Jaroslavľ – Jekaterinburg 5:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 2:3 (0:1 po s.n.) | D. Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.)
Viťaz – Barys 4:2 (kon.) | Riga – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (1:0 po s.n.) | HC Slovan – Novokuzneck sk 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC SLOVAN Bratislava
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Metallurg Novokuzneck
Piatok 02.12.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    HC Slovan na domáci ľad, na ktorom ho čakajú tri zápasy, nevykročil práve šťastnou nohou, keď v stredu večer podľahol Novosibirsku v pomere 2:5. Možnosť spraviť reparát bude mať v piatok večer, keď bude hostiť Metallurg Novokuzneck.

    Metallurg Novokuzneck, patrí medzi kluby reprezentujúce sibírsky hokej, ktoré doposiaľ nezaznamenali nejaké výraznejšie úspechy na hokejovej scéne. Klub vznikolv roku 1949, v histórii ruských hokejových súťaží obsadil v sezóne 1999/2000 tretie miesto, čo je zatiaľ jeho najväčší úspech. V roku 2008 pri zrode KHL sa Metallurg stal jej členom, no v histórii sa ani raz nedostal do záverečného play-off súťaže a obsadil postupne 21., 24., 23., 17. a 21. a v ďalších dvoch sezónach zhodne 27. miesto. V tej uplynulej to bolo o stupienok nižšie, čiže ostatná pozícia plejády mužstiev KHL s číslom 28. Domáce zápasy Metallurgu sa odohrávajú v aréne s názvom Palác športu kuzneckých metallurgov, ktorá má kapacitu 7.533 divákov.

    Červeno-čierny dres Metallurgu obliekajú výlučne hráči Ruskej federácie. Hlavným trénerom Metallurgu je domáci lodivod Sergej Pavlovič Berdnikov.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Metallurg z 37 zápasov 24 bodov, Slovan odohral o dva zápasy menej a získal doposiaľ 42 bodov. V aktuálnej sezóne sa belasí predstavili na ľade Metallurgu v polovici septembra, Metallurg zvíťazil v pomere 2:1.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je 21 bodový Jonathan Cheechoo (9+12), na druhej priečke s 20 kanadskými bodmi Jeff Taffe (8+12). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 17 bodový Ignat Zemčenko (7+10), na druhej priečke 16 bodový Kirill Semionov (7+9). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 91,1% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,72 gólov na zápas, Justin Pogge s 90,3% úspešnosťou drží priemer 3,05 gólov na zápas. Na druhej strane Andrej Karejev s 93,2% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,47 gólov na zápas, Michail Biriukov90,8% úspešnosť zásahov s priemerom 3,83 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Metallurg Novokuzneck a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Pogge) – Meszároš (C), F. Novák, Plastino, Švarný (A), Ďaloga, Kundrátek – Smoleňák, Taffe (A), Cheechoo – Chipchura, Lušňák, Jeglič – Musatov, Kopecký, M. Hlinka – Šiška, Sádecký, Vopelka

    Metallurg Novokuzneck:

    Karejev (Poďapoljskij) – Skutar, Ľamkin, Fatkullin, Kuklev, Arbuzov, Vasilčenko, Titov, Michajlov – Komaristý (A), Zemčenko, Soloviov – Jemec, Taratuchin, K. Semionov (A) – Jazkov, Poliščuk (C), Vicharev – A. Michejev, Razumov

    Rozhodca:

    Sergejev, Ščeňov – Golovľov, Šichanov.
     
    Príjemný večer vám želám z Bratislavy, na ľadovej ploche už máme tím hostí, počkáme si na domáci tím, vypočujeme si hymny oboch krajín, najskôr hymnu Ruskej federácie, potom hymnu Slovenskej republiky a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:31
    Cheechoo nahodil puk od modrej presne do priestoru bránky, Karejev šiel do pokľaku a puk schoval v náručí.
     
    00:44
    Metallurg vyprodukoval ofsajd, čiarový jeho akciu musel zastaviť.
     
