Middlesbrough – Leicester 0:0 (kon.) | Everton – Southampton 3:0 (kon.) | Manchester City – Burnley 2:1 (kon.)
Sunderland – Liverpool 2:2 (kon.) | West Bromwich – Hull City 3:1 (kon.) | West Ham – Manchester United 0:2 (kon.)
koniec
West Ham United
0:2 (0:0)
Manchester United
Pondelok 02.01.2017, 18:15 • Olympijský štadión, Londýn • Anglická Premier League • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:15.
     
    Vážení diváci!

    Vítam vás pri sledovaní online prenosu z anglickej Premier League. Tentokrát sa pozrieme do Londýna, konkrétne na zápas medzi West Hamom United a Manchestrom United. Zápas sa začína o 18:15 hod.

    WEST HAM

    Futbalisti West Hamu sú momentálne v tabuľke na 12. mieste. Po minuloročnej výbornej sezóne sa ale od nich rozhodne očakávalo viac. Na začiatku decembra boli dokonca ešte o niekoľko miest nižšie a blížili sa k zostupovým priečkam. K dobrým výkonom ich nakopla cenná remíza na liverpoolskom Anfield Road 2:2. Následne Kladivári vyhrali tri zápasy po sebe, pričom výborný výkon podali najmä na pôde Swansea City. O víťaznú sériu prišli v posledný deň roku 2016. V zápase s Leicesterom City neboli horším tímom, no úradujúcemu anglickému majstrovi podľahli najtesnejším rozdielom. Zverenci Slavena Biliča by určite radi nadviazali na výsledok z mája minulého roka, keď v domácom prostredí zdolali Manchester United 3:2. V spomínanom zápase sa presadil aj Michail Antonio, ktorý v tomto ročníku rozvlnil sieť súperových brankárov už osemkrát. Domáci majú veľké problémy so zraneniami a mimo hru sú James Collins, Mark Noble, Diafra Sakho či Simone Zaza.

    MANCHESTER UNITED

    Červení diabli boli pred začiatkom sezóny považovaní za najväčšieho favorita na titul. Úvod sezóny im ale príliš nevyšiel, a tak sa skôr hovorí o ambícii umiestniť sa v TOP 4. Najúspešnejší anglický klub chytil v posledných zápasoch skvelú formu a neprehral už dvanásť súťažných duelov. V domácej súťaži ťahá päťzápasovú víťaznú šnúru. Naposledy v domácom prostredí zdolal Middlesbrough 2:1, hoci ešte v záverečnej päťminútovke prehrával. Manchester United má obrovskú útočnú silu, no v prvej polovici sezóny zaznamenal len 29 gólov. Napríklad v porovnaní s FC Liverpool je to o sedemnásť gólov menej. Najlepším strelcom mužstva je Zlatan Ibrahimovič, ktorý má na konte dvanásť gólov. V posledných dueloch dostáva čoraz viac priestoru Henrikh Mkhitaryan a za dôveru sa hlavnému trénerovi odvďačil dvoma presnými zásahmi. José Mourinho v dnešnom dueli nemôže rátať s Lukeom Shawom a otázne sú štarty v prípadoch Wayne Rooneyho a Michaela Carricka.
     
    Úvodné zostavy:

    West Ham United: Randolph – Obiang, Reid (C), Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Nordtveit – Payet, Feghouli, Antonio – Lanzini.
    Náhradníci: Adrián – Carroll, Noble, A. Ayew, A. Fletcher, E. Fernandes, Quina.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, P. Jones, Rojo, Darmian – A. Herrera, Carrick (C), P. Pogba – Mchitarjan, Ibrahimović, Lingard.
    Náhradníci: Romero – Mata, Martial, Smalling, Young, Rashford, Fellaini.

    Rozhodca: Mike Dean.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa začal rozohrávkou domáceho mužstva. Prvý útok Londýnčanov ale stroskotal v strede poľa na Anderovi Herrerovi.
     
    2
    Michael Carrick hľadal svojou dlhou kolmicou pravdepodobne Henrika Mchitarjana, no loptu zachytil až Darren Randolph.
     
    3
    Futbalisti Manchestru dokázali teraz vyvinúť na rozohrávku súpera tlak, no Winston Reid trafil Zlatana Ibrahimovića tak, že sa lopta odrazila len vedľa brány West Hamu.
     
