Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa Bay 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – NJ Devils 1:2 (po pr.) | Colorado – LA Kings 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Nashville Predators
cz Streda 16.11.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:23 William NYLANDER - 6:2
     
    55:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Úžasnou práci odvedl v pravém rohu útočného pásma WILLIAM NYLANDER, který nejprve vybojoval puk a poté si vybruslil mezi trojicí protihráčů do pravého kruhu pro vhazování, kde nádhernou střelou z otočky nad levým ramenem Marka Mazance zamířil do bližšího pravého horního rohu brány. Toronto vede nad Nashvillem v závěru zápasu 6:2!
    53:38 James VAN RIEMSDYK - 5:2
     
    53:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK po vyhraném vhazování Toronta v útočném pásmu a přihrávce Mitchella Marnera nádhernou bekhendovou střelou z vnitřního oblouku pravého kruhu útočného pásma zamířil po ledě mezi betony Marka Mazance ke vzdálenější levé tyči a vstřelil svůj druhý hattrick v kariéře NHL! Asistence: Mitchell Marner a Tyler Bozak.
    47:18 Leo KOMAROV - 4:2
     
    47:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Martin Marinčin od modré čáry nahodil puk před bránu, kde kotouč těsně nad ledem skvěle tečoval čepelí hole LEO KOMAROV a usměrnil ho k pravé tyči. Asistenci: Martin Marinčin a Connor Brown.
    36:09 Viktor ARVIDSSON - 3:2
     
    36:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON se podruhé v zápase po propadnutí Maple Leafs ve středním pásmu dostal do samostatného úniku, který tentokrát zakončil krásnou střelou nad lapačkou Frederika Andersena a zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Colin Wilson.
    27:52 James VAN RIEMSDYK - 3:1
     
    27:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak potvrdil, jak důležitým mužem dnes je, když nádhernou přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu našel před bránou najíždějícího JAMESE VAN RIEMSDYKA, který bez přípravy zamířil pod pravým betonem Marka Mazance k levé tyči a puk o ní poslal do sítě. Asistence: Tyler Bozak a Matt Hunwick.
    17:53 James NEAL - 2:1
     
    17:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL ve středním pásmu po krásné otočce s pukem roztáhl hru doprava na rozjetého Ryana Johansena, který mu přihrávku z pravého křídla a ostrého úhlu oplatil, a po založení rychlého protiútoku na vzdálenější levé tyči z úhlu sám dorazil puk do prázdné brány. Asistence: Ryan Johansen a Mattias Ekholm.
    14:04 James VAN RIEMSDYK - 2:0
     
    14:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak ve středním pásmu založil rychlý protiútok a JAMES VAN RIEMSDYK se po jeho přihrávce do jízdy dostal na vrcholu kruhu pro vhazování ke střele, která byla zablokována. Když to ale nevyšlo napoprvé, zkusil to útočník Maple Leafs podruhé a jeho dorážka zamířila nad lapačkou Marka Mazance přesně do víka. Asistence: Tyler Bozak a Mitchell Marner.
    01:04 Mitchell MARNER - 1:0
     
    01:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER po vyhraném vhazování Maple Leafs a několika vyhraných soubojích u mantinelu vybruslil zpoza brány a rychlou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování a ostrého úhlu mezi nohama clonícího Ryana Ellise překonal zaskočeného Marka Mazance! Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. Marner (J. van Riemsdyk, Bozak), 15. J. van Riemsdyk (Bozak, Marner), 28. J. van Riemsdyk (Bozak, Hunwick), 48. Komarov (Marinčin, Co. Brown), 54. J. van Riemsdyk (Marner, Bozak), 56. W. Nylander – 18. Neal (Johansen, Ekholm), 37. Arvidsson (C. Wilson)


    Toronto Maple Leafs: Andersen – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Marinčin, Hunwick – Komarov, Kadri, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.
    Nashville Predators: Mazanec – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal – C. Wilson, Ribeiro, C. Smith – Forsberg, Fisher (C), Järnkrok – Bass, Sissons, Watson.

    Rozhodca: Graham Skilliter, Kevin Pollock – Shandor Alphonso, Steve Miller

    Diváci: 19 342