Znojmo – SAPA Fehérvár 1:3 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
Fehérvár AV19
cz Piatok 23.12.2016, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto. Fehérvár vyhodil puk do útočného pásma, kam si sjel jako první TAMAS ROBERT SARPATKI a bez problémů zasunul puk do prázdné klece. Asistence: Daniel Koger.
     
    50:33
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tak to je zlé. Erdely našel zpoza brány úplně volného CHRISTOPHERA BODA, který obrovskou šancí nepohrdl a nekompromisně rozvlnil z voleje síť. Asistence: Csanad Erdely, Andrew Sarauer.
     
    45:23
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Bohužel je vyrovnáno. Fehérvár oddechový čas domácích nezabrzdil, vytvořil si slušný tlak, načež se kotouč odrazil na levý kruh před CHRISTOPHERA BODA, který vyrovnává stav utkání. Asistence: Csanad Erdely.
     
    04:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je premiéra z říše snů! ANTONÍN BOŘUTA si při přesilové hře sjel před bránu k odraženému kotouči a bekhendem jej poslal za záda maďarského brankáře! Asistence: Roman Tomas, Martin Podešva.

    Tomáš Teplý

    Góly a asistencie: 5. Bořuta (Tomas, Podešva) – 46. Bodo (Erdely), 51. Bodo (Erdely, Sarauer), 60. Sarpatki (Koger)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Lakos, Kadeřávek, Biro, Bořuta – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Lattner – Tomas, Wronka, Šeda – Vodný, Šeda, Györi – Csamangó.
    Fehérvár AV19: Lemay (Rajna) – Schiestel, Manavian, Vernace, Owens, Sziranyi, Szaller, Laday – Beauregard, Maylan, Orban – Erdely, Vas, Sarpatki – Kocsis, Reisz, Szabo-Pal – Kóger, Sarauer, Bodo.

    Rozhodca: Bulovec, Piragić – Nemeth, Soos

    Diváci: 2842