Nemecko – Česko 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Nemecko
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Česko
cz Štvrtok 05.01.2017, 19:30 • Bundesleistungszentrum Füssen • Reprezentácia žien
Partner:
     
    Naše hokejistky zakončí základní skupinu Poháru národů zítra od 16 hodin zápasem proti Švédsku, které dosud nemá ani bod. Vítěz utkání získá třetí příčku ve skupině A a bude hrát o celkové páté místo, zatímco neúspěšný se umístí ve skupině čtvrtý a bude ho čekat souboj o sedmou příčku.

    Ode mě je to pro dnešek vše, příjemný zbytek večera. (21:37:33)
     
    Německé hokejistky tak po přípravném skalpu Kanady a včerejším vítězství nad Švédskem porážejí i českou reprezentaci, která si do tabulky připisuje alespoň bod.

    Další výsledky druhého hracího dne:

    Finsko – Rusko 3:2
    Kanada – Švédsko 2:1
    Rakousko – Švýcarsko 2:8
     
    Konec zápasu.
     
    62:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Po 129 sekundách prodloužení se prosazuje Němka MANUELA ANWANDEROVÁ a domácí výběr bere z utkání dva body, zatímco ten český jeden – 2:1. Asistence: Andrea Lanzlová, Tanja Eisenschmidová.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry o vítězi nerozhodlo a na řadu přijde pětiminutové prodloužení s náhlou smrtí.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    55:00
    Jdeme do posledních pěti minut třetí třetiny a skóre je stále nerozhodné.
     
    47:40
    Němky hrají v plném počtu.
     
    45:40
    Třetí přesilovka pro český tým. Anne Bartschová (GER) je vyloučena za podražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé utkání české ženské reprezentace ve Füssenu je zatím skromné na góly i vyloučení. Co je však nejdůležitější – naše hokejistky ve druhé třetině srovnaly zásluhou Kateřiny Bukolské. Tedy doufejme, že branku dala opravdu ona, a ne jako včera, kdy ji zapisovatelé připsali právě Katce Bukolské místo Simony Studentové...

    Třetí třetina začne přibližně ve 20:56.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    32:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po polovině utkání české reprezentantky vyrovnávají! Přesným zásahem se o to postarala KATEŘINA BUKOLSKÁ – 1:1. Asistence: Lucie Povová, Aneta Tejralová.
     
    32:02
    Dnešní utkání sleduje 145 diváků.
     
    27:34
    Češky hrají v plném počtu.
     
    25:34
    Je tu první oslabení českého týmu. Daniela Pejšová (CZE) je vyloučena za hákování, čímž se poprvé zapisuje do statistik v seniorské reprezentaci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    České hokejistky prohrávají po první třetině s domácím Německem 0:1, nepodařilo se jim využít dvě přesilovky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Německo je kompletní.
     
    17:35
    Druhá početní výhoda našeho týmu přichází po napadení Andrey Lanzlové (GER).
     
    10:13
    Německo je kompletní.
     
    08:13
    Česká reprezentace si zahraje první přesilovku po nedovoleném zásahu tělem Manuely Anwanderové (GER).
     
    03:01
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hned po třech minutách hry se německé hokejistky ujímají vedení. Skóre otevírá BERNADETTE KARPFOVÁ – 1:0. Asistence: Emily Nixová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Špatnou zprávou pro českou reprezentaci je zranění brankářské jedničky Kláry Peslarové, která by však pro olympijskou kvalifikaci snad už měla být v pořádku. Pro dnešní zápas tak mají trenéři k dispozici jen Barboru Dvořákovou a do Füssenu aktuálně míří Blanka Škodová, aby doplnila gólmanskou dvojici.
     
    Úvodní sestavy:

    Německo: Schröderová (Alblová) – Graeveová, Fiegertová, Düsterhöftová, Gleissnerová, Jenikeová, T. Eisenschmidová, Bartschová, Ujciková – Anwanderová, Kameniková, N. Eisenschmidová, Lanzlová, Nixová, Karpfová, Delarbreová, Hahnová, Klugeová, Schmidová, Lan Yee Chiu, Kantersová. Trenér: Benjamin Hinterstocker.

    Česko: Dvořáková – Tejralová, Holá, Zedníková, Pacalová, Pejšová, Horálková, Kosinová, Zíková – Chmelová, Bukolská, Polenská (C), Studentová, Povová, Lédlová, Smetková, Patočková, Vanišová, Pejzlová, Přibylová. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Grahnová, Winklmayrová – Männleinová, Klaffkiová.
     
    Příjemný čtvrtek u ženského hokeje. Seniorská česká reprezentace absolvuje krátce po Novém roce Pohár národů v německém Füssenu, do něhož včera vstoupila porážkou 2:6 s favorizovanou Kanadou. Přitom až do 49. minuty držela vynikající stav 2:3.

    Druhým soupeřem našeho týmu je domácí Německo, které tento týden zatím jenom překvapuje. Nejdřív ještě v přípravném duelu šokovalo Kanadu 3:2, včera pak ve svém prvním zápase turnaje porazilo Švédsko 2:0! Rozhodlo gólem v 51. minutě a výhru pak potvrdilo čtyři sekundy před koncem do prázdné brány.

    Zdá se, že Němky nabraly nečekanou formu, tak se nechme překvapit, co na to dneska odpoví český národní tým. Tohoto soupeře jsme si totiž zvykli porážet.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 4. Karpfová (Nixová), 63. Anwanderová (Lanzlová, T. Eisenschmidová) – 33. Bukolská (Povová, Tejralová)


    Nemecko: Schröderová (Alblová) – Graeveová, Fiegertová, Düsterhöftová, Gleissnerová, Jenikeová, T. Eisenschmidová, Bartschová, Ujciková – Anwanderová, Kameniková, N. Eisenschmidová, Lanzlová, Nixová, Karpfová, Delarbreová, Hahnová, Klugeová, Schmidová, Lan Yee Chiu, Kantersová. Trenér: Benjamin Hinterstocker.
    Česko: Dvořáková – Tejralová, Holá, Zedníková, Pacalová, Pejšová, Horálková, Kosinová, Zíková – Chmelová, Bukolská, Polenská (C), Studentová, Povová, Lédlová, Smetková, Patočková, Vanišová, Pejzlová, Přibylová. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodca: Grahnová, Winklmayrová – Männleinová, Klaffkiová.

    Diváci: 145