Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (kon.) | Košice – Martin 7:2 (kon.)
B. Bystrica – Žilina 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
HC Košice
7:2 (4:0, 2:1, 1:1)
HK VITAR Martin
Utorok 06.12.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:43 Radim HRUŠKA - 7:2
     
    47:43
    Košice dali gól!
    Hruška puk posunul Klímovi, ten ho zasa na krídle predal Bartošovi. Skúsený matador v službách domácich, mimochodom rodený Martinčan, tu povyzvŕtal dvojicu obrancov a následne ďalej rozohral. Napokon bol z toho gól, ktorý strelil RADIM HRUŠKA. Asistencie: Peter Bartoš, Tomáš Klíma.
    42:57 R. VARGA - 6:2
     
    42:57
    Martin dal gól!
    Dnes padá pomerne veľa gólov počas presiloviek, čo nám potvrdili aj hostia. Tí sa pred Habalom zorientovali najlepšie, konkrétne tak učinil RÓBERT VARGA. Asistencie: Peter Galamboš, Jaroslav Markovič.
    39:57 Peter BOLTUN - 6:1
     
    39:57
    Košice dali gól!
    V absolútnom závere druhej tretiny prichádza šiesty gól Košíc. Za Dzubinom sa najskôr ozvala žrď, od tej sa ale puk odrazil zrejme priamo do siete. Za strelca gólu je označený PETER BOLTUN. Asistencie: Ondřej Šmach, Tomáš Hričina.
    38:28 Tomáš POKRIVČÁK - 5:1
     
    38:28
    Martin dal gól!
    Tak napokon ešte predsa len jeden gól. Neprekonaný neostane ani Vladislav Habal, o čo sa strelou z druhej vlny postaral TOMÁŠ POKRIVČÁK. Ten vymietol pavučinu v ľavej šibenici košickej svätyne. Asistencia: Sergej Korostin.
    33:27 Tomáš HRIČINA - 5:0
     
    33:27
    Košice dali gól!
    A prekonaný je už aj Dzubina. Celú útočnú akciu Košíc započal famóznym spracovaním padajúceho puku v obrannej tretine Šmach. Rýchlu akciu domácich napokon na gól premenil TOMÁŠ HRIČINA. Asistencia: Peter Boltun.
    17:48 Marek BARTÁNUS - 4:0
     
    17:48
    Košice dali gól!
    A napokon je z toho nádherný gól Bartánusa. MAREK BARTÁNUS si s pukom nakorčuľoval pred Pavlasa, ktorému strelu prestrčil pomedzi betóny do siete. Asistencie: Ladislav Nagy, Vladislav Habal.
    11:50 Jakub SUJA - 3:0
     
    11:50
    Košice dali gól!
    Košice vyvinuli na svojho súpera počas presilovky o dvoch mužov obrovský tlak, a tak bol tretí gól len otázkou času. Napokon sa presadil JAKUB SUJA, ktorý poslal Leška na ľad. Asistencie: Marek Bartánus, Jiří Bicek.
    07:55 Tomáš KLÍMA - 2:0
     
    07:55
    Košice dali gól!
    Strela od pravého kruhu Pavlasovi vypadla, a tak nastali veľké zmätky. Košičania tam vyslali ešte niekoľko dobrých dorážok, ujala sa tá posledná. V neprehľadnej situácii sa presadil TOMÁŠ KLÍMA, ktorý vyslal aj tú prvú strelu. Asistencia: Peter Bartoš.
    04:24 Jakub SUJA - 1:0
     
    04:24
    Košice dali gól!
    Košičanom ale tento fakt rozhodne neprekáža, dostávajú sa totiž do vedenia. Domáci hokejisti si vybojovali vhadzovanie pred Pavlasom, z čoho gólovo ťažil JAKUB SUJA. Asistencie: Jiří Bicek, Ladislav Nagy.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 5. Suja (Bicek, Nagy), 8. Klíma (Bartoš), 12. Suja (Bartánus, Bicek), 18. Bartánus (Nagy, Habal), 34. Hričina (Boltun), 40. Boltun (Šmach, Hričina), 48. Hruška (Bartoš, Klíma) – 39. Pokrivčák (Korostin), 43. R. Varga (Galamboš, Markovič)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Jankovič, Deyl, Šmach, Matejka, Dudáš, Pavúk – Nagy, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – T. Varga, Šedivý, Bartánus – Bartoš, Hruška, Klíma
    HK VITAR Martin: Pavlas (18. Dzubina) – Pulli, Pacalaj, Brňák, Rusina, Leško, Salija, Vyskoč, Dvořák – Mráz, Heizer, Rapáč – R. Varga, Galamboš, Markovič – Surovka, Pokrivčák, Korostin – Fabian, Jurášek, Dírer

    Rozhodca: Snášel, Majling – Gajan, Smrek