    4
    Po ľavom krídle to skúšal Michail Antonio, no nebol v takom tempe, aby mohol "nasadiť" okolo Antonia Valenciu.
     
    5
    Registrujeme prvý strelecký pokus. Dimitri Payet však pálil z 25 metrov takpovediac zo zúfalstva.
     
    6
    Zlatan Ibrahimović si vypýtal vysokú loptu z hĺbky poľa, no postranný rozhodca videl jeho postavenie mimo hry.
     
    7
    Manuel Lanzini dobre roztiahol hru doľava na Aarona Cresswella, no ľavého beka West Hamu k centru nepustil Antonio Valencia.
     
    8
    Dimitri Payet chce byť od úvodu zápasi vidieť. Tentokrát si vypýtal loptu od Sofianeho Feghouliho, no ani tento jeho pokus nemal žiaden nárok na úspech.
     
    9
    Paul Pogba znova hľadal jedného zo svojich spoluhráčov dlhou kolmicou až k pokutovému územiu domácich, no defenzíva West Hamu zapracovala veľmi dobre.
     
    10
    Prvá nebezpečná situácia zápasu. Cheikhou Kouyaté potiahol rýchly protitútok, cez Dimitriho Payeta sa lopta dostala k Manuelovi Lanzinimu a ten donútil Davida de Geu vyraziť loptu na prvý rohový kop zápasu.
     
    11
    Manchestru zatiaľ absolútne nevychádza taktika s dlhými kolmicami na trojicu svojich útočníkov. Ander Herrera znova našiel len Winstona Reida.
     
    12
    Domáci futbalisti vstúpili do zápasu s jasnou taktikou. Vychádzať zo zabezpečenej obrany do rýchlych protiútokov. Teraz sú zoradení vo vzdialenosti asi 20 metrov od svojej brány a čakajú, čo vymyslí súper.
     
    13
    Tak teraz sme videli sériu nepresností na obocj stranách. Napokon sa dostal k lopte Sofiane Feghouli, no ten sa cez Michaela Carricka nedostal.
     
    15
    Tak to je obrovský šok na Olympijskom štadióne v Londýne! Sofiane Feghouli si zle prebral dlhú loptu z hĺbky poľa a v snahe vybojovať ju od Phila Jonesa veľmi nepríjemne zasiahol stopéra United a vidí rovno červenú kartu!
    15. Sofiane Feghouli (WHU)
     
    16
    V týchto chvíľach sa nehralo, keďže Phil Jones si vyžiadal ošetrenie od zdravotníckeho tímu United.
     
    17
    No tak teraz sa nám na ihrisku neuveriteľne iskrí. Jesse Lingaard veľmi nešetrným zákrokom "prebrúsil" členok Cheikhou Kouyatého.
     
    18
    Od úvodu stretnutia registrujeme veľkú nervozitu v táboroch oboch mužstiev. Prejavuje sa nielen nepresnými kombináciami, ale aj viacerými tvrdými zákrokmi.
     
    19
    Ander Herrera posielal veľmi zaujímavú loptu priamo "do ohňa" no Darren Randolph ju skryl vo svojom náručí.
     
    20
    Tak konečne vyšla hosťom kombinácia až za obranu West Hamu. Ander Herrera však následne prihral Zlatanovi Ibrahimovićovi, ktorý loptu v súboji s Angelom Ogbonnom stratil.
     
    21
    No a s blížiacou sa polovicou prvého polčasu sa začína pomaly ale isto hrať "na jednu bránu". Oslabení Kladivári sa stiahli do defenzívnej ulity a vyzerá to tak, že dnes budú radi aj za remízu.
     
    22
    Zlatan Ibrahimović hľadal prihrávkou po zemi v pokutovom území Henrika Mchitarjana, no hru dobre čítal Darren Randolph.
     
    23
    Po krátkej útočnej epizóde West Hamu sa lopty zmocnili opäť Red Devils, ktorí hľadajú medzeru v prehustenej defenzíve domácich.
     
    24
    Kombináciu Andera Herreru s Matteom Darmianom na ľavej strane síce prerušil Pedro Obiang, no pri lopte zostávajú zverenci Josého Mourinha.
     