    01:04
    Chipchura vystrelil švihom z vnútornej strany ľavého kruhu, svoj puk však oprel len o ochranné sklo za bránkou hostí.
     
    02:25
    Jazkov priviezol puk pred Brusta z ľavej strany, defenzíva domácich ho pokryla, k streľbe sa už nedostal.
     
    03:23
    Komaristý urobil otočku na modrej, no bol v pásme skôr ako puk na jeho hokejke, ďalší ofsajd hostí.
     
    03:52
    Podrazenie v podaní Kukleva a prvú presilovú hru v zápase si zahrá Slovan.
     
    04:21
    Taffe dostal puk na pravý kruh a z prvej vypálil príklepom, Karejev v pokľaku puk schoval opäť vo svojom náručí.
     
    05:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Za víťazstvom belasých zavelil od modrej efektným príklepom ANDREJ MESZÁROŠ, ktorý prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo.
    05:01 Andrej Meszároš - 1:0
     
    05:46
    Slovan opäť kombinoval s pukom v pásme hostí, strela Lušňáka sa neujala, napokon hostia so šťastím dostali puk von z pásma a oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    07:37
    Razumov si prevzal puk na palicu, nakorčuľoval na ľavý kruh a vystrelil, Švarný si dobre plnil svoje povinnosti a puk zblokoval na ochrannú sieť.
     
    07:58
    Plastino vysunul od brejku Taffeho, Jeff sám korčuľoval na Karejeva a vystrelil, gólman hostí mu puk zjedol vo svojej lapačke!
     
    08:38
    Slovan opäť kombinoval s pukom v pásme hostí, Lušňák dostal pred bránkovisko ťažký puk, to sa zakončiť nedalo, ešte bol aj pokrytý, Karejev napokon puk schoval pod svoju lapačku.
     
    09:14
    Kopecký vyrobil obrovskú chybu v pásme hostí, do brejku sa dostal Zemčenko, fauloval ho Musatov, trestné strieľanie pre hostí.
    09:14 Igor Musatov zatiahol za ručnú brzdu
     
    09:14
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    IGNAT ZEMČENKO vylepšuje svoje štatistiky, keď k svojim 17 kanadským bodom pridal ďalší premeneným trestným strieľaním.
    09:14 Ignat Zemčenko - 1:1
     
    10:06
    Brust podržal teraz belasých pri svojej pravej žrdi, ani som dobre nevidel, či strieľal Jemec, každopádne Barry puk poslal späť do hry a domáci ho majú pod svojou kontrolou.
     
    11:13
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Od modrej puk na Brusta nahodil Arbuzov, Barry puk vyrazil pre seba a veru, teraz zaspala defenzíva domácich, keď dovolila hosťom zakončiť, nuž a NIKITA JAZKOV posiela hostí do vedenia. Asistencia: Vladislav Arbuzov a Fiodor Poliščuk.
    11:13 Nikita Jazkov - 1:2
     
    12:48
    Cheechoo dostal spoza bránky puk pred bránkovisko, zakončiť nemohol, bol hákovaný a dve minúty trestu dostal Soloviov.
     
    13:21
    Cheechoo potiahol puk z ľavej strany až pred bránku hostí, mal radšej prihrávať, zvolil strelu, no puk poslal na ochrannú sieť, hlavný hru vykázal do stredného pásma.
     
    14:25
    Chipchura síce vystrelil z pravého kruhu, hra však už bola prerušená pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, opäť sme stratili pásmo.
     
    14:48
    Hostia v plnom počte, Slovan hral s pukom takmer celú presilovku v pásme hostí, „Kuzňa“ to dokázala ubrániť.
     
    15:39
    Vopelka po prechode modrou švihom vystrelil, Karejev puk vyrazil vpravo od seba, Šiška sa k zakončeniu nedostal, napokon hlavný hru prerušil pre prihrávku rukou, opäť vhadzujeme v strednom pásme.
     
