Chabarovsk – Omsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 0:2 (kon.) | Red Star Kunlun – Novokuzneck 3:0 (kon.)
Čerepovec – Barys 3:4 (po pr.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Riga sk 1:2 (0:1 po s.n.)
Jaroslavľ – D. Moskva 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jekaterinburg 1:2 (kon.)
Viťaz – Dinamo Minsk 0:3 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Ufa 3:4 (po pr.)
Záhreb – Helsinki 2:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
Jokerit Helsinki
cz Štvrtok 17.11.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL • . kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Peter REGIN - 2:5
     
    59:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují na rozdíl tří branek! PETER REGIN trefil ze středního pásma odkrytou branku a hosté tak vedou 2:5! Asistence: Bude doplněno.
    42:12 Thomas LARKIN - 2:4
     
    42:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! THOMAS LARKIN dostal nabito na modrou čáru a kotouč po jeho následné dělovce rozvlnil síť za Heleniusem, který se po kotouči jen ohlédl. Asistence: Lucas Lessio.
    41:07 Tommi HUHTALA - 1:4
     
    41:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují na 1:4! TOMMI HUHTALA převzal kotouč ve středním pásmu. Následně se s ním dostal až před MacIntyreho, kterého dokázal překonat střelou pod vyrážečku. Asistence: Charles Genoway a Rasmus Rissanen.
    22:51 Marko ANTTILA - 1:3
     
    22:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! MARKO ANTTILA se dostal ihned po buly ke střele z mezikruží. Svou povedenou střelou poslal kotouč přesně mezi betony MacIntyreho, který je nestačil včas zaklapnout. Asistence: Petteri Wirtanen.
     
    10:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! LUCAS LESSIO se dostal ihned po buly ke střele z mezikruží a kotouč po jeho povedené střele skončil v levém horním růžku Heleniusovy svatyně! Ten se po kotouči natahoval marně. Asistence: Tomáš Mertl.
     
    09:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky! Anttila vyslal na branku střelu z pravého kruhu. Jeho pokus MacIntyre vyrazil pouze na hokejku dojíždějícího RASMUSE RISSANENA, a ten už se do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Marko Anttila a Roope Talaja.
     
    07:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se tak do vedení! PETER REGIN dostal skvělou křižnou přihrávku do pravého kruhu, ze kterého střelou z první poslal kotouč pod horní tyčku. MacIntyre se po kotouči natahoval marně. Asistence: Charles Genoway a Brian O'Neill.

    Martin Penker

    Góly a asistencie: 11. Lessio (Mertl), 43. T. Larkin (Lessio) – 8. Regin (Ch. Genoway, O'Neill), 10. Rissanen (Anttila, Talaja), 23. Anttila (Wirtanen), 42. Huhtala (Ch. Genoway, Rissanen), 60. Regin


    KHL Medveščak Záhreb: MacIntyre – Parlett, Morrisonn, J. Krejčík, Bezina, Sauve, T. Larkin, D. Smith – Co. Genoway, Bolduc, McMillan – Hedberg, Katic, Paré – A. Giroux, Lessio, Mertl – Glumac (C).
    Jokerit Helsinki: Helenius – Ch. Genoway, Rissanen, Jensen, Lauridsen, Lajunen, Jaakola – O'Neill, Joensuu, Regin (C) – Huhtala, Pihlström, Hishon – Marjamäki, Mäki, Niemi – Wirtanen, Anttila, Talaja.

    Rozhodca: Sergejev, Jeřábek – Tomilov, Gorděnko