominik Graňák opätovne radovať zo zisku Gagarinovho pohára. V šiestej sezóne Dinamo vypadlo v úvode play-off, keď chlapci nestačili na Lokomotiv Jaroslavľ a prehrali v sérii na zápasy 3:4, čo znamenalo konečné 9. miesto. V siedmej sezóne sa chlapci prebojovali do play-off súťaže, vo štvrťfinále prešli cez hokejistov Lokomotivu Jaroslavľ a séria sa skončila 4:2 na zápasy, v semifinále konferencie však bol nad ich sily neskorší víťaz Gagarinovho pohára, SKA Petrohrad dominoval v sérii 4:1 na zápasy. V tej uplynulej to bolo opäť o účasti v play-off, Dinamo v prvom kole vyradilo HK Soči po hladkom priebehu 4:0 na zápasy, no potom v konferenčnom semifinále nestačilo na SKA Petrohrad a po sérii 2:4 na zápasy to bola v konečnom účtovaní 6. priečka plejády klubov KHL.

    Modro-biely dres klubu obliekajú predovšetkým hráči z Ruskej federácie, káder dopĺňajú po jednom hráčovi Lotyšsko, Fínsko, Kanada a Česká republika – Lukáš Kašpar. Domovský stánok VTB Ľadový palác pojme 12.100 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Sergej Jurievič Oreškin.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo z 56 zápasov 101 bodov, HC Slovan odohral rovnaký počet duelov a získal celkom 80 bodov. V aktuálnej sezóne sa kluby stretli v Moskve v októbri minulého roka, Slovan zaknihoval víťazstvo v pomere 5:3.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je Jeff Taffe so 41 kanadskými bodmi (18+23), na druhej priečke Jonathan Cheechoo s 39 kanadskými bodmi (14+25). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 30 bodový Mārtiņš Karsums (13+17), na druhej priečke dvaja 27 bodoví: obranca Juuso Hietanen (11+16) a Alexej Cvetkov (7+20). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 92,1% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,30 gólov na zápas, Justin Pogge s 90,4% úspešnosťou drží priemer 3,03 gólov na zápas. Na druhej strane Alexander Jeriomenko s 94,8% úspešnosťou zásahov pri priemere 1,32 gólov na zápas, Alexander Lazušin92,0% úspešnosť zásahov s priemerom 2,19 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Dinamo Moskva a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Pogge (Pavlas) – Starosta (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Luža, Bačík, Pätoprstý, Rosandič – M. Hlinka, Taffe (A), Cheechoo – Musatov, Jeglič, Šťastný – Skalický, Lušňák, Chipchura – Vopelka, Šiška, Petráš

    Dinamo Moskva:

    Jeriomenko (Lazušin) – Mironov, Nikulin (A), D. Višnevskij, Hietanen, Rylov (A), M. Soloviov, J. Zajcev, Čebykin – M. Karpov, A. Tereščenko (C), Kašpar – D. Kokarev, K. Gorovikov, Podšenďalov – Sopin, Rybakov, Kokujov – Briukvin, Dugin, Tarasov

    Rozhodca:

    Sergejev, Vasiliev – Palej, Sivov.

     
    Príjemný večer z Arény Ondreja Nepelu vám želám, na ľadovej ploche už prebieha rozkorčuľovanie oboch tímov. Slovan v modrých dresoch dnes bez potrestaného Brusta, v bránke dostal príležitosť Justin Pogge. Na druhej strane Dinamo v bielo-modrých farbách, v bránke s trojnásobným držiteľom Gagarinovho pohára – Alexandrom Jeriomenkom. V drese domácich dnes bude absentovať aj Michal Sersen, kapitánske "C" na drese tak bude mať Tomáš Starosta.
     
    Na ľadovej ploche už máme tím hostí, počkáme si na belasých, vypočujeme si hymny oboch krajín, najskôr hymnu Ruskej federácie, potom hymnu Slovenskej republiky a začíname.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:25
    Pogge po prvýkrát dnes v akcii, keď v pokľaku bez problémov likviduje puk z pravej strany od kruhu.
     
    01:21
    Chipchura nahodil puk zo stredného pásma na bránku hostí, Jeriomenko puk schoval v lapačke a okamžite rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    02:14
    Zlé nahodenie puku do pásma vyprodukovalo zakázané uvoľnenie, hra sa vráti do pásma belasých.
     