    18:28
    Nepresnosť strieda nepresnosť, a to na oboch stranách, pri puku belasí, ktorí pôjdu do akcie.
     
    19:09
    Ďaloga vo svojom typickom prieniku si to namieril z obranného pásma až za kruhy, vystrelil švihom, Karejev Marekov puk efektne schoval vo svojej lapačke.
     
    19:39
    Puk už opustil útočné pásmo belasých, Švarného strela síce bola z kategórie tých pekných, no z ofsajdovej pozície.
     
    19:52
    Komaristý preveril pozornosť Brusta, Barry v pokľaku puk schoval do náručia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli tri góly, aréna sa radovala po peknom góle „Messiho“, ktorý sa predviedol krásnou strelou od modrej. No potom Slovan vyrobil chybu, hostia brejkovali a prišiel faul Musatova. Nariadené trestné strieľanie najproduktívnejší hráč hostí premenil a vyrovnal. Nuž a zakrátko udreli hostia po druhýkrát, keď defenzíva domácich nechala priestor na dorážku pre Jazkova. Pomer striel v prvej tretine smerujúcich medzi žrde podľa kocky nad ľadom 14:7.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:57.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:57
    Cheechoo bol v pred bránkovom priestore kam dostal puk, Skutar ho tiesnil, no Jonathan dokázal vystreliť, minul však bránku Karejeva, aká to škoda.
     
    22:49
    Spoza ľavého kruhu vystrelil pekný príklep Poliščuk, Brust v rozkľaku puk poslal na druhú stranu klziska, domáci sa však do brejku nedostali.
     
    23:24
    Puk opäť v moci Brusta, očakávame tlak domácich, Metallurg to hrá ale pozične zatiaľ na výbornú.
     
    23:54
    Peknú šancu mal na vnútornej strane pravého kruhu Komaristý, Brust puk zrazil pred seba na ľad a pohotovo ho schoval pod svoju lapačku.
     
    24:21
    Podrazenie Smoleňáka, na trestnú putuje Kuklev, presilovka a možnosť vyrovnať pre belasých.
     
    25:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Mlel Slovan hostí v pásme, mlel, až domlel. Puk z hokejky Smoleňáka, ktorý z otočky pálil sám pred bránkou, ešte dokázal Karejev vyraziť, na dorážku TOMÁŠA KUNDRÁTKA už nestačil. Asistencia: Radek Smoleňák.
    25:19 Tomáš Kundrátek (SBA) - 2:2
     
    25:40
    Slovan bol opäť v šanci, keď krásnu strelu Švarného spoza ľavého kruhu Karejev v pokľaku zlikvidoval v náručí.
     
    25:40
    Vzájomné vylúčenie, Titov a Lušňák po dve minúty za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    26:54
    Ofsajd hostí, keď predtým hlavní rozhodcovia nepostrehli hokejku súpera v tvári Kopeckého.
     
    27:31
    Cheechoo hľadal pukom spoza bránky na ľavej strane pri bránke Nováka, Filip bol strážený a puk sa len odrazil od jeho korčule k bránke, Karejev ho okamžite schoval pod rukavicu.
     
    27:40
    Oba tímy s plným počtom hráčov.
     
    27:55
    Teraz už arbitri nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou videli, na trestnú si sadol Taratuchin.
     
    28:46
    Taffe premiešal puk na hokejky a vystrelil z pravého kruhu z jeho vnútornej strany, minul bránku hostí.
     
    29:20
    Cheechoo zakončil na vnútornej strane ľavého kruhu bejzbalovým úderom, Karejev puk poslal späť do hry.
     
    29:55
    Hostia v plnom počte, Slovan dohráva akciu v pásme hostí.
     
    30:02
    Plastino sa prezentoval tvrdou strelou od modrej z pravej strany, Karejev v pokľaku aj tento puk likviduje na svojej hrudi.
     