    25
    Hlavný rozhodca píska po súboji v strede poľa medzi Michaelom Carrickom a Cheikhou Kouyatém v prospech West Hamu.
     
    26
    Michail Antonio chcel zrýchliť okolo Mattea Darmiana, obranca Manchestru ale posiela loptu do autu.
     
    27
    Hráči Manchestru sa svojou kombináciou po dlhšom čase dostali až do pokutového územia, prihrávka Antonia Valenciu pod seba však žiadneho z jeho spoluhráčov nenašla.
     
    28
    Matteo Darmian dokázal odcentrovať cez Håvarda Nordtveita loptu aspoň na chvíľu do bezpečia odvracia Winston Reid.
     
    29
    Matteo Darmian teraz ukončil ofenzívnu aktivitu svojho mužstva ofenzívnym faulom na jedného z domácich futbalistov.
     
    29
    Mike Dean teraz ukazuje žltú kartu Dimitrimu Payetovi. Priznám sa však, že netuším za čo. Pravdepodobne tam boli nejaké protesty francúzskej hviezdy West Hamu.
     
    30
    Aaron Cresswell chcel nájsť v pokutovom území Manuela Lanziniho, no jeho center preletel celou šírkou ihriska.
     
    31
    West Ham mal po ďalšom tvrdom súboji v strede poľa k dispozícii štandardnú situáciu a hoci sa takmer všetci hráči presťahovali pred Davida de Geu, Dimitri Payet rozohral loptu len nakrátko.
     
    32
    Tak toto Philovi Jonesovi vôbec nevyšlo. Jeho dlhá kolmica z vlastnej polovice mala nájsť Jesseho Lingaarda, no lopta skončila len mimo hracej plochy.
     
    33
    West Ham sa aj po vylúčení Feghouliho snaží občas zaútočiť. Håvard Nordtveit však teraz svoj center namieril len na hornú sieť brány Davida de Geu.
     
    34
    José Mourinho sa netvári príliš nadšene. Jeho zverenci totiž za 20 minút početnej prevahy nevymysleli vôbec nič, čím by ohrozili bránu Darrena Randolpha.
     
    35
    Tak toto je absolútne neuveriteľné! Po centri Jesseho Lingaarda a strele Henrika Mchitarjana zasahuje Darren Randolpha, ktorý následne zneškodnil aj následnú dorážku Antonia Valenciu odrazenú od jeho ľavej žrde!
     
    37
    Pred malou chvíľou síce mali domáci veľké šťastie, v tomto momente sa však všetci deviati hráči v poli poslušne stiahli do defenzívnej "ulity!". Dokonca dokázali opäť nachytať Zlatana Ibrahimovića vo svojej ofsajdovej pasci.
    37. Darren Randolph (WHU)
     
    38
    Antonio Valencia sa už chystal odcentrovať do pokutového územia, lopta mu však pri pokuse o spracovanie ušla za bránkovú čiaru.
     
    39
    Dimitri Payet na pravom krídle síce povyzvŕtal Mattea Darmiana, jeho prihrávku na hranicu šestnástky však zastavil Phil Jones.
     
    40
    Aaron Cresswell získal loptu od Antonia Valenciu a nekompromisným odkopom necháva svojim kolegom z defenzívy aspoň na chvíľu vydýchnuť.
     
    41
    Už som chcel pochváliť peknú prihrávku Zlatana Ibrahimovića do "uličky" na Mattea Darmiana, keď postranný rozhodca opäť zdvihol svoju zástavku.
     
    42
    Matteo Darmian nastavil nohu rozbehnutému Michailovi Antoniovi a aj on vidí žltú kartu.
     
    43
    West Ham teraz zbiera cenné sekundy, veď pre nich prepotrebná polčasová prestávka sa blíži. Zahral si aj Darren Randoplh.
     
    44
    Tak si to predstavte! Z ničoho nič sa domáci mohli dostať do vedenia. Manuel Lanzini si ľavačkou loptu spracoval, posunul si ju na pravačku a David de Gea vytiahol po dlhom čase ďalší mimoriadne dôležitý zákrok!
     
    45
    Po následnom rohovom kope Dimitriho Payeta sa jeden z hráčov West Hamu ocitol v postavení mimo hry.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    45+1
    José Mourinho sa na výkon svojich zverencov už nemôže ani pozerať. Teraz našťastie pre hostí kolmica Cheikhou Kouyatého bola pridlhá aj na takého rýchlika, akým je Michail Antonio.
     