    02:20
    Zajcev skončil na ľade v strednom pásme po tvrdšom hite, Pogge hasil situáciu pred svojim bránkoviskom, puk zlikvidoval v rukavici.
     
    02:55
    Hlinka tečoval puk na ochrannú sieť, keďže bol v strednom pásme, budeme tam vhadzovať pri obrannej modrej belasých.
     
    03:05
    Nahodený puk Pogge musel schovať do lapačky, Dinamo tak umne vybojovalo pásmo na vhadzovanie.
     
    03:16
    Tereščenko vystrelil od kruhu z ľavej strany, Pogge puk poslal na ochrannú sieť, hra musela byť prerušená.
     
    04:51
    Lušňák sa postaral o vzruch na tribúnach, keď prevetral lapačku Jeriomenka, Alexander zmenu skóre nepripustil.
     
    05:39
    Kašpar síce korčuľoval za pukom, čiarový však hru prerušil pre zakázané uvoľnenie, vhadzovať budeme po ľavej ruke Jeriomenka.
    04:51 Patrik Lušňák účet duelu neotvoril
     
    05:50
    Kundrátek poslal z ľavej strany od modrej príklepom puk smerom na bránku, defenzíva hostí ho však zblokovala na ochrannú sieť.
     
    06:02
    Cheechoo vystrelil švihom spoza pravého kruhu z jeho vrcholu z vnútornej strany, Jeriomenko puk vyrazil späť dp hry, nikto v modrom sa však k dorážke nedostal.
     
    07:21
    Kokarev nebezpečne vystrelil spoza kruhov pomedzi dvoch bekov domácich, Pogge puk bezpečne a pohotovo schoval vo svojej rukavici.
     
    07:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    ALEXANDER RYBAKOV prešiel s pukom poza bránku a nakorčuľoval medzi kruhy, Pogge nemohol korčuľovať, keďže nemal nože na korčuliach, ležiac v bránkovisku už tomu nezabránil, aby puk skončil pod brvnom jeho bránky. Asistencie: Alexej Sopin a Juuso Hietanen.
    07:43 Alexandr Rybakov - 0:1
     
    07:43
    Pogge inkasuje navyše desať minút za nešportové správanie, zrejme Justin pri striedačke niečo povedal hlavnému, ktorý ho poháňal s úpravou výstroja.
     
    09:19
    Dinamo Moskva dalo gól!
    ARŤOM PODŠENĎALOV za zbavil na ľavej strane hráčov v modrých dresoch, nakorčuľoval k bránkovisku a pomedzi betóny Justina puk prepasíroval do siete. Asistencie: Maxim Soloviov a Denis Kokarev.
    09:19 Arťom Podšenďalov - 0:2
     
    09:42
    Obrovská šanca Hietanena, Juuso pálil z vrcholu vnútornej strany pravého kruhu, Pogge dobre čítal hru a puk vyrazil k mantinelu na pravú stranu.
     
    10:59
    Puk skončil za bránkou Jeriomenka na ochrannej sieti, vhadzovať však budeme v strednom pásme v centrálnom kruhu.
     
    11:08
    Karpov preveril Poggea z pravej strany od kruhu, Pogge puk cez hokejku poslal na ochrannú sieť.
     
    11:55
    Taffe s Hlinkom brejkovali po ľavej strane, Jeff hodil puk vľavo Michalovi, tomu však v rozhodujúcej chvíli puk spadol z hokejky.
     
    13:52
    Karpov mal tutovku na palici, z pravého kruhu aj pekne vystrelil, Pogge puk zrazil povedľa svojej bránky na ľavú stranu.
     
    14:28
    Kokarev sa s pukom predral medzi kruhy, vystrelil po ľade, Pogge puk vyrazil pred seba a belasí ho následne poslali von cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie.
     
    15:39
    Príliš veľa hráčov na ľade Dinamo, trest pre hráčsku lavičku a presilovka pre Slovan.
     
    15:53
    Podrazenie v podaní Mironova a Dinamo ide do trojky.
     
    16:14
    Taffe prihral spoza bránky medzi kruhy Jegličovi, Žiga efektne vystrelil, Jeriomenko zrejme ten puk dostal do masky, keďže hlavný pohotovo hru prerušil.
     
