Florida – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Dallas – Montreal 3:4 (po pr.)
Calgary – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:0 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:0 (kon.)
koniec
Florida Panthers
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Winnipeg Jets
cz Štvrtok 05.01.2017, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Drew Stafford – 2 min., podražení).
     
    58:19
    Náskok Winnipegu mohl být už čtyřbrankový! Petan málem potrestal domácí chybu v obranném pásmu, když z mezikruží trefil břevno!
     
    52:30
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Ben Chiarot – 2 min., držení protihráče).
    52:05 Mark SCHEIFELE - 1:4
     
    52:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets přidávají čtvrtou branku a s velkou pravděpodobností potvrzují své dnešní vítězství! Trouba se jako obránce vydal až za domácí branku. Luongo jeho střelu po vyjetí z krátkého mantinelu vyrážečkou přesměroval jen k MARKU SCHEIFELEMU a ten měl s dorážkou do odkryté branky už hodně snadnou práci. Asistence: Jacob Trouba, Patrik Laine.
     
    47:00
    Domácí tým se konečně dočkal několikrát požadované přesilové hry. Za loket na nosu Marchessaulta míří na trestnou lavici Joel Armia.
    42:46 Nikolaj EHLERS - 1:3
     
    42:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází třetí gól Winnipegu! Opět u toho byl Bryan Little, který si pohlídal kotouč před několika obránci a z levého křídla našel přesně hokejku NIKOLAJE EHLERSE, jehož pohotová střela cinkla o tyč a zapadla za záda Roberta Luonga. Asistence: Bryan Little.
    38:18 Greg MCKEGG - 1:2
     
    38:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Důležitá trefa pro domácí celek! Aaron Ekblad ve středním pásmu zastavil Chiarotovu rozehrávku, Jágr vzápětí u mantinelu prodloužil puk do jízdy GREGU MCKEGGOVI, který z pravého kruhu zamířil ideálně mezi Hellebuycka a vzdálenější tyč! Asistence: Jaromír Jágr, Aaron Ekblad.
    27:24 Patrik LAINE - 0:2
     
    27:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Mathesona a rázem je to o dva góly ve prospěch Jets! Domácí obránce před vlastní brankou zaváhal a daroval kotouč Littleovi, jenž ho bez váhání předal na levou stranu PATRIKU LAINEMU a na jeho parádní zakončení z kruhu pro vhazování Luongo bohužel pro Floridu nedosáhl. Pro finského teenagera je to už 21. zářez v sezóně! Asistence: Bryan Little.
     
    26:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., hrubost).
    25:03 Shawn MATTHIAS - 0:1
     
    25:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se v úvodu šestadvacáté minuty dostávají do vedení! To vyplynulo z velmi jednoduché akce, když Postmovu střelu od modré čáry těsně u brankoviště hokejkou tečoval SHAWN MATTHIAS a Luongo už neměl žádnou šanci zareagovat. Asistence: Paul Postma, Adam Lowry.
     
    20:00
    Právě MacKenzie se závěrečným klaksonem dohrál u mantinelu souboj s Ehlersem a tím pro úvod druhé třetiny zbytečně oslabil svůj tým.
     
    13:35
    Ekbladovo nahození Hellebuyck hrudníkem vyrazil pouze před sebe a poté mě štěstí, že Sgarbossova dorážka zády brance minula jeho klec!
     
    08:52
    McKegg vydoloval puk u pravého mantinelu a ihned jej přihrál Marchessaultovi, jehož dělovka bez přípravy rozezvučela brankovou konstrukci za zády Hellebuycka!
     
    07:25
    Teď už se vylučovat bude! Mark Scheifele si proti Marchessaultovi pomohl hákováním a za něj si po reklamní přestávce odbude první dvě trestné minuty tohoto duelu.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 39. McKegg (Jágr, Ekblad) – 26. Matthias (Postma, Lowry), 28. Laine (Little), 43. Ehlers (Little), 53. Scheifele (Trouba, Laine)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Matheson, Kindl, Pysyk – Jágr, Trocheck, Griffith – R. Smith, Bjugstad, J. Jokinen (A) – Malgin, Sgarbossa, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), McKegg.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Enström, Postma, Chiarot – Laine, Scheifele (A), Ehlers – Wheeler (C), Little, Perreault – Armia, Lowry, Matthias – Stafford, Petan, Copp.

    Rozhodca: O'Halloran, Rank – Devorski, Alphonso

    Diváci: 13 607