Florida – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Dallas – Montreal 3:4 (po pr.)
Calgary – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:0 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:0 (kon.)
koniec
Calgary Flames
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Colorado Avalanche
cz Štvrtok 05.01.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Patrik WIERCIOCH - 4:1
     
    58:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    PATRIK WIERCIOCH po přihrávce Jaromea Iginly předvedl nádherný průnik a v blízkosti pravé tyče zasunul puk mezi betony Briana Elliotta, který necelé dvě minuty před koncem zápasu přichází o čisté konto! Asistence: Jarome Iginla.
    54:15 Johnny GAUDREAU - 4:0
     
    54:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU se v blízkosti pravé tyče dostal k puku po zákroku Calvina Pickarda a naznačil, že bude objíždět bránu, jenže se vzápětí rychle vrátil a puk zametl chytře do sítě. Calgary využilo přesilovou hru 5 na 3 a vede již 4:0! Asistence: Mark Giordano a TJ Brodie.
    53:25 Alex CHIASSON - 3:0
     
    53:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie si tak dlouho rovnal puk v levém kruhu na střelu, až byl podražen, přesto ale vpádu dokázal přihrát před bránu ALEXOVI CHIASSONOVI, který se z blízkosti nemýlil a při poskytnuté výhodě po ledě zamířil k pravé tyči. Asistence: TJ Brodie a Sean Monahan.
    37:20 Mikael BACKLUND - 2:0
     
    37:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk krásnou zpětnou přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Marka Giordana, jehož střelu Calvin Pickard dokázal lapačkou senzačně vyrazit, proti dorážce MIKAELA BACKLUNDA z levého kruhu pro vhazování už byl ale bezmocný. Brankář Colorada se přesouval od jedné tyče k druhé marně a Calgary Flames po využití druhé přesilové hry vede 2:0! Asistence: Mark Giordano a Matthew Tkachuk.
    15:25 Kris VERSTEEG - 1:0
     
    15:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    KRIS VERSTEEG se v pravém kruhu pro vhazování krásně otočil a od brusle Fjodora Ťutina se jeho střela zápěstím odrazila za záda bezmocného brankáře Calvina Pickarda. Flames bleskově využili přesilovou hru a ujali se vedení 1:0! Asistence: Sean Monahan a Alex Chiasson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 16. Versteeg (Monahan, Chiasson), 38. Backlund (Giordano, Tkachuk), 54. Chiasson (Brodie, Monahan), 55. J. Gaudreau (Giordano, Brodie) – 59. Wiercioch (Iginla)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Wotherspoon, Engelland (A) – J. Gaudreau, Monahan (A), Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Ferland – Bouma, Stajan, F. Hamilton.
    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch, Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, R. Bourque – Rantanen, Duchene (A), Iginla – Grigorenko, Söderberg, Comeau – McLeod, J. Mitchell, Colborne.

    Rozhodca: Justin StPierre, Mike Leggo. Čároví: Mark Wheler, Mark Shewchyk

    Diváci: 18388