    30:56
    Komaristý dostal puk na modrú, nakorčuľoval vpred a vystrelil, s nepríjemným poskakujúcim pukom si Brust poradil, no defenzíva domácich nechala Komaristého dobiedzať na Barryho, toto by sa belasým stávať nemalo.
     
    31:56
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Oddychový čas domácej pätorky, keď puk si pri pravom kruhu pri bránkovisku spracoval na strelu FIODOR POLIŠČUK a po kľučke na Brusta, ktorý bol v rozkľaku po predchádzajúcom zákroku, jednoducho zakončil. Asistencie: Vladislav Arbuzov a Denis Vicharev.
    31:56 Fiodor Poliščuk - 2:3
     
    33:29
    Šesť domácich na ľade, trest pre hráčsku lavičku odsedí Vopelka.
     
    34:05
    Ľamkin od modrej minul bránku domácich, Chipchura vybojoval puk pri mantineli a poslal ho von cez všetky čiary.
     
    34:39
    Belasí poslali ďalší pozdrav až k bránke Karejeva.
     
    35:17
    Taffe vyskúšal Karejeva strelou spoza ľavého kruhu, Andrej šiel opäť do pokľaku a ten puk opäť schoval na svojej hrudi.
     
    35:29
    Domáci v plnom počte, Metallurg presilovku na brejk nevyužil, belasí to výborne ubránili.
     
    37:31
    Švarnému sadol na hokejku odrazený puk, Ivan pálil od ľavého kruhu, hráč hostí jeho puk zblokoval.
     
    37:49
    Kulev po tretíkrát dnes vylúčený, teraz za hákovanie, presilovka pre belasých.
     
    38:13
    Lušňák poslal puk do masky Karejeva, arbitri nechali bežať hru, hostia puk poslali mimo svoje obranné pásmo.
     
    39:42
    Semionov puk smerujúci do bránky z bránkoviska vyškriabol von, belasým sa radovať teraz nepomohla ani hokejová šťastena.
     
    39:49
    Hostia v plnom počte, trestaný Kuklev už naskočil späť na ľad.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli dva góly, po jednom na každej strane. Slovan využil presilovku a v dorážke uspel navrátilec do zostavy Kundrátek, no potom domáci chybovali vo svojom obrannom pásme a chybu potrestal kapitán hostí Poliščuk. Zápas je naďalej otvorený a o všetkom tak rozhodne tretia tretina. Po tej druhej máme pomer striel medzi žrde podľa svetelnej kocky 29:15.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:49.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:58
    Švarný dostal puk spoza bránky k bránkovisku, nuž a minul bránku Metallurgu.
     
    41:28
    Titov v sprievode lekára tímu odkorčuľoval na striedačku, to muselo bolieť, snáď jeho zranenie nebude vážne.
     
    42:07
    Taffe najskôr minul bránku hostí, puk však vybojoval za bránkou a poslal ho pred bránku, Cheechoo už nemal dostatok priestoru na efektívnejšie zakončenie, Karejev ho v pokľaku vychytal.
     
    42:41
    Vicharev skončil v bránkovisku Brusta, hlavný hru vykazuje do stredného pásma.
     
    42:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Jeglič vozil puk na hokejke, z ľavej strany pri bránkovisku vystrelil, Karejevovi puk prekĺzol do bránkoviska a KYLE CHIPCHURA sa pomýliť nemohol. Asistencia: Žiga Jeglič.
    42:58 Kyle Chipchura - 3:3
     
    44:39
    Zakázané uvoľnenie hostí, aréna ožíva, Slovan sa snaží dostať hostí pod tlak, chýba tomu už len kúsok.
     
    45:24
    Kombinoval Slovan s pukom pred bránkou hostí, kombinoval, až o puk prišiel.
     
    46:45
    Metallurg pod tlakom, oslobodil sa len za cenu zakázaného uvoľnenia, Slovan si však nie a nie vypracovať efektný palebný priestor.
     
