Představení kempů s Evou Samkovou a SBX Teamem (kon.)
koniec udalosti
Představení kempů s Evou Samkovou a SBX Teamem

cz Pondelok 02.01.2017, 15:10Tlačové konferencie
    Tento krasavec bude sloužit Evě Samkové.

     
    Oficiální část tiskové konference je u svého konce. (15:23:42)
     
    Celý snowboardcrossový tým přebírá záhy dodávku Toyota PRO ACE, který bude sloužit pro celý tým při cestování a přepravě na různé snowboardcrossové akce.
     
    V tento moment přebírá Eva Samková od pana Pelešky klíče od nového hybridního vozu Toyota RAV 4.
     
    Jsme rádi, že jsme schopni přispět někde, kde je to třeba a kde je vize něčeho nového, co jak vidno někam opravdu směřuje", dodává Peleška.
     
    Zástupce Toyota p. Peleška: "Pro nás je to zábava, jsme rádi, že můžeme spolupracovat s Evou. Pro nás bylo velmi zajímavé začínat s něčím, co teprve vznikalo. Naše spolupráce začala ještě před Olympiádou."
     
    Marek Jelínek: "Doplnil bych, že Eva udělala ten výběrový kemp zadarmo. Vše, co jsme získali, šlo právě na ty kempy. Vzhledem k tomu, že to funguje takhle pěkně, tak můžeme vlastně fungovat i my."
     
    Eva Samková: "Děti jsou vtipně divné a byla s nimi spousty srandy. Byla jsem na dvou kempech, ze kterých jsem vzala ty nejšikovnější a udělala z nich takový výběr."
     
    Marek Jelínek: "Na všech kempech budeme mít reprezentanty, kteří budou předávat své zkušenosti dalším následníkům v tomto sportu".
     
    Snažíme se vyškolit co nejlepší trenéry, abychom ty výsledky měli stále lepší a lepší, to je náš cíl.
     
    "V reprezentaci máme již šest reprezentantů", dodal Jelínek.
     
    Marek Jelínek: "Já bych chtěl poděkovat, že můžeme po závodech používat tyto krásné auta od Toyoty. Rozhodli jsme se, že uděláme něco víc, abychom nemuseli čekat na druhou Evu Samkovou a proto jsme udělali několik kempů pro děti."
     
    Úvodní slovo si vzal Alexandr Kliment, který přivítal všechny přítomné.
     
    Tisková konference byla právě zahájena.
     
    Tisková konference začne s menším zpožděním.
     
    Krásné, dobré odpoledne. Vítám Vás u dnešní tiskové konference s Evou Samkovou. Nový rok je pro Evu rokem výzev – chce vyhrát Světový pohár a získat medaili na mistrovství světa. Zároveň společně s SBX Teamem startuje sérii tří unikátních kempů pro veřejnost s českou reprezentací a nejlepšími trenéry na světě. Eva a trenéři Jakub Flejšar a Marek Jelínek představí projekt v pondělí odpoledne v Tsusho Praha Modřany. Eva a tým zároveň převezmou nové vozy Toyota, které budou jejich pomocníkem při přesunech po Evropě i mezi jednotlivými kempy po ČR.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    Alan Šrámek