    17:09
    Cheechoo vystrelil od ľavého kruhu, neviem, či ten puk vyrazil späť do hry Jeriomenko, alebo mu pomohla konštrukcia jeho bránky.
    16:14 Žiga Jeglič vypredanú arénu nerozjasal
     
    17:39
    Dinamo so štyrmi hráčmi, pokračujeme s výhodou jedného muža v poli.
     
    17:53
    Už nie, Dinamo v plnom počte, aj Mironov sa už zapojil do hry.
     
    18:42
    Hru prerušil čiarový, ktorý píska šesť hráčov v bielom drese na ľade, opäť si presilovku zahrá Slovan.
     
    18:44
    Puk na tribúne, nebudú to dve minúty pre hráča hostí, tečoval ho chlapec v modrom drese a tak aj vhadzovanie arbitri nariadili v strednom pásme.
     
    18:58
    Kokarev zachytil rozohrávku belasých, vystrelil po ľade z pravej strany od kruhu, Pogge puk poslal za svoju bránku.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli dva góly, no tie zaznamenalo Dinamo a vytvorilo si pre ďalší priebeh hry sľubný brejk. Pogge pri prvom góle stratil nôž z hokejky, nemohol tak hrať a hostia to nekompromisne trestali. Aby toho nebolo málo, pridali onedlho do siete domácich druhý kúsok, keď puk dostal pomedzi betóny do siete Podšenďalov. Slovan hral dlhú presilovku s výhodou dvoch mužov v poli, nevyužil ju. Tretiu tretinu budú belasí začínať presilovkou, pomer striel medzi žrde v tej druhej 10:10.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:59.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:33
    Taffe posunul z pravej strany puk na ľavý kruh a zakončiť mohol Starosta, puk poslal nepresne pred bránku a od korčule jedného z hráčov sa odrazil puk do bezpečia, Jeriomenko bol bez práce.
     
    20:42
    Hostia v plnom počte, Slovan ani delenú presilovku v kontaktný gól nepremenil.
     
    21:41
    Jeglič vystrelil z medzikružia, Jeriomenko puk vyrazil späť do hry a z ľavého kruhu z otočky pálil Chipchura, diváci už kričali gól, puk však skončil na bočnej sieti a Jeriomenko ho pohotovo schoval pod svoju rukavicu.
     
    22:53
    Vopelkov puk z pravého kruhu smeroval na Jeriomenka, ktorý ho pohotovo schoval do lapačky. Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    23:05
    Kašpar dostal puk medzi kruhy a chcel vsietiť, Lukáš však puk poslal na ochranné sklo za bránkou domácich.
     
    23:43
    Kokarev z pravej strany z ostrého uhla nahodil puk do bránkoviska, Pogge ho schoval do lapačky a už nestihol rozohrať, ozvala sa píšťalka hlavného rozhodcu.
     
    24:29
    Hostia brejkovali a spoza kruhov vystrelil Kokujov, ktorý minul bránku domácich.
     
    24:44
    Lušňák vystrelil spred bránkoviska, Jeriomenkovi puk preskočil výstroj a kuriózny gól sme nevideli, puk minul priestor bránky Dinama.
     
    26:17
    Dinamo poslalo puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa sťahuje pred Jeriomenka.
     
    26:26
    Chipchura preveril pozornosť Jeriomenka pukom z pravej strany, Alexander ho vyrazil späť do hry na opačnú stranu a hostia pôjdu do akcie.
     
    27:28
    Rosandičov príklep od modrej skončil na ochrannom skle, Jeriomenko naťahoval za pukom lapačku zbytočne.
     
    27:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyhral buly, puk smeroval na modrú, odtiaľ pálil Starosta, Jeriomenko puk cez pravé rameno zrazil dole na ľad a PATRIK LUŠŇÁK poslal puk do odkrytej bránky hostí. Asistencia: Tomáš Starosta.
    27:43 Patrik Lušňák - 1:2
     
    28:00
    Slovan bude pokračovať v hre presilovkou, Briukvin to prehnal s razanciou, dve minúty za podrazenie.
     
    28:43
    Hostia sa dostali do brejku, spred bránky zakončoval Tereščenko, Pogge puk pravým betónom poslal späť do hry!
     