    45+2
    Po súboji na pravej strane s jedným z protihráčov si Ander Herrera vyžiadal krátke ošetrenie, no rozhodcovia ho vykazujú za čiaru.
     
    45+3
    Hráme už cez nadstavenú dvojminútovku, West Ham bude mať výhodu rohového kopu.
     
    45+3
    Centroval Michail Antonio a domáce tribúny si pýtali ruku jedného z hráčov United. Penalta sa však nepíska a hráči odchádzajú do kabín.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase zápasu medzi West Hamom a Manchestrom United sme síce gól nevideli, no udialo sa toho pomerne dosť. Šok pre domácich prišiel po štvrťhodine hry, keď bol po tvrdom zákroku na Phila Jonesa vylúčený dovtedy aktívny Sofiane Feghouli. Manchester si však za svoju polhodinovú početnú prevahu vypracoval len jedinú nádejnú príležitosť, pri strele Mchitarjana a dorážke Valenciu však zázračne zasiahol Darren Randolph. Slaven Bilić svojich zverencov za predvedený výkon v kabíne určite pochváli, čo sa ale nedá povedať o Josém Mourinhovi. Podarí sa napokon Manchestru využiť presilovku? Dozvieme sa v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Na zatiaľ nie najlepšá výkon svojich zverencov José Mourinho reaguje polčasovým striedaním, keď na ihrisku už nevidíme Mattea Darmiana, na ktorého miesto prišiel Juan Mata.
     
    46
    Pri prvej ofenzívnej akcii hostí sa nedovoleným zákrokom na Winstona Reida previnil Jesse Lingaard.
     
    47
    Juan Mata sa okamžite zapojil do hry, keď zakombinoval s Anderom Herrerom, no táto španielska spolupráca viedla len k nepresnému centru. Bude sa odkopávať od brány domácich.
     
    48
    Michael Carrick posielal peknou kolmicou do samostatného nájazdu Zlatana Ibrahimovića, rýchlejší ako švédsky ostrostrelec však bol opäť brankár West Hamu.
     
    49
    José Mourinho počas prestávky jednoznačne nabádal svojich zverencov k väčšej streleckej aktivite. Zatiaľ však sledujeme stále len nepresné pokusy zo strany hráčov Manchestru.
     
    50
    No tak teraz sa Mike Dean pravdepodobne trochu "upískol". Zdalo sa mi totiž, že Chiekhou Kouyaté pri svojom sklze proti Henrikovi Mchitarjanovi skutočne zasiahol najskôr loptu.
     
    51
    Na opačnej strane unikal Pedro Obiang, lopta mu však ušla za postrannú čiaru.
     
    52
    West Ham si však vďaka svojej aktivite na polovici súpera vybjoval štandardnú situáciu. Lopta ja na úrovni pokutového kopu pri pravej postrannej čiare, centruje Dimitri Payet.
     
    53
    No a bolo z toho obrovská šanca Michaila Antonia, ktorý prehlavičkoval Carricka s Rojom, no loptu namieril len vedľa brány Davida de Geu.
     
    54
    V tejto chvíli si obaja brankári vymenili loptu. De Gea našiel len Randolpha, ktorý loptu poslal opäť len svojmu náprotivkovi.
     
    55
    Zvnútra pokutového územia pálil Zlatan Ibrahimović, trafil však len dobre postaveného Angela Ogbonnu. Tlak Manchestru pokračuje ďalej.
     
    56
    Dimitri Payet teraz síce dobre odobral loptu Valenciovi, no následne mu to obranca United vrátil. Po jeho aktivite však hostia nezískavajú ani rohový kop.
     
    57
    Juan Mata to znova skúšal len kolmicou po zemi na Zlatana Ibrahimovića. Toho postrážil Pedro Obiang.
     
    58
    Manuel Lanzini sa teraz poriadne čuduje verdiktu Mikea Deana, ktorý odpískal jeho nedovolený zákrok, ak sa nemýlim na Jesseho Lingaarda.
     
    59
    No a následne Jesse Lingaard opúšťa hraciu plochu, na ktorej ho vymení Marcus Rashford.
     
    59
    Opäť sa tábor fanúšikov West Hamu poriadne búri proti rozhodnutiu hlavného rozhodcu, ktorý po súboji Michaila Antonia s Marcusom Rashfordom prisudzuje loptu Manchestru.
     
