Chabarovsk – HC Slovan sk 1:2 (kon.) | Vladivostok – Záhreb 4:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Jekaterinburg 5:4 (po pr.)
Helsinki – Barys 3:4 (po pr.) | Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 2:1 (1:0 po s.n.)
koniec
Admiral Vladivostok
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
KHL Medveščak Záhreb
cz Utorok 24.01.2017, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:02 Pavel MAKARENKO - 4:1
     
    36:02
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nyní to už Admiralu vyšlo a rozdíl ve skóre je již třígólový! Akci po pravé straně zhatila obrana hostů, avšak puk se nakonec podařilo dostat před Garnetta, který se po něm napodruhé vrhl. U kotouče byl však později než PAVEL MAKARENKO, který trefuje odkrytou bránu i přes padající hráče Medveščaku. Bez asistence.
    30:21 Pavel MAKARENKO - 3:1
     
    30:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Fanoušci Admiralu jsou potřetí na nohou a radují se z dalšího gólu. PAVEL MAKARENKO ujížděl se svým spoluhráčem do přečíslení dvou na jednoho. Když však viděl, že přihrávka je dobře pokrytá, rozhodl se pro střelu a udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Svou ránu zápěstím namířil pod břevno a Vladivostok vede 3:1. Asistence: Oskars Bartulis, Jonathon Blum.
    22:08 Robert SABOLIČ - 2:1
     
    22:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok však přispěchal s odpovědí velmi rychle! Byla to téměř totožná akce jako při jeho prvním gólu – Vladimir Tkačjov vybídl v prostoru pravého kruhu ROBERTA SABOLIČE, který opět ranou z první prostřeluje Garnetta. Asistence: Vladimir Tkačjov, Dmitrij Sajustov.
    21:05 Lucas LESSIO - 1:1
     
    21:05
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají svou početní výhodu a máme vyrovnáno! Bezina dostal pěknou přihrávku do jízdy, přejel s pukem do útočného pásma a střílenou přihrávkou našel před bránou LUCASE LESSIA. Ten už si v této situaci věděl rady a zkušeně usměrnl puk za Serebrjakovova zády. Asistence: Goran Bezina, Jakub Krejčík.
    08:44 Robert SABOLIČ - 1:0
     
    08:44
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Vladimir Tkačjov našel v dobrém postavení na pravém kruhu ROBERTA SABOLIČE, který střelou bez přípravy vymetl horní růžek hostující brány. Garnett s touto střelou nemohl nic dělat. Asistence: Vladimir Tkačjov, Jonathon Blum.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 9. Sabolič (Tkačov, Blum), 23. Sabolič (Tkačov, Sajustov), 31. Makarenko (Bartulis, Blum), 37. Makarenko – 22. Lessio (Bezina, J. Krejčík)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Bartulis, Blum, Morrisonn, Volčenkov, Mnacjan, Zemčjonok, Sigarjov, Kurašov – Sabolič, Tkačov, Sajustov – Gorškov, Wright, Krasnoslobodcev – Kazakov, Makarenko, Žafiarov – M. Plotnikov, Fisenko, Alexejev.
    KHL Medveščak Záhreb: Garnett (Gajdučenko) – Parlett, Bezina, Katic, J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin, Kozák – Bolduc, Lessio, A. Giroux – Smejkal, Glumac, K. Voronin – Zanoški, Perkovich, Arkalov – Mahbod, Miličić.

    Rozhodca: Kislov, Fraňo – Šalagin, Šišlo