    29:50
    Rylov zachytil puk a poslal ho von cez všetky čiary, je po presilovke.
     
    30:00
    Hostia v plnom počte, Slovan ďalšiu príležitosť v podobe presilovej hry premárnil.
     
    31:02
    Slovan vyrobil malú skrumáž pred bránkou hostí, bez úspechu, potom sme videli strelu od modrej z ľavej strany, Chipchura puk tečoval len do Jeriomenka.
     
    32:15
    Kokarev od modrej poslal puk na bránku domácich, mám pocit že ho tečoval Podšenďalov, puk skončil tesne nad brvnom domácich.
     
    32:50
    Hlinka z mŕtveho uhla z ľavej strany poslal puk do bránkoviska, Jeriomenko dobre čítal hru a puk zneškodnil.
     
    33:42
    Slovan sa previnil proti pravidlám zakázaným uvoľnením a vhadzovať tak budeme po pravej ruke Poggea.
     
    34:50
    Pätoprstý dostal dve minúty za napadnutie zozadu a automaticky k tomu desaťminútový osobný trest.
     
    35:43
    Ofsajd Dinamo, keď predtým belasí poslali puk von z pásma cez všetky čiary.
     
    36:24
    Rylov vystrelil od modrej z jej stredu, Pogge mal odkrytý výhľad a puk schoval vo svojom náručí.
     
    36:31
    Hostia vyhrali buly a puk z ľavej strany po ľade k bránke priviezol Višnevskij, Pogge aj tento puk schoval pohotovo pod svoju rukavicu.
     
    36:50
    Domáci v plnom počte, Dinamo toho veľa v presilovej hre veru neukázalo.
     
    38:01
    Hlinka z pravého kruhu poslal puk po ľade do priestoru bránky hostí, Jeriomenko puk cez hokejku poslal späť do hry.
     
    38:20
    Dinamo len vyhodilo puk von z pásma a vyrobilo zakázané uvoľnenie, sťahujeme sa pred Jeriomenka.
     
    38:44
    Hostia priviezli puk pred bránku domácich, Pogge ho radšej prikryl pod rukavicu a upokojil hru na ľadovej ploche.
     
    39:43
    Cheechoo naskočil na ľad a ihneď zúžitkoval prihrávku Skalického, puk však poslal mimo priestor bránky Dinama, ten napokon skončil na ochrannej sieti, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sa Slovan vzchopil a hral s Dinamom vyrovnanú partiu, čoho výsledkom bol kontaktný gól Lušňáka, ktorý rozjasal vypredanú arénu. Šance boli na oboch stranách, no predsa len belasí boli bližšie ku gólu a siahali po vyrovnaní. Oba tímy hrali aj po jednej presilovke, bez využitia. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 15:10.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:52.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:13
    Kokarev vystrelil z ľavého kruhu, puk zblokoval na ochrannú sieť jeho spoluhráč, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    42:06
    Slovan vyrobil ofsajd na modrej, čiarový hru prerušil.
     
    42:51
    Kašpar si nakorčuľoval na modrú a dostal tam puk, vystrelil z pravej strany, cez hráča belasých puk skončil na ochrannej sieti.
     
    43:44
    Podšenďalov prešiel s pukom poza bránku a nabil na modrú Gorovikovi, ktorý pálil z jej stredu, puk poslal nad bránku na ochranné sklo.
     
    46:26
    Trojminútová pasáž hry, pri ktorej bol aktívnejší Slovan, gólmani na oboch stranách však bez práce.
     
    47:27
    Rybakov vypálil príklep z ľavého kruhu, len to tak zazvonilo na zadnom mantineli za bránkou domácich.
     
    48:02
    Dlho sme hrali bez prerušenia hry, čiarový teraz zastavil akciu belasým pre ofsajd.
     
    48:20
    Jeriomenko hasil situáciu na pravej strane pri žrdi, puk schoval pod svoje rukavice, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    49:28
    Slovan opäť len nahodil puk na bránku hostí, oblúčikom letiaci puk Jeriomenko bezpečne schoval v lapačke.
     
    49:55
    Kundrátek sa dostal do šance na ľavej strane pred bránkoviskom, Jeriomenko puk poslal za svoju bránku a na tribúnach to len zašumelo.
     