    48:15
    Cheechoo doviezol puk na hokejke z ľavej strany až pred bránkovisko a z otočky zakončil, Karejev puk zrazil za svoju bránku.
     
    48:25
    Oddychový čas hostí, ktorí sú pod tlakom, aj teraz sa oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia a striedať nemôžu. Tréner Berdnikov nemal inú možnosť.
     
    48:40
    Puk v lapačke Karejeva, podarí sa domácim rozhodnúť zápas v riadnom hracom čase? Diváci si to zaslúžia.
     
    49:54
    Semionov poslal z ľavého kruhu reklamný puk na bránku domácich, Brust ho zrazil za svoju bránku.
     
    50:26
    Malá skrumáž pred bránkou hostí k úspechu teraz neviedla, Metallurg puk vyhodil von z pásma.
     
    51:52
    Hákovanie v podaní Vasilčenka, jedinečná možnosť pre Slovan.
     
    52:18
    Semionov potiahol puk vpred a od modrej vystrelil, Brust cez vyrážačku puk poslal na hokejky spoluhráčom a Slovan vyrazil do presilovkovej akcie.
     
    53:07
    Novák vystrelil od modrej, minul bránku hostí, ktorí teraz puk opäť vyviezli von zo svojho pásma.
     
    53:44
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Prečíslenie hostí dva na jeden, Michejev čakal puk na pravej strane márne, keďže sa z tej ľavej rozhodol zakončiť ALEXEJ RAZUMOV a prestrelil Brusta v klietke domácich. Asistencia: Nikita Ľamkin.
    53:44 Alexej Razumov - 3:4
     
    53:52
    Hostia v plnom počte.
     
    54:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia belasých, ako z hokejovej učebnice pre mladých hokejistov z Detvy, ktorí sedia v hľadisku, Vopelka spoza bránky poslal puk pred bránkovisko, Sadecký ho potiahol vľavo a nasmeroval k sebe aj Karejeva, puk poslal pred bránku a do odkrytej bránky zakončil MICHAL HLINKA. Asistencie: Boris Sádecký a Lukáš Vopelka.
    54:07 Michal Hlinka - 4:4
     
    55:55
    Ďaloga potiahol puk vpred po pravej strane, jeho prihrávka pred bránku však adresáta nenašla.
     
    57:11
    Jeglič poslal puk z pravej strany pred bránku, malá skrumáž s vyhodením puku von z pásma v podaní hostí.
     
    58:49
    Puk lietal z pásma do pásma , strelu do priestoru tej ktorej bránky sme však nevideli.
     
    58:56
    Slovan chyboval pri prechode do pásma, zakázané uvoľnenie belasých.
     
    58:56
    Oddychový čas domácich, aj tréner Říha upokojil hru, dáva posledné pokyny svojim zverencom.
     
    59:05
    Cheechoo vystrelil z pravej strany, ani neviem, kto ten puk tečoval, no skončil na pravej žrdi bránky Karejeva.
    59:05 Od korčule Skutara skončil puk na žrdi bránky Metallurgu
     
    59:53
    Semionov vystrelil od modrej, Brust puk lapil do lapačky a rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine sme videli opäť tri góly a Slovan sa doťahoval, a keďže ani jeden z tímov nepridal gólovú poistku, ideme do predĺženia. Pomer striel do priestoru bránky podľa údajov z kocky nad ľadom 42:20.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:42
    Cheechoo bol podrazený, Michajlov usadá na trestnú.
     
    61:50
    Nedarí sa belasým vytvoriť si presilovkový vzorec s úspešným zakončením.
     
    62:22
    Vasilčenko natlačil Chipchuru na Karejeva, hlavný musel hru prerušiť, do konca presilovky 20 sekúnd, vhadzujeme po pravej ruke Karejeva.
     
    62:35
    Plastino posunul z ľavého kruhu puk na pravý a odtiaľ pálil Meszároš, Karejev šiel do pokľaku a puk opäť raz a presne ukryl vo svojom náručí.
     