    60
    To bola šanca! Manuel Lanzini krásnou prihrávkou poslal do samostatného nájazdu Michaila Antonia, ten však loptu napálil len do Davida de Geu!
     
    61
    Futbalisti Manchestru dnes evidentne nie sú vo svojej koži. Napriek tomu, že už 45 minút hrajú v početnej prevahe, ich výkon tomu zatiaľ absolútne nezodpovedá, za čo ich mohol potrestať Michail Antonio. Medzitým sa na druhej strane dnes už po niekoľký raz ocitol v ofsajde Zlatan Ibrahimović.
     
    63
    Manchester United dal gól!
    Tak toto Josému Mourinhovi skutočne vyšlo. Manchester sa totiž ujíma vedenia po spolupráci dvoch striedajúcich hráčov. Marcus Rashford sa pohral s dvojicou obrancov, krásne naservíroval loptu JUANOVI MATOVI, a ten prekonáva doteraz skvelo chytajúceho Darrena Randolpha.
    63. Juan Mata (MAN) - 0:1
     
    63
    Futbalisti Manchestru sa tak dočkali pre nich tak potrebného úvodného gólu. Uvidíme, či sa aj vďaka tomu ich výkon v záverečných 25 minútach zlepší.
     
    65
    José Mourinho po tretí raz strieda a vyzerá to, že vycítil nepohodu svojich ofenzívnych hráčov, a tak namiesto stredopoliara Henrika Mchitarjana posiela na ihrisko obrancu Chrisa Smallinga.
     
    66
    Manchester sa však už nemá kam ponáhľať, a tak si teraz pätica hostí vymieňala loptu len na vlastnej polovici.
     
    67
    A znova. Marcos Rojo síce vhadzoval loptu do ihriska už hlboko na polovici súpera, no poslal ju len na svojich kolegov z defenzívy.
     
    68
    United sa predsa len postupnou kombináciou dostali až k nádejnému zakončeniu, no Paul Pogba tesne minul pravú žrď brány Kladivárov.
     
    69
    Michail Antonio chcel na ľavej strane vrátiť nezištnú prihrávku Manuelovi Lanzinimu, no dobre zasiahol Phil Jones.
     
    69
    Dnešný zápas nedohrá ani Dimitri Payet, namiesto ktorého už na ihrisku registrujeme Andyho Carrolla.
     
    70
    Tak teraz sledujeme veľkú aktivitu hráčov West Hamu. Najskôr Phil Jones odkopával center Michaila Antonia a následne musel až mimo pokutového územia vyštartovať proti Carrollovi David de Gea.
     
    71
    Sympatická snaha domácich pokračuje. Tí budú mať teraz dokonca možnosť ohroziť bránu súpera zo štandardnej stiuácie po nedovolenom zákroku Phila Jonesa.
     
    72
    Zverenci Slavena Bilića sa však sami pripravili o túto príležitosť vinou nepresného centra Michaila Antonia.
     
    73
    Už-už sa dostával k možnosti poslať loptu pred de Geu Aaron Cresswell, no v rozhodujúcej chvíli sa pošmykol a lopta mu utiekla.
     
    74
    Manchester teraz dokázal vyvinúť tlak na defenzívu súpera, Marcus Rashford prihrával pod seba na Paula Pogbu, no najdrahší futbalista histórie znova mieri len mimo brány Darrena Randolpha.
     
    75
    Mike Dean sa dnes rozhodne nenudí. Antonio Valencia pri výskoku sotil do Manuela Lanziniho a je ďalším potrestaným hráčom.
     
    76
    Zlatan Ibrahimović prihral Marcusovi Rashfordovi, ktorý sa dokázal síce zbaviť Winstona Reida, no lopta mu následne vôbec nesadla a Darren Randolph bez problémov jeho pokus kryje.
     