    50:21
    Dinamo najskôr vyrobilo ofsajd, teraz sa proti pravidlám previnilo zakázaným uvoľnením.
     
    51:35
    Lušňák vystrelil po ľade z ľavej strany, Jeriomenko puk poslal späť do hry, Dinamo ale puk nemá na hokejkách.
     
    51:50
    Tereščenko dostal ideálny puk medzi kruhy, pálil z prvej, no puk podvihol privysoko a poslal ho na ochranné sklo.
     
    53:16
    Kundrátek vystrelil z ľavého kruhu, puk skončil na ochrannom skle, ani som nevidel dobre, či ho tam ešte tečoval Jeriomenko, Slovan v pásme s pukom na hokejkách. Tak napokon Jeriomenko ten puk poslal na ochranné sklo.
     
    53:49
    Podšenďalov mal šancu pred bránkoviskom domácich, no puk napokon premiešal a domiešal.
     
    54:19
    Jeriomenko podržal Dinamo, Musatov vystrelil z ľavého kruhu, Jeriomenko v pokľaku puk schoval vo svojom výstroji.
    54:19 Igor Musatov mal na palici vyrovnanie
     
    55:03
    Hra je prerušená pre ofsajd hostí, vhadzovať tak budeme v strednom pásme.
     
    55:03
    Oddychový čas domácich, tréner Říha dáva pokyny svojim zverencom k úspešnému zakončeniu.
     
    55:54
    Taffe zakončil bekhendom z pravého kruhu a Jeriomenko puk cez svoju hruď vyrazil späť do hry na druhú stranu klziska.
     
    55:58
    Dinamo puk poslalo von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    56:28
    Chipchura vystrelil z medzikružia, Jeriomenko ani tento puk za svoj chrbát nepustil, poslal ho za svoju bránku.
     
    57:29
    Karpov dostal puk na modrú, potiahol ho do pásma, zastavil akciu hostí, napokon nevolil prihrávku, od kruhu strelu švihom Pogge v pokľaku zlikvidoval.
     
    58:34
    Kokarev vystrelil švihom spoza kruhov, minul bránku domácich, predtým Starosta skončil po súboji na ľade, arbitri nechali pokračovať hru.
     
    58:39
    Pogge likviduje puk po buly vo svojom náručí.
     
    58:42
    Puk po buly smeroval na modrú, Mironov vystrelil po ľade, Pogge cez hokejku puk schoval od rukavicu.
     
    59:10
    Pogge na striedačke, Slovan hrá power play bez brankára.
     
    59:30
    Kundrátek v obrovskej šanci neuspel, Jeriomenko puk vyrazil a z bránkoviska ho dostali do bezpečia jeho spoluhráči!
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sme gól už nevideli, Slovan siahal po vyrovnaní, nepodarilo sa mu to, domáci spálili šance na dva zápasy, no famózny Jeriomenko dnes v bránke opäť čaroval. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme Dinama Denis Kokarev a v tom domácom Kyle Chipchura. Nuž čo k tomu dodať? Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 16:10, celkom 41:30, tri body z Bratislavy putujú do Moskvy. Zajtra hostíme v šesťbodovom zápase Viťaz Podolsk, dobrú noc z Bratislavy priaznivcom belasých želá Vladimír Korduliak. (21:29:19)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 28. Lušňák (Starosta) – 8. Rybakov (Sopin, Hietanen), 10. Podšendjalov (Solovjov, Kokarev)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Starosta (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Luža, Bačík, Pätoprstý, Rosandič – M. Hlinka, Taffe (A), Cheechoo – Musatov, Jeglič, Šťastný – Skalický, Lušňák, Chipchura – Vopelka, Šiška, Petráš
    Dynamo Moskva: Jeriomenko (Lazušin) – Mironov, Nikulin (A), D. Višnevskij, Hietanen, Rylov (A), M. Soloviov, J. Zajcev, Čebykin – M. Karpov, A. Tereščenko (C), Kašpar – D. Kokarev, K. Gorovikov, Podšenďalov – Sopin, Rybakov, Kokujov – Briukvin, Dugin, Tarasov

    Rozhodca: Sergejev, Vasiliev – Palej, Sivov

    Diváci: 10.055