    62:42
    Hostia v plnom počte, Slovan presilovku štyroch proti trom vo víťazstvo nepretavil.
     
    63:05
    „Kuzňa“ sa ubránila len za cenu zakázaného uvoľnenia, sťahujeme sa späť pred Karejeva.
     
    63:27
    Lušňák viezol puk na hokejke pridlho, Slovan sa previnil proti pravidlám ofsajdom.
     
    64:04
    Po pravej strane sa s pukom okolo mantinelu až na kruh prebojoval Semionov, vystrelil, puk poslal ponad bránku domácich na ochranné sklo.
     
    64:52
    Meszároš po prechode modrou napriahol k streľbe, jeho príklep Karejev v pokľaku zastavil na svojich betónoch.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Ľamkin sa rútil sám na bránku domácich, jeho únik zastavil klaksón a keďže Slovan nevyužil presilovku v predĺžení, po krátkej úprave ľadu ideme na samostatné nájazdy. Pomer striel smerujúcich na bránku podľa kocky 47:20.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    0:0
    Semionov to chcel na kľučku, Barry ho vychytal pravým betónom.
     
    1. séria
    0:0
    Jeglič zvolil strelu, Karejev sa nedal prekvapiť.
     
    2. séria
    0:0
    Jemec poslal puk na ochranné sklo.
     
    2. séria
    0:0
    Sádecký to chcel na kľučku, puk mu však v rozhodujúcej chvíli ušiel.
     
    3. séria
    0:1
    Soloviov prestrelil Brusta v bránke Slovana.
     
    3. séria
    0:1
    Cheechoo po kľučke poslal puk len do žrde bránky hostí.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Metallurg Novokuzneck.
    Rozhodujúci nájazd premenil Jevgenij Soloviov.
    Jevgenij Soloviov - 4:5
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, Metallurg dnes zvíťazil v Bratislave po samostatných nájazdoch a odvezie si zo Slovenska na ďalekú Sibír dva body. Slovan siahal po troch bodoch, v záverečnej minúte puk oprel aj o konštrukciu bránky hostí, no dnes sa to nepodarilo. Zajtra hostíme Avangard Omsk a to bude súper z celkom iného cesta. Dobrú noc priaznivcom KHL želá z Arény Ondreja Nepelu Vladimír Korduliak. (21:51:09)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 6. Meszároš, 26. Kundrátek (Smoleňák), 43. Chipchura (Jeglič), 55. M. Hlinka (Sádecký, Vopelka) – 10. Zemčenko (t.s.), 12. Jazkov (Arbuzov, Poliščuk), 32. Poliščuk (Arbuzov, Vicharev), 54. Razumov (Ľamkin), rozh. náj. Solovjov

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Kirill Semionov (NOV)
    0:0   Žiga Jeglič (SBA)
    2. séria:
    0:0   Ivan Jemec (NOV)
    0:0   Boris Sádecký (SBA)
    3. séria:
    0:1   Jevgenij Solovjov (NOV)
    0:1   Jonathan Cheechoo (SBA)


    HC SLOVAN Bratislava: Brust (Pogge) – Meszároš (C), F. Novák, Plastino, Švarný (A), Ďaloga, Kundrátek – Smoleňák, Taffe (A), Cheechoo – Chipchura, Lušňák, Jeglič – Musatov, Kopecký, M. Hlinka – Šiška, Sádecký, Vopelka
    Metallurg Novokuzneck: Karejev (Poďapoljskij) – Skutar, Ľamkin, Fatkullin, Kuklev, Arbuzov, Vasilčenko, Titov, Michajlov – Komaristý (A), Zemčenko, Soloviov – Jemec, Taratuchin, K. Semionov (A) – Jazkov, Poliščuk (C), Vicharev – A. Michejev, Razumov

    Rozhodca: Sergejev, Ščeňov – Golovľov, Šichanov

    Diváci: 7.360