    78
    Manchester United dal gól!
    Tak toto je veľká chyba postranného rozhodcu. Michael Carrick pálil z hranice šestnástky, trafil však len jedného z domácich hráčov, od ktorého sa lopta dostala k ZLATANOVI IBRAHIMOVIĆOVI. Ten bol síce v momente zakončenia v evidentnom ofsajde, no rozhodcovia gól napriek tomu uznali.
    78. Zlatan Ibrahimović (MAN) - 0:2
     
    80
    West Ham sa dnes rozhodne nemá za čo hanbiť. Michail Antonio zaujímavým nákopom do šestnástky hľadal Andyho Carrolla, proti ktorému boxuje loptu David De Gea.
     
    81
    Manchester United opäť len kontroluje hru a loptu si teraz vymieňa trojica Smalling-Jones-Rojo.
     
    82
    Pedro Obiang si v strede ihriska vyšliapol na Paula Pogbu, a tak aspoň na chvíľu prerušil kombináciu hráčov Manchestru.
     
    83
    Na ihrisku v drese domácich už nevidíme ani Cheikhou Kouyatého, ktorého miesto zaujal Edmilson Fernandes.
     
    84
    Táto kolmica od Marcosa Roja svoj cieľ, ktorým mal byť Marcus Rashford, nenašla.
     
    84
    O pár sekúnd neskôr sa Marcus Rashford dostal k centru, našiel Andera Herreru, ktorého volej na rohový kop boxuje Darren Randolph.
     
    85
    Manchester zostal usadený pred pokutovým územím súpera, no tam došlo k nedorozumeniu v kombinácii medzi Zlatanom Ibrahimovićom a Paulom Pogbom.
     
    86
    Opäť to skúšajú Kladivári, Aaron Cresswell sa však cez Antonia Valenciu nedostal.
     
    88
    Juan Mata našiel v pokutovom území Paula Pogbu, tomu sa však pri pokuse zbaviť sa Winstona Reida lopta zaplietla pod nohy.
     
    89
    Po ďalšom súboji Pogba-Reid však už budú hráči Manchestru rozohrávať zaujímavý priamy kop.
     
    89
    K tejto štandardnej situácii ale príde až potom, čo Manuela Lanziniho vymení na hracej ploche André Ayew.
     
    90
    Zlatan Ibrahimović napokon z približne 20 metrov trafil len húštinu tiel hráčov West Hamu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90+1
    Håvard Nordtveit zasiahol pri sklze nohu Marcusa Rashforda a ani on dnešný zápas neukončí bez kartového trestu.
     
    90+2
    Oba tímy by už chceli mať dnešný zápas evidentne za sebou. Momentálne sa na Olympijskom štadióne skutočne nemáme na čo pozerať. Marcos Rojo odkopol loptu až k Darrenovi Randolphovi, no následná kombinácia domácich bola až príliš čitateľná.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Manchester United predĺžil svoju víťaznú sériu, no zo strany Červených diablov to rozhodne nebol ideálny výkon. Od 14. minúty totiž hrali v početnej prevahe, no dlho sa nevedeli presadiť cez veľmi svedomito hrajúcich futbalistov West Hamu. Až v druhom polčase po príchode Marcusa Rashforda a Juana Matu sa zverenci Josého Mourinha dočkali vytúženého vedúceho gólu z kopačky striedajúceho Španiela. Pri druhom presnom zásahu hosťom pomohli rozhodcovia, ktorí nevideli evidentný ofsajd Zlatana Ibrahimovića. To je na dnes odo mňa všetko, majte pekný večer! Lúči sa s vami Jakub Kocourek! (20:10:27)

    Jakub Kocourek

    Góly: 63. Mata, 78. Ibrahimović

    Karty:   29. Payet (WHU), 90+1. Nordtveit (WHU) – 42. Darmian (MAN), 75. A. Valencia (MAN)   15. Feghouli (WHU)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 9:13.
    West Ham United: Randolph – Obiang, Reid (C), Ogbonna, Cresswell – Kouyaté (83. E. Fernandes), Nordtveit – Payet (69. Carroll), Feghouli, Antonio – Lanzini (89. A. Ayew).
    Náhradníci: Adrián – Carroll, Noble, A. Ayew, A. Fletcher, E. Fernandes, Quina.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, P. Jones, Rojo, Darmian (46. Mata) – A. Herrera, Carrick (C), P. Pogba – Mchitarjan (65. Smalling), Ibrahimović, Lingard (59. Rashford).
    Náhradníci: Romero – Mata, Martial, Smalling, Young, Rashford, Fellaini.

    Rozhodca: Mike Dean